-
Γιατί τόσα χρόνια δεν πήγε στρατό;
Για τους λόγους που ξεκάθαρα ανέλυσε σε μια πρόσφατη συνέντευξή του:
Αλλά τι τα ψάχνουμε τώρα...
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
προτείνω να απαλλαγεί απο τα καθήκοντα του ο ναυτης Φοίβος και να επιστρέψει στα στούντιο......
Αμμ το αλλο με τον Ρεμο... το καημενο το παιδι λεει παει να κανει την θητεια του... και ακουω στο καπακι πως θα απολυθει αυτο τον μηνα!!! Αυτο θητεια ειναι? Τα ακουσα και πηρα αναποδες...
Είναι 35 χρονών το παλληκάρι οπότε μπορεί να εξαγοράσει την θητεία του βάσει του νόμου έναντι 18.000ευρώ περίπου και πρέπει να κάνει μόνο 45 μέρες την υποχρεωτική θητεία
Το θέμα είναι γιατί τόσα χρόνια δεν πήγε στρατό???Για να την αγοράσει έναντι ενός (δικού του) μηνιάτικου...
ΕΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ!!! (τη θητεία...)
χμμ.. θα επρεπε για αυτους που εχουν διακιωμα να εξαγορασουν τη θητεία τους να πληρωνουν ποσο αναλογο της φορολογικής τους δήλωσης.
αλήθεια γιατί τόσα χρόνια δεν πηγε φανταρος; Αν εχει λήξει η αναβολη και δεν εχει εμφανιστεί θα πρέπει να φάει καμπανιά
-
ειχε βγει Ι5 το οποιο ομως αποδειχτηκε 'λανθασμενη αξιολογηση'...
και μια παρατηρηση, σιγα μην ειναι μηνιατικο τα 18 χιλιαρικα για τον Ρεμο...Το πολυ βδομαδιατικο...
-
Δεν είναι μόνο οι τραγουδιάρηδες που έχουν βγει 'ντακότες' (Ι5) για να μην υπηρετήσουν.
Και ο τιμητής των πάντων, κος Χατζηνικολάου στα στούντιο της Παιανίας υπηρέτησε.
Το ίδιο και 'επώνυμοι' αθλητές και πάει λέγοντας -
Πόσο καιρό παίρνει η θητεία στην Ελλάδα?
Εγώ, εδώ στην Κύπρο, σε ένα μήνα πάω μέσα να υπηρετήσω 2χρονη θητεία και φυσικά υποχρεωτική. Εκτός και αν βγεις του ψυχιατρίου και σε απαλλάξουν! -
Στην τελικη ο Ρέμος ειναι και λιγο αδικημένος,διαφοροι επωνυμοι που είναι και νεωτεροι του (κατσουράνης,φιλλιπάκος), την κανουν λαμογια την ίδια ώρα που αυτος παρευρίσκεται στο στρατόπεδο (δεν λεω υπηρετει γιατι θα πεσει πολυ γελιο).Ο δε Βαλλάντης απο πρωινό κάφε σε πρωινό καφέ κυκλοφορεί με μηνιαία αναβολή στην τσέπη,αντι να* παρευρίσκεται *και αυτος.
-
To ζητουμενο ειναι να καταργηθει η υποχρεωτικη στρατευση.Προκειται για ακομη εναν ηλιθιο νομο και μαλιστα με πολλες προεκτασεις...
-
Το ίδιο δεν κανουν και όσοι παίρνουν τηλέφωνα ...
