-
Το 2003 Αγγελε μου ,πηγαιναν για μπανακια με 4 αυτοκινητα τετραμελης οικογενεια στην ιδια παραλια , τωρα που ψαχνουν για μεταχειρισμενο χαρτομαντηλο να κλαψουν ..... οι θα ενημερωνοντε με πινακιδα σχετικη απο πριν !(ελπιζω)
-
Τελικά Σάββατο ο αγώνας.....
-
-
Για οσους βαριοντε να διαβαζουν .....
Τα χλμ ολης της διαδρομης του σπριντ ειναι 41,3 εκ των οποιων η αγωνιστικη διαδρομη ειναι 8 χλμ επι 3 φορες συνολο 93,9 χλμετρακια για ελαχιστα εξοδα βενζινης !
Ο αγωνας ξεκιναει απο την Πεντελη στην Αγια Τριαδα βοηθεια μας , και κατευθυνεται προς Αγιο Πετρο (ας αργισει η βοηθεια του ) και πηγαινει δεξια προς την Μαραθωνος ,οπου ανεβαινει στο alex pak και παει παλι στην πλατεια της Πεντελης .
Μην ξεχνατε .....** την Παρασκευη ληγουν οι συμμετοχες !
**
Τα ιστορικα τρεχουν σε δικη τους κατηγορια και αναλογα κυπελα !Ορματε παληκαρια να διασκεδασει ο κοσμος ολος !
-
Βαριούνται να διαβάζουν που κύριε Χριστο μου ?
Που τα εχει γραμμένα αυτα ?
Ορισμένα ειναι, στο site της ΑΛΑ και μονο εκει .
Στο site της ομαε δεν εχει αναρτηθεί κανενα δελτίο τύπου ή εγω δεν βλεπω καλα .
Κανονικα θα έπρεπε να ειχε βουήξει ο τόπος για τον αγώνα αυτόν και απλα να συζητάμε αν θα κανει ρεκορ συμμετοχών για φέτος ή θα παίζει στην πρώτη τριάδα . -
[quote='APR']
Τα ιστορικα τρεχουν σε δικη τους κατηγορια και αναλογα κυπελα !
Αυτο, απο που συναγεται ???
Κατα παραβαση του Γενικου Κανονισμου Ραλλυ και της Προκηρυξης 2015 ?
Το δελτιο τυπου του Σωματειου, αλλα λεει.'el-em'
-
Προς Σοι μπλε ...
Που μαλλον τον εχει κτυπησει η .............κατα κουτελα
Ανοιξε τα στραβα σου και διαβασε αρθρο 4 παραγραφο 4.1 κ' 4 1, 2 !
Στην σχετικη ανακοινωση της ΑΛΑ καποιος .....εχει κανει πατατα !
Τα ιστορικα αν μπορουν να συμπληρωνουν κατηγορια , δικαιουντε να αθλοθετουντε ξεχωριστα !
Σταματηστε συμπλεγματικοι ελπατζιδες να βαζετε τρικλοποδιες στα ιστορικα , στους συλλογους , και στους αγωνες που δεν ειναι συναφιου σας !
υ.γ και επειδη εισαι και ασχετος εκτος απο σαμποτερ , και μονον απο τα βαρη τα ιστορικα δεν εχουν θεση στην Ε ..... γιαυτο και εχει γραφτει ο κανονισμος ετσι !
-
Ο χρήστης Lef205 έγραψε:
Βαριούνται να διαβάζουν που κύριε Χριστο μου ?
Που τα εχει γραμμένα αυτα ?
Ορισμένα ειναι, στο site της ΑΛΑ και μονο εκει .
Στο site της ομαε δεν εχει αναρτηθεί κανενα δελτίο τύπου ή εγω δεν βλεπω καλα .
