-
Ο χρήστης sirbasil έγραψε:
Το 20% των Ελλήνων ζει κάτω από τα όρια της φτώχειαςΜπορεί εμάς να μη μας φαίνεται, αλλά αν κάνεις καμιά βόλτα σε Δυτική Θεσσαλονίκη ή στις φτωχογειτονιές της Αθήνας θα...φανεί!
οχι μονο το 20% μπορει και παραπανω και φαινεται
-
Ο χρήστης axelon έγραψε:
Einai duskola ta pragmata, alla oxi mono sthn Ellada...
Δεν θα μπορούσα να συμφωνίσω περισσότερο και το κακό είναι ότι τουλάχιστον για τις χώρες της ΕΕ μάλλον η κατάσταση θα χειροτερέψει στο μέλλον (αυτό όμως μάλλον είναι άλλο topic και ούτως ή άλλως είναι προσωπική άποψη).
Το κακό είναι ότι στην χώρα μας είχε πουληθεί το παραμύθι ότι η οικονομική κατάσταση του μέσου Έλληνα θα καλυτερέψει μετά την υιοθέτηση του ευρώ (και το μεγαλύτερο κακό είναι ότι πολύ το είχαν πιστέψει).
-
τις προαλλες που μιλουσα με τον υποδιευθυντη τις γενικης τραπεζας μου ειπε οτι σε 1 συγκεκριμενο συρταρι απο 1 συγκεκριμενο δωματιο 1 συγκεκριμενου υποκαταστηματος της γενικης τραπεζας στη θεασσαλονικη υπαρχουν γυρω στα 7δισ δραχμες οφειλομενα απο τους ελληνες τα οποια παραμενουν παρατημενα εκει μεσα!!! και μου λεει φαντασου τη εχει να γινει αν ολες οι τραπεζες βγαλουν στη φορα οσα χρωσταει ο κοσμος οχι αργεντινη οχι ουγκαντα δεν ξερω τι!!!
-
Ο χρήστης thns21 έγραψε:
τις προαλλες που μιλουσα με τον υποδιευθυντη τις γενικης τραπεζας μου ειπε οτι σε 1 συγκεκριμενο συρταρι απο 1 συγκεκριμενο δωματιο 1 συγκεκριμενου υποκαταστηματος της γενικης τραπεζας στη θεασσαλονικη υπαρχουν γυρω στα 7δισ δραχμες οφειλομενα απο τους ελληνες τα οποια παραμενουν παρατημενα εκει μεσα!!! και μου λεει φαντασου τη εχει να γινει αν ολες οι τραπεζες βγαλουν στη φορα οσα χρωσταει ο κοσμος οχι αργεντινη οχι ουγκαντα δεν ξερω τι!!!Και για πιο λογο πιστευεις οτι τα κρατουν εκει????
Ιδρυματα ειναι οι τραπεζες???
Δεν νομιζω , δανειζοντας χρημα ξερουν οτι καποιο ποσο απο αυτα δεν θα τα παρουν ποτε , ειναι οι λεγομενες επισφαλειες, αρα μην σου κανε ιεντυπωση αν αυτα τα 7 δις απλα δεν συμφερει την τραπεζα να τα κυνηγησει, για πολλους λογους πχ. ειναι μικρα ποσα αν πελατη.
Τελικα υπαρχει φτωχεια στην ελλαδα?