-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Nai bill να εξατομικευονται. Και να τσιμπησουν οσους ενω εχουν χρηματα δεν πληρωνουν τις δοσεις.
.Το κύριο ζήτημα ειναι οτι κάτι πρεπει να γινει και με εκείνους που δεν πληρώνουν γιατι δεν εχουν και οι οποίοι ειναι η πλειοψηφία.
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Nai bill να εξατομικευονται. Και να τσιμπησουν οσους ενω εχουν χρηματα δεν πληρωνουν τις δοσεις.
.Το κύριο ζήτημα ειναι οτι κάτι πρεπει να γινει και με εκείνους που δεν πληρώνουν γιατι δεν εχουν και οι οποίοι ειναι η πλειοψηφία.
Φιλε μου, αν δεν ανοιξουν δουλειες, δεν παραγει χρημα η οικονομια δεν λυνεται το ζητημα. Αυτο βεβαια ειναι μεσο - μακροπροθεσμο. Μεχρι τοτε, για πρωτη κατοικια σε οικογενειες με παιδια, με ανεργους, σε μονογονεικες οικογενειες που το εισοδημα τους ειναι κατω απο 50.000 ευρω το σπιτι θα πρεπει να προστατευεται. Αν ομως μου εχουν εξοχικο, βιλα κλπ, sorry αλλα αυτα κατασχεση και πληστηριασμο. Αν εχεις πανω απο 50.000 ευρω εισοδημα, διακανονισμο.
Θα το ξαναγραψω. Οι τραπεζες πηραν απο το ελληνικο δημοσιο περιπου 230 δις για τα κοκκινα δανεια και δεν κουρεψαν κανενος το δανειο. Δεν χρωσταει ο κοσμος οσα πηρε, τα πληρωσε το ελληνικο δημοσιο, δλδ ολοι οι φορολογουμενοι Ελληνες που μπορει να μην ειχαν παρει δανεια ή να μην ειχαν καταθεσεις στις τραπεζες που εχουν προβλημα.
Οι τραπεζες ομως σαν κρατος εν κρατη, δεν εχει μειωσει τα δανεια των ιδιωτων, κατα το ποσο το οποιο χρηματοδοτηθηκε απο το κρατος και συνεχιζει να ζηταει το αρχικο ποσο. -
Σχετικα με την επιπλεον επιβαρυνση στα Τελη Κυκλοφοριας σαν ισοδυναμη στην μη επιβολη ΦΠΑ στην Ιδιωτικη Εκπαιδευση. Οι πιστοι στο παγκοσμιο κεφαλαιο ευρωπαιοι πρωθυπουργοι ειπανε πως στην Ιδιωτικη Παιδεια των Κρατων Μελων αν μπει ΦΠΑ θα μπει παντου με το ιδιο ποσοστο δλδ 23% σε φροντηστιρια, σχολεια. Τα Πανεπιστημια και τα Κολεγια οπου στελνουν τα παιδια τους, ειναι Αφορολογητα. Ναι ειναι. Ειναι μη κερδοσκοπικοι οργανισμοι. Τα εχουν κατι τυποι, που δεν τους νοιαζει το κερδος και το κανουν για την κοινωνια. Θα μας βγουνε και σοσιαλιστες.
Τεσπα. Επειδη λοιπον το ελληνικο κρατος, εκφραζομενο απο την παρουσα κυβερνηση, δεν θελει να συγκρουστει με τα συμφεροντα των επιχειρηματιων του χωρου της ιδιωτικης παιδειας, θα τσεκουρωσει τους ιδιοκτητες Αυτοκινητων, τα οποια ειναι κοινως ομολογουμενους πως εχουν Υπερφορολογηθει. Οσοι ειχαν ταχθει κατα του μετρου της επιβολης ΦΠΑ στην ιδιωτικη εκπαιδευση θα ηθελα να ηξερα αν συμφωνουν με αυτο το μετρο.
