-
10065ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΠΑΤΟΝ ΣΤΗΝ FERRARI ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟΝ ΜΟΝΤΟΓΙΑ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.
-
10065ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΠΑΤΟΝ ΣΤΗΝ FERRARI ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟΝ ΜΟΝΤΟΓΙΑ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.
-
Παιδιά καλησπέρα, έχω ξανααπασχολησει το φόρουμ για καινούργιο αμάξι, αλλά μετά από κάποια έξοδα κοιτάω για μεταχειρισμένο μέχρι 7.500. Με ενδιαφέρει κυρίως για μέσα στην πόλη και 2-3 ταξίδια επαρχία το χρονο.επισης θέλω να είναι όσο άνετο γίνεται λόγο παιδιού. Με αυτά τα δεδομένα και με την έρευνα που έκανα είδα αρκετσ 1) seat 1.2 tdi στην spotawheel. Γνωρίζει κάνεις κάτι κακό για το συγκεκριμένο;
Επίσης μου αρέσει πολύ το 2) fiesta 1.2/82hp αλλά καίει αρκετά (6.8/100 μετά από έρευνα) και τέλος το 3) huyndai i20 (1.1/75hp)
Τι άλλο αμάξι σε αυτά τα χρηματα προτείνετε; Ενδιαφέρομαι μόνο για βενζίνη η πετρέλαιο.. ευχαριστώ! -
Είμαι και εγώ στην φάση του φίλου και ψάχνω και εγώ στα ίδια λεφτά... Κοιτάω βενζίνη μόνο βέβαια μιας κι δεν κάνω πολλά χιλιόμετρα τον χρόνο...
Να προσθέσω εκτός τα αυτοκίνητα του φίλου και Yaris μιας και τα βλέπω πολύ στην Αθήνα να κινούνται.. Κάποια πρόταση; -
Alfa 159
Μεταχειρισμένο μέχρι 7.500