-
10065ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΠΑΤΟΝ ΣΤΗΝ FERRARI ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟΝ ΜΟΝΤΟΓΙΑ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.
-
10065ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΠΑΤΟΝ ΣΤΗΝ FERRARI ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟΝ ΜΟΝΤΟΓΙΑ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.
-
Καλημερα σε ολη την παρέα.Εχω ενα πρόβλημα στο Mini μου εδω και 2 χρονια .Τυχαιες χρονικες στιγμές το παραθυρο οδηγου ή συνοδηγου χανει τον προγραματισμό του .Με τον διακόπτη το ανεβάζω αυτο φτανει τερμα πάνω και απο μονο κατεβαινει και φτανει στο μισο της διαδρομης .Εχω δοκιμασει να κανω οτι reset βρηκα στο ιντερνετ αλλα δεν δουλεψε με κανενα .Ετσι το πηγαινω καθε φορα σε επισημο επισκευαστη το κανει reset με το Computer και φευγω .
Εχει πει βεβαια αστο να το δω τι εχει αν και πιστευει ειναι το μοτερ .Αυτο γίνετε και στα δυο παραθυρα .
Οσο δεν λειτουργει αναγκαζομαι και το ανεβαζω σιγα σιγα και λιγο πριν φτασει τερμα πανω κατεβαζω το διακοπτη αποτομα προσ τα κατω για να παραμεινει εκει .Φυσικα οταν ανοιγεις την πορτα το παραθυρο δεν κατεβαινει λιγο κατω και οταν την κλεινεις αν ανεβει παλι .Ειναι κανενας φιλος που είχε παρομοιο πρόβλημα ?
-
Αρκετά συχνό πρόβλημα στα R56 (αλλά και στα R50) και συνήθως (κατά 90%) είναι προβληματικό το μοτέρ και θέλει άλλαγμα. Υπάρχει και μια μικρή πιθανότητα να έχει χαλάσει ο αισθητήρας εμποδίου και να μην δίνει σωστό σήμα. Αυτό θα απαντηθεί με το διαγνωστικό που θα δώσει ένδειξη εαν είναι θέμα αισθητήρα. Εαν ο αισθητήρας είναι ΟΚ, τότε είναι το μοτέρ και δυστυχώς εκτός από το άλλαγμα, δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο.
-
Ο αισθητηρας που αναφέρεις ειναι ο Hall Sensor ?
Ξερεις ποσο κοστίζει ?Και τα 2 μοτερ δηλαδή προβλημα -
Δεν ξέρω πώς ονομάζεται ούτε πόσο κοστίζει.
Mini Cooper R56 προβλημα με παραθυρο