-
Προσπαθω να καταλαβω φιλε μου Αλεξανδρε το γιατι. Δεν θελει να μπλεξει; φοβαται; ειναι βολεμενος; ειναι ολα μαζι; τεσπα. Ενταξει τουλαχιστον ο κοσμος εδωσε το στιγμα του μεσα απο το διαδυκτιο. Ειναι θετικο αυτο.
Αφιερωνω το παρακατω σε οσους ηταν εκει και δεν αντεδρασαν για οποιοδηποτε λογο (φοβος, μπλεξιμο, αδιαφορια, δεν ξερω). Οι αποψεις διχαζονται για το ποιος το εγραψε:Όταν ήρθαν να πάρουν τους τσιγγάνους δεν αντέδρασα.
Δεν ήμουν τσιγγάνος.
Όταν ήρθαν να πάρουν τους κομμουνιστές δεν αντέδρασα.
Δεν ήμουν κομμουνιστής.
Όταν ήρθαν να πάρουν τους Εβραίους δεν αντέδρασα.
Δεν ήμουν Εβραίος.
Όταν ήρθαν να πάρουν εμένα,
Δεν είχε απομείνει κανείς για να αντιδράσει…Και το κυνηγι των μεγαλων φοροφυγαδων συνεχιζεται. Συμπτωματικα σε ατομα της τριτης ηλικιας.
Μετά τον καστανά, έβαλαν πρόστιμο 5.000€ σε πλανόδια που πωλούσε καρβουνάκια και λιβάνι!
Ολόκληρη επιχείρηση έστησε η ΕΛ.ΑΣ. στην περιοχή κοντά στον μητροπολιτικό ναό του Αγίου Μηνά στο Ηράκλειο, για να βάλει στο χέρι την 67χρονη πλανόδια πωλήτρια που πωλούσε καρβουνάκια για θυμίαμα και μοσχολίβανο χωρίς να διαθέτει την σχετική άδεια! Τα συνολικά 37 καρβουνάκια και 10 τεμάχια μοσχολίβανο που διέθετε κατασχέθηκαν, αλλά δεν έγινε γνωστό αν θα βγουν σε... πλειστηριασμό!
http://www.inewsgr.com/96/meta-ton-kastana-evalan-prostimo-5000-se-planodia-pou-polouse-karvounakia-kai-livani.htm -
Θεσσαλονίκη: Απάντησε στο facebook η αστυνομία για τον καστανά που συνελήφθη λιπόθυμος - Δείτε φωτό και βίντεο!
http://www.newsit.gr/topikes-eidhseis/THessaloniki-Apantise-sto-facebook-i-astynomia-gia-ton-kastana-poy-synelifthi-lipothymos-Deite-foto-kai-vinteo/452396&utm_source=zappit.gr&utm_medium=website&utm_campaign=firstpage
Η αστυνομια απαντησε. Εστειλε 7 αστυνομικους γιατι ο κοσμος ηταν πολυς κλπ κλπ. Καλα. Α και εκανε οτι εκανε γιατι ειναι το καθηκον της. Ok.
Και φυσικα η αστυνομια ολους τους παρακατω, θα βαλω μια photo, και τα url (πατηστε τα για να δειτε τους καβαλαρηδες βουλευτες χωρις κρανος) για να μην κανω σεντονι, δεν τους εχει δωσει ποτε κληση, γιατι το καθηκον της ειναι απεναντι στον πολιτη. Ο Βουλευτης και ο Υπουργος ειναι πανω απο τον πολιτη. Μονο ο Ψωμιαδης ειχε παρει κληση.
Μην ξεγελαστουμε. Τον Παπαχριστοπουλο πως λεγεται τεσπα, το Οργανο της Ταξης δεν του κανει νοημα να σταματησει για να τον γραψει. Ειναι μεσα στον χωρο της βουλης και μαλλον του λεει που να παρκαρει
Βουλη: Λενε οτι ειναι ο Ναος Της Δημοκρατιας. Απολαυστε την.
