-
Ο χρήστης NickA έγραψε:
Λοιπόν. Όλοι ήρθατε στους προβληματισμούς μου τις πρώτες μέρες. Να ενημερώσω λοιπόν: Έχω το Style 4x4 (δε νομίζω να παίζει αυτό ρόλο), χωρίς τίποτα extra. Το infotainment είναι το απλό (Bolero). Δεν έχει υποδοχή για κάρτα sim, ok? Το skoda connect όμως λειτουργεί, ανεξάρτητα αν έχεις συνδέσει κινητό ή όχι ή αν έχεις καν μαζί σου κινητό! Επομένως δε χρησιμοποιεί το δικό σου κινητό! Πολλές φορές είμαι στη δουλειά και παρκάρω μακριά και τσεκάρω να δω αν βρίσκεται εκεί που το άφησα! Το κινητό βρίσκεται πάνω μου, 500 μέτρα μακριά. Επίσης κλήσεις SOS όπως είπατε, πώς γίνονται? Εγω έχω καταλήξει... Υπάρχει κρυμμένη εσωτερικά sim (ή τέλος πάντων κάτι ηλεκτρονικό) που επικοινωνεί με GSM με τους servers της Skoda.
Η επικοινωνία αυτή μάλλον δεν είναι συνεχής (ίσως για εξοικονόμηση data και μπαταρίας). Αυτό το λέω γιατί πολλές φορές αν κάνεις refresh στο app (ή αν πας να πατησεις κόρνα από το κινητό και άλλες τέτοιες σαχλαμάρες) σου λέει όχημα μη διαθέσιμο, προσπαθήστε σε λίγο. Προσπαθείς σε λίγο (πάντα με σβηστό και κλειδωμένο αμάξι) και λειτουργεί και σου ανανεώνει το status, τη θέση κλπ.Νίκο να σε ρωτήσω μιας και το έχεις ήδη το αμάξι στα χέρια σου. Έχεις δοκιμάσει να συνδέσεις το infotainmnet με το τηλέφωνο σου και αν ναι τι λειτουργικό έχεις ? ios or android?
Στάλθηκε από το iPad Air μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αndroid εχω. Δυο ειναι οι τυποι συνδεσης με το Bolero. 1. Ασυρματα με bluetooth για τηλεφωνικες κλησεις (καλο, μεταφερονται και ολες οι επαφες του τηλεφωνου στο bolero. Μπορεις να κανεις κληση μονο απο τα χειριστηρια του τιμονιου διαλεγοντας επαφη στη μικρη οθονιτσα, η με touch στο bolero)
2. usb. Με android auto εχεις google maps με φωνητικη αναζητηση. Μπορεις επισης να παιξεις μουσικη ή να προβαλεις φωτο απο το κινητο στο Bolero. Το ιδιο κανεις και με SD card που μπαινει στο bolero. -
Αχ δε με βοηθάς. Ψάχνω πληροφορία για iOS λειτουργικό.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Τι θες να μάθεις;
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ο χρήστης cmak έγραψε:
Αχ δε με βοηθάς. Ψάχνω πληροφορία για iOS λειτουργικό.Sent from my iPhone using Tapatalk
Με iOS, αν θέλεις CarPlay πρέπει να το συνδέσεις με USB.
Αλλιώς απλά μέσω mirrorlinΚ και Bluetooth. χρησιμοποιείς το interface του infotainment της σκοντα, παίζεις τα τραγούδια σου ασύρματα και ο τηλεφωνικός κατάλογος σου είναι στην οθόνη, απαντάς από την οθόνη ή το τιμόνι, καλείς από την οθόνη κτλ.
Προσωπικά προτιμώ CarPlay, αλλά όταν κάνω μια σύντομη διαδρομή βαριέμαι τη φαση με το USB και απλά συνδέομαι με bt.
Όλες οι οθόνες που υποστηρίζουν CarPlay το ίδιο ακριβώς κάνουν, όποτε και το αρκουδάκι μας αυτό θα κάνει, θα βάλει το iPhone σου στην οθόνη.
-
Ο χρήστης ursus έγραψε:
Τι θες να μάθεις;Sent from my iPad using Tapatalk
είδα ένα review σε ένα βιντεάκι στο youtube που έλεγε ότι στους apple maps την τοποθεσία που θα πας πρέπει να την ορίσεις μόνο μέσω siri στο μιλητό. Δεν έχεις τη δυνατότητα να πληκτρολογήσεις διεύθυνση η τοποθεσία.
Μου φάνηκε ιδιαίτερα κουφό και αρτηριοσκληρωτικό..........σε σημείο που να πω 'ναι ρε κλασσική Apple'
Οπότε αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο σκέφτομαι σοβαρά την αλλαγή τηλεφώνου σε androidΣτάλθηκε από το iPad Air μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν ισχυει κατι τετοιο!!! Στην octavia facelift πληκτρολογεις κανονικα, ιδιο θα ναι και στο suv
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης cmak έγραψε:
Τι θες να μάθεις;
Sent from my iPad using Tapatalk
είδα ένα review σε ένα βιντεάκι στο youtube που έλεγε ότι στους apple maps την τοποθεσία που θα πας πρέπει να την ορίσεις μόνο μέσω siri στο μιλητό. Δεν έχεις τη δυνατότητα να πληκτρολογήσεις διεύθυνση η τοποθεσία.