Αν ηταν στην θεση της κυβερνησης ποιους θα φορολογουσαν; Τους ιδιοκτητες των ιδιωτικων σχολειων, ή τους ιδιοκτητες των αυτοκινητων;Ας ελαφρυνω λιγο το κλιμα. Εδω πεφτει γελειο.
Με ΦΕΚ οι καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ γίνονται γραμματείς σε δικαστήρια
Με απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Νίκου Παρασκευόπουλου, καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών μεταφέρονται ως γραμματείς σε δικαστήρια και εισαγγελίες σε ολόκληρη τη χώρα.
http://www.enikonomia.gr/timeliness/38307,Me-FEK-oi-ka8aristries-toy-YPOIK-ginontai-grammateis-se-dikasthria.html
Για να γινεις γραμματεας αρκει να ξερεις να καθαριζεις κτιρια; Εγω ξερω να καθαριζω και αυτοκινητα. Μπορω να γινω τπτ εισαγγελεας, δικαστης κατι ρε παιδι μου εκει πανω στην εδρα; -
http://www.4troxoi.gr/epikairotita/ella ... tin-ellada
-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Ας ελαφρυνω λιγο το κλιμα. Εδω πεφτει γελειο.
Με απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Νίκου Παρασκευόπουλου, καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών μεταφέρονται ως γραμματείς σε δικαστήρια και εισαγγελίες σε ολόκληρη τη χώρα.
http://www.enikonomia.gr/timeliness/38307,Me-FEK-oi-ka8aristries-toy-YPOIK-ginontai-grammateis-se-dikasthria.html
Για να γινεις γραμματεας αρκει να ξερεις να καθαριζεις κτιρια; Εγω ξερω να καθαριζω και αυτοκινητα. Μπορω να γινω τπτ εισαγγελεας, δικαστης κατι ρε παιδι μου εκει πανω στην εδρα;Περίμενε κανείς κάτι το διαφορετικό σε αυτή τη βρωμοχώρα...
Το περίεργο θα ήταν να μην γινόταν αυτό.
Το ΚΤΗΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟ ... φροντίζει πρωτίστως τα (αριστερά) παιδιά του.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Ας ελαφρυνω λιγο το κλιμα. Εδω πεφτει γελειο.
Για να γινεις γραμματεας αρκει να ξερεις να καθαριζεις κτιρια; Εγω ξερω να καθαριζω και αυτοκινητα. Μπορω να γινω τπτ εισαγγελεας, δικαστης κατι ρε παιδι μου εκει πανω στην εδρα;Περίμενε κανείς κάτι το διαφορετικό σε αυτή τη βρωμοχώρα...
Το περίεργο θα ήταν να μην γινόταν αυτό.
Το ΚΤΗΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟ ... φροντίζει πρωτίστως τα (αριστερά) παιδιά του.
Καλημερα φιλε μου Storm. Κατσε ρε συ, ο Συριζα το κανει. Δλδ πολιτικος χαλαει την δουλεια. Αυτο το γεγονος δειχνει πως το οτι δεν υπαρχει αξιοκρατια στο δημοσιο οφειλεται στους πολιτικους και οχι μονον στους ΔΥ. Ξερεις ποσες επιχειρησεις εχουν φαει βαρια προστιμα; Οι υπαλληλοι της εφοριας κανανε την δουλεια τους. Ξερεις ποσες απο αυτες μεσω νομαρχιακων συμβουλων και βουλευτων τα εσβησαν;
Να τα κανουμε λεμε ολα ιδιωτικα. Ωραια. Υπαρχει η Δημοσια και η Ιδιωτικη τηλεοραση. Στην Δημοσια γινονται σπαταλες που αν θελουν οι υπουργοι τις κοβουν. Ποιο ευκολο πες μου τι ειναι; Να κοψουν οι υπουργοι τις σπαταλες στην Δημοσια Τηλεοραση, ή να πανε να εισπραξουν απο τους καναλαρχες τα εκατομυρια ευρω που πηραν με τις πλατες των πολιτικων απο τις τραπεζες και δεν τα πληρωνουν και ζητανε και κουραμε και νεα δανεια; Και στον Ιδιωτικο τομεα φιλε μου υπαρχει θεμα λαμογιας. Οταν ο τσομπανης δεν κυνηγαει τον λυκο (επιχειρηματιες) αλλα τον ταιζει καποια στιγμη τα προβατα (τα λεφτουδακια) θα τελειωσουν και θα πεινασουν τα παιδακια του (ο λαος). Αρκετα καναμε τα παιδακια στους τσομπαναραιους. Καιρος να μεγαλωσουμε και να τους στειλουμε σε καμια χαραδρα. -
Έλα ρε συ SBR. Σε θεωρώ ιδιαίτερα έξυπνο και εύστροφο άνθρωπο.