http://www.newsit.gr/files/Image/2015/04/03/resized/mixani_528_355.jpg
http://2.bp.blogspot.com/-VWWuPVZHsnU/T-7el5TuT_I/AAAAAAAABMo/ujlk1TrmRXM/s1600/xaikalis.jpg
http://www.iefimerida.gr/sites/default/files/nikolp.jpg -
Συνηθως αυτες οι ερωτησεις διαμορφωνονται απο ψυχολογους, μανατζερς, διευθυντες πωλησεων τεσπα ενα team ειδικων που μεσα απο καθε απαντηση βρισκει το ψυχολογικο προφιλ του εργαζομενου και αν ταιριαζει στα στανταρ της εταιριας, τον προσλαμβανουν για να του βγαλουν το λαδι (στην περιπτωση της Αμαζον)
Αν θέλετε να δουλέψετε στην Amazon πρέπει να απαντήσετε αυτές τις ερωτήσεις
«Ποιος ήταν ο πιο δύσκολος πελάτης σας;»
«Πώς θα παρουσιάζατε το σάιτ της Amazon μέσα σε ένα ασανσέρ;»
«Ποιο είναι το χειρότερο λάθος που έχετε κάνει ποτέ;»
«Εάν ο προϊστάμενός σας έδινε οδηγίες να κάνετε κάτι με το οποίο διαφωνείτε, πώς θα το χειριζόσασταν;»
«Περιγράψτε τι σημαίνει Ανθρώπινο Δυναμικό για εσάς»
«Ποια είναι η γωνία μεταξύ του δείκτη της ώρας και του λεπτοδείκτη σε ένα αναλογικό ρολόι;»
«Ξέρετε τον CEO μας; Πώς προφέρετε το όνομά του;»
«Εδώ είναι μια σειρά με αριθμούς από το 1-250 σε τυχαία σειρά, αλλά λείπει κάποιος. Πώς θα βρείτε τον χαμένο αριθμό;»
«Είστε πρόθυμοι να εργάζεστε για δέκα ώρες, τέσσερις ημέρες την εβδομάδα;»
«Θα καταδίδατε έναν υπάλληλο για κλοπή;»
«Πώς θα λύνατε προβλήματα, αν ήσασταν από τον Άρη;»
«Πώς πείθετε τους ανθρώπους;»
«Περιγράψτε τι συμβαίνει στον browser σας όταν πατήσετε enter αφού έχετε γράψει μια διεύθυνση URL στη γραμμή διευθύνσεων»
«Τι θα κάνατε αν για κάποιο λόγο δεν είχατε οργανώσει σωστά 10.000 μονάδες από κάτι;»
http://www.newmoney.gr/diethni/263072-an-thelete-na-doulepsete-stin-amazon-prepei-na-apantisete-aites-tis-erotiseis -
Υδραυλικός από το Τέξας ζει ένα δράμα! Το φορτηγάκι του πολεμά -με τη φίρμα του- στη Συρία!
Ένας Τεξανός υδραυλικός βρήκε άσχημα τον μπελά του όταν το αγροτικό του φορτηγάκι, που το πούλησε σε μια μάντρα μεταχειρισμένων, βρέθηκε να «μάχεται» στη Συρία με τζιχαντιστές στην καρότσα του και τη φίρμα του υδραυλικού, φαρδιά πλατιά, πάνω στην πόρτα του οχήματος να φιγουράρει για… αποφράξεις.Μάλιστα, εκτός από τη φίρμα της επιχείρισης του, στην πόρτα του αυτοκινήτου φαινόταν και το τηλέφωνό του.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να του τηλεφωνούν διάφοροι έξαλλοι τύποι, να τον υβρίζουν και να τον απειλούν ως συνεργάτη των τζιχαντιστών.
http://www.tribune.gr/world/news/article/196394/idravlikos-apo-to-texas-zi-ena-drama-to-fortigaki-tou-polema-me-ti-firma-tou-sti-siria.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter
Σπονσορας τους θα βγει στο τελος ο ατυχος υδραυλικος -
Πλακιωτάκης - Τζιτζικώστας για τον ξυλοδαρμό Οικονόμου: Να τελειώσει το άβατο των Εξαρχείων
Στον Ερυθρό Σταυρό μετέβησαν ο πρόεδρος της Ν.Δ. Γιάννης Πλακιωτάκης και ο υποψήφιος για την προεδρεία του κόμματος Απόστολος Τζιτζικώστας, μόλις πληροφορήθηκαν την επίθεση που δέχτηκε ο Βασίλης Οικονόμου στα Εξάρχεια, για να πληροφορηθούν την κατάσταση της υγείας του.
http://www.skai.gr/news/politics/article/301971/plakiotakis-tzitzikostas-gia-ton-xulodarmo-oikonomou-na-teleiosei-to-avato-ton-exarheion/?utm_source=rss_news_politics&utm_campaign=skai200905190000&utm_medium=rss
Απο που να το πιασεις και απο που να το αφησεις το θεμα. Πηγε ο Οικονομου (πρωην ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ σημερα ΝΔ, ιστοριες για αγριους δλδ) να φαει σε κεντρο στα εξαρχεια, μπηκαν μεσα κρανιοφοροι, κουκουλοφοροι και τον χτυπησαν. Βασικα αυτο ειναι ανανδρο. Παμε στην αλλη πλευρα. Δημοκρατια εχουμε, οπου θελουμε παμε. Στην πραξη ομως, εκει καποιοι εχουν θεμα. Δλδ πας αλλα πρεπει να ξερεις οτι μπορει να εχεις προβλημα.
