-
Ο χρήστης kokotinos έγραψε:
Στα Qashqai η απαξίωση στην 3ετία και 4ετία είναι απο 25%-30%. Αν ρίξεις μια ματιά στο car.gr θα καταλάβεις.Θα καταλάβεις πόσα ζητάνε οι ιδιοκτήτες αλλά το χρήσιμο στοιχείο θα ήταν πόσα τελικά παίρνουν.
-
Συμβίωση με 5 QQ εδώ και 3 χρόνια και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Γενικά δεν έχω ακούσει κάποιο πρόβλημα για το συγκεκριμένο εκτός ίσως από αυτό που είπωθηκε ότι κυκλοφορεί παντού και πολύ.
-
Το vitara είναι λίγο μικρό και έχει μικρούς χώρους Πορτ μπαγκαζ το οποίο θα ήθελα να είχα είναι ένας λόγος που δεν κοιτάω το eclipse cross το οποίο μου αρέσει τρελά.
-
Το qashqai είναι bestseller σταθερά τα τελευταία χρόνια και αυτό φυσικά κάτι λέει. Βέβαια κι εγώ όπως λέει και ο φίλος iceman έχω βαρεθεί να το βλέπω. Όμως είναι μια all over αξιόπιστη και συνολικά πολύ καλή πρόταση, ειδικά γι όσους δεν τη ψάχνουν πολύ στο θέμα αυτοκίνητο και πηγαίνουν στη πεπατημένη.
Για τις τιμές στο car ισχύει ότι άλλο τι ζητάει ο καθένας και άλλο ποιος και πάσο πουλάει
Γι αυτό και πι κορεατικές πχ προτάσεις κάπως ξεχωρίζουν χωρίς να υστερούν κάπου. Και το Tucson και το sportage είναι πιο ιδιαίτερα. Το δε Tucson δείχνει και πιο ματσό και suv. Αλλά περί ορέξεως...Sent from my iPhone using Tapatalk
Αγορά νέου SUV