-
Ρε συ κατι αστραψε!!! Με εβγαλε ενα γκομενακι φωτο η αστραφτει? Μπααα καθαρος ........
Μετα φταιει ο φονιας!!!!.,
Ξεψαρωσαν τα πιτσιρικια Στηβ..... -
Yπαρχει λογος Θαναση που γενικα οι οικονομικοι μεταναστες βρηκαν δουλειες και στην οικοδομη και στο χωραφι. Οταν ο εργοδοτης ο μαγκας ελεγε στον Ελληνα να δουλεψει με χαμηλοτερο μερακαματο και μαυρα στην ουσια τον εδιωχνε για να παρει τον οικονομικο μεταναστη. Οταν το κρατος αυτον τον μαγκα εργοδοτη δεν τον εστηβε στα προστιμα για μαυρη εργασια και αυτο εδιωχνε των Ελληνα εργαζομενο. Οταν ομως και ο Ελληνας δεν ξεσηκωνοταν, τοτε εφταιγε και εκεινος. Δεν λεω να παει να κυνηγησει τους οικονομικους μεταναστες. Να κυνηγησει οσους αφηναν την μαυρη εργασια. Ομως αυτοι ηταν οι πολιτικοι που ταζανε θεσεις στους δημους και στο δημοσιο και για αυτο δεν μιλουσαν οσοι χανανε τις δουλειες τους. Γιατι περιμεναν να μπουνε οοοολοι στο δημοσιο.
Τα μικρα εχουν παρει δρομους επικινδυνους, βγαζουν φωτογραφιες πονηρες για τους αγαπητικους τους που εκεινοι μετα τις βγαζουν στην φορα και μετα πεφτει κλαμα. Τωρα εβλεπα τον Σφακιανακη να λεει για τους γονεις να μιλανε με τα παιδια. Ενταξει, οταν οι γονεις θα εχουν χρονο απο την δουλεια και οταν δεν θα κοιταει ο καθενας που θα καρφωσει ή θα καρφωθει μπορει να ασχοληθει και με το παιδι του. Πολλοι γονεις ειναι ποιο ανωριμοι και απο τα παιδια τους. Βασικα ολοι εχουμε ψιλοσαλταρει. Αυτη η Μενεγακη ρε γμτ βασταει καλα. Σταθερη αξια! -
Ναι μωρε!!# Καλη σαμπρελα και του λογου της!!!# Η tv και η πουτανια την εφτιαξε .
-
Ρε Θαναση, γμτ δεν το κρατησα το site, αεροσυνοδος σε 2 χρονια εκανε 880.000 δολαρια γιατι κουτουπωνοταν στις τουαλετες του αεροπλανου με επιβατες για 2000 ευρω. Ρε τι κανουμε ρε; Ρε συ ο πιλοτος που ελιωσε καρεκλες απο το διαβασμα στα 2 χρονια ουτε το 1/10 ο κακομοιρης δεν εβγαλε και η αλλη τον αγοραζει και τον πουλαει. Την απολυσανε γιατι την πιασανε στα πρασα. Που παμε ρε γμτ.
-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Ρε Θαναση, γμτ δεν το κρατησα το site, αεροσυνοδος σε 2 χρονια εκανε 880.000 δολαρια γιατι κουτουπωνοταν στις τουαλετες του αεροπλανου με επιβατες για 2000 ευρω. Ρε τι κανουμε ρε; Ρε συ ο πιλοτος που ελιωσε καρεκλες απο το διαβασμα στα 2 χρονια ουτε το 1/10 ο κακομοιρης δεν εβγαλε και η αλλη τον αγοραζει και τον πουλαει. Την απολυσανε γιατι την πιασανε στα πρασα. Που παμε ρε γμτ.στο pronews έχει το θέμα.....κυριολεκτικά γ@μω τις πτήσεις!
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Ρε Θαναση, γμτ δεν το κρατησα το site, αεροσυνοδος σε 2 χρονια εκανε 880.000 δολαρια γιατι κουτουπωνοταν στις τουαλετες του αεροπλανου με επιβατες για 2000 ευρω. Ρε τι κανουμε ρε; Ρε συ ο πιλοτος που ελιωσε καρεκλες απο το διαβασμα στα 2 χρονια ουτε το 1/10 ο κακομοιρης δεν εβγαλε και η αλλη τον αγοραζει και τον πουλαει. Την απολυσανε γιατι την πιασανε στα πρασα. Που παμε ρε γμτ.
