-
Παιδιά, ξέρετε πότε αρχίζει η διακίνιση των εισητηρίων???
-
Και εάν υπάρχει κάποιο τηλ. για προπώληση;;;
-
Στο http://www.acropolisrally.gr θα ανακοινώσουν τηλ. hotline
για προπώληση. -
Καλημέρα σε όλους
Εκτός της hotline υπαρχει περίπτωση τα εισιτήρια να πωλούνται κατευθείαν από κάποιο γραφείο ή απο ΄κάποιο περίπτερο(γκισέ) σε σημείο της Αθήνας? -
Όσοι θέλετε να πάτε στην υπερειδική του Ο.Α.Κ.Α. αρχίστε να κλείνετε εισιτήρια. Για περισσότερες πληροφορίες στο rally.gr.
-
Ο χρήστης ΣΑΚΗΣ έγραψε:
Καλημέρα σε όλους
Εκτός της hotline υπαρχει περίπτωση τα εισιτήρια να πωλούνται κατευθείαν από κάποιο γραφείο ή απο ΄κάποιο περίπτερο(γκισέ) σε σημείο της Αθήνας?ΝΑΙ. RON TRAVEL ΛΕΩΦΟΡΟ ΑΛΕΓΑΝΔΡΑΣ ΤΗΝ 6429242 Κα ΛΑΓΙΟΥ Η Κα ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
τι μου προτεινετε να κανω , να παω στο ο.α.κ.α την πεμπτη και την παρασκευη το απογευμα στα βουνα η να μην παω ο.α.κ.α και την πεμπτη το απογευματοβραδο για Ελευθεροχωρι ?
-
Ελευθεροχώρι!!!
Το ΟΑΚΑ είναι για την Πατουλίδου -
Ο χρήστης giwrgosth έγραψε:
Το ΟΑΚΑ είναι για την Πατουλίδου
ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΙ
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ?? -
Ο χρήστης sebastien loeb έγραψε:
τι μου προτεινετε να κανω , να παω στο ο.α.κ.α την πεμπτη και την παρασκευη το απογευμα στα βουνα η να μην παω ο.α.κ.α και την πεμπτη το απογευματοβραδο για Ελευθεροχωρι ?Αν είσαι ανάμεσα στα δύο, εννοείται Ελευθεροχώρι και προετοιμασία για τα περάσματα της επόμενης ημέρας !!Η SSS προβλέπεται εντυπωσιακή αλλά όπως και να το κάνουμε η ψυχή του Ράλι Ακρόπολις ήταν και θα είναι στα βουνά !
Αν βέβαια είσαι ελεύθερος Πέμπτη πρωί μπορείς να βρεθείς και SD για μια πρώτη γεύση από ...σκόνη!!! -
Ο χρήστης sebastien loeb έγραψε:
τι μου προτεινετε να κανω , να παω στο ο.α.κ.α την πεμπτη και την παρασκευη το απογευμα στα βουνα η να μην παω ο.α.κ.α και την πεμπτη το απογευματοβραδο για Ελευθεροχωρι ?Σαφώς και να πας ΟΑΚΑ (για να απολαύσεις κάτι πολύ ωραίο και να δείξεις ότι οι αγωνες έχουν κοινό) και να φυγεις μετά για τα χώματα (που θα τα απολαύσεις άλλωστε για 3 ημέρες)!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
.....και να φυγεις μετά για τα χώματα (που θα τα απολαύσεις άλλωστε για 3 ημέρες)!!....και 5 SS μόνο!!!
Που είναι οι εποχές που βλέπαμε 8-12?
SD επιβάλλεται -
Ο χρήστης garfli έγραψε:
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ??Που ακριβώς είπαμε ότι γράφει η πολιτεία τους αγώνες αυτοκινήτου;
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ??Που ακριβώς είπαμε ότι γράφει η πολιτεία τους αγώνες αυτοκινήτου;
Στα κατωτερα των υποδυματων της μηπως?
