-
Ο χρήστης Mclaren-Queen έγραψε:
Καλα αυτο ειναι σιγουρο..Ο γιατρος εχει συμβολαιο και για του χρονου?Κατι ειχα ακουσει για γερη προσφορα απο ducati!Αληθευει?Αληθευει,αλλα τελικα δεν εγινε κατι...και του χρονου θα βρισκεται στην Yamaha...
-
Στην Μαλαισία τρέχουν ακριβώς στην ίδια διαδρομή με την F1; Αν ναι ποια η διαφορά στον γύρο;
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Σκέφτεται κανείς για Κωνσταντινούπολη 23 Οκτωβρίου για τον αγώνα?
Πως μπορώ να μάθω πόσο κάνουν τα εισιτήρια?Σε 15 μερες θα κοιταξω τη τσεπη μου και θα αποφασισω. Τα εισητηρια ειναι 15Ε η γενικη και απο 50Ε οι κερκιδες. Δεν εχω δει καμια αναφορα στη μερα, αρα μαλλον ειναι τιμες τριημερου.
Bάζω το αυτοκίνητο , ποιός έρχεται να μοιραστούμε τα έξοδα?
Εγώ σκέφτομαι να μείνω σε youth hostel, τιμές 13-15 Ευρώ.
Φαντάζομαι δεν υπάρχει θέμα να κλείσουμε απο πριν.
Η τιμή των 50 ευρώ το τριήμερο κερκίδα σαν καλή μου φαίνεται -
Ο χρήστης kostakis έγραψε:
Πως μπορώ να μάθω πόσο κάνουν τα εισιτήρια?Σε 15 μερες θα κοιταξω τη τσεπη μου και θα αποφασισω. Τα εισητηρια ειναι 15Ε η γενικη και απο 50Ε οι κερκιδες. Δεν εχω δει καμια αναφορα στη μερα, αρα μαλλον ειναι τιμες τριημερου.
Η τιμή των 50 ευρώ το τριήμερο κερκίδα σαν καλή μου φαίνεταιπολυ δελεαστικη η προταση.αν και εχω την εντυπωση οτι και να θελω δε θα μπορω εκεινη την περιοδο.
-
Η τιμή των 50 ευρώ το τριήμερο κερκίδα σαν καλή μου φαίνεταιKαλή η ιδέα σου! Πόσα λες να κοστίσουν οι βενζίνες??
-
Η τιμή των 50 ευρώ το τριήμερο κερκίδα σαν καλή μου φαίνεταιΛες; Εγω σκεφτομουν για τρενο. Σε κανα 10ημερο σου λεω
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Στην Μαλαισία τρέχουν ακριβώς στην ίδια διαδρομή με την F1; Αν ναι ποια η διαφορά στον γύρο;Ίδια είναι και φέτος οι χρόνοι για παράδειγμα ήταν:
F1 Pole: 1:32.582 (Alonso, χρόνος του 1st qual)
F1 Fastest lap: 1:35.483 (Kimi )
MotoGP Pole: 2:01.731 (Capirossi)
MotoGP Fastest lap: 2:02.993 (Hayden)
Fun is not a straight line!!!! -
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
O Capirossi πηρε πραγματικα μια ανετη νικη απεναντι απο τον Rossi,αφου κρατηθηκε με σχετικη ανεση μπροστα του...
2η νικη συνεχομενη υστερα απο το Motegi και η Ducati με την Bridgestone,φαινεται οτι αρχιζουν την αντεπιθεση...Να είναι οι νεες γόμες που θα φορέσει η FERRARI του χρόνου ....λέτε!!!!
-
Ο χρήστης Nick έγραψε:
O Capirossi πηρε πραγματικα μια ανετη νικη απεναντι απο τον Rossi,αφου κρατηθηκε με σχετικη ανεση μπροστα του... 2η νικη συνεχομενη υστερα απο το Motegi και η Ducati με την Bridgestone,φαινεται οτι αρχιζουν την αντεπιθεση...
Να είναι οι νεες γόμες που θα φορέσει η FERRARI του χρόνου ....λέτε!!!!
Επιτρέπουν και μεγάλο κάμπερ αυτά τα λάστιχα!!! Θα ρίχνει σε όλους σε φρένα και στροφές! Και μετά βλέπω τη Mercedes να εισάγει στην F1 τη τεχνολογία Active Camper Link από το πρωτότυπο F400 Carving! (Πολλές μ@λ@κίες μαζεμένες........ )
-
Ο χρήστης Hakk έγραψε:
Στην Μαλαισία τρέχουν ακριβώς στην ίδια διαδρομή με την F1; Αν ναι ποια η διαφορά στον γύρο;
Ίδια είναι και φέτος οι χρόνοι για παράδειγμα ήταν:
Fun is not a straight line!!!!απίστευτο!! Κοντά 30 δευτ το γύρο για την pole? Περίμενα να έχουν ~10 δευτ διαφορά.
