-
Ο χρήστης george1977 έγραψε:
Τα sliding running πηγαίνουν μαζί με την τοποθέτηση γυρω στα 600 ευρω. Μπορείς και να βρεις φθηνότερα από αρκετα sites του εξωτερικού αλλά εμένα ο χρόνος μου κοστίζει ακριβότερα από το να αγοράσω απ έξω και να κόψω δυο κατοστάρικα στην τιμή.Του αλλάζει όμως την οπτική του αυτοκινήτου ενώ χρηστικά αρέσει πολύ και στα παιδια (και την πεθερα).
https://usedcars.honda.co.uk/en/used-ca ... ls-u3bj39sΕίπες την μαγική λέξη 'πεθερά' [emoji13]
-
Ο χρήστης george1977 έγραψε:
Έαν δεν κάνει πανω από 12500 το χρόνο είναι μάλλον προτιμότερο να περίμενει τον Σεπτέμβρηhttp://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosm ... honda-cr-v
Κορυφαίος κινητήρας
Μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος
καλύτερο Infotainment
λιγότερος φόβος για την συμπεριφορά τους κράτους απέναντι στα diesel.Γιωργο αν δεν κανω λάθος το 16 σε σχεση με το 15 εχει και μικρες διαφορες στο εσωτερικο ( λενε για περισσοτερα μαλακα πλαστικά και αλλου διαβασα και αλλαγη στην μοναδα entertainment... Εσυ ποιο εχεις?
-
Ο χρήστης nikapin έγραψε:
Τελικά τι σποφασισες?Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Up
-
Ο χρήστης greemlin έγραψε:
Έαν δεν κάνει πανω από 12500 το χρόνο είναι μάλλον προτιμότερο να περίμενει τον Σεπτέμβρη
http://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosm ... honda-cr-v
Κορυφαίος κινητήρας
Μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος
καλύτερο Infotainment
λιγότερος φόβος για την συμπεριφορά τους κράτους απέναντι στα diesel.Γιωργο αν δεν κανω λάθος το 16 σε σχεση με το 15 εχει και μικρες διαφορες στο εσωτερικο ( λενε για περισσοτερα μαλακα πλαστικά και αλλου διαβασα και αλλαγη στην μοναδα entertainment... Εσυ ποιο εχεις?
Καλησπέρα
Εγώ έχω το 15 μοντέλο. Το 2016 έχει πιο όμορφες ζάντες, φιμε πίσω τζάμια καια ράγες οροφής. Εσωτερικά είναι ίδιο με λίγο καλύτερο φινίρισμα.
-
Πήρες το 15 πρόσφατα ή το έχεις καιρό? Εντυπώσεις, κόστος διαβίωσης??
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Ο χρήστης nikapin έγραψε:
Πήρες το 15 πρόσφατα ή το έχεις καιρό? Εντυπώσεις, κόστος διαβίωσης??Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Άψογο αυτοκίνητο. Κινητήρας , κιβώτιο και χώροι απλά κορυφαίοι.
16 μήνες 24.000 χλμ και συνεχίζει να είναι απολαυστικό.Το δικίνητο με το σφικτό στήσιμο είναι κοντά στην κορυφή της κατηγορίας και στο δρόμο, χάνει μόνο από x1 (κορυφαία στο δρόμο αλλά τα run flat αφαιρούν αρκετά από την μαγεία ),kuga (κορυφαίο παρά το βάρος) ,3008 (πολύ κοντα στην κορυφή την όποια την φτάνει εξαιτίας του πολύ κοφτερού τιμονίου που όταν το συνηθίσεις σου αρέσει πολύ ) αλλά είναι κοντά. Το τετρακίνητο απέχει λίγο περισσότερο από την κορυφή στο στήσιμο.
Ουσιαστικά του έχω περάσει μόνο αντιηλιακές μεμβράνες ενω μάλλον θα του ενισχύσω και την θωράκιση του χρώματος με ceramic coating.
-
Αξιζει το crv του 15 η του 16 μεταχειρισμενο απο εξωτερικο?τιμη 20000-24000.
-
Ωραία ανάλυση! Εγώ που τα οδήγησα και τα δύο x1 (1.8i) και crv (160hp) το Honda ήταν εύκολα ξεχωριστό! Δεν ξέρω αν ο 1.5 είναι λίγος... Στο Honda πάντως το στήσιμο και ο κινητήρας ήταν τα μαμ!
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Ο χρήστης dirob13 έγραψε:
Αξιζει το crv του 15 η του 16 μεταχειρισμενο απο εξωτερικο?τιμη 20000-24000.Εξαρτάται από την κατάσταση
Σε γενικες γραμμές δεν θα έπαιρνα με λίγα χλμ γιατί έχουν αναφερθεί αρκετά περιστατικά με βουλωμένα DPF λόγω μικρής χρήσης .
Από την άλλη βρίσκεις και ελληνικό σε κοντινα λεφτά όποτε για ποιον λόγο να πάρεις από το εξωτερικό;
Στο ελληνικό έχει πέντε χρόνια εγγυήση ενώ στο εισαγωγή 3 χρόνια.έαν έπρεπε να πάρω μεταχειρισμένο θα περίμενα την εμφάνιση του νεου μοντέλου ώστε να πέσει επιπλεον η τιμή των παλιών.
Honda CR-V 1.6 awd vs Nissan X-Trail 1.6 4wd