στο pronews έχει το θέμα.....κυριολεκτικά γ@μω τις πτήσεις!
Και πετας και μαμας. Καθομουν το μεσημερι και σκεφτομουν με 2000$ ταριφα με ποσους πρεπει να πηγε. Ενταξει τρωω κολληματα ακυρα, το ξερω. Το πορισμα εβγαλε 440 πελατες. Δλδ αυτη πηρε μια πτηση airbus!! Τυχερος οποιος την παντρευτει
-
Eγω πιστεύω ότι τα έφαγε όλα και τώρα κάνει το ίδιο σε άλλη βάση! Και αν παντρεύτηκε θα πήρε κάποιον με τα λεφτά της αισθήματα!
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Eγω πιστεύω ότι τα έφαγε όλα και τώρα κάνει το ίδιο σε άλλη βάση! Και αν παντρεύτηκε θα πήρε κάποιον με τα λεφτά της αισθήματα!Καποιες γυναικες Θαναση το εχουν στο αιμα τους. Θελουν να παντρευτουν αλλα θελουν να πηγαινουν και με αλλους. Συνειδητα ρε παιδι μου, το θελουν. Δεν ειναι οτι παρασυρονται κλπ. Να σου πω τι φοβαμαι. Μην παει και μου κανει την κουτσουγκελα και μου κολησει τπτ και το φαω και εγω. Κωλοπεποχη ρε γμτ για σοβαρη σχεση. Εχω εναν φιλο, οχι γνωστο. Ψαχνει για σοβαρη γυναικα. Αστο ρε συ του λεω. Μα θα με παρουν τα χρονια κλπ. Εχει φαγωθει να παντρευτει. Εχει ενα κακο. Ειναι τσιγγουνης. Η γυναικα δεν θελει τσιγγουνη. Δεν λεω να της κοβεις τσεκ καθε μερα. Αλλα αν υπαρχει οικονομικη ανεση δεν γινεται να την εχεις στην διαιτα. Ειδικα αν βγαζει δικα της λεφτα δεν λεει να της κανεις κουμαντο. Γιατι πηρες αυτο, εκεινο, το ενα το αλλο. Γινεσαι εχθρος της. Αν κανει ακροτητες θα το συζητησεις. Ενταξει εκει. Αλλα επηδει αυτες εχουν μπογιες, βαφες κλπ σε πολλους αντρες αυτα φαινονται πεταμενα λεφτα. Δεν ειναι. Ειναι οπως εμεις τα δινουμε για το αμαξι, την μηχανη κα.
-
**«Απαίσιο, απαίσιο photoshop... Δεν θα ξαναψωνίσω ποτέ από εσάς».
Αυτά είναι μόνο κάποια από τα σχόλια που έχει ξεσηκώσει στο Διαδίκτυο η διαφήμιση του κολοσσού εσωρούχων, **Τωρα τι να πεις; Να σχολιασω επιπεδο IQ; Δλδ κυρα μου ψωνηζεις απο αυτην την μαρκα γιατι σου αρεσουν τα κλμερια των γκομενων στις φωτογραφιες; Καααλα να παθουν στην Βικτωρια. Αντε γιατι με το Photoshop το εχουν παρακανει. Σαν καρτουν βγαινουν οι κοπελες. Βαλτε ρε κανονικες φωτογραφιες. Πατε να περασετε στις κοπελες πως ολα ειναι τελεια και πλακωνονται μετα σε ανορεξικες διαιτες και παθαινουν ψυχολογικα προβληματα γιατι δεν μπορουν να ειναι σαν τα μασκαρεματα του photoshop.
-
Ελα ντε!!!
Και η ραγαδα εχει το κατι της !!! -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Ελα ντε!!!
Και η ραγαδα εχει το κατι της !!!Ναι με μετρο ομως Θαναση.
