-
Ωραίο το ποστ του greo, συμφωνώ.
Από την άλλη, με στεναχωράει γιατί μου θυμίζει μνημόσυνο. 91 ετών ήταν ο άνθρωπος, κομματικό στέλεχος, ιδεολόγος αλλά με παρωπίδες.
Μου φάνηκε απαίσιος (όπως και κάθε άλλη φορά) ο τρόπος αντιμετώπισης της είδησης από τα ΜΜΕ: Άλλη μια ευκαιρία να γεμίσουμε μερικές ώρες τηλεοπτικού η ραδιοφωνικού χρόνου. Τι καλός άνθρωπος, τι ιδεολόγος, τι πατριώτης...
Αλλιώς μας τα λέγατε, αδέλφια....
(Πόσα πρόσωπα έχει, τελικά, η αλήθεια; ) -
Ε ειπαμε, δεδικαιωται...
-
Φίλε greo, μόλις κέρδισες το σεβασμό ενός ακόμα συνανθρώπου σου!!!
Σε τέτοιο βαθμό που έγινα το νεότερο μέλος του forum. -
greo, cavallino, αλλά και ililias με καλύψατε πλήρως!
-
Ο χρήστης 106rallye03 έγραψε:
Ε ειπαμε, δεδικαιωται...Ναι. Κι ο Καραμανλής κι ο Ανδρέας,... σε λίγο θα 'δεδικαίωται' κι ο Μητσοτ... αμ' δε που θα το πω ολόκληρο.
-
Ο Φλωράκης ήταν ένας σημαίνων πολιτικός, αγωνιστής, ιδεολόγος.
Αυτό όμως δεν τον κάνει πιο σημαντικό από τους άλλους, τους ανώνυμους που παλεύουν, ανατρέφουν παιδιά, αρρωσταίνουν και ψοφολογάνε χωρίς να ακουστεί τίποτα από τα ΜΜΕ, εκτός αν τύχει και σκοτωθούν κάμποσοι ταυτόχρονα σε 'εντυπωσιακό' δυστύχημα.
Όσο για τη Γιουροβίζιον, μην τρελαίνεστε, θέαμα είναι. Κάποιοι θα φάνε, κάποιοι έκαναν την τύχη τους, χαρήκαμε κι εμείς όσο αν κέρδιζε μια ΠΑΕ κάποιο σημαντικό αγώνα. Μην το ζαλίζουμε. -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Θελει να ειναι ελευθερος να παει σε οποια **δισυλλαβη φιρμα **να πεταξει λελουδικό.Πολύ καλό κειμενάκι...αλλά και αυτή η ατάκα καταπληκτική...!
(Βίσση, Βανδή, Ζίνα κτλ κτλ κτλ)
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Ε ειπαμε, δεδικαιωται...
Ναι. Κι ο Καραμανλής κι ο Ανδρέας,... σε λίγο θα 'δεδικαίωται' κι ο Μητσοτ... αμ' δε που θα το πω ολόκληρο.
δεν κόλλησε ιο το πι σι;
-
Και τι τον απασχολεί τον ελληνικό λαό ρε παιδιά ο Φλωράκης;Έφερε καμιά πρωτιά,κανένα βραβείο,κανένα 'τιμημένο';Τον έκανε να νιώσει υπερήφανος κατατροπώνοντας τους βάρβαρους κουτόφραγκους;Τώρα με αγώνες,ιδεολογίες,αντιστάσεις θα ασχολούμαστε;Αυτά ανήκουν στο παρελθόν!Ας κοιτάξουμε να βολευτούμε, ό,τι φάμε και ό,τι πιούμε-να ναι καλά τα (οποιαδήποτε) δικά μας παιδιά.
Που να σηκωνόμαστε απ' τον καναπέ μας τώρα.... -
greo, άψογος πραγματικά!
