-
Καλησπερα παιδια εχω ενα seat ibiza cupra του 2002 αντιμετοπιζω το εξης προβλημα αποφασισα να αναβαθμισω το αμαξι και αφου τα ειχα κανει ολα αποφασισε ο μηχανικος μου να παει την μπαταρια απο μπροστα πισω ωστε να παιρνει αερα το φιλτρο διοτι η μπαταρια το εμποδιζε και πραγματι ετσι γινεται..το αμαξι δουλευε αψογα πριν παμε την μπαταρια πισω εφοσον την πηγαμε ολα πηραν την κατω φορα το αμαξι δεν επαιρνε μπροστα και μια επαιρνε και οταν παταγες γκαζι εκανε σκασηματα και το στροφομετρο εκανε τρελα ανεβοκατεβασματα κυριολεκτικα!αλλαξαμε μπουζι αλλαξαμε πολλαπλασιαστες αλλαξαμε τρομπες βενζινης βαλαμε την μπαταρια παλι μπροστα την ξαναβαλαμε πισω τιποτα ομως εκει το αμαξι να κανει τα ιδια μια να δουλευει καπως μια να μην δουλευει καν..μερικες φορες οταν μου ψηλοδουλευε πηγαινε κανονικα αλλα οταν παταγα τερμα γκαζι τρελαινοταν το αμαξι...τελος παντων με τα πολλα το παω στον ηλεκτρολογο μου το φτιαχνει και μου λεει οτι καποιες γειωσεις δεν ηταν καλες και οτι βραχυκυκλωναν και οι 2 λαμδα και οτι απο εκει που περασε το καλωδιο του ρευματος ο μαστορας πρεπει να πληγωσε λιγο την πλεξουδα..με τα πολλα το παιρνω το αμαξι δουλευει κανονικα πηγα για προγραμμα γυρναω και μετα απο μια εβδομαδα παλι τα ιδια..το πηγα παλι στον ηλεκτρολογο αλλα δε βρηκε τιποτα..εχω απελπιστεί ρε μαγκες αληθεια καμια ιδεα;εμενα μου λενε η πλεξουδα η εγκεφαλος και αμα ειναι εγκεφαλος πανε κριμα τα 600 ευρω που εδωσα για προγραμμα..
-
Καλησπερα παιδια εχω ενα seat ibiza cupra του 2002 αντιμετοπιζω το εξης προβλημα αποφασισα να αναβαθμισω το αμαξι και αφου τα ειχα κανει ολα αποφασισε ο μηχανικος μου να παει την μπαταρια απο μπροστα πισω ωστε να παιρνει αερα το φιλτρο διοτι η μπαταρια το εμποδιζε και πραγματι ετσι γινεται..το αμαξι δουλευε αψογα πριν παμε την μπαταρια πισω εφοσον την πηγαμε ολα πηραν την κατω φορα το αμαξι δεν επαιρνε μπροστα και μια επαιρνε και οταν παταγες γκαζι εκανε σκασηματα και το στροφομετρο εκανε τρελα ανεβοκατεβασματα κυριολεκτικα!αλλαξαμε μπουζι αλλαξαμε πολλαπλασιαστες αλλαξαμε τρομπες βενζινης βαλαμε την μπαταρια παλι μπροστα την ξαναβαλαμε πισω τιποτα ομως εκει το αμαξι να κανει τα ιδια μια να δουλευει καπως μια να μην δουλευει καν..μερικες φορες οταν μου ψηλοδουλευε πηγαινε κανονικα αλλα οταν παταγα τερμα γκαζι τρελαινοταν το αμαξι...τελος παντων με τα πολλα το παω στον ηλεκτρολογο μου το φτιαχνει και μου λεει οτι καποιες γειωσεις δεν ηταν καλες και οτι βραχυκυκλωναν και οι 2 λαμδα και οτι απο εκει που περασε το καλωδιο του ρευματος ο μαστορας πρεπει να πληγωσε λιγο την πλεξουδα..με τα πολλα το παιρνω το αμαξι δουλευει κανονικα πηγα για προγραμμα γυρναω και μετα απο μια εβδομαδα παλι τα ιδια..το πηγα παλι στον ηλεκτρολογο αλλα δε βρηκε τιποτα..εχω απελπιστεί ρε μαγκες αληθεια καμια ιδεα;εμενα μου λενε η πλεξουδα η εγκεφαλος και αμα ειναι εγκεφαλος πανε κριμα τα 600 ευρω που εδωσα για προγραμμα..