Για να βγουν για δεύτερη συνεχόμενη μέρα με Δ/Ν;
Για να παρουν πλαστο Ι3 άοπλο και να γλιτώσουν τις σκοπιές;
Για να πάρουν μετάθεση στην Αλεξανδρούπολη και όχι στον Λαγο;
Για να πάρουν μετάθεση στο Πεντάγωνο και όχι στην Αλεξανδρούπολη;
Για να πάρουν μετάταξη από τον Στρατό ξηράς στην Αεροπορία ή στο Ναυτικό;
Για να τους σβηστεί η κλήση στην Τροχαία;
Για να διοριστεί ο γιος τους στον Δημο;Και όσοι
Λαδώνουν στο ΚΤΕΟ
Λαδώνουν για την Αδεια οδήγησης
Φουσκώνουν τιμολόγια για να εκμεταλλευτούν επιδοτήσεις
Πουλάνε αλλοιωμένα τρόφιμα και ελαττωματικά προϊόντα εν γνώσει τους
Καπνίζουν μέσα σε νοσοκομεία (που είναι και επίκαιρο)
Κλέβουν την θέση άλλων στις ουρές;Μηπως σ'ολα αυτά υπάρχει η κοινή συνισταμένη της αδιαφορίας προς τον διπλανό μας και το σύνολο και η πεποίθηση οτι δε χάθηκε κι ο κόσμος αν παραστρατήσουμε και λίγο (αφου παραστρατούν όλοι οι άλλοι συστηματικά γύρω μας);
Μηπως ο καθένας κανει αυτά που μπορεί τελικά;
Μήπως κάποια στιγμή στη ζωή μας κάναμε κατι απο τα παραπάνω; Γιατί αυτά καποιοι τα κανουν σ'αυτή τη χώρα αλλά μάλλον δεν είναι μέλη αυτού του φορουμ.
Μήπως θέτουμε 2 μέτρα και δύο σταθμά και μετακινούμε την γραμμή της νομιμότητας και της ηθικής όπως γουστάρουμε;
Μήπως τελικά αυτό το 'Αλλο εγω' που λέμε σε τέτοιες περιπτώσεις είναι μεγάλη μ@λ@κι@;
Μήπως είμαστε όλοι συνένοχοι; -
Ο χρήστης VIRSS έγραψε:
Γιατί τόσα χρόνια δεν πήγε στρατό;Για τους λόγους που ξεκάθαρα ανέλυσε σε μια πρόσφατη συνέντευξή του:
Αλλά τι τα ψάχνουμε τώρα...
Aααααχχ!!! Αχ- βαχ, αχ-βαχ!!! γιατι ?? Γιατι μου το 'κανες αυτό ??? ΗΤαν ανάγκη ?? Δεν αντέχω άλλο.....Εχω πέσει απ'τα γέλια.....Με πονάει το στομάχι...Γμτ....Διαβάστε τη παιδια....Γαμώ τα γέλια....Μπορείτε να την ακούσετε κιόλας, audio....! (εγω την .....'ακουσα' πάντως )
Aλλα αντ' άλλων και Αλεν ντε Λον λέει το άτομο....
-
Hrdouka, ειλικρινά δεν εχω κάνει τίποτα απο όλα αυτά....Τίποτα....Κερδίζω κάτι, ή απλα δικαιούμαι να γκρινιάζω για τους διάφορους 'Ερμους, εεε... Ρέμους??
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Hrdouka, ειλικρινά δεν εχω κάνει τίποτα απο όλα αυτά....Τίποτα....Κερδίζω κάτι, ή απλα δικαιούμαι να γκρινιάζω για τους διάφορους 'Ερμους, εεε... Ρέμους??Φυσικά και δικαιούσαι! Σε μια αντίστοιχη κουβέντα που είχε γίνει παλιότερα κι ο Kacey νομίζω είχε πει οτι κι αυτός δεν έχει συνεισφέρει με κανένα αρνητικό λιθαράκι στην ελληνική πραγματικότητα και γενικά φαντάζομαι οτι με την ευκολία που υπάρχει να κατακρίνουμε κοσμο απο δω κι απο κει αποδεικνύεται οτι το υγιες κομμάτι αυτής της χώρας είναι και μέλη του forum των 4Τ.
Παντως, δεν είπα οτι πρέπει να είναι κανείς αμεμπτος για να έχει δικαίωμα δια να ομιλεί, απλά να αναλογίζεται που και που ο καθεις και τις δικες του ευθύνες. -
Οχι δεν είμαι Αγιος, αλλα προσπαθώ να ζω οσο πιο σωστά και τίμια γίνεται αποφεύγοντας τις λαμογιές.Γι'αυτο και παλιότερα είχα γράψει οτι 'όποιος (πχ) είναι ευγενικός και πράος στην οδήγηση είναι και θεωρείται ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ' και είχα κατακριθεί γι' αυτό.Γιατι είμαι καθημερινά θύμα του παραπάνω τρόπου ζωής.Είχα μάλιστα αναφέρει πως όποτε πηγαίνω στην Αθήνα, επειδή δεν γνωρίζω τα ...'κόλπα' αδυνατώ να κάνω τις δουλειές μου γρήγορα με αποτέλεσμα να μη τις προλαβαίνω, ενω τα γατόνια παίρνουν το ασθενοφόρο απο πίσω (πχ) και γω κοιτάω σα το χαλβά!