-
Εδώ τους γράφουν οι ίδιοι οι διοργανωτές δεν θα τους έγραφε η πολιτεία? Παίρνω τηλ. στην hot line από το πρωί (3 φορές από καμιά 20αρια λεπτά, το είχα βάλει ανοιχτή ακρόαση για να περιμένω και είχαν πεθάνει στο γέλιο όλοι οι συνάδελφοι) και το μόνο που ακούω είναι ότι μας ευχαριστούν που τους καλέσαμε και είναι στην διάθεσή μας 24 ώρες το 24ωρο και 365 μέρες τον χρόνο... Να απαντούσαν κιόλας τί καλά που θα ήταν.... Μου θυμίζει το ανέκδοτο να είχαμε και κανένα να μας γ......
-
Ο χρήστης slivi έγραψε:
Εδώ τους γράφουν οι ίδιοι οι διοργανωτές δεν θα τους έγραφε η πολιτεία? Παίρνω τηλ. στην hot line από το πρωί (3 φορές από καμιά 20αρια λεπτά, το είχα βάλει ανοιχτή ακρόαση για να περιμένω και είχαν πεθάνει στο γέλιο όλοι οι συνάδελφοι) και το μόνο που ακούω είναι ότι μας ευχαριστούν που τους καλέσαμε και είναι στην διάθεσή μας 24 ώρες το 24ωρο και 365 μέρες τον χρόνο... Να απαντούσαν κιόλας τί καλά που θα ήταν.... Μου θυμίζει το ανέκδοτο να είχαμε και κανένα να μας γ......είναι γκιοζηδες κατάφεραν και με σύγχισαν πρωι πρωι μισή ώρα στην αναμονή και τελικά δεν το σηκώνει κανείς!!!!! Στο internet η φόρμα παραγγελίας κολλάει και καταρέει !!!!!
Ωραία ξεκινήσαμε!!!!! -
[off topic]
Ο χρήστης faflas έγραψε:
Οι Ελληνες προτιμουν αντι για αγωνες αυτοκινητου τους αγωνες handball ας τους στηριξουμε(τους αγωνες)Τώρα γιατί με πικραίνεις, τί έχει το χαντμπολάκι, μια χαρά άθλημα είναι... [/off topic]
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Εδώ τους γράφουν οι ίδιοι οι διοργανωτές δεν θα τους έγραφε η πολιτεία? Παίρνω τηλ. στην hot line από το πρωί (3 φορές από καμιά 20αρια λεπτά, το είχα βάλει ανοιχτή ακρόαση για να περιμένω και είχαν πεθάνει στο γέλιο όλοι οι συνάδελφοι) και το μόνο που ακούω είναι ότι μας ευχαριστούν που τους καλέσαμε και είναι στην διάθεσή μας 24 ώρες το 24ωρο και 365 μέρες τον χρόνο... Να απαντούσαν κιόλας τί καλά που θα ήταν.... Μου θυμίζει το ανέκδοτο να είχαμε και κανένα να μας γ......
είναι γκιοζηδες κατάφεραν και με σύγχισαν πρωι πρωι μισή ώρα στην αναμονή και τελικά δεν το σηκώνει κανείς!!!!! Στο internet η φόρμα παραγγελίας κολλάει και καταρέει !!!!!
Ωραία ξεκινήσαμε!!!!!Tηλ. 210 9490750 ή μέσω internet στο http://www.ticketshop.gr
24ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ 365 ΗΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ!!!
ΑΣ'ΤΟ ΣΗΚΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΓΑΜ.....!!!!!!!
-
Άλλος ένας απογοητευμένος... και τα τρια τηλέφωνα που έχουν δοθεί είναι off. Την on-line φόρμα όμως που τη βρήκες cpp?
-
Έτσι ακριβώς!!! έχω πάρει 6 φορές από τις 10 και τίποτα!!! Και από το site μπορείς να κλείσεις μέχρι 9 εισητήρια!!! Και εμείς που είμαστε δηλαδή 10 ο ένας θα πάει μόνος του αλλού; Ακόμα και η επλογή αποστολής των εισητηρίων στο σπίτι με courier είναι μη διαθέσιμη προς το παρόν!!!!! Άλλα μας λέει το επίσημο site του αγώνα και άλλα ισχύουν δηλαδή;;;;;;;
Θα πάτε στην υπερειδική στο ΟΑΚΑ?