-
Ειχα το χιλιαρι,και μετανιωσα που το εδωσα.Μεικτη καταναλωση ειχα γυρω στο 6.5 με πολυ ικανοποιητικες επιδοσεις για την εποχη,ενω και στο ταξιδι τηρουμενων των αναλογιων δεν με προβληματισε.
-
Ο χρήστης ACCENTWIZARD έγραψε:
Ειχα το χιλιαρι,και μετανιωσα που το εδωσα.Μεικτη καταναλωση ειχα γυρω στο 6.5 με πολυ ικανοποιητικες επιδοσεις για την εποχη,ενω και στο ταξιδι τηρουμενων των αναλογιων δεν με προβληματισε.Συμφωνώ απόλυτα. Το 1000ακι είναι πραγματικά ιδανικό, για τη χρήση που λες ότι θες. Στην αγορά του R. A. C δούλεψε πολύ και με επιτυχία. Μόνα παράπονα που υπήρχαν είναι τα περί δύναμης αλλά τέτοια σχόλια, τουλάχιστον τα περισσότερα, ήταν από ανθρώπους που κυκλοφορούν με Mercedes και BMW και είναι μαθημενοι αλλιώς.
-
Γιατί να μην πάρει λοιπόν το 1.3 που έχει ίδια κόστη και παραπάνω δύναμη;
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Γιατί να μην πάρει λοιπόν το 1.3 που έχει ίδια κόστη και παραπάνω δύναμη;Ο μόνος λόγος για μένα, είναι ότι δεν τρελαινεται ο άνθρωπος για δύναμη. Αυτό μόνο. Συν το ότι το 1300 θα θέλει 1,2 χιλιάρικα παραπάνω να το αγοράσει. Αν θέλει ΚΑΙ γκάζια και το λέει η τσέπη του τότε προφανώς 1300
-
Σας ευχαριστώ όλους για την πολύτιμη βοήθεια σας
Το κυρίως ερώτημα λοιπόν συνοψίζεται στο ποστ του dimsabas:
'Γιατί να μην πάρει λοιπόν το 1.3 που έχει ίδια κόστη και παραπάνω δύναμη;'
Κ τελικά έχουν το ίδιο κόστος καυσίμου ή έστω μικρή διαφορά??
-
Στα χρήματα για την αγορά τα βρίσκω πάνω κάτω στην ίδια τιμή. Περίπου 3,000 ευρώ με 120-150 km.
-
Ίσως το 1.3 καίει ελάχιστα παραπάνω, ίσως το ίδιο. Μιλάμε όμως για μικρή διαφορά, ίσως 5%.
Εγώ ψηφίζω 1.3. -
Ο χρήστης αντώνης17 έγραψε:
Στα χρήματα για την αγορά τα βρίσκω πάνω κάτω στην ίδια τιμή. Περίπου 3,000 ευρώ με 120-150 km.Βρίσκεις 2 Yaris ίδιας χρονολογίας, οαραπλησιου εξοπλισμού, ίδιας καλής κατάστασης το ένα 1000 το άλλο 1300 στην ίδια τιμή και το συζητας?
-
Σε ευχαριστώ dimsabas για τις πληροφορίες κ την βοήθεια.
Περίμενω να ακόυσω κ άλλες απόψεις
-
Megane98hp είπα να κάνω μια μικρή έρευνα, πριν αγοράσω οποιήποτε απο τα 2, για αυτο κ άνοιξα το συγκεκριμένο τόπικ.
Σε ευχαριστώ κ εσένα για τις συμβουλες σου
-
Το 1300 ειχε πιο μακρυ κιβωτιο απο το 1000αρι,και παρα τα +18 αλογα του,στην πραξη η διαφορα δεν ηταν τοσο μεγαλη...
Το 1000αρι για την εποχη του ηταν πολυ μπροστα,με 68 αλογα στο λιτρο,και μεταβλητο χρονισμο βαλβιδων εισαγωγης.
Επισης απο μια χρονολογια και μετα τα 1300αρια ηταν 'γαλλικα',ενω τα 1000αρια ηταν Ιαπωνικα 100%...
Στην καταναλωση υπολογιζε τουλαχιστον 1 λιτρο πανω με το 1300αρι... -
Νομίζω ότι πέρα από το θέμα της γνησιότητας Ιαπωνικού ή όχι κ αφού τα κόστη για τα καυσιμα έχουν μικρη απόκλιση, λέω να κινηθώ προς το 1.3 . Ας υπάρχουν τα +18 άλογα κ ας κάθονται.. Μην μου λείψουν σε καμία ζόρικη ανηφόρα δεν θέλω..
-
μετά από τόσα χρόνια
-
Καλησπέρα σας
ψάχνουμε για μεταχειρισμένο Yaris μέχρι 6.000€ για τις μετακινήσεις της συζύγου (+ παιδι) στην πόλη. Σε αυτή την τιμή βρίσκω το Yaris 2011 1.000cc και ήθελα αρχικά τις γνώμες σας αν είναι κάτι που πρέπει να προσέξω, τι προβλήματα έβγαζαν κλπ.
Ευχαριστώ
Toyota Yaris (1ης Γενιάς) Forum