-
Καλησπερα
Εταιρεια εμποριας καινουριων μεταχειρισμενων οχηματων πολυ γνωστη
Θελει να αγορασει το οχημα μου με τους εξης ορους: να κανω εξουσιοδοτηση σ εναν υπαλληλο της για να αναλαβει την μεταβιβαση και τα λεφτα λενε θα μου τα καταθεσουν σε λογαριασμο τραπεζης σε τρεις εργασιμες μερες. Απο εγγραφα που θα εχω εγω στα χερια μου μεχρι να πληρωθω θα ειναι ενα τιμολογιο αγορας και ενα δελτιο ποσοτικης παραλαβης που θα εκδοσουν απο την εταιρεια. Εχει καποιος αναλογη εμπειρια; δεν εχω κανει καποια κινηση ακομη αλλα γνωριζω οτι οταν ολοκληρωθει η μεταβιβαση, πλεον ειναι στο ονομα τους, οπως και 'μετα την απομακρυνση απο το ταμειο, ουδεν λαθος αναγνωριζεται'.
Κυριοι διαχειριστες, εαν εχω βαλει το θεμα σε λαθος κατηγορια παρακαλω μεταφερετε το. Ευχαριστω. -
Καλησπερα
Θελει να αγορασει το οχημα μου με τους εξης ορους: να κανω εξουσιοδοτηση σ εναν υπαλληλο της για να αναλαβει την μεταβιβαση και τα λεφτα λενε θα μου τα καταθεσουν σε λογαριασμο τραπεζης σε τρεις εργασιμες μερες. Απο εγγραφα που θα εχω εγω στα χερια μου μεχρι να πληρωθω θα ειναι ενα τιμολογιο αγορας και ενα δελτιο ποσοτικης παραλαβης που θα εκδοσουν απο την εταιρεια. Εχει καποιος αναλογη εμπειρια; δεν εχω κανει καποια κινηση ακομη αλλα γνωριζω οτι οταν ολοκληρωθει η μεταβιβαση, πλεον ειναι στο ονομα τους, οπως και 'μετα την απομακρυνση απο το ταμειο, ουδεν λαθος αναγνωριζεται'.
Κυριοι διαχειριστες, εαν εχω βαλει το θεμα σε λαθος κατηγορια παρακαλω μεταφερετε το. Ευχαριστω. -
Καλησπερα
δεν θα το εκανα αυτο. προσφατα καπου διαβασα μια ανακοινωση της αστυνομιας για παρομοια κατασταση.
-
http://www.enikos.gr/society/373740,ELA ... nhtwn.html
-
Έτσι, αυτά τα πραγματα γίνονται χερι με χερι, αλλιως παίζεις με τη φωτιά.
Μπορεί βέβαια να είναι σοβαρή εταιρεια και να έχει βρει αγοραστή και απλα να περιμενουν να σε πληρώσουν μόλις πληρωθούν....αλλά θέλεις να το δοκιμασεις; εγώ δεν θα ήθελα.Θυμάμαι όταν είχα πάρει εγώ το δικο μου...πήγαμε με τον πωλητή στην τράπεζα, μετρήθηκαν τα χρήματα αλλά και πιστοποιήθηκε η γνησιότητα τους κι επιστρεψαμε στη διεύθυνση συγκοινωνιών να γίνει η αγοραπωλησία. Εγώ εννοείται δεν του είχα δώσει τα χρήματα στο χερι, αφού ακόμα το αμάξι δεν ηταν στο όνομα μου. Με το που μπήκαν οι υπογραφές του τα δωσα και παλι στο ελάχιστο χρονικό διαστημα που μεσολάβησε απο το να μπουν μέχρι να το δώσω, πρόλαβε και πέταξε κι εκείνος μεταξύ σοβαρού κι αστείου 'τώρα φοβάμαι μήπως σηκωθεις και φύγεις χωρίς να πάρω τίποτα!'.
Σε τέτοιες δουλειές...καλό είναι η εμπιστοσύνη να είναι υπο του μηδενός. Εδώ ακούμε διαφορα ακόμα και για γνωστούς/φιλους/συγγενείς...ποσο μάλλον με ξένο!
-
Σας ευχαριστω για τις αποψεις σας. Κι εγω οπως σας ειπα ειμαι δυσπιστη σε μια τετοια συναλλαγη. Τελικα δεν ξαναεπικοινωνησε μαζι μου κανεις απο την εταιρεια. Τους ειχα πει οτι για να γινει η μεταβιβαση θα παμε αυτοπροσωπως και τα χρηματα θα δοθουν επιτοπου, ειχε πει ο υπαλληλος οτι υπαρχει δυνατοτητα απευθειας μεταφορας χρηματων στον τραπεζικο μου λογαριασμο. Αλλα αφου δεν με ξαναπηραν για να ορισουμε ραντεβου να παμε στη δνση συγκοινωνιων, θεωρω οτι δεν ηθελαν να μου δωσουν το συμφωνηθεν ποσο, θα γινοταν η μεταβιβαση κανονικα και εγω θα περιμενα να πληρωθω(!). Οποτε ολα καλα! Θα ηθελα να γραψω το ονομα της εταιρειας για να ξερει ο κοσμος ποια εταιρεια ειναι αλλα νομιζω οτι θα θεωρηθει δυσφημιση για την εταιρεια.
-
Ο χρήστης Fiat_Vasso έγραψε:
θεωρω οτι δεν ηθελαν να μου δωσουν το συμφωνηθεν ποσο, θα γινοταν η μεταβιβαση κανονικα και εγω θα περιμενα να πληρωθω(!). Οποτε ολα καλα! Θα ηθελα να γραψω το ονομα της εταιρειας για να ξερει ο κοσμος ποια εταιρεια ειναι αλλα νομιζω οτι θα θεωρηθει δυσφημιση για την εταιρεια.Δε βλέπω κάποια δυσφήμιση. Εφόσον δεν επικοινώνησαν καν μαζί σου, όλο το παραπάνω είναι απλά ένα σκεπτικό δικό σου το οποίο μπορεί και να μην ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.
-
Eχεις δικιο
πωληση οχηματος απο ιδιωτη σε εταιρεια