-
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... 65370&rd=1
-
Κανει πολύ ζέστη,διαβάζω είπα να κάνω ένα διάλειμα. Και εκεί που διαβάζω για την C4 μου ήρθε η ιδέα. Σε λίγο καιρό λανσάρεται το C1 ( το σε λίγο είναι σχετικό γιατί ακόμα δεν έχει αποφασιστεί τίποτα ). Αντίπαλο δέος το Aygo...βασική διαφορά τα 6 χρόνια εγγύηση του Ιάπωνα έναντι 2 του Γάλλου...
Και λέω εγώ τώρα μήπως για λόγους marketing η Citroen λανσάρει και αυτή εξαετή εγγύηση για το C1 και για την υπόλοιπη γκάμα. Άλλωστε είναι γνωστό οτι συζητίοταν και πριν το λανσάρισμα η 5ετής εγγύηση με μικρή επιβάρυνση της τιμής....
Ίσως, μπορεί ποτέ δεν ξέρεις άλλωστε οτι και να κάνουν με την τιμή το άλλο θα έχει 6ετή εγγύηση και αυτό όπως και να το κάνουμε μετράει όταν και τα 2 αυτοκίνητα είναι ουσιαστικά ίδια.
Άντε να δούμε, ελπίζω να μην φταίει η ζέστη -
Εγώ πάντως αν έπαιρνα ένα τόσο μικρό αμαξάκι, C1 θα έπαιρνα...
Μπορεί να είναι τα ίδια, αλλά σε κάτι τέτοια βλέπεις ποιος είναι πραγματικό Citroenάκιας. -
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Μπορεί να είναι τα ίδια, αλλά σε κάτι τέτοια βλέπεις ποιος είναι πραγματικό Citroenάκιας.Σε αυτά φαίνεσαι μόνο ρε Θανάση...μην μας τρελαίνεις τώρα...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μπορεί να είναι τα ίδια, αλλά σε κάτι τέτοια βλέπεις ποιος είναι πραγματικό Citroenάκιας.Σε αυτά φαίνεσαι μόνο ρε Θανάση...μην μας τρελαίνεις τώρα...
Που πατε και τα ξετρυπωνετε αυτα τα 'εμοσιονς'
-
E όχι και emosions..... ...δεν είναι αποσμητικά!
Emoticons λέγονται και δεν σου λέμε...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
E όχι και emosions..... ...δεν είναι αποσμητικά!Emoticons λέγονται και δεν σου λέμε...
ΦΟΒΕΡΟ
Μου αρεσει που ο ενας γελαει και εχει μονο ενα δοντι. -
Άστους, τα λένε από ζήλια γιατί χρησιμοποιούν Μάχθον και παρόμοια μπάσταρδα . Βάλε Firefox και θα δεις ότι θα μπορείς να χρησιμοποιείς emoticons από πολύ μεγάλη ποικιλία με δυο κλικ.
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Μπορεί να είναι τα ίδια, αλλά σε κάτι τέτοια βλέπεις ποιος είναι πραγματικό Citroenάκιας.Θανάση διαφωνώ μαζί σου κάθετα οριζόντια διαγώνια γενικά προς όλες τις κατευθύνσεις
Δεν φαίνεσαι πόσο Citroenακιας είσαι αλλά πόσο θύμα είσαι στην προκειμένη περίπτωση. Μιλάμε για 100% ίδιο αυτοκίνητο μηχανικά με διαφορές στα χρώματα στον εξωτερικό και ελάχιστες στον εσωτερικό σχεδιασμό δηλαδή ουσιαστικά τίποτα. Συγνώμη αλλά δεν θα ετελοτυφλήσω ( βλέπε αγαπημένη μάρκα που και αυτό είναι σχετικό ) και θα πάρω αυτό που συμφέρει την τσέπη μου και είτε μας αρέσει είτε όχι τα 6 χρόνια μετράνε στην τσέπη και πολύ μάλιστα.
Εγώ περιμένω πάντως κίνηση της Citroen στον τομέα των εγγυήσεων. Μόνο με προσφορές και άτοκες δόσεις δεν κρατιέσαι πια ψηλά στον πίνακα των πωλήσεων... -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Άστους, τα λένε από ζήλια γιατί χρησιμοποιούν Μάχθον και παρόμοια μπάσταρδα . Βάλε Firefox και θα δεις ότι θα μπορείς να χρησιμοποιείς emoticons από πολύ μεγάλη ποικιλία με δυο κλικ.πέστααααααααααααααααααααα!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Άστους, τα λένε από ζήλια γιατί χρησιμοποιούν Μάχθον και παρόμοια μπάσταρδα . Βάλε Firefox και θα δεις ότι θα μπορείς να χρησιμοποιείς emoticons από πολύ μεγάλη ποικιλία με δυο κλικ.
πέστααααααααααααααααααααα!
Nα μην επανέλθω...
-
DS μπλε σκουρα καμπριο κοντα στο παραλιο Αστρος.
Ο Sir Gus μπορει να ξερει τον ιδιοκτητη
Ποια χρονιά το 2CV εβγαινε με ενσωματομενα τα εμπρος φωτα στα φτερα;
Ειδα ενα σημερα ,στο Αστρος, και τα παρατηρησα απο τον καθρεπτη. -
2CV με ενσωματωμένα φώτα, μάλλον πρέπει να ενοείς το Dyane 6.
Αν τα θυμάμαι καλά, ξεκίνησε η παραγωγή του το 1967 και παραγόταν μέχρι τα πρώτα χρόνια της δεκαετίας του 1980. -
Μαλλον ενα τετοιο ειδα!
http://www.citroen.mb.ca/forsale_pages/ ... FrontO.jpg -
Citroen Production Date Calculator
The ORGA or RP number is usually stencilled on the car bodywork - under the bonnet or on the nearside door frame - depending on the model. It is a four digit number, sometimes preceded by the paint code.
Το έχει κοιτάξει κανείς στο C4...;...Αποστόλη, Αντώνη και λοιποί owners of C4...
-
Σάββα μόλις εγκανίασες την 300ή σελίδα του Cit-forum!
-
Ωχ τώρα το είδα Σπύρο...
Καλημέρα ή μάλλον Καλησπέρα...
-
Παιδιά γεια. Εχω Πικασσο 03 1,8κε με 30,000 χλμ. Χθες φόρτωσα πενταδα με μπαγκαζια και οι αναρτήσεις ψοφησαν. (Μαμίσιες) Σκέφτομαι να τις αλλάξω και να βελτιώσω τα πράγματα. Μπορεί να προτείνει κανείς κάτι;
-
-
Mipws lew mipws exei kaneis to pluriel kai mporei na apantisei se merika erotimata mou, dioti to paraggelnoume aurio kai thelo na ksero kati parapanw...euxaristo poly!
CITROËN FORUM