-
Θα ήθελα να με ενημερώσετε όποιος ξέρει για αγορά παιδικού καθίσματος. Κατά προτίμηση θα ήθελα να είναι isofix και κατηγορίας group 1-2-3.
Στάλθηκε από το SM-G900F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Θα ήθελα να με ενημερώσετε όποιος ξέρει για αγορά παιδικού καθίσματος. Κατά προτίμηση θα ήθελα να είναι isofix και κατηγορίας group 1-2-3.
-
-
Cybex pallas 2 fix
Cybex pallas m fix -
Αυτό εδώ τι λέει γνωρίζει κάποιος [URL]http://www.skroutz.gr/s/268398/Britax-Romer-Evolva-123-Plus.html[/URL]
-
Ο χρήστης screwdriver έγραψε:
Cybex pallas 2 fix
Cybex pallas m fixΦίλε μου γνωρίζεις τι διαφορά έχουν μεταξύ τους αυτά τα δύο που μου προτείνεις;
-
Το m ειναι τονεο μοντελο ,χωρις να εχει αποσυρθει το 2.
Εγω εχω το 2 fix.
Με 260 το φερνεις απο ebay,αλλα πωλειται και εδω. -
Ήθελα να ρωτήσω αν το αυτοκίνητο μου Opel Vectra c β' εξάμηνο του 2006 έχει isofix; Αγόρασα ένα νέο παιδικό κάθισμα και σε ένα ένθετο που είχε μέσα δεν το αναφέρει, ξέρει κανείς κάτι;
-
Koίταξε και Britax αν θες. Το isofix πάντως δεν είναι πανάκεια. Μιά χαρά δένεται και το άλλο. Το θέμα είναι να επιλέξεις το κατάλληλο για την ηλικία και το βάρος του παιδιού και να το δέσεις σωστά.
-
Όπως ανάφερα και ποιο πάνω το αγόρασα το κάθισμα απλά ήθελα να ξέρω επειδή είναι παλιό το αυτοκίνητο έχει υποδοχές για isofix κάθισμα;
-
Βάλε το χέρι σου ανάμεσα στην πλάτη και το κάθισμα. Αν πιάσεις δύο ή τέσσερα σιδεράκια σε σχήμα Π, τότε κατά πάσα πιθανότητα έχει. Αν έχουν και ανά ζευγάρι την ίδια απόσταση (28 εκατοστά) και είναι ένα ζευγάρι πίσω από το κάθισμα του οδηγού και ένα από του συνοδηγού, το σιγούρεψες.
Αγορά παιδικού καθίσματος