-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Καλά νέα αυτά!!!Λοιπόν, ανοίγω δωμάτιο τώρα GeorgeTabs. Όσοι πιστοί προσέλθετε για προπόνηση και... ό,τι προκύψει!!!
Δεν ξέρω πόση ώρα θα μείνω, κανονικά έπρεπε να διαβάζω τώρα!!Είναι ακόμη ανοικτό το δωμάτιο???
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Καλά νέα αυτά!!!
Λοιπόν, ανοίγω δωμάτιο τώρα GeorgeTabs. Όσοι πιστοί προσέλθετε για προπόνηση και... ό,τι προκύψει!!!
Δεν ξέρω πόση ώρα θα μείνω, κανονικά έπρεπε να διαβάζω τώρα!!Είναι ακόμη ανοικτό το δωμάτιο???
ναι, ανοιχτό
Όνομα
GeorgeTabs BRAZILIAL2002
χωρίς κωδικό -
Ελπίζω να ρύθμισες τα router/ports του dsl σου.
EDIT: Και απ' ότι φαίνεται δεν τα ρύθμισες γιατί δεν σε βλέπω στο refresh list! -
΄τα ρύθμισα μάλλον...
έβαλα τα νούμερα, αλλά μάλλον σε λάθος θέση, αφού κανείς δεν έχει μπει...edit:
για να δούμε τώρα, το ξαναδοκίμασα και έκανα reboot το ρούτερ... -
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
΄τα ρύθμισα μάλλον...
έβαλα τα νούμερα, αλλά μάλλον σε λάθος θέση, αφού κανείς δεν έχει μπει...Να κάνω σέρβερ εγώ???
-
΄τα ρύθμισα μάλλον...
έβαλα τα νούμερα, αλλά μάλλον σε λάθος θέση, αφού κανείς δεν έχει μπει...Να κάνω σέρβερ εγώ???
Αν δεν με βλέπεις ούτε τώρα κάνε...
-
Ok, θα κάνω server με όνομα http://www.4troxoi.gr και κωδικό testing!
-
ΟΚ, μπαίνω κι εγώ.
Δοκίμασα με το desktop να μπω στο δωμάτιό μου και δεν το έβλεπα, οπότε έρχομαι εκεί. -
Ok, θα κάνω server με όνομα http://www.4troxoi.gr και κωδικό testing!δε σε βλέπω ούτε εγώ όμως...
-
Τώρα το έκανα.
-
Ο χρήστης FireBro έγραψε:
Κυριακή 15/522:15 - 23:00 Practice 4
23:00 - 23:30 Qualifying
23:30 Das Rennen
Server: Fire_Bro
Room name: 4T FORUM
Room password: challenge
Λοιπόν, ο αγώνας θα είναι διάρκειας 14 γύρων κι επίσης απαγορεύεται η είσοδος στο room μετά την έναρξη των δοκιμαστικών (αν κάποιος μπει κατα την διάρκεια των δοκιμαστικών θα γίνει synchronizing οπότε κάποιος μπορεί να χάσει το λιγότερο 3 δευτερόλεπτα αν είναι σε flying lap.)
Εγώ δεν σας βρίσκω!!
-
Κυριακή 15/5
22:15 - 23:00 Practice 4
23:00 - 23:30 Qualifying
23:30 Das Rennen
Server: Fire_Bro
Room name: 4T FORUM
Room password: challenge
Λοιπόν, ο αγώνας θα είναι διάρκειας 14 γύρων κι επίσης απαγορεύεται η είσοδος στο room μετά την έναρξη των δοκιμαστικών (αν κάποιος μπει κατα την διάρκεια των δοκιμαστικών θα γίνει synchronizing οπότε κάποιος μπορεί να χάσει το λιγότερο 3 δευτερόλεπτα αν είναι σε flying lap.)
Εγώ δεν σας βρίσκω!!
Ούτε και εγώ ........
-
Κριμα...
Να φύγει ο Vasilakis ήταν Η χειρότερη πιθανή λύση...Πάντως παιδιά δε χάσατε πολλά...
Μονότονος αγώνας που ουσιαστικά απλά άμβλυνε τις διαφορές των δοκιμαστικών, 2 ακυρωμένοι από εκκίνηση (ζητώ δικαιώματα ευρεσιτεχνίας!!! ) και ΟΛΟΙ ήμασταν ΑΟΡΑΤΟΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ... -
Άσε φίλε GeorgeTabs, εγώ είμαι ο 1ος ακυρωμένος!!! Με μπέρδεψε η ριμάδα η αντίστροφη μέτρηση!!!! Ποιός θα είναι ο επόμενος αγώνας??
-
Εδώ ο δεύτερος ακυρωμένος!
Η πλάκα είναι ότι συνέχεια έλεγα στον εαυτό μου 'μην την πατήσεις όπως έγραψε ο Tabs στο φόρουμ!'
Δεν πειράζει. Πιστεύω ότι θα είχα μια καλή πιθανότητα για δεύτερη θέση βάσει του γυρολογίου που είδα αλλά τώρα δουλειά για Imola!
Ψήνεται κανείς για online test session;
Υ.Γ: Κρίμα για τον Βασιλάκη, ελπίζω να λυθούν τα προβλήματα μέχρι τον επόμενο αγώνα
-
Τελικά το κίνημά μου έχει απήχηση!!!
Βρε ταξιτζήδες καταντήσαμε όλοι και όχι κορνάρουμε στο κόκκινο, αλλά ξεκινάμε!!!
Πάντως στον αγώνα το παιχνίδι έβγαζε τον sikrip πίσω μου, οπότε για κάποιο λόγο τον ακύρωσε δεύτερο...
Τι έγινε δεν είδα, προσπαθούσα να περάσω τον Fire_Bro στην εκκίνηση (και το πέτυχα ) και δεν κοίταζα ΤΙΠΟΤΑ άλλο!Να πάρει, έφτασα για 2-3 γύρους να είμαι 3ος, 10 δεύτερα από τον 4ο, και μετά άρχισα τις τετάκες...
Σταθερός σαν τον εγκέλαδο!
2ος Αγώνας F1 Challenge 99-02 BRAZIL