-
-
-
-
Άντε να δούμε!
Καλό αγώνα να έχουμε!
Sent from my G8141 using Tapatalk
-
Ανάθεμά με αν μπορούσε κανένας να προβλέψει αυτό που έγινε. Αυτός ο Verstappen μα με τον ένα μα με τον άλλο τρόπο πάντα καταφέρνει να ζημιώνει τη Ferrari.
-
Χαμός! Κανείς δε περίμενε τέτοια εξέλιξη.
Τα σκατωσε ο Μαξ, λάθος ο Vettel πανικός...
Κρίμα ρε γμτ
Sent from my G8141 using Tapatalk
-
Δεν ξέρω κατά πόσο θα αλλάξουν τα πράγματα με αυτό που έκανε αλλά έχει παραγίνει. Μπορεί να είναι γρήγορος και ανταγωνιστικός αλλά αν ο τερματισμός του είναι αμφίβολος τότε συνολικά δεν είναι καλός οδηγός.
Ο Φέττελ πάλι με το που δεν του ήρθαν όλα όπως θα ήθελε έκανε άλλη μια αψυχολόγητη κίνηση που δε του βγήκε.
Η αντίδραση του Wolf πάντως στο κλατάρισμα όλα τα λεφτά, κατευθείαν μου ήρθε αυτό στο μυαλό.... -
Χάρμα οφθαλμών ο αγώνας αλλά θα ήθελα τα σχόλια σας για την πίστα.Για μένα μακράν η χειρότερη,με άπειρα σημεία που τα μονοθέσια μπορούν να καρφωθούν σε τοίχους,τσιμεντένιες γωνίες κτλ.Κάνω λάθος;;;;
Πολύ θα ήθελα να μάθω τι λέει τώρα η redbull στα κοκόρια της...... -
Eννοείται πως είναι τραγική όπως άλλωστε και οι περισσότερες εντός πόλεων. Βλέπεις θηρία που πιάνουν πάνω από 300χλμ να ''εγκλωβίζονται'' στα ντουβάρια.
-
Πάντως εκτός του αγώνα, για εμένα κορυφαίο highlight ήταν το σωσιμο του κιμι στα δοκιμαστικά. Πραγματικά απίθανο!!!
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Βλέπω Panos2171 πως διατηρήθηκε η παράδοση να την πατάνε οι Ferrari όταν ανοίγεις θέμα
Πλάκα κάνω μην σταματήσεις να το κάνεις
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Eννοείται πως είναι τραγική όπως άλλωστε και οι περισσότερες εντός πόλεων. Βλέπεις θηρία που πιάνουν πάνω από 300χλμ να ''εγκλωβίζονται'' στα ντουβάρια.Είχα την αίσθηση,οι μονομάχοι στην αρένα και όποιος επιβιώσει!Δεν νομίζω να τους νοιάζει ιδιαίτερα η ασφάλεια των οδηγών,πλην τα μεγάλα λόγια και κάποιες βελτιώσεις στα μονοθέσια,αλλά είναι πολλά τα λεφτά.......
-
Το θέμα είναι ότι στους στενούς δρόμους και στις στροφές των 90 μοιρών αδικείται και η ιπποδύναμη και το downforce.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Formula 1 2018 Azerbaijan Grand Prix