-
Επειδή βρέθηκα στη θέση σου πριν λίγο καιρό, τελικά κατέληξα σε μεταχειρισμενο Nissan qashqai 1,6 dci. Πολύ άνετο και με πολλούς χώρους , σε σχέση με το c-max που είχα δει. Θα σκεφτόσουν μια τέτοια επιλογή;
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
εννοείται ότι θα σκεφτόμουν μια τέτοια επιλογή.
πού να βρω όμως σε καλή κατάσταση και με λίγα χλμ; -
Πήγαινε πάρε προσφορά για S-Max, όπως είπε και ο panormus αυτές τις μέρες με το BlueDays θέλουν να ξεστοκάρουν και κάνουν σημαντικές εκπτώσεις σε εκτελωνισμένα αυτοκίνητα. Στο S-Max μπορεί να γλυτώσεις μέχρι και 6,5Κ€.
Επίσης μπορείς να ρωτήσεις για τα δικά τους μεταχειρισμένα, που τα δίνουν σε καλές τιμές και με εργοστασιακή εγγύηση.
-
στα ηδη εκτελωνισμενα μπορω να εχω εκπτωση τριτεκνου;
τιμη χωρις τελος ταξινομησης. -
Πολύ πιθανόν, αυτά πληρώνονται όταν πάνε να βγάλουν πινακίδες, ίσως κακώς χρησιμοποίησα τη λέξη 'εκτελωνισμένα'. Πάντως σίγουρα είναι για αυτοκίνητα που βρίσκονται ήδη Ελλάδα, πιθανότατα αυτά βρίσκονται στη Μαγούλα στο τελωνείο. Πέρνα μια βόλτα από την πιο κοντινή σου Ford, δεν έχεις να χάσεις τίποτα, θα ρωτήσεις και τι S-Max υπάρχει διαθέσιμο από τα δικά τους μεταχειρισμένα.
-
θα περάσω να δω και τα ford παρόλο που δεν τα είχα στις επιλογές μου.
βάσει όσων διαβάζω εχουν καλη οδηγικη συμπεριφορα και αυξημενη αξιοπιστία.
επίσης θελω να δω και το νεο xtrail. απλα δεν μπορω να το βρω σε αντιπροσωπείες. -
Ο χρήστης mech_eng έγραψε:
εννοείται ότι θα σκεφτόμουν μια τέτοια επιλογή.
πού να βρω όμως σε καλή κατάσταση και με λίγα χλμ;Καταρχήν να σε ρωτήσω σε ποια πόλη βρισκεσαι. Όσο αφορά τώρα το ίδιο το αυτοκίνητο, να ξέρεις πως μεταχειρισμενο 7θεσιο (ανεξαρτήτου μαρκας) έχουν ελάχιστοι μαντραδες -έμποροι. Θεσσαλονίκη που είμαι εγώ, από τους 30-35 που έψαξα μόνο 3-4 είχαν, και από αυτούς μόνο ο ένας το είχε στο μαγαζί του (απ όπου και τελικά πηρα). Οι υπόλοιποι τα είχαν στο τελωνείο, και επιπλέον έκαναν τον 'δύσκολο' όταν τους μίλησα για έλεγχο του αμαξιου. Επίσης, λάβε υπόψη σου ότι το 98% των μεταχειρισμενων diesel 7θεσιων είναι εισαγωγής. Τι σημαίνει αυτο; ότι συνηθως θα έχει αρκετά χιλιόμετρα. Πάνω από 100000 χλμ. Αν δεις κάτι πολύ λιγότερο, τότε. ... μαλλον κάτι 'βρωμάει ' [emoji34] . Όμως αυτό δεν πρέπει, κατά τη γνώμη μου να σε αποθαρρύνει. Επειδή το σκεφτόμουν και γω στην αρχή και έλεγα πως είναι δυνατόν να πάρω ένα αυτοκίνητο με 100000+ χιλιόμετρα, ρωτώντας φίλους - συγγενείς μηχανικούς άλλαξα τελείως γνώμη.
-
θα περάσω να δω και τα ford .Όταν ήμουν στη διαδικασία έρευνας αγοράς, πήγα και γω στη Ford, αλλά μου είπαν για χρόνο παράδοσης μετά από 3 μήνες. Βέβαια παραπάνω αναφέρθηκε ότι τρέχει κάποια προσφορά σε στοκαρισμενα μοντέλα. Αλλά, κατά τη γνώμη μου, πάρε ένα τηλέφωνο πιο μπροστά και ρώτα τους, για να μη πας άδικα και χάσεις το χρόνο σου, όπως τον έχασα εγώ. ...[emoji11]
-
τιμη χωρις τελος ταξινομησης.Τα μεταχειρισμενα που έχουν οι αντιπροσωπειες είναι ήδη εκτελωνισμενα, άρα δε θα γλιτώσεις τα τέλη ταξινόμησης.
-
Ο χρήστης Tseves έγραψε:
τιμη χωρις τελος ταξινομησης.Τα μεταχειρισμενα που έχουν οι αντιπροσωπειες είναι ήδη εκτελωνισμενα, άρα δε θα γλιτώσεις τα τέλη ταξινόμησης. ( και δεν ειναι λιγα!! Στο qashqai εβγαιναν 8-9000 ευρω !! ) Το ίδιο πρέπει να ρωτήσεις και στον μαντρά. Αν το έχει στο τελωνείο , ρώτα τον πως μπορείς να το πας για έλεγχο.
-
-
κάποιο σχολιο για το SEAT Alhambra;
συνεχιζω την αναζητηση κ επεσε και αυτη η ιδεα στο τραπεζι. μεσω ιντερνετ βλεπω οτι ειναι αρκετα ευρυχωρο - ισως το πιο ευρυχωρο στην κατηγορια. -
Πολυ Καλυτερο το touran ή grand picasso
-
απο ποια αποψη πολυ καλυτερα;
το σεατ ειναι σιγουρα πιο μεγαλο, πιο πρακτικο με τις συρομενες πορτες και με πιο μεγαλο πορτ παγκαζ σε 7θεσια διαταξη.
αν μπορεις βοηθησε με.
αγορά 7θέσιου