-
Re pedia elate stin Kipro na dite Evo!!!!!!
16 xronon eimai kai idaa pano apo 60evo apo 3 mexri 6 kai monaxa 2 Efta miloume ta Evo6 kai ta 2 Evo7 400+hp !!!!!!!!!! -
Evo VIII?pote bgainei kai me posa aloga?
-
Ο χρήστης Achilleas έγραψε:
Evo VIII?pote bgainei kai me posa aloga?Το θέμα είχε συζητηθεί στο παρελθόν, πριν γίνεις μέλος. Η σελίδα είναι αυτή: http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=1124
Θα σου ήταν εύκολο να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες; Με τα γρήκλις αλλοιθωρίζουμε...
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Μου λενε Μαρτη, Απριλη το καινουργιο Ιμπρεζα σαν 2004 μοντελο και το STi. Εχω ηδη βαλει κατω $500 προκαβολη για ενα μαυρο STi για MSRP. Ψαχνω για Μιτσουμπισι αντιπροσωπο με MSRP για το EVΟ VIII αλλα δεν εχω βρει κανενα μεχρι τωρα στην Καλιφορνια.Νικος
Και το WRX τι θα το κάνεις; Μπορείς να το πουλήσεις εύκολα;
-
Ο χρήστης agisd έγραψε:
Μου λενε Μαρτη, Απριλη το καινουργιο Ιμπρεζα σαν 2004 μοντελο και το STi. Εχω ηδη βαλει κατω $500 προκαβολη για ενα μαυρο STi για MSRP. Ψαχνω για Μιτσουμπισι αντιπροσωπο με MSRP για το EVΟ VIII αλλα δεν εχω βρει κανενα μεχρι τωρα στην Καλιφορνια.
Νικος
Και το WRX τι θα το κάνεις; Μπορείς να το πουλήσεις εύκολα;
Θα το πουλησω βεβαια. Δεν ξερω ποσο θα ειναι ευκολα. Αλλα υπολογιζω οτι θα χασω αρκετα μια και δεν ειναι ουτε δυο χρονων και εχει κατω απο 21 χιλιαδες μιλια.
Νικος
MITSUBISHI EVO κανείς....?