-
Ο χρήστης gan-gan έγραψε:
Προσωπική μου άποψη ότι ο ευρωπαίος γνωρίζει καλύτερα την κατασκευή οικογενειακού αυτοκινήτου απο τον κορεάτη. Απόδειξη οι μεγάλες πωλήσεις του Picasso και λοιπών της κατηγορίας στην υπόλοιπη ευρώπη.Κατά τα άλλα το Matrix άν είναι οικονομικότερο του Picasso λέμε ναι στην αγορά του γιατί γενικά είναι καλό.
Picasso ειχε ο λοχαγος μου στο στρατο και πηγαιναμε παντου με μηχανηματα και αλλους τρεις. Πολυ καλη προσφορά για οικογένεια, αλλα αργο. Αν σε νοιαζουν μονο οι χωροι παρτο.... τοσο μεγλαο και φτηνο δε θα βρεις
-
Προσωπικά η ψήφος πάει στο Matrix, μιας και απ' ότι καταλαβαίνω μετράει πολύ το κόστος συντήρησης. Η αντιπροσωπεία είναι καλή, η εγγύηση μεγαλύτερη, τα ανταλλακτικά φθηνότερα. Και δεν είναι καθόλου κακό αμαξάκι... Το είχε συνάδελφος στην δουλειά και για 8-10 μήνες που ήμουν εκεί έλεγε τα καλύτερα...
Το Citroen είναι πιστεύω ένα κλικ καλύτερο, αλλά χάνει σε κινητήρα και κόστος χρήσης (και εγγύηση... μόνο 2 χρόνια...)
Η αξία μεταπώλησης πιστεύω θα είναι πάνω κάτω η ίδια και για τα δύο... Το Citroen είναι σχετικά παλιό μοντέλο, οπότε η τιμή του θα πέσει αρκετά σε λίγο καιρό, ενώ το Matrix σαν κορεάτικο δεν τα πάει και τόσο καλά ούτως ή άλλως. Σε κάθε περίπτωση οι όποιες διαφορές δεν πιστεύω να είναι σημαντικές...
-
Για να συνεχίσω λοιπόν αυτό το topic να σας πω τι έκανα τελικά. Θα μου πείτε τι σας νοιάζει αλλά θέλω κάπου να τα πω να ξεσπάσω.
Αποφάσισα λοιπόν να πάρω το Matrix το full. Παω στον Κομβο στη Συγγρου και μου λένε τελικά ότι η GLS FULL έκδοση αντικαταστάθηκε με μια έκδοση η οποία υπολείπεται εξοπλισμού διότι δεν έχει τον υπολογιστή ταξιδίου , έχει μικρότερα ελαστικά , δεν έχει φιμέ τζάμια με uv cut, η μάσκα δεν είναι βαμένη στο χρώμα το αμαξώματος, δεν έχει πίσω δισκόφρενα και άλλες μικροδιαφορές. Για όλα αυτά μειώθηκε η τιμή κατά 200 -
Επειδη ζητας συμβουλες γιαυτο κι εγω σου λεω να παρεις το Matrix. Μην μπερδευεσαι με αυτες τις αλλαγες, γιατι το ζητουμενο σου ειναι το κοστος συντηρησης.
Καταλαβαινω οτι 'στραβωσες' με αυτα που αφαιρεθηκαν απο την εκδοση, αλλα...το αποτελεσμα μετραει.
Παντως η επιλογη ειναι δικη σου φυσικα. -
Τα πισω δισκοφρενα και το να μην εχει υπολογιστη ταξιδιου, και φιμε τζαμι, δεν ειναι καθολου μικροδιαφορες αν θελετε την αποψη μου...
-
Ο χρήστης karabouzouklis έγραψε:
Τα πισω δισκοφρενα και το να μην εχει υπολογιστη ταξιδιου, και φιμε τζαμι, δεν ειναι καθολου μικροδιαφορες αν θελετε την αποψη μου.......και να σου αφαιρούν μόνο 200 ευρώ!
-
Λάθος τους. Κι εγώ θα ακύρωνα την αγορά. Πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα επαναφέρουν κάποια καλή προσφορά.
-
Οι κορεάτες κατά καιρούς κάνουν απίστευτες προσφορές... περίμενε λίγο και δε θα χάσεις... ελπίζω να μην το βιάζεσαι πολύ!
-
Σχεδον ολα οσα γραφτηκαν ειναι σωστα.
