-
10065ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΠΑΤΟΝ ΣΤΗΝ FERRARI ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟΝ ΜΟΝΤΟΓΙΑ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.
-
10065ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΠΑΤΟΝ ΣΤΗΝ FERRARI ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟΝ ΜΟΝΤΟΓΙΑ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.
-
Καλησπερα σας,
μετα τα 120 και κυριως οταν μπαινω σε ανηφορικες στροφες η κατηφορικες εχω ενα τρεμουλο στο τιμονι δεξια αριστερα.. εκανα ζυγοσταθμιση, κοιταξα και τις ζαντες και λαστιχα αλλα δεν βρηκαν τιποτα. Το θεμα μου ειναι οτι δεν το κανει παντα αλλα κυριως στις στροφες (ανηφορα κατηφορα πιθανο οταν ειναι φορτομενο?)... εχει κανεις καποια ιδεα;τα ημιαξονια φαινεται πως ειναι οκ.
-
Mπαλάκια ψαλιδιών και ημίμπαρων κοίταξες ? Η κρεμαγιέρα είναι σφιγμένη ? Ο σταυρός του τιμονιού ?
-
θα παω ξανα αυριο απο την οπελ. Μου ειχαν πει οτι στις λακουβες ερχεται ενας θορυβος απο τα ζαμφορ αλλα μου ειχε πει να μην τα αλλαξω ακομα. Επισης οι δισκοπλακες μου εχουν στραβωσει λιγο αλλα δεν νομιζω να φταιει αυτο καθως το τιμονι τρεμει και οταν δεν παταω φρενο στις περιπτωσεις που ανεφερα. Το περιεργο ειναι πως δεν το κανει παντα......
-
Σου είπαν ότι οι δισκόπλακες είναι στραβές και δεν τις άλλαξες;
-
οχι για τα ζαμφορ μου ειχαν πει.. τις δισκοπλακες τις ειχα ξαναισιωσει σε τορνο γιατι ειχαν ψωμι ακομα και μου στραβωσαν ξανα...απ οτι φαινεται πλεον τις παω για αλλαγμα. Αλλα το τρεμουλο στην στροφη δεν ειναι απ τις δισκοπλακες καθως μου το κανει οταν δεν παταω φρενο
-
Ο χρήστης spyyros έγραψε:
οχι για τα ζαμφορ μου ειχαν πει.. τις δισκοπλακες τις ειχα ξαναισιωσει σε τορνο γιατι ειχαν ψωμι ακομα και μου στραβωσαν ξανα...απ οτι φαινεται πλεον τις παω για αλλαγμα. Αλλα το τρεμουλο στην στροφη δεν ειναι απ τις δισκοπλακες καθως μου το κανει οταν δεν παταω φρενοΑμα είναι στραβές δεν χρειάζεται να πατάς εσύ φρένο,ακουμπάνε μόνες τους στα τακάκια.
-
Ο χρήστης spyyros έγραψε:
οχι για τα ζαμφορ μου ειχαν πει.. τις δισκοπλακες τις ειχα ξαναισιωσει σε τορνο γιατι ειχαν ψωμι ακομα και μου στραβωσαν ξανα...απ οτι φαινεται πλεον τις παω για αλλαγμα. Αλλα το τρεμουλο στην στροφη δεν ειναι απ τις δισκοπλακες καθως μου το κανει οταν δεν παταω φρενοΤι αυτοκίνητο είναι;Γιατί να μπεις σε διαδικασία να τις ισιώσεις και όχι να πάρεις εξ αρχής ένα καινούριο σετ;Τόσο μεγάλο κόστος έχουν;
-
Adensa οντως παιζει κατι τετοιο; αν ναι αυτο θα ειναι σιγουρα.. Γι αυτο μου το κανει μονο στις στροφες. Ισως να βρισκει καπως στους δισκους.
Δεν το εκανα λογω κοστους..αλλα ο φρενας μου ειπε πως κριμα να τους αλλαξει γιατι εχουν ψωμι ακομα και τον πιστεψα... οπως και να εχει θα παω για αλλαγη. Ενταξει στα 100- που παω συνηθως δεν κοσκιναει αλλα αμα βγω αττικη οδο στις στροφες που εχουν κληση αρχιζει το κοσκινισμα.
Astra J 1.4T
-
Πρέπει να δει κάποιος και το μουαγέ μήπως έχει στραβώσει.Βρες έναν καλό φρενά να το δει ολόκληρο το πρόβλημα.
τρεμουλο τιμονι