Θεωρείς ότι οι κυράτσες οι καθαρίστριες ξυπνήσανε σήμερα το πρωί και από υπάλληλοι καθαριότητας ΥΕ στο Δημόσιο έγιναν υπάλληλοι ΠΕ Γραμματέων στα δικαστήρια, χωρίς να το ξέρουν;;;;
Πλάκα κάνουμε τώρα;;;;
Εξαργύρωση της προεκλογικής στήριξης και προεκλογικά συμβόλαια μεταξύ δύο μερών (κόμμα και συντεχνία του δημοσίου).Όσο για το ΚΤΗΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟ, καλύτερα να μην γράψω την άποψή μου.
-
Στηβ ρε Storm. Τοσο καιρο μιλαμε. Ωραια μια χαρα τα λες. Το πελατιακο κρατος. Ζηταει ο υπαλληλος; Του λες Οχι. Αν ο πολιτικος πει οχι θα σταματησουν αυτα. Οι υπαλληλοι φιλε μου παντα θα ζητανε παντου, ειτε στον ιδιωτικο είτε στον δημοσιο τομεα. Ποιος δεν θελει καλυτερες αποδοχες με ευκολοτερο τροπο; Η δουλεια του εργοδοτη αυτη ειναι. Να λεει οπου πρεπει Ναι και οπου πρεπει Οχι με κρητιριο την αξιοκρατια και να μην δημιουργουνται αδικιες.
Δλδ αν το δημοσιο ηταν μικρο, οπως υποστηριζει το συντηριτικο μοντελο, οι πολιτικοι μας δεν θα λεγανε Ναι; Θεμα πολιτικης βουλησης ειναι φιλε μου. Ρε Storm τωρα δλδ κανεις σαν να μην ξερεις. Εισαι στον ιδιωτικο τομεα; Εισαι. Λοιπον δεν ξερεις οτι ακομη και στον Ιδιωτικο Τομεα οι βουλευτες βαζουν υπαλληλους σε Ιδιωτικες Επιχειρησεις; Εχουν κανει μονωπολιο ρε Storm την αγορα εργασιας. Αυτοι κοβουν και ραβουν. Βγαινουν προγραμματα απο τον ΟΑΕΔ για προσληψεις σε ιδιωτικες εταιριες και βαζουν τους δικους τους. Το ψαρι ρε φιλε βρωμαει απο το κεφαλι.
Γραψε για το δημοσιο κτηνος. Σιγα, τι θα γινει; Κουβεντα κανουμε. Καλη διαθεση υπαρχει. Ετσι κι αλλιως το παλουκι το τρωμε και μας ερχονται και μεγαλυτερα. Οι περισσοτεροι ειμαστε πονεμενοι απο αυτην την κατασταση. -
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Στηβ ρε Storm.ουπθς! Δεν το είχα πάρει πρέφα!... Σόρυ...
Δεν γράφω κάτι άλλο γιατί έχω πάψει προ πολλού να είμαι της μετριοπάθειας και της χαλαρής διάθεσης.
-
Ώπα τι έχουμε εδώ;;;
Και άλλη επανάστα;;;;Θα τους κάνουν τα χατίρια οι Αλεξοτσίπρες Φλαμπουράριδες και όλα μια χαρά...!...
ΠΟΕ ΟΤΑ: Θα γεμίσουμε σκουπίδια όλη τη χώρα!
