-
Ο χρήστης Sfak έγραψε:
Απο προσωπικη εμπειρια στο δικο μου αυτοκινητο θεωρω οτι μιλαμε για τον εσωτερικο ιμαντα χρονιαμου. Δεν αποκλειω να ειναι και εξωτερικος τεντωτηρας ρουλεμαν εαν και εφοσον διαθετει ο κατασκευαστης.
Τι αυτοκινητο εχεις?
Fiat coupe 2λιτρο
Σετ τεντωτηρα μαζι με ιμαντα χρονισμου γυρω στα 140 ευρω. Μονο τεντωτηρας 64 ευρω....skf.. -
Επειδη μαλλον παω για αλλαγη σετ χρονισμου ελεγα να μην αλλαξω αντλια νερου μιας και ειναι ακριβη (125 ευρω) και εχω και λιγα χιλιομετρα 37,000...Τι λετε?
-
Αν δεν έχεις πρόβλημα με την αντλία γιατι να την αλλάξεις?
-
Καλα δε περιμενεις ν αποκτησει για να την αλλαξεις αλλα ειναι λιγα τα χιλιομετρα και δε θα την αλλαζα. Προσωπικα ανα δευτερη αλλαγη ιμαντα αλλαζω αντλια. Και αυτο ομως δεν ειναι κανας κανονιας. Υπαρχουν αντλιες σε μοντελα που τα παιζουν γρηγορα. Και φυσικα εξαρταται και το κοστος. Αν κανει 30e απλα την αλλαζεις καθε φορα.
-
Ο χρήστης Sfak έγραψε:
Επειδη μαλλον παω για αλλαγη σετ χρονισμου ελεγα να μην αλλαξω αντλια νερου μιας και ειναι ακριβη (125 ευρω) και εχω και λιγα χιλιομετρα 37,000...Τι λετε?Όχι μην την αλλαξεις. Είναι υπερβολή. Απλα έχε λίγο έννοια και τα μάτια σου ανοιχτα 1-2 φορες το μήνα να τσεκαρεις στάθμη νερου και καμια διαρροή. Με τακτικό έλεγχο όλα τα προλαβαινεις...σχεδόν.
-
Έγινε παιδια θα παω στο συνεργείο και θα ενημερώσω!
-
Την λυση στο προβλημα μου εδωσαν οι ανθρωποι της ford κακλαμανος!!!Τελικα το προβλημα ηταν οτι ειχε πιασει ¨σκουρια¨ το ρουλεμαν της αντλιας νερου και για αυτο ακουγοταν ο θορυβος!Αλλαχτηκε σετ χρονισμου με γνησιο χωρις να αλλαχτει η αντλια νερου διοτι δεν χρειζοταν μονο καθαρισαν το ρουλεμαν απο την σκουρια!Αψογη εξυπηρετηση!
"Χτυπημα (ιμάντα;;;) όταν ειναι κρυο"