Και μιλησαν οι Πλακιωτακης και Τζιτζικωστας. Να τελειωσει το αβατο κλπ κλπ. Ρε παιδια, σημερα εγινε αυτο; Εσεις οταν ησασταν κυβερνηση γιατι δεν το τελειωσατε δλδ; 40 χρονια κυβερνατε. Οταν καινε αμαξια και μαγαζια στα εξαρχεια του κοσμου τοσα χρονια εσεις που ειστε δλδ; Αετο πετατε; Να τελειωσει λοιπον το αβατο, επηδει τωρα ειδατε εσεις την γλυκα.
Στην ΝΔ εχουν καταφερει οι βουλευτες να φανε ξυλο απο ακροδεξιους, απο ακροαριστερους και απο απλους πολιτες (Χατζηδακης). Φοβερο. -
Και η Ζωή κατά Λαζόπουλου: Αυλικός, σαλτιμπάγκος και γελωτοποιός της εξουσίας (Photo)
Με… βιτριολική της ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Twitter, μετά τον Άδωνι Γεωργιάδη και η Ζωή Κωνσταντοπούλου επιτίθεται στον Λάκη Λαζόπουλου για την στήριξή του στην κυβέρνηση, μέσω του «Αλ Τσαντίρι».Στην ανάρτησή της, η πρώην Πρόεδρος της Βουλής τον χαρακτηρίζει, αυλικό, σαλτιμπάγκο και γελωτοποιό της εξουσίας, ενώ τονίζει ότι «η τέχνη δεν πληρώνει κότερα».
Zoe Konstantopoulou @ZoeKonstant
Άλλο καλλιτέχνης, άλλο αυλικός.Άλλο κωμικός, άλλο σαλτιμπάγκος κ άλλο γελωτοποιός της εξουσίας. Όμως η τέχνη δεν πληρώνει κότερα #altsantiri
10:17 PM - 15 Dec 2015
http://www.topontiki.gr/article/153051/kai-i-zoi-kata-lazopoyloy-aylikos-saltimpagkos-kai-gelotopoios-tis-exoysias-photo
Ουτε να βγαινει στα καναλια και να τσιροκοπαει, ουτε να φωναζει τις καμερες για να καταγραψουν το ντου που θα κανει στο πλατο του Λαζοπουλου. Δυο κουβεντες και τελειωσε. Βεβαια και αυτη οταν ηταν βουλευτης, δεν εκανε λιγα επικοινωνιακα κολπα. Την Κυριακη εχουν εκλογες στην ΝΔ και πρεπει να μαζεψει ψηφους ο Γεωργιαδης που μονο διχασμο φερνει. Δεν παει δεξια, παει ακομη πιο περα. -
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Στην ΝΔ εχουν καταφερει οι βουλευτες να φανε ξυλο απο ακροδεξιους, απο ακροαριστερους και απο απλους πολιτες (Χατζηδακης). Φοβερο.Καλά να πάθουν.
-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Την Κυριακη εχουν εκλογες στην ΝΔ και πρεπει να μαζεψει ψηφους ο Γεωργιαδης **που μονο διχασμο φερνει. **Δεν παει δεξια, παει ακομη πιο περα.Άσε, καλύτερα μην γράψω τίποτα και δημιουργήσω φορουμικό διχασμό...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Την Κυριακη εχουν εκλογες στην ΝΔ και πρεπει να μαζεψει ψηφους ο Γεωργιαδης **που μονο διχασμο φερνει. **Δεν παει δεξια, παει ακομη πιο περα.
Άσε, καλύτερα μην γράψω τίποτα και δημιουργήσω φορουμικό διχασμό...
