-
Καλησπερα σε ολους τους χρηστες του φορουμ.Αν και ειμαι νεος εδω δεν συμβαινει το ιδιο και με τους αγωνες που εδω και πολλα χρονια παρακολουθω και αγαπω.θα ηθελα αν ξερει καποιος να μου πει αν και εφοσον πραγματοπειηθει το ραλλυ αχαιος σε ποιες ειδικες διαδρομες θα διεξαχθει.ο λογος που ρωτω ειναι διοτι ειχε ακουστει οτι μπορει να γινονταν καποιες ειδικες στα Καλαβρυτα οπως η κλειτορια η ο τοπος θυσιας οποιος γνωριζει κατι ας μου πει.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
-
Καλησπερα σε ολους τους χρηστες του φορουμ.Αν και ειμαι νεος εδω δεν συμβαινει το ιδιο και με τους αγωνες που εδω και πολλα χρονια παρακολουθω και αγαπω.θα ηθελα αν ξερει καποιος να μου πει αν και εφοσον πραγματοπειηθει το ραλλυ αχαιος σε ποιες ειδικες διαδρομες θα διεξαχθει.ο λογος που ρωτω ειναι διοτι ειχε ακουστει οτι μπορει να γινονταν καποιες ειδικες στα Καλαβρυτα οπως η κλειτορια η ο τοπος θυσιας οποιος γνωριζει κατι ας μου πει.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
-
-
Κοντεύουμε μήνα πρίν τον Αγώνα & η πληροφόρηση χτυπάει κόκκινα...!!!!!
ααααααα...!!!!!! ξέχασα,είναι &περίοδος διακοπών...!!! ??????????? -
Ο χρήστης Gthomas106 έγραψε:
Καλησπερα σε ολους τους χρηστες του φορουμ.Αν και ειμαι νεος εδω δεν συμβαινει το ιδιο και με τους αγωνες που εδω και πολλα χρονια παρακολουθω και αγαπω.θα ηθελα αν ξερει καποιος να μου πει αν και εφοσον πραγματοπειηθει το ραλλυ αχαιος σε ποιες ειδικες διαδρομες θα διεξαχθει.ο λογος που ρωτω ειναι διοτι ειχε ακουστει οτι μπορει να γινονταν καποιες ειδικες στα Καλαβρυτα οπως η κλειτορια η ο τοπος θυσιας οποιος γνωριζει κατι ας μου πει.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.Ο αγώνας θα γλινει με βαση την Ακολη και Ε.Δ. τον Σελινούντα 17.45 χλμ και την Φτερη 8.64 χλμ επι δυο φορες την Κυριακή 06.09.15.
Φιλικά,
'el-em'
-
Ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Πατρών Α.Ο.Π. φέτος συμπληρώνει 45 χρόνια συνεχούς αγωνιστικής δράσης θα διοργανώσει με ασφάλεια όπως πάντα δίνοντας παράλληλα εορταστικό χρώμα το 37o ΡΑΛΛΥ ΑΧΑΙΟΣ. Έναν αγώνα που έχει μείνει στις καρδιές των αθλητών και των θεατών προσφέροντας αμέτρητες συγκινήσεις. Ο αγώνας που φέτος προσμετρά στο Κύπελλο Ασφάλτου 2015 θα ξεκινήσει με την πανηγυρική εκκίνηση το Σαββάτο 05 Σεπτεμβρίου στον μώλο Αγ. Νικολάου στην Πάτρα. Ενώ την Κυριακή 06 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθούν οι γνώστες και πολύ θεαματικές Ειδικές Διαδρομές Σελινούντας και Φτέρη 2 φορές με εκκίνηση ανασυγκρότηση και τερματισμό στην Άκολη Αιγίου.
Περισσότερες πληροφορίες στα επόμενα Δελτία Τύπου. -
Στο site του ΑΟΠ μπορεί κανείς να βρεί την δήλωση συμμετοχής:
http://www.aop.gr/?section=637&language ... tail1541=1
-
Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους.