-
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
Mονο να αναφερεις τα ασχημα δε λεει τιποτα.Μου θυμιζει ολους αυτους τους 'κουλτουριαρηδες' που βγηκαν στα καναλια να 'κραξουν' τη κοπελιτσα που εκανε οτι μπορουσε γι'αυτο που πιστευε.Και εκλεγε οταν σηκωνε την Ελληνικη σημαια,και εμενα αυτο μου φτανει.Αμφιβαλω για οσους λοιπον απλα κατηγορουν και κλαιγονται για το αν αγαπανε και αν προσφερουν στη πατριδα τους κατι παραπανω απο την Παπαριζου και την καθε Παπαριζου.Μην καταντησετε σαν κι αυτους μονο...
Κατάλαβες ποιό το θέμα της κουβέντας μας;Σίγουρα πάντως όχι η πανέμορφη Παπαρίζου και η προσπάθειά της....
Φιλε μου καταλαβα πολυ καλα ποιο ειναι το θεμα της κουβεντας,να εισαι σιγουρος.Απλα δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει καθε χαρα να την 'ξεψιριζουμε'. Κανεις δεν ειπε οτι λυθηκε καποιο προβλημα μας και κανεις δεν ελυσε κανενα προβλημα.Απλα ηταν μια χαρα για ολους και ετσι πρεπει να το δουμε.Ουτε περισσοτερο,ουτε λιγοτερο. Οσο για την αντιμετωπιση του θανατου του πολιτικου,εχουν 'φυγει' και 'σημαντικοτεροι' ανθρωποι και δεν κουνηθηκε φυλο. Τα υπολοιπα δεν θα τα κρινω,ειναι αποψη του καθενος να δεχτει τι θα πιστεψει και τι οχι απο αυτα που ακουει.
-
Δεν θελω να επανερχομαι γιατι δεν εχω να προσθεσω κατι, απλα εν ειδει διαευκρινησης στον manosk.
ΕΙΝΑΙ πιο σημαντικος (= ο εχων σημασια) απο τον καθε αποβλακωμενο μικροαστο που με το προσχημα οτι 'παλεύουν, ανατρέφουν παιδιά, αρρωσταίνουν και ψοφολογάνε χωρίς να ακουστεί τίποτα από τα ΜΜΕ' αδιαφορουν για οτι συμβαινει στην κοινωνια, ψηφιζουν τον καθε λακαμα που τους εταξε πρωταθλημα στην ομαδουλα τους και δεν εχουν την παραμικρη διαθεση να κανουν κατι για μια καλυτερη ζωη ή κοινωνια. Να ιδιωτευουν (idiots στα νεοελληνικα) δηλαδη. Ο Γιωτης, ο Γλεζος, ο Παναγουλης μπορουσαν να πουν τα ιδια αλλα δεν τα ειπανε. Και παλι επαναλαμβανω χωρις να κρινω αν εκανε καλα ή ασχημα.ΥΓ Πραγματικα ευχαριστω οποιον ειπε καλα λογια, με κανετε και αισθανομαι ασχημα
-
Κύριοι των 4Τ, ορίστε συζητήσεις που θα έπρεπε να βάζετε στα αφιερώματά σας για το forum. Ακούει κανένας mod? O admin?
GREO ΕΥΓΕ!!!
Αν και δεν είμαι οπαδός του εν λόγω πολιτικού και της συγκεκριμένης ιδεολογίας, θεωρώ απαράδεκτο να κατευθύνεται ο κοσμάκης από τα Μέσα Μαζικής Εξαθλίωσης σε ειδήσεις και γεγονότα που ελάχιστα θα έπρεπε να τον απασχολούν, από το να του φανερώνονται τα πραγματικά καθημερινά μας προβλήματα και οι πραγματικές ειδήσεις...
Καλή και η Eurovision, για 3 ωρίτσες μπροστά στον καναπέ με μπυρίτσα και παρέα για χαβαλέ και αν κερδίσουμε, ακόμα καλύτερα... Αλλά αυτό το χάλι, να προβάλεται πιο πολύ αν αερίστηκε ο Ψινάκης ή αν ρεύτηκε ο χορευτής της Παπαρίζου από τα **πραγματικά **προβλήματά μας, αυτό είναι αισχρό...
Και πάλι respect@GREO!!!
ΠΑΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ Η ΚΥΡΙΑΚΗ