-
Καλησπέρα θα ήθελα να σας κάνω μια περίεργη ερώτηση, έχω ένα ford ka 2009 το οποίο δεν έχει καθ ύψος ρύθμιση στην θέση του οδηγού και επειδή ορισμένοι-ες που το οδηγούν και τέρμα μπροστά να το πάνε δεν φτάνουν πολύ καλά τον συμπλέκτη, υπάρχει κάποιος τρόπος να βάλω ρύθμιση καθ ύψος ή ακόμα καλύτερα να προσθέσω 5-6cm στο σιδηρόδρομο του καθίσματος(ράγες)???
-
Καλησπέρα θα ήθελα να σας κάνω μια περίεργη ερώτηση, έχω ένα ford ka 2009 το οποίο δεν έχει καθ ύψος ρύθμιση στην θέση του οδηγού και επειδή ορισμένοι-ες που το οδηγούν και τέρμα μπροστά να το πάνε δεν φτάνουν πολύ καλά τον συμπλέκτη, υπάρχει κάποιος τρόπος να βάλω ρύθμιση καθ ύψος ή ακόμα καλύτερα να προσθέσω 5-6cm στο σιδηρόδρομο του καθίσματος(ράγες)???
-
-
Ο χρήστης PavlosBas21 έγραψε:
Καλησπέρα θα ήθελα να σας κάνω μια περίεργη ερώτηση, έχω ένα ford ka 2009 το οποίο δεν έχει καθ ύψος ρύθμιση στην θέση του οδηγού και επειδή ορισμένοι-ες που το οδηγούν και τέρμα μπροστά να το πάνε δεν φτάνουν πολύ καλά τον συμπλέκτη, υπάρχει κάποιος τρόπος να βάλω ρύθμιση καθ ύψος ή ακόμα καλύτερα να προσθέσω 5-6cm στο σιδηρόδρομο του καθίσματος(ράγες)???Εισαι σιγουρος πως δεν εχει καποια ρυθμιση εκτος από μπροστα πισω?Αν οντως δεν εχει η φορντ είναι γελοια σε αυτό το θεμα.
Δεν γνωριζω αν γινονται τέτοιες πατεντες που αναφέρεις ΑΛΛΑ και να γινονται σε συγκρουση ή σε στροφη αν καταρευσει το καθισμα....θα σκοτωθείς.Χιλιες φορες κοιτα μεταχειρισμένα καθίσματα από fiesta ή και από focus Αν ταιραζουν οι ραγες.Βεβαια μετα αλλαζει η προβλεπομενη θεση του κεφαλιου ως προς τον αεροσακο.... -
θα δοκίμαζα προσθήκες στα πετάλια
Απείρως πιο εύκολο και ασφαλέςΗ αλήθεια είναι πως ακόμα και στα αυτοκίνητα υπάρχει ρατσισμός στους ψηλούς κοντούς αλλά και παχύσαρκους
-
Ο χρήστης kospapad έγραψε:
θα δοκίμαζα προσθήκες στα πετάλια
Απείρως πιο εύκολο και ασφαλέςΗ αλήθεια είναι πως ακόμα και στα αυτοκίνητα υπάρχει ρατσισμός στους ψηλούς κοντούς αλλά και παχύσαρκους
Στα ΜΜΜ υπαρχει κορυφαιος ρατσισμος.1.90 είμαι και δεν χορανε τα ποδια στα μισα λεωφορεια....καθομαι στο πλαι όπως κάθονται οι γιαγιάδες στα μηχανακια
-
προσθηκη πεταλιων;;; μπορειτε να μου στειλετε καποιο link?
-
Μετατροπή καθίσματος οδηγού