-
Η κοπελα μου εχει ενα Lupo 1.0.(Αυτος ο πυραυλος με τους 50 ιππους).
Τα ηλεκτρικο συστημα για το ανοιξε-κλεισε των τζαμιων χωρις υπερβολες χαλαει τρεις φορες το χρονο. Αν ειναι ετσι η τεχνολογια καλυτερα να την βρασω. Θα προτιμουσα να ειχε χερουλια... Φυσικα αυτο ειναι το λιγοτερο. Ο κινητηρας ειναι για κλαματα. Αντιμετωπιζει πολυ σοβαρα προβληματα με τα λαδια. Η ενδειξη στο μετρηρη της θερμοκρασιας του λαδιου παει πολυ συχνα στο κοκκινο. Το παμε συνεργειο και μετα απο κανενα μηνα παλι τα ιδια... Και το Gearbox μια φορα εμεινε κολλημενο και δεν δεχοταν την τριτη... Μιλαμε για τελειος σκαρτο πραγμα.
Εγω πριν 2 χρονια οταν ητανε να παρει αμαξι τις ελεγα να παρει Yaris αλλα αυτη ηθελε γερμανικο αυτοκινητο.
Συμφωνω οτι τα γιαπωνεζικα ειναι τα πιο αξιοπιστα αλλα εγω τοποθετω την nissan στην πρωτη θεση και μετα τους υπολοιπους. Παντως και τα saab εχουν βελτιωθει παρα πολυ σ'αυτον τον τομεα τωρα τελευταια. -
Ο χρήστης xfleo έγραψε:
ΑΝ ΘΕΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΓΙΑΠΩΝΕΖΟΙ ΜΑΣ, ΜΕΤΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΡΕΣΤΟΙ...ΣΕ ΜΑΡΚΕΣ εγω τις κατατασσω....
- TOYOTA
- HYUNDAI,SUBARU
3.MITSUBISHI,HONDA,MAZDA
......
Από πότε η Hyundai είναι γιαπωνέζα??? ...ευσεβείς πόθοι....
Ενταξει μωρε διπλα ειναι , κιτρινομουρηδες ειναι τους βαζουμε σε αυτο το γκρουπ
Ανιστόρητοι εγκάθετοι, θα έπρεπε να ξέρετε ότι οι πρώτοι κάτοικοι της Ιαπωνίας ήταν κορεατικής καταγωγής. Οπότε οτιδήποτε ιαπωνικό είναι και κατά βάση και κατά προέλευση κορεάτικο. Άρα οι πιο αξιόπιστοι είναι οι κορεάτες. Χααα-γιααα...!!!
-
Passat '92 βενζίνη με 536.000km (ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΕΣ ΤΡΙΑΝΤΑ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ είναι αυτό) που δεν έχει αλλάξει ακόμα δίσκο-πλατώ τι σας λέει; Πάντως τώρα τελευταία η VW έχει σκαρτέψει, είδα Bora με σπασμένο στροφαλοφόρο (τρίκουλη ζημιά...).
-
Μου λέει αυτό που λένε όλοι. Ότι δηλαδή η VW έχει αρχίσει τα τελευταία χρόνια να ξεφεύγει από τον κανόνα της αξιοπιστίας.
-
Τα πιο αξιόπιστα είναι τα γιαπονέζικα.
Από μάρκες τώρα θα έλεγα με κορυφαία αξιοπιστία είναι οι Porsche, Subaru, Honda. Aκολουθούν Toyota και nissan. Πάντως το κάθε αυτοκίνητο είναι λαχείο. Δεν ξέρεις τι θα σου τύχει. -
τα Λάντα ειναι αξιόπιστα??
-
Ο χρήστης manager_ έγραψε:
τα Λάντα ειναι αξιόπιστα??Βεβαίως! Έχω δει πολλούς πίνακες αξιοπιστίας όπου το Niva βγαίνει
πρώτο (από το τέλος). -
Tα ΜΑΤCHBOX είναι τα πιό αξιόπιστα για μένα!!!
Poia einai ta pio aksiopista aytokinhta