-
Καλησπέρα
Σε Hyundai Accent 04' εδώ και δύο μέρες κολλάνε τα φλας.[url][/url]
Άλλοτε ανάβουν κι άλλοτε όχι.
Σηκώνω για δεξιά, βλέπω την ένδειξη στο καντράν μία χαρά και μετά από 6-7 δευτερόλεπτα σταματάει. Το ίδιο και για αριστερά.
Η μπαταρία είναι περσινή, αν αυτό παίζει ρόλο οπως επίσης και τα λαμπάκια στα φλας δεν έχει σταματήσει να ανάβει κανένα.
Το συγκεκριμένο accent δεν έχει συναγερμό. Όταν όμως είναι ανοιχτή κάποια πόρτα, είναι ανάμεσα τα αλαρμ και ΜΟΝΟ αυτό δουλεύει κανονικά.
Να είναι κάποια ασφάλεια ή κάτι πιο ακριβό; -
Καλησπέρα
Σηκώνω για δεξιά, βλέπω την ένδειξη στο καντράν μία χαρά και μετά από 6-7 δευτερόλεπτα σταματάει. Το ίδιο και για αριστερά.
Η μπαταρία είναι περσινή, αν αυτό παίζει ρόλο οπως επίσης και τα λαμπάκια στα φλας δεν έχει σταματήσει να ανάβει κανένα.
Το συγκεκριμένο accent δεν έχει συναγερμό. Όταν όμως είναι ανοιχτή κάποια πόρτα, είναι ανάμεσα τα αλαρμ και ΜΟΝΟ αυτό δουλεύει κανονικά.
Καλησπέρα
Κατ' αρχας εχεις επιβεβαιωσει το προβλημα επακριβως?
Πχ βαλε καποιον μεσα με μηχανη αναμμενη να βγαζει δεξι-αριστερο φλας και εσυ να βλεπεις απο εξω τι γινεται, και πισω και μπροστα. Αν αναβοσβηνουν για λιγο και μετα σταματανε, ή δεν αναβοσβηνουν καθολου, αν λειτουργουν σωστα μεν αλλα το μεσα λαμπακι εχει το θεμα, ή ο'τι αλλο συμβαινει, αν λειτουργουν τα αλαρμ κανονικα απο το κουμπακι κστο ταμπλω κλπ..
Τις ασφαλειες μπορεις να τις ελεγξεις μονη σου... στην καμπινα εμπρος αριστερα απο τον οδηγο ειναι, χαμηλα διπλα στην πορτα, υπαρχει επεξηγηματικο σχεδιο διπλα, μια μονο ασφαλεια ειναι για τα φλας αν θυμαμαι καλα. Βλεπεις αν η 'τριχιτσα' που εχει και ενωνει τους 2 ακροδεκτες ειναι ενταξει.
Υπαρχει ενα 'εγκεφαλακι' που ελεγχει αν θυμαμαι καλα φλας και αυτοματο κλειδωμα θυρων, αν ειναι αυτο το προβλημα ή ο διακοπτης, θα ειναι σγουρα ακριβοτερο απο ασφαλεια. Εννοειται θα ψαξεις να βρει μεταχειρισμενο.
-
αν ήταν ασφάλεια δεν θα άναβαν καθόλου,μάλλον τα έπαιξε το ρελέ.
-
Στα 'σωστα' χρόνια σου χάλασε.
Αυτό εδώ θες:
Φλασέρ
Πανω πανω είναι κι ο κωδικός του..ταιριάζει και στο δικο σου αμάξι.Έχω κάνα δυο που καθονται...περιμένουν να μελετηθούν. Το ενα σίγουρα χαλασμένο, το χω κρατήσει να δω αν φτιάχνεται, αν είναι απο το ολοκληρωμένο που χει μέσα πχ. Γιατί αν έχουν αρπάξει οι επαφες του ειδους ρελέ που έχει...αντίο.
Το άλλο μια στο πολυ αραιό όποτε, κολλάει και δεν δουλεύουν τα φλας-αλαρμ για λιγη ωρα. Θέλω να το κοιτάξω κι αυτό αλλά έχω βαρεθεί. -
Καλησπέρα
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Πήγα σε 2 ηλεκτρολόγους σήμερα και κανένας δεν το κοίταξε λόγω φόρτου εργασίας. Αντί επαγγελματισμός στο φουλ!
Πόσο κάνει το φλασέρ; Λίγο που εψαξα στο google βρήκα μόνο από το ebay. -
Που μένεις;
-
Βόρεια προάστια Αττικής.
-
Αν κατεβαίνεις καθόλου κεντρο, μπορω να σου πω που να βρεις στην Αθήνα
-
Κοντά στην εθνική και θα τελειώσεις άμεσα
-
Καλημέρα. Στο μοναδικό κατάστημα ανταλλακτικα που βρήκα μετά από διάφορα τηλεφωνήματα δεξιά και αριστερά, ήταν στην Κορεατική.
Το πήρα και μου το πέρασε ένας ηλεκτρολόγος. Τελικά ήταν φλασέρ.
Ευχαριστώ -
Ο χρήστης Barbara1980 έγραψε:
Καλημέρα. Στο μοναδικό κατάστημα ανταλλακτικα που βρήκα μετά από διάφορα τηλεφωνήματα δεξιά και αριστερά, ήταν στην Κορεατική.
Το πήρα και μου το πέρασε ένας ηλεκτρολόγος. Τελικά ήταν φλασέρ.
ΕυχαριστώΠοσο κοστισε;;;
Πρόβλημα με τα φλας σε Hyundai Accent