-
Καλησπέρα,
Λοιπόν έχω την εξής απορία:
Αγόρασα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο το οποίο δεν είχε ενεργή ασφάλεια . Σήμερα με ειδοποίησαν να περάσω να το παραλάβω . Η άδεια αυτοκινήτου ωστόσο αναφέρει μεταβίβαση χθες ,στις 20/12/2017 . Εγώ θέλω να κάνω ασφάλεια σήμερα μέσω ίντερνετ αλλά αναγκαστικά η έναρξη ασφάλειας μου βγαίνει απο 21/12/2017 . Θα έχω κάποιο θέμα ; Θα φαίνεται ανασφάλιστο το αυτοκίνητο για 1 μέρα ; -
Καλησπέρα,
Αγόρασα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο το οποίο δεν είχε ενεργή ασφάλεια . Σήμερα με ειδοποίησαν να περάσω να το παραλάβω . Η άδεια αυτοκινήτου ωστόσο αναφέρει μεταβίβαση χθες ,στις 20/12/2017 . Εγώ θέλω να κάνω ασφάλεια σήμερα μέσω ίντερνετ αλλά αναγκαστικά η έναρξη ασφάλειας μου βγαίνει απο 21/12/2017 . Θα έχω κάποιο θέμα ; Θα φαίνεται ανασφάλιστο το αυτοκίνητο για 1 μέρα ; -
Καλησπέρα,
Πάρτους (την ασφαλιστική) ένα τηλέφωνο, μπας και μπορούν να κάνουν κάτι. Είχαν γίνει κάτι κουλά, που βρέθηκαν αυτοκίνητα ανασφάλιστα για 1,2,3 μέρες για αυτόν ακριβώς το λόγο, αλλά νομίζω ότι τελικά βρέθηκε η λύση....
-
Το πιο πιθανό είναι να μη συμβεί κάτι, αλλωστε αν θελουν να το καταλάβουν ειναι ξεκάθαρο πως υπαρχει ενα ''κενό λόγω αλλαγης ιδιοκτητη.
Επίσης νομιζω πως το Υπουργειο ειχε ανακοινωσει ανεπισημα πως δε θα γινει αμεσσα ξανα τετοια διασταυρωση χωρις προειδοποιηση εξ'αιτιας ολων αυτων των λαθών.
Καλου κακου ομως επικοινωνησε με την ασφαλιστικη για κάλυψη.
Μεταβίβαση και Ασφάλεια αυτοκινήτου online