-
Σε Cherokee KJ από το OBDII έχω σφάλμα που παραπέμπει μάλλον σε βλάβη από το TCM. Οι περισσότεροι πλακετάδες, που διαφημίζουν ότι φτιάχνουν τα πάντα, τελικά δεν..., οπότε κατέληξα στο ECU Experts (www.ecuexperts.gr). Έχετε γνώση/εμπειρία;
-
Σε Cherokee KJ από το OBDII έχω σφάλμα που παραπέμπει μάλλον σε βλάβη από το TCM. Οι περισσότεροι πλακετάδες, που διαφημίζουν ότι φτιάχνουν τα πάντα, τελικά δεν..., οπότε κατέληξα στο ECU Experts (www.ecuexperts.gr). Έχετε γνώση/εμπειρία;
-
-
[quote='GeorgX']Σε Cherokee KJ από το OBDII έχω σφάλμα που παραπέμπει μάλλον σε βλάβη από το TCM. Οι περισσότεροι πλακετάδες, που διαφημίζουν ότι φτιάχνουν τα πάντα, τελικά δεν..., οπότε κατέληξα στο ECU Experts (www.ecuexperts.gr). Έχετε γνώση/εμπειρία;[/quote
Γοογλαρε και θα βρεις πολλες αναφορες σε αντιστοιχα φορουμ.....ισως βρεις και φθηνη λυση αλλα και μια γνωμη για το εν λογω καταστημα
Εγκέφαλος κιβωτίου ταχυτήτων