-
καληπσερα φιλοι μου αναγωντες, θα ειμαι πολυ συντομος διοτι θελω να ρωτησω μονο ενα πραγμα.
Γνωριζει κανεις την μαρκα cenTino απο υγραερια, και αν ναι ειναι αξιοπιστη
εχω αγορασμενο αυτοκινητο μεταχειρησμενο εδω και 2 μηνες και ειχε αυτη την μαρκα επανω -
καληπσερα φιλοι μου αναγωντες, θα ειμαι πολυ συντομος διοτι θελω να ρωτησω μονο ενα πραγμα.
εχω αγορασμενο αυτοκινητο μεταχειρησμενο εδω και 2 μηνες και ειχε αυτη την μαρκα επανω -
Γραφε στο ηδη υπαρχον θεμα ''Υγραεριοκινησης'' μην ανοιγεις αλλο χωρις λογο.
Γνωμη μου να το ξηλωσεις, να κρατησεις μπουκαλα μονο και να βαλεις ενα καλο συστημα που να εχεις σωστη υποστηριξη. Μου ειναι παντελως αγνωστη η centino.
-
συγνωμη cson μην ορμας και ποσα θα κοστισει ενα καινουργιο συστημα στο περιπου?
-
Δεν ορμαω, γραφω χυμα γιατι βαριεμαι τις σαλτσες.
Κανενα 500αρι ευρω χοντρικα.
-
500αριι μαλιστα εγινε φιλε μου ευχαριστω
-
οσ δουλευει σωστα αστο πανω, μολις αρχισουν τα προβληματα πας σε αλλαγη.
-
Και αμα Ηλια δουλευει αλλου ο χαρτης και ψηνει βαλβιδες? Τουλαχιστον να βρει καποιον να του δει το μιγμα και αν ειναι οκ τοτε να κανει αυτο που λες.
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Και αμα Ηλια δουλευει αλλου ο χαρτης και ψηνει βαλβιδες? Τουλαχιστον να βρει καποιον να του δει το μιγμα και αν ειναι οκ τοτε να κανει αυτο που λες.συνηθως οταν ο χαρτης του αεριου εχει ξεφυγει αρκετα τοτε εχουμε προβλημα στη βενζινη.
-
Σωστο και αυτο. Ομως υπαρχει και η περιπτωση να ειναι κρυφα φτωχο +15 πχ long term και ιδιαιτερα σε συνθηκες ταξιδιου αυτο καταπονει πολυ. Τα περισσοτερα κιτ οταν παρουν autocalibration ρυθμιση δουλευουν κρυφα φτωχα χωρις λαμπακια και συμπτωματα.
Μαρκα Υγραεριου