-
-
Ο χρήστης spiros20vt έγραψε:
Καλησπερα παιδια εχω ενα seat ibiza cupra του 2002 αντιμετοπιζω το εξης προβλημα αποφασισα να αναβαθμισω το αμαξι και αφου τα ειχα κανει ολα αποφασισε ο μηχανικος μου να παει την μπαταρια απο μπροστα πισω ωστε να παιρνει αερα το φιλτρο διοτι η μπαταρια το εμποδιζε και πραγματι ετσι γινεται..το αμαξι δουλευε αψογα πριν παμε την μπαταρια πισω εφοσον την πηγαμε ολα πηραν την κατω φορα το αμαξι δεν επαιρνε μπροστα και μια επαιρνε και οταν παταγες γκαζι εκανε σκασηματα και το στροφομετρο εκανε τρελα ανεβοκατεβασματα κυριολεκτικα!αλλαξαμε μπουζι αλλαξαμε πολλαπλασιαστες αλλαξαμε τρομπες βενζινης βαλαμε την μπαταρια παλι μπροστα την ξαναβαλαμε πισω τιποτα ομως εκει το αμαξι να κανει τα ιδια μια να δουλευει καπως μια να μην δουλευει καν..μερικες φορες οταν μου ψηλοδουλευε πηγαινε κανονικα αλλα οταν παταγα τερμα γκαζι τρελαινοταν το αμαξι...τελος παντων με τα πολλα το παω στον ηλεκτρολογο μου το φτιαχνει και μου λεει οτι καποιες γειωσεις δεν ηταν καλες και οτι βραχυκυκλωναν και οι 2 λαμδα και οτι απο εκει που περασε το καλωδιο του ρευματος ο μαστορας πρεπει να πληγωσε λιγο την πλεξουδα..με τα πολλα το παιρνω το αμαξι δουλευει κανονικα πηγα για προγραμμα γυρναω και μετα απο μια εβδομαδα παλι τα ιδια..το πηγα παλι στον ηλεκτρολογο αλλα δε βρηκε τιποτα..εχω απελπιστεί ρε μαγκες αληθεια καμια ιδεα;εμενα μου λενε η πλεξουδα η εγκεφαλος και αμα ειναι εγκεφαλος πανε κριμα τα 600 ευρω που εδωσα για προγραμμα..Δεν καταλαβαίνω γιατι τρεχεις εσυ από την στιγμη που ο μηχανικος σου αποφασισε να μεταφερει την μπαταρία δίχως να τον πιεσεις εσυ.Ας το παει αυτος σε ηλεκτρολογο να βγαλει ακρη.Οσον αφορα τον εγκεφαλο και το πρόγραμμα νομιζω πως αν αλλαξεις εγκεφαλο ο προγραμματιστης δεν θα σου παρει αλλα λεφτα(6οοευρω ) να σου το ξαναπερασει ή θα σου παρει κατι λίγα.Πρεπει να το κρατανε νομιζω.
Καλα ο ηλεκτρολόγος σου λεει ότι πρεπει να πληγωσε την πλεξουδα αλλα δεν εκανε κατι να το διορθωσει? -
ο ηλεκτρολογος την πρωτη φορα το εφτιαξε οταν του το ξαναπηγα που μου το εκανε παλι για καποιο λογο το αμαξι αποφασισε να δουλεψει λες και ειχε βγει απο το εργοστασιο με πηρε τηλ ο ανθρωπος και νομιζε οτι τον κοροιδευα και πραγματι παω το παιρνω και το αμαξι δουλευε και μετα απο 2 ωρες αρχισε παλι τα ιδια απο τοτε το παρατησα σπιτι να ηρεμήσω λιγο μεσα μου γτ δε μπορω αλλο
-
Ο χρήστης spiros20vt έγραψε:
ο ηλεκτρολογος την πρωτη φορα το εφτιαξε οταν του το ξαναπηγα που μου το εκανε παλι για καποιο λογο το αμαξι αποφασισε να δουλεψει λες και ειχε βγει απο το εργοστασιο με πηρε τηλ ο ανθρωπος και νομιζε οτι τον κοροιδευα και πραγματι παω το παιρνω και το αμαξι δουλευε και μετα απο 2 ωρες αρχισε παλι τα ιδια απο τοτε το παρατησα σπιτι να ηρεμήσω λιγο μεσα μου γτ δε μπορω αλλοΣτο συνεργειο του μηχανικου σου επρεπε να το αφησεις.
-
Κάτι μαλακία έχει κάνει με τα ρεύματα.
Ακόμα και το πάχος των καλωδίων που τράβηξε για να φτάσει στο πορτμπαγκάζ παίζει ρόλο.Γειώσεις και σύνδέσεις.
προβλημα σε ibiza cupra 2000