Μου φάνηκε ιδιαίτερα κουφό και αρτηριοσκληρωτικό..........σε σημείο που να πω 'ναι ρε κλασσική Apple'
Οπότε αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο σκέφτομαι σοβαρά την αλλαγή τηλεφώνου σε androidΣτάλθηκε από το iPad Air μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι δεν παίζει κάτι τέτοιο.
-
Άντε τον π@π@ρ@ τον youtuber. Με τρόμαξε:D
Στάλθηκε από το iPad Air μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ελπιζω το gps του να ειναι καλύτερο του Νισσαν που εκει που πηγαινω ακολουθωντας οδηγιες πετάει και ένα “ετοιμαστείτε να οδηγήσετε» ....
-
Ο χρήστης ursus έγραψε:
Δεν ισχυει κατι τετοιο!!! Στην octavia facelift πληκτρολογεις κανονικα, ιδιο θα ναι και στο suvΣτάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πληκτρολογείς κανονικά από το κινητό ή στην οθόνη του αυτοκινήτου;
-
στην οθόνη, το ξεχνάς το κινητό. Όχι ότι είναι και το ευκολότερο πράγμα πάντως...
-
Εφόσον μιλάμε για AndroidAuto (και υποθέτω το ίδιο είναι στο CarPlay) και εφόσον έχουμε touch-screen, όλοι οι χειρισμοί γίνονται από την οθόνη.
Εγώ π.χ. στο Kuga συνδέω το κινητό σε μια USB, το βάζω στην ειδική θήκη που έχει για κινητά, και το ξεχνάω, ότι θες να κάνεις με το κινητό το κάνεις από την οθόνη στη λειτουργία AndroidAuto.
-
Στο android auto όσο είσαι σταματημένος μπορείς να γράψεις διεύθυνση με πληκτρολόγιο στην οθόνη. Μόλις ξεκινήσεις το πληκτρολόγιο απενεργοποιείται, μετά μόνο με φωνητικές εντολές.
-
Ερώτημα : Για το BuildWeek, έρχεται email από το εργοστάσιο, από την αντιπροσωπεία, ή απλά εμείς 'ενοχλούμε' παίρνοντας τηλέφωνο ??
-
Ερώτημα : Για το BuildWeek, έρχεται email από το εργοστάσιο, από την αντιπροσωπεία, ή απλά εμείς 'ενοχλούμε' παίρνοντας τηλέφωνο ??
Στη δική μου περίπτωση το εργοστάσιο ενημερώνει την αντιπροσωπεία και αυτή εμένα. Κάθε φορά που υπάρχει κάποια εξέλιξη με καλεί ο πωλητής.
Βέβαια, έχω 'ενοχλήσει' και εγώ τον πωλητή για διάφορους λόγους και έτσι γνωρίζει ότι έχει να κάνει με μουρλό που θέλει να ξέρει αν πάσα στιγμή ποιο είναι το status του.Ειδικά αυτή τη βδομάδα που ξέρω ότι είναι η build week του αυτοκινήτου μου, το τηλέφωνο βρίσκεται πάντα σε πολύ κοντινή απόσταση, δεν πέφτει η μπαταρία κάτω από 60% ενώ τα λοιπά τηλεφωνήματα διατηρούνται σύντομα...
-
'Στον πηγαιμό για την Ιθάκη να εύχεσαι να ναι μακρύς ο δρόμος... '
Ευχαριστώ manpor .... και με το καλό να σου έρθει!!
-
Ευχαριστώ Στράτο.
Μόνο που, στην συγκεκριμένη περίπτωση, δεν με ενδιαφέρει ούτε ο πηγαιμός, ούτε η Ιθάκη, ούτε ο δρόμος.
Το αυτοκίνητο θέλω και το θέλω άμεσα!Ακόμα και ο Καβάφης θα διαμαρτυρόταν με τον χρόνο αναμονής!
-
Εγώ το πήρα μέσω leasing οπότε δεν έχω κάποιον πωλητή να ενοχλήσω. Απλά περιμένω τον Ιανουάριο ...
-
Ο χρήστης manpor έγραψε:
Ευχαριστώ Στράτο.
Μόνο που, στην συγκεκριμένη περίπτωση, δεν με ενδιαφέρει ούτε ο πηγαιμός, ούτε η Ιθάκη, ούτε ο δρόμος.
Το αυτοκίνητο θέλω και το θέλω άμεσα!Ακόμα και ο Καβάφης θα διαμαρτυρόταν με τον χρόνο αναμονής!
Αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι
Skoda Kodiaq