Κανονικα θα έπρεπε να ειχε βουήξει ο τόπος για τον αγώνα αυτόν και απλα να συζητάμε αν θα κανει ρεκορ συμμετοχών για φέτος ή θα παίζει στην πρώτη τριάδα .Στο site της ΟΜΑΕ ακομα λειτουργει το συστημα σαν το Δημοσιο
Αντι να βαζουν κοινοποιησεις πριν να ληξουν οι εγγραφες των συμμετοχων ..... αυτοι τις βαζουν , μετα !
Θα στρωσουν ,στραβαδια ειναι .
Στην δε ΑΛΑ ,απ'οτι φαινεται χρειαζοντε βοηθεια με νεους με ορεξη , και απ'οτι γνωριζω , εσεις ολοι προτιματε τα φρεντοκαπουτσινια αραχτοι και μουρατοι !
-
To παραβολο του αγωνα ειναι 210 ευρω ! αν αναρωτιεστε .
Σχετικη ανακοινωση με ολες τις λεπτομερειες του αγωνα , θα βγει σημερα απο την ΑΛΑ ..... αναμεινατε στο ''ακουστικο'' σας !
-
https://www.facebook.com/AgonistikeLesc ... la?fref=ts
-
Αναρωτιέμαι αν ήτανε πιο γρήγορα να κυκλώσουν από αριστερά Λεωφόρο Διονύσου,αριστερά Εκάλη Ρόδων - δεξιά Παλαιολόγου Πολιτεία - Περιφερειακός για Νέα Πεντέλη.....Αλλά έχει και λαική το Σάββατο Νέα Πεντέλη....Μεγάλος κύκλος όπως και να έχει
-
Ο χρήστης JTGANG έγραψε:
Αναρωτιέμαι αν ήτανε πιο γρήγορα να κυκλώσουν από αριστερά Λεωφόρο Διονύσου,αριστερά Εκάλη Ρόδων - δεξιά Παλαιολόγου Πολιτεία - Περιφερειακός για Νέα Πεντέλη.....Αλλά έχει και λαική το Σάββατο Νέα Πεντέλη....Μεγάλος κύκλος όπως και να έχειNα ειδες , γιαυτο εγινε ο κοντος πρωην μανατζερ Ζαν Τοντ προεδρος της fia , κι εσυ παρεμεινες μανατζερ !
Εχει εργα η διαδρομη αριστερα , και η διαφορα μετρημενη ειναι 4,8 χλμ μεγαλυτερη ετσι οπως γινεται , σιγααααα την διαφορα !
-
Γέροντα στην 3ή σελίδα του road book στο 04,35 σικέιν ειναι αυτο ???
-
Ο χρήστης Lef205 έγραψε:
Γέροντα στην 3ή σελίδα του road book στο 04,35 σικέιν ειναι αυτο ???Οχι εκει διαχρονικε μου , θα ειναι κατι γκομενακια που θα σε χαιρετανε κι εσυ θα κανεις σκερτσακια ζικ ζακ , οπως δειχνει το σχεδιαγραμμα !
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Ετοιμαστειτε ολοι οι , προετοιμαστε τα ασφαλτινα σας οχηματα , την ψυχολογια σας , για να ικανοποιησετε τους χιλιαδες θεατες στην ειδικη διαδρομη της Πεντελης να σας δωσουν το χειροκτροτημα που δικαιουστε !Ολοι εκει παροντες να αναβιωσουμε τις ειδικες στην Αθηνα και στα προαστια της !
13-14 /6/ 2015 να παρουν χαμπαρι και οτι το χωμα εχει τελειωσει , και να μπουν γερες βασεις με τους ασφαλτινους αγωνες και τις προκηρυξεις τους !
Χιλιαδες θεατες.
Απειρες συμμετοχες, (καπου ειχες γραψει για 100 + συμμετοχες)
Το χωμα εχει τελειωσει και η ασφαλτος βασιλευει.Κρατα μικρο καλαθι την αλλη φορα, για να μην εκτιθεσαι !!!