Από τη μια η... 'κίνηση καλής θέλησης' να αποχωρήσουν από το γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Γιώργου Χουλιαράκη στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους από την άλλη η απειλή πως θα γεμίσει σκουπίδια η χώρα. Επαναστατική γυμναστική στην κυβέρνηση από ΠΟΕ ΟΤΑ και ΠΑΜΕ!Ήταν νωρίς το πρωί της Πέμπτης (29.10.2015) όταν εργαζόμενοι της ΠΟΕ ΟΤΑ μαζί με μέλη του ΠΑΜΕ έκαναν... ντου στο κτίριο του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους επί της οδού Πανεπιστημίου, έκαναν κατάληψη στο γραφείο του Γιώργου Χουλιαράκη και 'σήκωσαν' πανό που έγραφε: 'κάτω τα χέρια από τα βαρέα και ανθυγιεινά, θα σας τα κόψουμε ΣΥΡΙΖΑ'.
Σαφές το μήνυμα, με τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση να διαμαρτύρονται για τα σχέδια της κυβέρνησης να αφαιρέσει τους εργαζόμενους στην καθαριότητα από τα βαρέα και ανθυγιεινά ένσημα αλλά και για την αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης.
http://www.newsit.gr/ellada/POE-OTA-THa ... ora/441256
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Στηβ ρε Storm.
ουπθς! Δεν το είχα πάρει πρέφα!... Σόρυ...
Δεν γράφω κάτι άλλο γιατί έχω πάψει προ πολλού να είμαι της μετριοπάθειας και της χαλαρής διάθεσης.
Κανενα προβλημα φιλε μου. Σε καταλαβαινω, πολλοι ειναι σαν εσενα που εχουν φτασει στο οριο τους και ειτε γερνουν προς τη μια ειτε προς την αλλη πλευρα, οχι κομματικα, ιδεολογικα ή ειναι στο κεντρο αλλα παλυ θα εισαι κεντροαριστερα ή κεντροδεξια.
Με τα σκουπιδια ειναι μεγαλη ιστορια. Οσοι ειναι στην αποκομιδη πρεπει να παιρνουν βαρεα και ανθυγιεινα. Τι κανανε ομως οι δημαρχοι της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ στην Αθηνα. Τους προσλαμβαναν σαν οδοκαθαριστες και μετα τους μετεθεταν στα γραφεια δινοντας τους ομως τα βαρεα και ανθιγυεινα. Εν τω μεταξυ με την μεταθεση δημιουργουνταν κενα και αντε ξανα προσληψη και αλλων που και αυτους μετα στα γραφεια και παει λεγοντας.
Δεν φταιω ρε φιλε μου Storm που οι πολιτικοι μαθανε ετσι να εκλεγονται και οι πολιτες μαθανε ετσι να μπαινουν στο δημοσιο, χωρις ΑΣΕΠ ή με μαιμου χαρτια. -
Εσύ φταις για όλα φίλε Στηβ!!!!
...
...
...
...
...
...
...
Αστειεύομαι... -
Αμα ειναι ετσι, κανενα προβλημα. Θα τα διορθωσω. Στο site που εβαλες στα πλαγια ειδα πως η Σαβαιδου διωκεται απο τον εισαγγελεα για κακουργημα. Υποτιθεται πως ηταν ανεξαρτητη αρχη και κουραφεξαλα. Βρωμια παντου, ενας βουρκος που καθεται ο κοσμος, τον μυριζει και τι να πω; Εχει διαβρωθει η τιμιοτιτα. Δλδ καθομαι λογω καιρου και αγαπης προς τον τοπο.
-
Από τον Ιανουάριο αναζητούσαν τρόπο για να την διώξουν, αφού ήταν επιλογή των προηγούμενων κυβερνήσεων/μνημονίων. Μόλις βρήκαν την αφορμή ξεσηκώθηκαν και την έδιωξαν. Πρέπει όλες οι θέσεις ευθύνης να καταληφθούν από φίλους ή μέλη του ΣΥΡΙΖΑ. Απλά τα πράγματα.