Ενταξει γραψτο με τροπο. Στο περιπου με υπονοουμενα. Να σου πω. Ενταξει ΝΔ δεν ειμαι ουτε στα ονειρα μου. Στους εφιαλτες μου μαλλον. Η ΝΔ ειναι μεγαλο κομμα, σοβαρο. Θα μου πεις η σοβαροφανεια και το στυλ υψηλης κοινωνιας που εχουν οι βουλευτες την εχουν καταταξει αρνητικα στην συνειδηση των μικρομεσαιων. Ακουω πολλους να λενε, πως την ΝΔ την ψηφιζουν οι πλουσιοι, βολεμενοι, οι καλοπληρωμενοι. Δεν ειναι δλδ το λαικο κομμα, με μια συμπεριφορα κοντα στον απλο πολιτη. Αν αυτο ισχυει και ο Γεωργιαδης θελει να φερει με αυτα που κανει την ΝΔ κοντα στον λαο δεν θα το καταφερει. Αντι να το κανει λαικο κομμα, θα το κανει λαικιστικο. Γιατι ο Γεωργιαδης λαικιζει. Αυτος ο λαικισμος μας εχει καψει. Εχει καψει την Ελλαδα.
Στην ΝΔ εχουν καταφερει οι βουλευτες να φανε ξυλο απο ακροδεξιους, απο ακροαριστερους και απο απλους πολιτες (Χατζηδακης). Φοβερο.
Καλά να πάθουν.
Βαθια, πολυ βαθια μεσα μου, συμφωνω. Δεν θελω 10 ατομα να την πεφτουν σε ενα, αλλα απο την αλλη ολοι μας, υπαρχουν στιγμες π.χ. οταν αυξανονται τα τελη, οταν πληρωνουμε ΕΝΦΙΑ που λεμε πως θα θελαμε να τους κοπανησουμε.
-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Την Κυριακη εχουν εκλογες στην ΝΔ και πρεπει να μαζεψει ψηφους ο Γεωργιαδης **που μονο διχασμο φερνει. **Δεν παει δεξια, παει ακομη πιο περα.
Άσε, καλύτερα μην γράψω τίποτα και δημιουργήσω φορουμικό διχασμό...
Ενταξει γραψτο με τροπο. Στο περιπου με υπονοουμενα.
Πες μου πρώτα τι εννοείς όταν γράφεις ότι ο Γεωργιάδης θα φέρει διχασμό και μετά θα γράψω εν' συντομία την άποψή μου.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Την Κυριακη εχουν εκλογες στην ΝΔ και πρεπει να μαζεψει ψηφους ο Γεωργιαδης **που μονο διχασμο φερνει. **Δεν παει δεξια, παει ακομη πιο περα.
Άσε, καλύτερα μην γράψω τίποτα και δημιουργήσω φορουμικό διχασμό...
Ενταξει γραψτο με τροπο. Στο περιπου με υπονοουμενα.
Πες μου πρώτα τι εννοείς όταν γράφεις ότι ο Γεωργιάδης θα φέρει διχασμό και μετά θα γράψω εν' συντομία την άποψή μου.
Υπαρχουν πραματα που ο τροπος που τα θιγεις δημιουργουν στον κοσμο ποροση. Δλδ τους φανατιζεις. Θελει να θιξει την αριστερη ηγεμονια. Θελει να την ανατρεψει. Ο τροπος ομως με τον οποιο μιλαει για τους αριστερους βγαζει ενα μισος, που αυτο μεταφερεται στους ψηφοφορους. Μου θυμιζει προπονητη που οταν ειναι στα αποδυτηρια πριν τον αγωνα λεει τους παικτες 'θα τους φαμε, θα τους τσακισουμε, θα τους αλλαξουμε τα φωτα'. Μπορει χωρις παθος να θιξει τα κακα που βλεπει στην αριστερη ιδεολογια και πρακτικη. Ο κοσμος ειναι αγριεμενος για τα οικονομικα και νευρα τεντωμενα. Δεν χρειαζεται να τον ξεσικωσει ο Γεωργιαδης και για τα ιδεολογικα τα οποια τα πληρωσαμε με εμφυλιο ακριβα.