Τεσπα, σωστά όλα αυτά που λες και πρέπει να προβληματιζόμαστε για τις δικές μας πράξεις εκτός των αλλων, αλλα αυτοί οι 'επώνυμοι' τραχανάδες με εχουν αηδιάσει πια με τα καραγκιοζιλικια τους, οι παλιοξεφτίλες που προσκυνάνε το χρήμα και τη 'μεγάλη' ζωή Υποτίθεται οτι πρέπει να δίνουν το καλό παράδειγμα και να αποτελόυν πρότυπα προς μίμηση για το ήθος τους....(τι λέω τώρα.... )
Τέλος δε θα βάλω ολους αυτούς που κουβαλάνε τα χρήματα της 'νύχτας' με τα τσουβάλια στην κυριολεξία, στην ίδια ζυγαριά με τον μεροκαματιάρη που προσπαθεί να σβήσει την κληση του (65 Ευρω) γιατι άργησε και δυο λεπτάκια παραπάνω, ελλείψη μάλιστα παρκινγκ... -
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Hrdouka, ειλικρινά δεν εχω κάνει τίποτα απο όλα αυτά....Τίποτα....Κερδίζω κάτι, ή απλα δικαιούμαι να γκρινιάζω για τους διάφορους 'Ερμους, εεε... Ρέμους??
Φυσικά και δικαιούσαι! Σε μια αντίστοιχη κουβέντα που είχε γίνει παλιότερα κι ο Kacey νομίζω είχε πει οτι κι αυτός δεν έχει συνεισφέρει με κανένα αρνητικό λιθαράκι στην ελληνική πραγματικότητα και γενικά φαντάζομαι οτι με την ευκολία που υπάρχει να κατακρίνουμε κοσμο απο δω κι απο κει αποδεικνύεται οτι το υγιες κομμάτι αυτής της χώρας είναι και μέλη του forum των 4Τ.
Παντως, δεν είπα οτι πρέπει να είναι κανείς αμεμπτος για να έχει δικαίωμα δια να ομιλεί, απλά να αναλογίζεται που και που ο καθεις και τις δικες του ευθύνες.μπορω να καταλαβω που κολλαει τωρα το ατομο μου σε αυτη την κουβεντα? Δεν καταλαβα τι ειπες τωρα.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
ειχε βγει Ι5 το οποιο ομως αποδειχτηκε 'λανθασμενη αξιολογηση'...Ναι... μία εβδομάδα μετά τα 35α του γενέθλια (αλλιώς θα έπρεπε να υπηρετήσει κανονικά)...
Κι εμένα δεν μ' αρέσει η θητεία (αλλά θα πάω, γιατί δεν υπάρχει νόμιμος τρόπος να την αποφύγω, εκτός κι αν μου τη βαρέσει μέχρι τον Αύγουστο και με κλείσουν σε κανένα ψυχιατρείο... ), αλλά μήπως θα πρέπει α αναρρωτηθούμε γιατί κάποιοι είναι πιο ίσοι από τους άλλους;;;;
-
Καλως ήλθατε στον κόσμο που δεν είναι δίκαιος.
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Γι'αυτο και παλιότερα είχα γράψει οτι 'όποιος (πχ) είναι ευγενικός και πράος στην οδήγηση είναι και θεωρείται ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ' και είχα κατακριθεί γι' αυτό.Γιατι είμαι καθημερινά θύμα του παραπάνω τρόπου ζωής.Είχα μάλιστα αναφέρει πως όποτε πηγαίνω στην Αθήνα, επειδή δεν γνωρίζω τα ...'κόλπα' αδυνατώ να κάνω τις δουλειές μου γρήγορα με αποτέλεσμα να μη τις προλαβαίνω, ενω τα γατόνια παίρνουν το ασθενοφόρο απο πίσω (πχ) και γω κοιτάω σα το χαλβά!Γι'αυτό ακριβώς εννοούσα, η συμπεριφορά των άλλων είναι καγκουριά ενώ η δική μας προσαρμοστικότητα στις συνθήκες που δημιουργησαν οι άλλοι. Δεν το συνεχίζω γιατί ήδη ξέφυγα εκτός θέματος
Τέλος δε θα βάλω ολους αυτούς που κουβαλάνε τα χρήματα της 'νύχτας' με τα τσουβάλια στην κυριολεξία, στην ίδια ζυγαριά με τον μεροκαματιάρη που προσπαθεί να σβήσει την κληση του (65 Ευρω) γιατι άργησε και δυο λεπτάκια παραπάνω, ελλείψη μάλιστα παρκινγκ...
