-
Γεια χαρα σε ολους και καλη Χρονια.
Πηρα προσφατα ενα yaris (του 2013) απο φιλο και το μονο που με χαλαει ειναι οι μαμησιες ζαντες οι 15αρες.
Ειδα του Toyoyta Yaris Hybrid τις 16'' αλουμινιου και επαθα πλακα, ρωτησα στην Toyota και μου ειπαν το κουλο 'επειδη ειναι μαμησιες δεν θεωρειται αξεσουαρ αλλα ανταλλακτικο και εχουν 500 ευρω η μια ' δηλαδη σαν να λενε δεν τις πουλαμε .Μιλαμε παντα για 16'' ζαντα αλουμινιου και η ερωτηση ειναι αν υπαρχει κατι παρομοιο γιατι εμενα προσωπικα μου αρεσαν παρα πολυ και δεν μπορω να βρω τιποτα που να μοιαζει σε σχεδιο μαυρο/ασημι.
Η ζαντα ειναι αυτη
Υπαρχει κατι αντιστοιχο στην αγορα ή τσαμπα ψαχνω .
Ευχαριστω.
-
Πηρα προσφατα ενα yaris (του 2013) απο φιλο και το μονο που με χαλαει ειναι οι μαμησιες ζαντες οι 15αρες.
Ειδα του Toyoyta Yaris Hybrid τις 16'' αλουμινιου και επαθα πλακα, ρωτησα στην Toyota και μου ειπαν το κουλο 'επειδη ειναι μαμησιες δεν θεωρειται αξεσουαρ αλλα ανταλλακτικο και εχουν 500 ευρω η μια ' δηλαδη σαν να λενε δεν τις πουλαμε .Μιλαμε παντα για 16'' ζαντα αλουμινιου και η ερωτηση ειναι αν υπαρχει κατι παρομοιο γιατι εμενα προσωπικα μου αρεσαν παρα πολυ και δεν μπορω να βρω τιποτα που να μοιαζει σε σχεδιο μαυρο/ασημι.
Η ζαντα ειναι αυτη
Ευχαριστω.
-
Η ζαντα ειναι αυτη
Ευχαριστω.
-
Ακόμα και να τις βρεις μεταχειρισμένες μη περιμένεις να πάρεις την τετράδα πολύ κάτω απο 1000€ , οι πωλητές ξέρουν πως είναι και γαμώ τα σχέδια και τις βαράνε ,τετράδα στο car που παρακολουθώ στις 3-4 μέρες εξαφανιζόταν , προσφορά υπάρχει γιατί τα yaris hybrid πωλούνται κατά χιλιάδες , θα υπάρχουν αρκετά στην τοπ έκδοση με αυτό το σχέδιο ζάντας αλλα για τον ίδιο λόγο υπάρχουν πολλοί περισσότεροι που ψάχνουν τις συγκεκριμένες για να τις βάλουν στα δικά τους yaris που είναι χαμηλότερη έκδοση εξοπλισμού .
Φίλος πρόσφατα τις πήρε μεταχειρισμένες 800€ με καπάκια και μπουλόνια και λάστιχα με 15000 χλμ .
Υπόψη η διάσταση 195/50 16 των ελαστικών που μπαίνουν στις συγκεκριμένες είναι ακριβή ,500+ € η τετράδα και με όχι πολλές επιλογές.
-
Καταλαβα μαλλον πρεπει να κοιταξω για κατι διαφορετικο
Για λαστιχο σκεφτηκα ενα bridgeston turanza 195/50 16 μου τα δινει ενας γνωστος εδω κοντα σπιτι γυρω στα 420 ευρω και θα παρει πισω τα bridgeston που εβαλε περσι ο φιλος τα 15αρια 200 ευρω με τις ζαντες τις μαμισιες οποτε μου βγαινει φθηνα και γιαυτο ειπα να βρω μια ομορφη ζαντα να βαλω γιατι εν τελη αυτος ειναι ο σκοπος χωρις να γινει καγκουραδικο χεχε.Οποτε μια τιμη οπως του φιλου σου 800 ευρω ολα μαζι σιγουρα μου κανει ΑΝ βρω και ΟΠΟΤΕ βρω
Ευχαριστω για ολες τις πληροφοριες με κατατοπισες πληρως να εισαι καλα φιλε μου !!!!
Θα κανω μια γυρα μηπως και βρω κατι εστω παρομοιο γιατι κατι πηρε το ματι μου στα γρηγορα που κοιταγα στα μαγαζια .
Toyota Yaris ζαντες αλουμινιου.