-
Εν τω μεταξύ το φυσικό (το δεξί όπως κοιτάμε στην φωτό) είναι ΠΟΛΥ πιο σεξουαλικό.
Θανάση η ραγάδα είναι άλλο πράγμα...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Εν τω μεταξύ το φυσικό (το δεξί όπως κοιτάμε στην φωτό) είναι ΠΟΛΥ πιο σεξουαλικό.Θανάση η ραγάδα είναι άλλο πράγμα...
Εμ Αλεξανδρε εκει ειναι το θεμα. Το δεξι ειναι φυσικο ή ειναι γαργαλημενο με το photoshop; Παντως εμενα ρε παιδια συγνωμη αλλα αυτο το μεγεθος δεν με συγκινει. Το θελω λιγο μεγαλυτερο ρε γμτ.
https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQcMJAMtsBp7ZGZ0m1WqHjK7dU0gO8Sf7agnbNBTY1dQRsDrlj8ZQ
Βαζω το url και οχι την εικονα. Δεν ειναι τπτ πονηρο, αλλα μην φερω σε δυσκολη θεση τον mod. Ενα ποπο απο μακρια δειχνει. -
Στιβ έτσι που το βλέπω, μάλλον το κυκλωμένο είναι το γαργαλημένο με Photoshop.
-
Στιβ έτσι που το βλέπω, μάλλον το κυκλωμένο είναι το γαργαλημένο με Photoshop.Ναι Αλεξανδρε ειναι. Εγω λεω για το μη κυκλωμενο που ειναι το κανονικο. Αν ειναι κανονικο και δεν ειναι γαργαλεμενο με photoshop που μαλλον ειναι. Και λεω πως για αυτο που δεν ειναι στον κυκλο, πως ειναι μικρο για εμενα. Το θελω ποιο ζουμερο σαν αυτο του site που εβαλα στο ποστ μου. Λιγο μεγαλυτερο να ειναι το κωλαρακι θελω. Οχι οτι με χαλαει της photo (το μη κυκλωμενο). Αν το πετυχω το καμακωνο με τη μια
-
Αλέξανδρε μια μικρη ραγαδούλα σαν αυτήν στην πρώτη φωτο την κάνω' γλυψιν ' (δικός μου όρος) και φχαριστιέμαι.
-
Ναι, σε έπιασα Στιβ και μπορώ να πω ότι συμφωνώ μαζί σου.
Θανάση αυτό σου λέω ρε συ, αυτό δεν λέγεται ραγάδα. Ραγάδες είναι αυτές: http://www.aromatotherapeia.gr/wp-conte ... 02/333.png
-
Ναι, σε έπιασα Στιβ και μπορώ να πω ότι συμφωνώ μαζί σου.Θανάση αυτό σου λέω ρε συ, αυτό δεν λέγεται ραγάδα. Ραγάδες είναι αυτές: http://www.aromatotherapeia.gr/wp-conte ... 02/333.png
Ναι αυτο ειναι ραγαδες. Εχουμε και εμεις οι ανδρες ειδικα αν αδυνατισει καποιος μπορει να κανει. Εμενα δεν μου αρεσει που πανε και κανουν προσθετικη στον ποπο οι γυναικες. Το θελουν τουρλωτο. Αυτον ή θα τον κανεις με γυμναστικη ή αστο ρε παιδι μου. Γενικα δεν μου αρεσουν οι επεμβασεις με εξαιρεση στο στηθος αλλα οχι στητο. Στο σχημα του αχλαδιου (ετσι το ειπε ενας πλαστικος σε μια εκπομπη . ειναι το πορτοκαλι και το αχλαδι σε σχηματα). Επισης αν υπαρχει καποιο θεμα γεννετικο ενταξει να κανει η κοπελα επεμβαση.
-
Nαι γνωστή εικόνα η ραγάδα ! Έχουμε συστηθεί! Αυτοπροσωπως !!!
-
Θαναση και γενικα ολοι στην παρεα, μπορεις να αφησεις σε ταξιδι την γυναικα σου να οδηγαει και να κοιμηθεις; Εγω αν μπω σε γυναικας το αμαξι και να νυσταζω δεν κλεινει το ματι με τπτ.
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες