-
Ο χρήστης A-TEC έγραψε:
Ρε A - TEC μιλάς και εσύ ???? ο πρώτος γλύφτης.....
ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ!!! ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΓΛΥΦΤΗΣ?? ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ?? ΠΑΝΤΩΣ ΜΠΡΑΒΟ ΜΟΥ ΑΦΟΥ ΕΧΩ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΑΓΚΙΑ ΜΟΥ! ΕΣΥ ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΣΑΙ?? ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΡΙΝΩ!! ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗ ΧΑΡΗ!
Κάτι τέτοια γίνονται, και αργότερα που ξεχνιούνται από τους πολλους αλλά ο αποδέκτης της προσβολής δικαίως αδυνατεί να προσπεράσει, και έχει άμεσα αντανακλαστικά γίνεται ο κακός και ακούει ούτε λίγο ούτε πολύ τα παρακάτω:
Δε σας καταλαβαίνω τους αγωνιζόμενους...
Δηλαδή πρέπει να είναι κανείς επώνυμος και αγωνιζόμενος μάλιστα 'για να πει τη γνώμη του'; -
ΠΕΣΤΑ ΡΕ ΓΙΩΡΓΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ! ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΓΛΥΦΤΗ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΑΛΩΣΕΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ! ΗΜΑΡΤΟΝ!
ΓΛΥΦΤΗΣ ΕΙΜΑΙ!! ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΕΙΜΑΙ ΤΙΓΚΑ ΣΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΟΝΕ!!
ΡΕ ΑΝΤΕ ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗ ΧΑΡΗ ΛΑMOYA
-
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ! ΕΓΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΑ ΚΑΜΙΑ Κα ΠΑΣΣΑΛΗ! ΕΓΩ ΔΕ ΚΡΙΝΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΔΕ ΤΗ Κα ΠΑΣΣΑΛΗ , Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΈΜΕ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΓΟ ΣΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ!
ΣΧΟΛΙΑΣΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΣΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΒΛΑΧΟΥ!ΑΥΤΑ!
-
MHN ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΙΑΝΙΣΤΑ.
ΑΦΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΝΙΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΤΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΡΙΝΕΤΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ.
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΣ ΔΟΘΕΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ,ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΑΓΩΝΑ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ,ΜΕ Α.Μ. ΣΤΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
ΜΑΡΙΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ.ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΟΥ ΑΛΛΟΥ!!!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ...'ΑΝ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΜΕ ΠΕΡΣΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΡΕΛΟΥΣ' ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ 4Τ ΤΕΥΧΟΣ 416 -
Και μονο που ασχολουμαστε μαζι του αξια του δινουμε αυτη ειναι η αποψη μου..αν για αυτα που ειπε ο αγνωστος εχει αποδειξεις ας βγει να τις πει..το εργο που εχει γινει απο τους ανθρωπους που ασχολουνται με την οργανωση φαινεται χρονια τωρα και μιλαει απο μονο του και ειναι ικανο να κλεινει στοματα τα οποια ανοιγουν και λενε οτι τους κατεβει μονο και μονο για να διμιουργησουν θεμα..
-
Ο χρήστης nick vlachos έγραψε:
ΜΑΡΙΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ.ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΟΥ ΑΛΛΟΥ!!!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ...'ΑΝ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΜΕ ΠΕΡΣΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΡΕΛΟΥΣ' ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ 4Τ ΤΕΥΧΟΣ 416Το Ακρόπολις ΔΕΝ θα γίνει στο ΟΑΚΑ.
-
Αν θες τα λέμε από κοντά εκεί στο γαλάτσι που πας στο φίλο σου.... οκ ΓΛΥΦΤΗ??? bye
-
Κι εσύ Νίκο Βλάχο θα έπρεπε να ξέρεις οτι ολόκληρη η FIA υποκλίνεται! Τι μας είπες λοιπόν?
Μήπως και ξαναδιάβασεις τι έγραψα!!!!Για ποιό πνεύμα μιλάς λοιπόν?Δεν φταίω εγώ που δεν γνωρίζεις τα βασικά!
-
Ο χρήστης Moya_Junior έγραψε:
Αν θες τα λέμε από κοντά εκεί στο γαλάτσι που πας στο φίλο σου.... οκ ΓΛΥΦΤΗ??? byeΥπενθυμίζω φίλε μου πως απαγορεύονται οι προσωπικές επιθέσεις στο Forum. Αν θέλεις κάτι, πες το σε ΡΜ ή εκτός αυτού του χώρου
(Moderator nass)
-
Τό μόνο σίγουρο,είναι ότι,η κυρία Αννίτα έχει κάνει τό Ακρόπολις κορυφαίο.καί μαζί της φυσικά καί όλοι οι υπόλοιποι συντελεστές του.
Ποιός ξέρει τα ονόματά τους (ολων) να μας τα ποστάρει; -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Τό μόνο σίγουρο,είναι ότι,η κυρία Αννίτα έχει κάνει τό Ακρόπολις κορυφαίο.καί μαζί της φυσικά καί όλοι οι υπόλοιποι συντελεστές του.
Ποιός ξέρει τα ονόματά τους (ολων) να μας τα ποστάρει;ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ Α.ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΙ Ε.ΦΕΡΤΑΚΗ
ΜΕΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ
Ν.ΠΑΣΣΑΛΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΝΤΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΑΚΡΙΝΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΠΕΤΖΗΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΓΑΡΙΔΗΣ
ΜΑΤΙΝΑ ΒΑΙΤΣΗ
ΝΑΣΟΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ
ΑΚΗΣ ΤΕΜΠΕΡΙΔΗΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΒΟΥΚΙΔΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΕΤΣΟΣ
ΜΑΘΙΟΣ ΜΑΝΣΟΛΑΣ
ΙNFOMEGA
ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΛΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΩΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΣΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΝΕΝΑΝ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ενα μεγάλο μπράβο σέ όλους.
Σίγουρα τό φετινό 'Ακρόπολις' θα είναι τό καλύτερο όλων τών προηγούμενων. -
Μπράβο και στον Λώρη που τα δημοσίευσε
Και εγώ είμαι πολύ αισιόδοξος ότι φέτος θα πάμε καλύτερα από κάθε άλλη χρονιά.Συνακροπολιστές, προσοχή στα σημεία που κάθεστε για παρακολούθηση.
-
Η λίστα του Λώρη έχι αδικίες και πικράινει κάμποσους. Ομως είναι σαφές και σίγουρο πως είναι εντελώς καλοπροαίρετη. Απλά ο συνοδηγός μας, ο άνθρωπος που θα μας δώσει χαρά μευα΄θριο, είναι έξω από την οργάνωση (και μάλιστα πλέον πολύ έξω) ώστε να γνωρίζει το ρόλο σημαντικών ανθρώπων, όπως επίσης το ότι ορισμένοι της λίστας δεν συμμετέχουν στην προσπάθεια.
Από τους ξεχασμένους, σημειώνω τους Γιώργο και Θωμά Γκουρτσούλη την εξαιρετική κα Ελια Κανάκη, τον φοβερό Γιώργο Μαυρουδή, τον κ. Μωρίς Ραφαήλ κ.α. ενω από τη στιγμή που η συζήτηση εξελίχθηκε έτσι (πεναλτι ΦΙΛΑΡΑΚΟ... ξεχαστηκες και έπιασες τη μπάλα με το χέρι μέσα στην εστία), πρέπει να γράψω (υποχρεωσή μου) για τις κυρίες Φώτου και Γιανουσοπούλου. Η Μάγδα και η Εφη. Διεθνείς στο χώρο των διαπιστεύσεων... Πάντως και άλλες κυρίες θα παίξουν σημαντικούς ρόλους!
Και να μην ξεχνάμε. Χωρίς κριτές, ενδιάμεσους, φύλακες, πλοηγούς και τεχνικούς εφόρους αγώνας δεν γίνεται!Καλό αγώνα σε όλους!
Στρατισινο
-
Ο χρήστης sx έγραψε:
Η λίστα του Λώρη έχι αδικίες και πικράινει κάμποσους. Ομως είναι σαφές και σίγουρο πως είναι εντελώς καλοπροαίρετη. Απλά ο συνοδηγός μας, ο άνθρωπος που θα μας δώσει χαρά μευα΄θριο, είναι έξω από την οργάνωση (και μάλιστα πλέον πολύ έξω) ώστε να γνωρίζει το ρόλο σημαντικών ανθρώπων, όπως επίσης το ότι ορισμένοι της λίστας δεν συμμετέχουν στην προσπάθεια.
Από τους ξεχασμένους, σημειώνω τους Γιώργο και Θωμά Γκουρτσούλη την εξαιρετική κα Ελια Κανάκη, τον φοβερό Γιώργο Μαυρουδή, τον κ. Μωρίς Ραφαήλ κ.α. ενω από τη στιγμή που η συζήτηση εξελίχθηκε έτσι (πεναλτι ΦΙΛΑΡΑΚΟ... ξεχαστηκες και έπιασες τη μπάλα με το χέρι μέσα στην εστία), πρέπει να γράψω (υποχρεωσή μου) για τις κυρίες Φώτου και Γιανουσοπούλου. Η Μάγδα και η Εφη. Διεθνείς στο χώρο των διαπιστεύσεων... Πάντως και άλλες κυρίες θα παίξουν σημαντικούς ρόλους!
Και να μην ξεχνάμε. Χωρίς κριτές, ενδιάμεσους, φύλακες, πλοηγούς και τεχνικούς εφόρους αγώνας δεν γίνεται!Καλό αγώνα σε όλους!
Στρατισινο
ΒΡΕ ΑΡΧΗΓΟΥΛΗ ΜΟΥ,
ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΚΟΥΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΛΙΑ ΣΟΥ ?? (ΧΑ ΧΑ)
ΕΓΡΑΨΑ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΥΣ ΗΞΕΡΑ,ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΥΤΟΙ,ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ FORUM ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ. ΑΣ ΕΙΝΑΙ.
ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΟΥ ΞΕΦΥΓΑΝ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ ΟΙ Γ ΚΑΙ Θ ΓΚΟΥΡΤΣΟΥΛΗΣ Ο Μ.ΡΑΦΑΗΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΜΑΓΔΑ ΚΑΙ ΕΦΗ.
ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΛΕΙΨΑ ΣΚΟΠΗΜΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
είπαμε έπιασες τη μπάλα με το χέρι μέσα στην εστία!
γλίστρησες.
άλλωστε σε πληρώνουμε για να διαβάζεις τέλεια, ώστε να κινείστε αρμοδίως.
Καλες κουβέντες θα ακούς για τη συνοδήγηση, για το όπουδήποτε εμπλέκεσαι επαγγελματικά και βέβαια για την κοινωνική σου πορεία.
Οταν αδελφε μου πας να ισοροπίσεις, πω, πω, πω...Φιλιά
Σου Χου
Η "SUPER STAGE" ΑΝΝΙΤΑ ΠΑΣΑΛΗ