-
Γεια σας εχω ενα Audi A3 αγορασμένο το 2006.Εχω κανει 166000χλμ .Σημερα ξεκίνησα σε μια ανηφόρα και λίγο πριν αλλάξω απο πρώτη σε Δευτέρα μου πατινάρε .Επισης μετά απο ώρα μου το έκανε και σε ευθεία .Στις υπόλοιπες αλλαγές δεν ειχα κάποιο θέμα .Γνωριζει κανεις τι μπορεί να ειναι και αν υπαρχει ενδεχόμενο με αφήσει στο δρόμο αμεσα;
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Γεια σας εχω ενα Audi A3 αγορασμένο το 2006.Εχω κανει 166000χλμ .Σημερα ξεκίνησα σε μια ανηφόρα και λίγο πριν αλλάξω απο πρώτη σε Δευτέρα μου πατινάρε .Επισης μετά απο ώρα μου το έκανε και σε ευθεία .Στις υπόλοιπες αλλαγές δεν ειχα κάποιο θέμα .Γνωριζει κανεις τι μπορεί να ειναι και αν υπαρχει ενδεχόμενο με αφήσει στο δρόμο αμεσα;
-
-
Την διαγνωση την εκανες ηδη, πρεπει να ετοιμαζεσαι για αλλαγη δισκου-πλατό του συμπλεκτη. Εισαι στις αρχες του προβληματος αλλα δεν νομιζω να μπορει καποιος να σου πει με ασφαλεια οτι θα σου αντεξει αλλα τοσα χλμ. Αφου βλεπεις προβλημα θελει αλλαγή.
Στάλθηκε από το Vodafone Smart ultra 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης tedd έγραψε:
Την διαγνωση την εκανες ηδη, πρεπει να ετοιμαζεσαι για αλλαγη δισκου-πλατό του συμπλεκτη. Εισαι στις αρχες του προβληματος αλλα δεν νομιζω να μπορει καποιος να σου πει με ασφαλεια οτι θα σου αντεξει αλλα τοσα χλμ. Αφου βλεπεις προβλημα θελει αλλαγή.Στάλθηκε από το Vodafone Smart ultra 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Είναι ακριβό αυτό;
-
Μια 300αρα περίπου, ανάλογα τα ανταλλακτικά και το πόσο χρεώνει εργατικά το συνεργείο
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Ο χρήστης ils έγραψε:
Γεια σας εχω ενα Audi A3 αγορασμένο το 2006.Εχω κανει 166000χλμ .Σημερα ξεκίνησα σε μια ανηφόρα και λίγο πριν αλλάξω απο πρώτη σε Δευτέρα μου πατινάρε .Επισης μετά απο ώρα μου το έκανε και σε ευθεία .Στις υπόλοιπες αλλαγές δεν ειχα κάποιο θέμα .Γνωριζει κανεις τι μπορεί να ειναι και αν υπαρχει ενδεχόμενο με αφήσει στο δρόμο αμεσα;Ακριβως ετσι και ξαφνικα αρχισε να ''μενει'' σιγα σιγα απο δισκο και το a3 tsi 125 του κολλητου. Και ιδιως 1η-2α. Τυπικη τακτικη συντηρηση και τα χιλιομετρα που εβγαλε αν ειναι το μανισιο ειναι εξαιρετικα!
-
Χθες μου το έκανε 2 φορές.Σημερα 30χλμ που έκανα δεν είχα θέμα . Δεν έχω αλλάξει ποτέ δίσκο πλατό λογικά αυτό θα είναι
-
Αυτο ειναι σιγουρα και τα χιλιομετρα ειναι καλα, υποθετω εκανες λιγοτερα αστικα χιλιομετρα αν το εχεις και απο καινουργιο. Εμενα εχει 192.000km (μαμα-αλλη μαρκα αμαξι) αλλα ειναι και δισκοπλατω εποχης με αμιαντο κτλπ που αντεχαν περισσοτερο.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Αυτο ειναι σιγουρα και τα χιλιομετρα ειναι καλα, υποθετω εκανες λιγοτερα αστικα χιλιομετρα αν το εχεις και απο καινουργιο. Εμενα εχει 192.000km (μαμα-αλλη μαρκα αμαξι) αλλα ειναι και δισκοπλατω εποχης με αμιαντο κτλπ που αντεχαν περισσοτερο.χιλιομετρα πόλης είναι
-
Ποσό καιρό θα με βγάλει ακόμα ;
-
Ακομα πιο εντυπωσιακο!
Οχι πολυ. Βαλτο στο προγραμμα.
Audi A3 πρόβλημα