Οπως ειδες, δεν σε αμφισβητησα τοτε, αλλα εκανα υπομονη και 'στην ειπα' οταν ειχα τα στοιχεια.
Καλο αγωνα να εχετε.'el-em'
-
Ποιοι να εχουμε καλο αγωνα ? εσυ και το σοι μπλε , ζητε σε αλλη χωρα και 'υπηρετειτε'' αλλο σπορ ?
Mπραβο μεγαλε μαντη του γενους
Λες και δεν γνωριζουν ολοι , τι τηλεφωνα επεσαν και τι μπουρδες (οτι δεν προκειται να γινει και αλλα τετοια ) εχετε πει ολο το συναφι για την μη διεξαγωγη του αγωνα και τις συμμετοχες .......
Προσωπικα , ''επιτροπε της αναπτυξης του σπορ'' , στα αρ..... μου κι αν εχει επιτυχια ο αγωνας μιας λεσχης που διαλυσαν ολα τα ελπολαμογια που περασαν απο εκει τα τελευταια χρονια , και αυτοι που νομιζουν οτι **αρχουν του αθληματος κι εχουν τετοια ατομα σαν κι εσενα , εκει μεσα με τετοιες αποψεις , και δεν σε εχουν στειλει ......
**Αλλα αφου ειναι τοσο αστερια και δεν εχουν δει , οτι ολο το προγραμμα ειναι (ημερομηνιες σπριντ απο φιλοτιμες λεσχες που εχετε χαντακωσει ,εσεις οι λατρεις του αθληματος )φτιαγμενο για να εχουν συμμετοχες οι αγωνες σας ..... που εισαι μαζι με καποια αλλα λα........... αμεσα εμπλεκομενος . τι να περιμενει κανεις ?
Γιαυτα και αλλα πολλα ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ................. επιτροποσωτηρα του αθληματος !
-
Κάτι μου λέει ότι το τηλέφωνο του τοπικού διοικητή θα πάρει φωτιά!
-
Ο χρήστης pienaf1 έγραψε:
Κάτι μου λέει ότι το τηλέφωνο του τοπικού διοικητή θα πάρει φωτιά!Απ'αυτα τα σκουλικια που ....''αγαπουν το αθλημα'' κι ολα τα κανουν γι αυτο , ολα να τα περιμενεις !
-
Δε γνωρίζω πόσες συμμετοχές έχει, αλλά με την πατάτα που έχει γίνει να μπουν τρία κοντινά σπριντ στη σειρά είναι υπεραισιόδοξο να περιμένει κάποιος πολλές.
Συν, φυσικά, το γεγονός της γενικότερης οικονομικής και πολιτικής κατάστασης, εξαιτίας της οποίας μάλλον θα πρέπει να χαρακτηριστούμε ηλίθιοι όσοι πρόκειται να ξοδέψουμε χρήματα για κάποιο αγώνα αυτή την περίοδο. -
Ο χρήστης scn έγραψε:
Δε γνωρίζω πόσες συμμετοχές έχει, αλλά με την πατάτα που έχει γίνει να μπουν τρία κοντινά σπριντ στη σειρά είναι υπεραισιόδοξο να περιμένει κάποιος πολλές.
Συν, φυσικά, το γεγονός της γενικότερης οικονομικής και πολιτικής κατάστασης, εξαιτίας της οποίας μάλλον θα πρέπει να χαρακτηριστούμε ηλίθιοι όσοι πρόκειται να ξοδέψουμε χρήματα για κάποιο αγώνα αυτή την περίοδο.Νομιζω κοντα στις 40 οτι ειναι , αλλα βρε Αγγελε οσοι εχουν ηδη βγαλει λισανς , ειναι κι ''Αθηναιοι'' και εχουν κανει και κανενα αγωνα .... τι εξοδα εχουν ?
Η ''πατατα'' βεβαια ..... δεν τιμα καθολου την νεα αρχη του σπορ !
Ραλλυ σπριντ ΑΛΑ