-
Τον Θεοχαρη τον εδιωξαν οι ΝΔ - ΠΑΣΟΚ και βαλανε μου φαινεται την Σαβαιδου. Τεσπα, το θεμα ειναι οτι εγινε κατι που για να κινηθει ο εισαγγελεας εναντιον της για καταχρηση δημοσιου χρηματος κατι βρηκε. Και ενω ο εισαγγελεας βρηκε ενοχοποιητικα στοιχεια εναντιον της ερχεται η τροικα και ζηταει τον λογο. Παντου βρωμια και λαμογια.
-
Οι επιχειρηματιες που λενε πως θα πανε στην Βουλγαρια που εχει μικρη φορολογια γιατι δεν πανε τοσο καιρο;
-
Για ποιους επιχειρηματίες αναφέρεσαι;
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Για ποιους επιχειρηματίες αναφέρεσαι;Gooood morning my friend. Σε αυτους που μετα τα Capital Controls λεγανε πως θα πανε Κυπρο και Βουλγαρια. Τους υπολογιζανε σε καμια 60.000 μικρομεσαιες επιχειρησεις. Γιατι δεν πανε και καθονται εδω να πληρωνουν αυξημενες εισφορες και εκτακτες εισφορες και χιλια δυο; Οριστε η Βουλγαρια απο την Αθηνα να ειναι 7 ωρες δρομος. Στο καλο και να μας γραφουν. Μηπως δεν πανε γιατι εκει δεν θα μπορουν να κοβουν εικονικα και πλαστα τιμολογια, να εχουν μαυρη εργασια, να βγαζουν 10 και να δηλωνουν 1; Λεω, δεν ξερω. Εγω ειμαι αργος στα οικονομικα. Αυτοι που απειλουν τι καθονται;
-
Καλημέρα και σε σένα Στηβ...
Νομίζω ότι εδώ υπάρχουν αρκετές απαντήσεις: http://www.newsbeast.gr/weekend/arthro/ ... -voulgaria
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Καλημέρα και σε σένα Στηβ...Νομίζω ότι εδώ υπάρχουν αρκετές απαντήσεις: http://www.newsbeast.gr/weekend/arthro/ ... -voulgaria
Μπραβο ρε Storm. Ετσι να αποκαλυπτεται ο προπαγανδιστικος ρολος των ΜΜΕ που θελουν τις ελληνικες μικρομεσαιες επιχειρησεις να μας κουνανε το μαντηλι. Γιατι αυτους που μιλανε στο site δεν τους βγαλανε στα καναλια να μιλησουν;
Σταθηκα σε κατι που γραφει το site για τα επιχειρηματικα δανεια:'Η ευθύνη των φυσικών προσώπων
Παρόλ’ αυτά ο δρόμος του παγώματος οφειλών δεν είναι ο πλέον ενδεδειγμένος λόγω των συγκεκριμένων απαιτήσεων που προβάλλουν οι τράπεζες για τη χορήγηση νέων δανείων. «Οι τραπεζικοί οργανισμοί είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν χορηγούν δάνεια. Υποχρεώνουν σε υπογραφή όχι μόνο τους εκπροσώπους της εταιρείας αλλά και τους εκπροσώπους ως φυσικά πρόσωπα ή ακόμα και τους συγγενείς τους. Επομένως τα φυσικά πρόσωπα ευθύνονται με την προσωπική τους περιουσία για τυχόν οφειλές», εξηγεί ο κύριος Νικολακόπουλος.Οσοι δανειζονται για τις επιχηρησεις τους, υποθηκευουν την προσωπικη τους περιουσια στην Βουλγαρια. Δεν παιρνουν θαλασσοδανεια οπως εδω. Αν δεν μπορουν να ξοφλησουν το δανειο, παει η περιουσια τους. Εδω αστο. Τα φορτωνουν τα κοκκινα επιχειρηματικα δανεια στο κρατος, δλδ στους φορολογουμενους.
Συμφωνία-Τρίτο μνημόνιο...