Συμφωνώ.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
μπορω να καταλαβω που κολλαει τωρα το ατομο μου σε αυτη την κουβεντα? Δεν καταλαβα τι ειπες τωρα.
Αναφερόμουν σε ενα παλιότερο θέμα (νομίζω στο 'Η Μαμά Πατρίδα Θέλει')στο οποίο είχες πει πανω κατω οτι δεν πρόκειται ποτέ να πολεμήσεις για την Ελλάδα γιατι σε πληγώνει συνέχεια ενώ η δική σου συμπεριφορά είναι υποδειγματικη.
Αν σε μπερδεύω ε κάποιον άλλον (αν και δε νομίζω) σου ζητώ συγγνώμη
Αναφερομουν τελωσπαντων στους (πολλούς τελικά) υποδειγματικούς Ελληνες πολίτες που έχουν παγιδευτεί σ'αυτη τη χωρα με αυτούς (τελικά ποιοι είναι οι 'αυτοί'; ) που βαζουν βυσμα στον στρατο, στις εφοριες κτλ
Α, και δεν το λέω ειρωνικά. Δε αμφισβητώ τα λεγόμενα κανενός (ειδικά οταν προκειται για ατομα που δεν γνωρίζω). Απλα αναρωτιέμαι...
-
Δεν αξιζει να χαλιεστε ουτε να το γυρισουμε το θεμα σε πιο προσωπικα. Ας αντιληφθουμε οτι ετσι ηταν και ετσι θα ειναι (ο κατσουρανης θα παιζει ενα παιχνιδι το μηνα με τη φανελα του στρατου ξηρας και δε θε χρειαζεται να δει ουτε πού πεφτει η μοναδα του, ο ρεμος θα κανει 2-3 συναυλιες για τους φανταρους για να ισοφαρισει την υπολοιπη θητεια που δε θα κανει, ο φοιβος θα αναλαβει το γραφειο δημοσιων σχεσεων με προσωπικο γραφειο κ air condition με ανταλλαγμα ενα καλο τραπεζι για τον διοικητη του την επομενη φορα που θα παει στη βανδη κλπ...) και δεν μπορουμε εμεις προσωπικα να κανουμε τιποτα.
Αδικο και πικρο για ολους τους υπολοιπους, αλλα πανω απο τις δυναμεις μας, οποτε...ΜΗΝ ασχολειστε, ακρη δεν θα βρειτε και θα σας τρελλαινει ακομα περισσοτερο.
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Δεν είναι μόνο οι τραγουδιάρηδες που έχουν βγει 'ντακότες' (Ι5) για να μην υπηρετήσουν.
Και ο τιμητής των πάντων, κος Χατζηνικολάου στα στούντιο της Παιανίας υπηρέτησε.
Το ίδιο και 'επώνυμοι' αθλητές και πάει λέγονταςΑ, γιαυτό τόση φιλικότητα και ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ στην συνέντευξη!!!!
-
hrdoukas
ναι εγω ημουν, απλως δεν καταλαβα που κολλαγε εδω περα. Τωρα ομως που αναφερθηκε αυτο το θεμα με τον (καθε) Ρεμο, πειτε μου γιατι εγω να παρατησω την (οποια) καρριερα μου που πιθανως να εχει μπει σε ενα δρομο μεχρι τοτε, ακομα εστω και την προσωπικη μου ζωη, για να παω στρατο, ενω ξερω οτι αμα εισαι αρκετα επωνυμος η πλουσιος τοτε μπορεις απλα να μην ασχοληθεις με το θεμα? Προφανως και θα παω τελικα γιατι εγω δεν ειμαι σαν αυτους, αλλα θα το δω ως αγγαρεια και σιγουρα θα κοιταξω και εγω να την περασω οσο πιο 'αναιμακτα' και γρηγορα γινεται.
Θητεία & Επώνυμοι : Η τέχνη του λουφάζειν!!!