Ωστοσο, ΠΟΛΥ βασικο κριτηριο ειναι το εξης:
Ο χωρος αποσκευων του matrix ΔΕΝ επαρκει για μεγαλο ταξιδι (πχ διακοπες) με δυο παιδια και μαλιστα μικρα (=καροτσακια, καθισματακια φαγητου, παιχνιδια, ριλαξ και λοιπα τσιμπραγκαλαξ).
Επιπλεον, στο πισω καθισμα του citroen μπορει να καθισει ανετα ενηλικας (μαζι με τα δυο καθισματακια), πραγμα που μπορει να φανει χρησιμο, αν το μωρο χρειαζεται πχ φροντιδα ή παρεα απο τη μαμα του.
Αρα, citroen για μενα. -
Εδώ φίλε μου διαφωνώ ως κάτοχος του Matrix με δύο προνήπια.
Οι πίσω καναπέδες μετακινούνται αρκετά μπροστά επεκτείνοντας τον χώρο αποσκευών στα 500+ λίτρα. Αντίθετα με το Meriva π.χ. είναι πιο “όρθιος” και έτσι οπτικά δεν γεμίζει πολύ το μάτι.
Παράλληλα ο χώρος που μένει για τους πίσω επιβάτες είναι άνετος για μικρά παιδιά. (ίσως και για ενήλικες).
Επειδή βέβαια οι ανάγκες σε χώρο είναι υποκειμενικές για τον καθένα, όποιος ενδιαφέρεται ας ρίξει απλά μια ματιά στο Matrix με τους καναπέδες τραβηγμένους μπροστά. Ίσως του κάνει, ίσως και όχι… -
Τοσο το καλυτερο για τον φιλο που θελει να τα αγορασει. Εγω ειδα το χωρο με το πισω καθισμα σε κανονικη θεση. 500+ λιτρα εννοεις μεχρι το υψος των παραθυρων (χλωμο) ή μεχρι την οροφη;
-
Νομίζω μέχρι την εταζέρα (αν την ονομάζω σωστά). Πάντως το Πάσχα φόρτωσα πράγματα που δεν πίστευα ότι θα τα χωρέσει (χωρίς να σηκώσω την εταζέρα)!
-
Eπισήμως για το Matrix δίδονται 350 λίτρα χώρου αποσκευών και για το Picasso 550 λίτρα!
Νομίζω δεν χωρά αμφισβήτηση η επικράτηση του Citroen σε αυτό τον τομέα.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Eπισήμως για το Matrix δίδονται 350 λίτρα χώρου αποσκευών και για το Picasso 550 λίτρα!Νομίζω δεν χωρά αμφισβήτηση η επικράτηση του Citroen σε αυτό τον τομέα.
Καλημερίζω τους φίλους του forum.
Elteo, δεν αρνούμαι την υπεροχή του Picasso σε χώρους, άλλωστε είναι πιο μακρύ (δεν το έχω δε εσωτερικά).
Προσπαθώ απλώς να εξηγήσω πώς τα 350 L του Matrix αυξάνονται αν τραβηχτούν οι καναπέδες μπροστά. Γι’ αυτό τα reviews δίνουν για το Matrix 350 L (καναπέδες πίσω), ενώ η Hyundai 550 L (καναπέδες μπροστά).
Αν και στο Picasso μετακινούνται οι πίσω καναπέδες (δεν το γνωρίζω), τότε ανάλογα θα αυξάνεται επιπλέον ο χώρος αποσκευών. -
....
Μα εάν μετακινήσεις καναπέδες θυσιάζεις πολύτιμο χώρο στα πόδια των επιβατών...
Η μία η άλλη είναι, εδώ μιλάω για σταθερό χώρο αποσκευών με σταθερό χώρο για τα πόδια των επιβατών.
Καλημέρα!
-
Αγαπητέ dyiannis, μιας που (απολύτως δικαιολογημένα) περιμένεις να επαναφέρει την προσφορά της η Hyundai για το Matrix, μπορείς να ρίξεις μια ματιά και να κάνεις ένα test drive στο Meriva, που με την προσφορά της Opel το 1.6 Enjoy το παίρνεις με 14.330 (μετρητοίς), αλλά και στο αγαπημένο του Forum και πολύ αξιόπιστο Jazz με 14.100.
-
Στο Citroen πάντως τα καθίσματα παραμένουν σταθερά. Οπότε είτε έτσι είτε αλλιώς έχεις 550 λίτρα.
Είδα προσφορά για Matrix -1800 ευρώ για δές τι παίζει...
Matrix full (14040