-
γεια σας παιδια αξιζει καποιος να ασχοληθει με αυτο το επαγγελμα χωρις να εχει δικο του μηχανημα αλλα μονο και μονο για καμια δουλεια στο δημο με τις προσληψεις και σε κατασκευαστικες εταιριες?
ειναι κανεις απο εδω που να ασκει το επαγγελμα? -
γεια σας παιδια αξιζει καποιος να ασχοληθει με αυτο το επαγγελμα χωρις να εχει δικο του μηχανημα αλλα μονο και μονο για καμια δουλεια στο δημο με τις προσληψεις και σε κατασκευαστικες εταιριες?
γνωριζει καποιος να μου πει?
-
Aνοιξες θέμα για δουλειά στην ενότητα εκτός δρόμου;Γιατί;Τι όνειρο είδες;
Και συγνώμη δηλαδή αλλά τι περιμένεις να σου πει κάποιος;Οτι θα βρεις δουλειά;Εδω δεν ξέρουμε αυριο αν θα υπάρχει το μαγαζί που δουλευουμε!!!Βλέπεις πουθενά να γίνονται μεγάλα έργα;Οικοδομές;
-
ενταξει ρωτησα μηπως ασχολειται κανεις εδω περα
να μου πει τη διαδικασια χρειαζεται -
Ο χρήστης nissangtr έγραψε:
ενταξει ρωτησα μηπως ασχολειται κανεις εδω περα
να μου πει τη διαδικασια χρειαζεταιΔιαδικασία;Που ρωτάς για διαδικασία;
Πρώτα από όλα πρέπει να βγάλεις άδεια χειριστή μηχανημάτων στο υπουργείο βιομηχανίας... Θα πρέπει όμως να έχεις νομίζω 2000 (ένσημα) ώρες προϋπηρεσία σαν βοηθός μαζί με κάποιον που έχει ήδη άδεια... Και μετά μπορείς να βγεις στην αγορά εργασίας....
Στάλθηκε από το XOOM 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
επειδη με ενδιαφερει και μενα αυτο
για βοηθος πρεπει να βρω εγω αυτων που εχει τσαπα και να δουλευω μαζι του και να μου κολλαει ενσημα λιγο δυσκολο
ειναι σαν νακανω πρακτικη και δουλευω σαν βοηθος και μετα να γινω εγω το αφεντικο -
Ο χρήστης yamaha έγραψε:
επειδη με ενδιαφερει και μενα αυτο
για βοηθος πρεπει να βρω εγω αυτων που εχει τσαπα και να δουλευω μαζι του και να μου κολλαει ενσημα λιγο δυσκολο
ειναι σαν νακανω πρακτικη και δουλευω σαν βοηθος και μετα να γινω εγω το αφεντικοΧωρίς προυπηρεσία δεν γίνεται
http://www.dikaiologitika.gr/dikaiologi ... ikon-ergon -
Ούτε για διπλωμα αυτοκινήτου λέει δεν είναι υποχρεωτικό?
Νομίζω στην περιφέρεια δίνεις εξετάσεις και στον συγκοινωνιών αν δεν κάνω λάθος
Και που να ψάχνω τώρα για εργοδότη?
Η εξετάσεις είναι εύκολες? -
Ο χρήστης yamaha έγραψε:
Ούτε για διπλωμα αυτοκινήτου λέει δεν είναι υποχρεωτικό?
Νομίζω στην περιφέρεια δίνεις εξετάσεις και στον συγκοινωνιών αν δεν κάνω λάθος
Και που να ψάχνω τώρα για εργοδότη?
Η εξετάσεις είναι εύκολες?Δηλαδή ενδιαφέρεσαι τόσο σοβαρά που ούτε στο ίντερνετ δεν έψαξες;
https://www.google.gr/webhp?sourceid=ch ... E%BF%CF%85 -
Που να ψάξεις γίνεται μπάχαλο
-
Ο χρήστης yamaha έγραψε:
Που να ψάξεις γίνεται μπάχαλοKαι προτιμάς να σου πει ο καθε αγνωστος στο ιντερνετ τι δουλειά να κάνεις;
Και το παξιμάδι βρεγμένο το θες;Αν δεν ξέρεις τι σημαίνει ρώτα και κανεναν μεγαλυτερο σου.
-
Μήπως γνωρίζετε κάτι ποιο συγκεκριμένο
χειριστης χωματουργικων