Επειδή και εμείς ετοιμαζόμαστε για Αχαιό και δεν έχουμε μέχρι τώρα ιδιαίτερη σχέση με την άσφαλτο, υπάρχει πουθενά χάρτης του αγώνα; Μέχρι τώρα νόμιζα ότι ο Σελινούντας είναι η ανηφορική Φτέρη, αλλά προφανώς δεν πρέπει να είναι έτσι, γιατί η Φτέρη είναι κατηφόρα (επίσης από ότι ξέρω αφού την έχω τρέξει 3-4 φορές στο παρελθόν). Ο αγώνας είναι ανηφορικός ή κατηφορικός;
Θα εκτιμήσω όποια βοήθεια.
Καλημέρα και πάλι
Λάμπης Κουρτέσης -
Ο χρήστης Lambis έγραψε:
Επειδή και εμείς ετοιμαζόμαστε για Αχαιό και δεν έχουμε μέχρι τώρα ιδιαίτερη σχέση με την άσφαλτο, υπάρχει πουθενά χάρτης του αγώνα; Μέχρι τώρα νόμιζα ότι ο Σελινούντας είναι η ανηφορική Φτέρη, αλλά προφανώς δεν πρέπει να είναι έτσι, γιατί η Φτέρη είναι κατηφόρα (επίσης από ότι ξέρω αφού την έχω τρέξει 3-4 φορές στο παρελθόν). Ο αγώνας είναι ανηφορικός ή κατηφορικός;
Καλημέρα και πάλι
Λάμπης ΚουρτέσηςΚαλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους με υγεία!
Κύριε Λάμπη απο πληροφοριές που έχω η πρώτη ειδική Σελινούντας είναι όντως η γνωστή Φτέρη αλλά ΑΝΗΦΟΡΙΚΗ που θα ξεκινάει απο το χωριό Σελινούντα κ θα τελειώνει στην είσοδο του χωριού Φτέρη. Η δεύτερη ειδική φτέρη ξεκινάει μόλις βγαίνεις απο το χωριό Φτέρη και κάνεις κομμάτι της παλιάς ειδικής Πετσάκοι ανάποδα μέχρι το σήμειο που στρίβεις αριστερά για Πλατανιώτισσα και κάνεις ένα κομματι μέχρι να συμληρωθούν τα 8.64 χλμ της ειδικής. Αυτά μέχρι να βγούν οι χάρτες. Ελπίζω να σας βοήθησα κάπως.
-
Ο χρήστης aplsglms έγραψε:
Καλημέρα και πάλι
Λάμπης ΚουρτέσηςΚαλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους με υγεία!
Κύριε Λάμπη απο πληροφοριές που έχω η πρώτη ειδική Σελινούντας είναι όντως η γνωστή Φτέρη αλλά ΑΝΗΦΟΡΙΚΗ που θα ξεκινάει απο το χωριό Σελινούντα κ θα τελειώνει στην είσοδο του χωριού Φτέρη. Η δεύτερη ειδική φτέρη ξεκινάει μόλις βγαίνεις απο το χωριό Φτέρη και κάνεις κομμάτι της παλιάς ειδικής Πετσάκοι ανάποδα μέχρι το σήμειο που στρίβεις αριστερά για Πλατανιώτισσα και κάνεις ένα κομματι μέχρι να συμληρωθούν τα 8.64 χλμ της ειδικής. Αυτά μέχρι να βγούν οι χάρτες. Ελπίζω να σας βοήθησα κάπως.
Κατάλαβα! Βοήθησες και πάρα πολύ.
Ευχαριστώ!!!!!! -
Μήπως γνωρίζει κάποιος πόσοι και ποιοί μετέχουν στον αγώνα ; Τουλάχιστον μέχρι πρίν λίγο δεν υπήρχαν οι συμμετοχές στην ιστοσελίδα τής Λέσχης
-
Ο χρήστης ΝΙΚΟΣ ΚΩΤΣΟΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
Μήπως γνωρίζει κάποιος πόσοι και ποιοί μετέχουν στον αγώνα ; Τουλάχιστον μέχρι πρίν λίγο δεν υπήρχαν οι συμμετοχές στην ιστοσελίδα τής ΛέσχηςΟι συμμετοχές:
http://www.automotopatras.gr/me-26-dina ... lli-acheos
-
Με αυτά τα δραματικά που είδαμε 2 Σαββατοκύριακα τώρα σε άλλους Ευρωπαικούς αγώνες πάλι καλά που δεν είχαμε κανένα δράμα εδώ...
http://www.zougla.gr/automoto/article/v ... os-re-poui
ΡΑΛΛΥ ΑΧΑΙΟΣ 2015