Δεν χωνευει τους αριστερους, τους κουμουνιστες, δεκτο. Δεν ειναι πλεον ενας απλος βουλευτης. Παει για προεδρος της αξιωματικης αντιπολιτευσης και ο λογος του εχει βαρυτητα. Αλλο να δωσει στην ΝΔ δεξιο προσανατολισμο τονιζοντας τις ιδεες της δεξιας ιδεολογιας. Και αλλο να δωσει δεξιο προσανατολισμο κανοντας επιθεση με φανατισμο στην αριστερα. Γιατι δεν λεει τι θα υποστηριζει απο εδω και περα η ΝΔ σαν δεξιο κομμα; Δεν αναπτυσει την νεα ιδεολογια της ΝΔ. Εκτος αν η νεα ιδεολογια θα ειναι μονον η επιθεση στην αριστερα. Αυτο δεν ειναι ομως ιδεολογια. Στην αριστερα επιτιθονται απο δεξιοι, μεχρι ακροδεξιοι ακομα και βασιλικοι. Ας κατσει να πει τι θα κανει με τον ιδιωτικο τομεα, τον δημοσιο τομεα, την φοροδιαφυγη, να πει τα λαθη που εκαναν και οι ιδιοι. Αυτος δεν κανει καθολου αυτοκριτικη και κατηγορει μονον την αριστερα και τους αλλους τρεις υποψηφιους. Ο τοπος δεν εχει αναγκη απο δημοσιους κατηγορους. Εχει αναγκη απο ατομα που εχουν λυσεις.
Να προσθεσω. Μου θυμιζει τον Τσιπρα που τοσα χρονια ειχε ενα καταγγελτικο λογο. Συνεχεια κατηγορουσε για τα παντα ΝΔ - ΠΑΣΟΚ χωρις ομως να λεει εναλλακτικες προτασεις. Λαικιζε ασυστολα και οριστε τα αποτελεσματα. Πηρε με τσαμπουκα την εξουσια χωρις να ειναι ετοιμος και μας εφερε το χειροτερο μνημονιο. Ο Γεωργιαδης αν βγει θα φερει την χειροτερη ΝΔ. Οτι απομεινει δλδ απο την ΝΔ. -
Δεν συμφωνώ σε τίποτα (γιατί εμένα με εκνευρίζει η μετριοπάθεια και ο καθωσπρεπισμός), αλλά σέβομαι την άποψή σου.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Δεν συμφωνώ σε τίποτα (γιατί εμένα με εκνευρίζει η μετριοπάθεια και ο καθωσπρεπισμός), αλλά σέβομαι την άποψή σου.Λοιπον, ενα σεναριο κανω. Νικαει καποιος εκτος Αδωνι και ο Αδωνις κανει κομμα. Σε βλεπω να βρισκεις ενα κομμα που να σε εκφραζει. Εισαι Αδωνικος. Θες εκει το γκαζι προς την αριστερα, λεκτικο κυνηγι και σαματα. Κοντρα και οποιος αντεξει. Κοιταξε φιλε μου Storm. Οπως θελω να υπαρχει κριτικη στην δεξια, ετσι θελω να υπαρχει και στην αριστερα. Ο Αδωνις την ασκει, αλλα σου ειπα, ο τροπος του ειναι με εντονο θυμο. Αυτος βεβαια ο θυμος που βγαζει ο Αδωνις, ικανοποιει τους θυμωμενους δεξιους που τοσα χρονια εβλεπαν τη ΝΔ να συνεχιζει την πολιτικη του ΠΑΣΟΚ σε κοινωνικα θεματα. Εχω δεξιο συγγενη που ειναι περιπου σαν εσενα και τον ζω συχνα. Μου τα λεει και εκεινος. Απλως εκεινος θελει ηπια αντιπαραθεση και να μην γινονται εκπτωσεις στην δεξια ιδεολογια για ψηφοθηρικους λογους. Εδω ομως ειναι ο μεγαλος πειρασμος. Ολοι οι αλλοι υποψηφιοι το πανε κεντρο - δεξια. Το κεντρο - δεξια μεχρι τωρα σημαινε κεντρο - αριστερα απλως με κυβερνηση ΝΔ. Ουτε το δημοσιο αγγιξαν, ουτε την διαπλοκη, ουτε την παιδεια και καλα ουτε την οικονομικη πολιτικη. Ο ιδιωτικος τομεας για ολους (ΝΔ και ΠΑΣΟΚ) ειναι στους μεγαλοκαρχαριες ιδιωτες επιχειρηματιες το αγαπημενο παιδι, στους μικρομεσαιους το κοροιδο που πληρωνει και οι Ιδιωτικοι Υπαλληλοι τα αντικειμενα εκμεταλευσης απο ολους. Μικρομεσαιους και Μεγαλοεπειχειρηματιες.
Αυτο που κανει τωρα ο ΣΥΡΙΖΑ με τις αυξησεις στο δημοσιο δημιουργει θεμα. Δεν ειναι τα οικονομικα για αυτην την κινηση. Ειναι μια κινηση απο τα παλια, ψηφοθηρικη. Τι δειχνει αυτο; Πως σημερα ο ΣΥΡΙΖΑ, αυριο και η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ θα κανουν τα ιδια. Θα μας βαζουν μεσα για να το παιζουν καλοι.
Θα μπορουσαν 300 εκ ευρω να τα δωσουν για τα παιδακια που πεινανε στα σχολεια, για πετρελαιο και ρευμα σε φτωχους κλπ. Δεν το κανανε. Δεν βαζουμε μυαλο. Ειμαστε αξιοι της μοιρας μας. -
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Δεν συμφωνώ σε τίποτα (γιατί εμένα με εκνευρίζει η μετριοπάθεια και ο καθωσπρεπισμός), αλλά σέβομαι την άποψή σου.
Λοιπον, ενα σεναριο κανω. Νικαει καποιος εκτος Αδωνι και ο Αδωνις κανει κομμα. Σε βλεπω να βρισκεις ενα κομμα που να σε εκφραζει. Εισαι Αδωνικος. Θες εκει το γκαζι προς την αριστερα, λεκτικο κυνηγι και σαματα. Κοντρα και οποιος αντεξει.
Και λίγα λες. Θέλω και άλλα....
Έχω μαζέψει τόσα μέσα μου τα τελευταία 10 χρόνια που είμαι έτοιμος να εκραγώ...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Δεν συμφωνώ σε τίποτα (γιατί εμένα με εκνευρίζει η μετριοπάθεια και ο καθωσπρεπισμός), αλλά σέβομαι την άποψή σου.
Λοιπον, ενα σεναριο κανω. Νικαει καποιος εκτος Αδωνι και ο Αδωνις κανει κομμα. Σε βλεπω να βρισκεις ενα κομμα που να σε εκφραζει. Εισαι Αδωνικος. Θες εκει το γκαζι προς την αριστερα, λεκτικο κυνηγι και σαματα. Κοντρα και οποιος αντεξει.
Και λίγα λες. Θέλω και άλλα....
Έχω μαζέψει τόσα μέσα μου τα τελευταία 10 χρόνια που είμαι έτοιμος να εκραγώ...
Μονο δεκα; Ο συγγενης μου, η γυναικα του θειου μου, κομουνιστης ο θειος, ΝΔ η γυναικα του και φανατικη οχι αστεια, απο το 1980 και μετα του τα χωνει. Αλλα καθε φορα οσο και αν τα χωνει στην ΝΔ παει και την ψηφιζει. Και εχει και την νοοτροποια της. Ειναι ετσι καπως αφ υψηλου, μου ντυνεται και καλα. Πως δεν την εχει πνιξει ο θειος μου Για αλλα ειπαμε, το πας στην ΧΑ. Ειναι πιασμενος ο χωρος για αλλα. Εκτος αν βαλετε στην βουλη τον Καρατζαφερη
Η κάνουλα της χρηματοδότησης στους αυτοκινητόδρομους έχει ανοίξει χωρίς ουσιαστικές αλλαγές στις συμβάσεις
Μπίζνες της Αριστεράς με τους συνήθεις εργολάβους
Η κυβέρνηση Τσίπρα μπορεί να δηλώνει ότι βρίσκεται σε πόλεμο με τη διαπλοκή, όμως οι εθνικοί εργολάβοι εξακολουθούν να έχουν τον πρώτο λόγο σε όλες τις συμβάσεις των δημοσίων έργων.Η περιβόητη αναθεώρηση στα συμβόλαια για την κατασκευή των αυτοκινητοδρόμων που θα οδηγούσε σε μειώσεις στις τιμές των διοδίων κατέληξε σε απλή αντιγραφή των σχεδίων της προηγούμενης κυβέρνησης χωρίς ουσιαστικές αλλαγές.
http://www.e-typos.com/gr/bloggers/panos-amyras/article/160544/biznes-tis-aristeras-me-tous-sunitheis-ergolavous/
Σε αυτον τον τοπο μετα την εκλογη και του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσια ξερουμε ενα πραμα. Οτι κομμα και αν ψηφισεις, οι ιδιοι θα κανουν κουμμαντο και οι ιδιοι θα τα τρωνε. -
Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ για πολύτεκνους: «Τους απεχθάνομαι, τους γράφω στα παλιά μου τα παπούτσια»
«Τους έχω γραμμένους στα παλιά μου τα παπούτσια, τους απεχθάνομαι, γνωρίζοντας το πολιτικό κόστος» ήταν η φράση που χρησιμοποίησε ο βουλευτής της πλειοψηφίας κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της διαρκούς επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης.Η έκρηξη του βουλευτή προκλήθηκε κατά την ανάγνωση από τον ίδιο αποσπάσματος της επιστολής των Πολυτέκνων, στην οποία καταγράφεται η αντίθεσή τους στο νομοσχέδιο, γράφοντας παράλληλα σε μία αποστροφή ότι «η ΑΣΠΕ δεν απορρίπτει από την κοινωνία τα άτομα εκείνα που η μη ομαλή φυσιολογία του σώματός τους και ενδεχομένως και διάφορες κοινωνικές συνθήκες τα οδήγησαν σε πορεία ζωής διαφορετική απ' αυτή των φυσιολογικών ανθρώπων εξαιτίας της γενετήσιας διαστροφής τους».
http://www.protothema.gr/politics/article/537225/vouleutis-suriza-gia-poluteknous-tous-apehthanomai-tous-grafo-sta-palia-mou-ta-papoutsia-/
Πολυ ωραια αντιδραση. Δημοκρατικη. Γεματη κοινωνικη ευαισθησια.Και ενω οι Ευαισθητοι Δημοκρατες Καλλιτεχνες στην Ελλαδα ξεσικωνονται για τα Ανθρωπινα Δικαιωματα μιας ομαδας ανθρωπων και βγαινουν και κανουν κηρυγματα Κοινωνικης Ευαισθησιας απολαμβανοντας την υποστηριξη των ΜΜΕ, οι Ξενοι Καλλιτεχνες συνεχιζουν να τους ταπωνουν δειχνοντας ευαισθησια τους εμπρακτα για τους Χιλιαδες Ταλαιπωρημενους Προσφυγες στα Αλωνια και οχι στα Σαλονια.
** Η ηθοποιός Σούζαν Σάραντον στην Λέσβο για να στηρίξει τους πρόσφυγες...**
Στη Λέσβο πήγε η ηθοποιός Σούζαν Σάραντον για να βοηθήσει τους πρόσφυγες που έφταναν εκεί.
Η ηθοποιός κατευθύνθηκε στην παραθαλάσσια πλευρά του νησιού και συγκεκριμένα από τηνΕφταλού για την Σκάλα της Συκαμιάς.
http://www.voicenews.gr/index.php/ellada/52733-2015-12-17-20-47-56.htmlΗ Σαράντον είναι γνωστή για την υποστήριξή της σε προοδευτικούς και αριστερούς φιλελεύθερους πολιτικούς σκοπούς. Η Σαράντον έχει εκφράσει την υποστήριξή της για διάφορους σκοπούς ανοχής και ανθρωπίνων δικαιωμάτων οι οποίοι έχουν παρόμοια φιλοσοφία με τις ιδέες τις χριστιανικής αριστεράς.
Η Σαράντον ήταν η οικοδέσποινα σε ένα μέρος της συναυλίας Live 8 στο Εδιμβούργο το 2005. Επίσης εμφανίστηκε το 2006 στη διαδήλωση της Ημέρας της Μητέρας και τον Ιανουάριο του 2007 εμφανίστηκε μαζί με τον Τιμ Ρόμπινς και την Τζέιν Φόντα στην αντιπολεμική συγκέντρωση στη Ουάσιγκτον που υποστήριζε την απόσυρση των αμερικανικών δυνάμεων από το Ιράκ.
https://el.wikipedia.org/wiki/Σούζαν_Σαράντον
Η γυναικα αυτη δεν ειναι δηθεν. Την παω σαν ηθοποιο και σαν ανθρωπο λογω των κοινωνικων της αγωνων. Εχει παιξει και σε εργα με κοινωνικο θεμα. Εκανε την δικηγορο ενος πιτσιρικα διαλυμενης οικογενειας που ειδε εγκλημα μαφιας, εκανε την πρωην γυναικα με δυο παιδια που μαθαινει πως εχει καρκινο και τα βρισκει με την νεα γυναικα του πρωην συζηγου της. Και αποδιδει τα μεγιστα στους ρολους της. -
Μεγάλη αποκάλυψη: Με ένα... ντουλάπι γλίτωσε τη σύλληψη ο τρομοκράτης του Παρισιού...
Την εκδοχή αυτή υποστηρίζουν βελγικά ΜΜΕ - Ο Σαλάχ Αμπντεσλάμ φέρεται να εκμεταλλεύθηκε την καθυστέρηση των βελγικών αρχών να πραγματοποιήσουν έρευνα επειδή νόμος απαγορεύει τις αστυνομικες επιχειρήσεις κατά τη διάρκεια της νύχτας
Το ενδεχόμενο ο Σαλάχ Αμπντεσλάμ, ένας από τους τρομοκράτες που αιματοκύλισαν το Παρίσι που παραμένει ακόμα ασσύληπτος, να ξέφυγε από τους αστυνομικούς μέσα σε ένα... ντουλάπι μεταδίδουν από χθες βελγικά μέσα ενημέρωσης.
http://www.newsnowgr.com/article/886041/megali-apokalypsi-me-ena-ntoulapi-glitose-ti-syllipsi-o-tromokratis-tou-parisiou.htmlΧαμός στο Κογκρέσο, το USS Milwaukee… πίσω ρυμουλκούμενο!
Όπως έγινε γνωστό τα προβλήματα στο σύστημα πρόωσης άρχισαν σχεδόν αμέσως μετά τον απόπλου από το Halifax και μάλιστα τα αυτόματα ηλεκτρονικά συστήματα παρακολούθησης του συστήματος πρόωσης σήμαναν συναγερμό.
Προς το παρόν η βλάβη αξιολογείται από το πλήρωμα του πλοίου και τεχνικούς συμβούλους. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις πολύ μικρού μεγέθους μεταλλικά ρινίσματα που, για άγνωστο μέχρις στιγμής λόγο, συγκεντρώθηκαν σε φίλτρο του συστήματος λίπανσης είχαν ως αποτέλεσμα τη διακοπή λειτουργίας του συστήματος πρόωσης.
Υπενθυμίζεται ότι το πλοίο εντάχθηκε σε υπηρεσία στις 21 Νοεμβρίου 2015, στο Milwaukee (βλ. την ανάρτηση με τίτλο «US Navy: Το USS Milwaukee LCS 5 σε υπηρεσία» στον σύνδεσμο http://www.defence-point.gr/news/?p=142267) και άρχισε τον πλου προς το San Diego μέσω των Μεγάλων Λιμνών.
http://www.defence-point.gr/news/?p=143432 -
-
Νικολόπουλος κατά Αναγνωστοπούλου: Σία, υπάρχει και το βλακόμετρο
Την αντίδραση του ανεξάρτητου βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου προκάλεσε η δήλωση της αναπληρώτριας υπουργού Παιδείας, Σίας Αναγνωστοπούλου, η οποία πρότεινε να αλλάξουν τα σχολικά βιβλία της ιστορίας χωρίς τη χρήση «εθνόμετρου».
«Σία, θυμάσαι, στην γειτονιά μας οι δάσκαλοι μίλαγαν κ για το βλακόμετρο...», έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter ο κ. Νικολόπουλος.
http://www.usay.gr/article/100916/nikolopoylos_kata_anagnwstopoyloy_sia_yparxei_kai_to_blakometro.html?category_id=2784
Ε οταν θες να μου βαζεις τετοιους χαρακτηρισμους για εθνομετρα, θα τα ακουσεις. Ωχ τι μας περιμενει παλι. Νεοι 'συνοστισμοι' και 'εθνοκαθαρσεις' ερχονται. Η Επανασταση του 1821 την βλεπω να γινεται 1 σελιδα. Οι επαναστατες του 1821 θα εξαφανιστουν. Η Μικρασιατικη Καταστροφη ε ενταξει, μπορει να της την χαρισουν και να την κανουν 1μιση σελιδα. Καλα τα θρησκευτικα με βελακια στον τοιχο στου Συριζα τα χτυπανε. Κυρα Σια, γιατι δεν μαθαινεις στα παιδια την Αμερικανικη Ιστορια; Τωρα που τα πατε καλα και με τους Αμερικανους να μην ξερουν την ιστορια των φιλων σας; Ετσι κι αλλιως την ιστορια αυτου του τοπου δεν την πατε. Μην την τυρανατε λοιπον με τις μλκιες σας. Βαλτε την ιστορια μιας αλλη χωρας αντι να αλλαζετε τα φωτια της Ελληνικης Ιστοριας. -
Στην Ελλάδα, όπως και στις περισσότερες χώρες, μαθαίνουμε την ιστορία από την μεριά που μας βολεύει... Για παράδειγμα μαθαίνουμε μεν για την Καταστροφή της Σμύρνης, αλλά το γεγονός ότι εμείς φταίγαμε που φτάσαμε ως το Εσκί Σεχίρ κάνοντας επεκτατικό πόλεμο το κάνουμε γαργάρα...
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#9]