Έχουμε στοιχεια (εσεις που τα μαζευετε) και από άλλες πίστες? -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ίδια είναι και φέτος οι χρόνοι για παράδειγμα ήταν:
Fun is not a straight line!!!!απίστευτο!! Κοντά 30 δευτ το γύρο για την pole? Περίμενα να έχουν ~10 δευτ διαφορά.
Έχουμε στοιχεια (εσεις που τα μαζευετε) και από άλλες πίστες?Είναι μεγάλο το μήκος της πίστας στην Μαλαισία γι'αυτό και τα 30sec. Σε άλλες πίστες πέφτει στα 20sec αλλά δεν νομίζω παρακάτω. Εκεί που χάνουν είναι οι στροφές καθώς στις επιταχύνσεις είναι σχεδόν τα ίδια(ή αυτή την εντύπωση έχω τουλάχιστον )
-
Παντα στις στροφες χανουν ολο τον χρονο και ιδιαιτερα στο turn-in...
Στην ταχυτητα ειναι παρομοιες με αυτες της F1,αν και σε μερικες πιστες πιανουν ψηλοτερη τελικη απο την F1... -
Παντα στις στροφες χανουν ολο τον χρονο και ιδιαιτερα στο turn-in...
Στην ταχυτητα ειναι παρομοιες με αυτες της F1,αν και σε μερικες πιστες πιανουν ψηλοτερη τελικη απο την F1...Θυμάμαι την Ducati στην Βαρκελώνη να πιάνει 350+
-
Σαφως και η Ducati με 4 αγωνες να απομενουν δεν μπορει να διεκδικησει το κατασκευαστων...η διαφορα που εχει απο την Yamaha ειναι αρκετα μεγαλη (295-152)...
Εννουσα οτι σιγα σιγα βαζει τις βασεις για ενα επιτυχημενο μελλον...Αλλά πολύ 'σιγα σιγα'. Η Honda ειναι ΠΟΛΥ μπροστα από τις υπόλοιπες εταιρίες (σε τεχνολογια και εφαρμογή της στις πίστες) απλα δεν μπορεί να φτιάξει το 'ΚΑΛΥΤΕΡΟ' μηχανακι γιατί δεν έχει τον Δοκτορ και γιατι έχει 4-5 αστερια οδηγούς (στα 6-7 μηχανακια που έχει στο πρωτάθλημα) οπου καθένας από αυτούς ζητά διαφορετικά πραγματα για το μηχανακι. Δεν έχει ΤΟ αστερι να επικεντρωθεί σ'αυτόν (δες Bridgestone-Ferrari στην F1 πριν 3-4 χρόνια). Η Yamaha έχοντας ΠΟΛΥ καλό μηχανακι και τον Δοκτορ (επικεντρομένη πάνω του) δεν αφηνει νίκες για άλλους.
Η Ducati έχει καλή μηχανή αλλά δεν έχει την τεχνογνωσία των αλλών 2. Πέρισυ που είχε τα ιδια λαστιχα με τους άλλους ΠΑΣΧΙΖΕ να ανέβει βάθρο και πρόπερσυ πήρε μια νίκη (Yamaha ήταν ανύπαρκτη, ο Δοκτορ έπεσε) σχεδόν τυχαία.
Suzuki & Kawasaki έχουν πολύ περιορισμένα budgets και αυτό έιναι το μεγάλο τους μειονέκτιμα όπως και των υπολοίπων στο πρωτάθλημα.
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Εκεί που χάνουν είναι οι στροφές καθώς στις επιταχύνσεις είναι σχεδόν τα ίδια(ή αυτή την εντύπωση έχω τουλάχιστον )Όντως εκεί που χάνουν πολύ χρόνο η μηχανές είναι στις στροφές αλλά και στο φρενάρισμα! Οι επιταχύνσεις όμως των μηχανών είναι πολύ μεγαλύτερες από αυτές τις F1. Φανταστείτε ότι σε πολλές ευθείες πετυχαίνουν μεγαλύτερη τελική με πολύ χειρότερη ταχύτητα εξόδου από την προϊγούμενη στροφή αλλά και πολύ νωρίτερο braking point.
-
Μην ξεχνάτε ότι η Βαρκελώνη για την F1 παρά την τεράστια ευθεία είναι πίστα υψηλού downforce λόγω των 4-5 πολύ γρήγορων, 'αεροδυναμικών' στροφών.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Μην ξεχνάτε ότι η Βαρκελώνη για την F1 παρά την τεράστια ευθεία είναι πίστα υψηλού downforce λόγω των 4-5 πολύ γρήγορων, 'αεροδυναμικών' στροφών.Παντως το 347 που σημειωθηκε απο τον Capirossi μην σας ξεγελεαει...
Αυτο το ρεκορ επιτευχθηκε στα επισημα χειμερινα τεστ της IRTA...στον φετινο αγωνα αν θυμαμαι καλα η μεση τελικη δεν ξεπαιρνουσε τα 10χλμ...η τελικη απο τις καλυτερες ηταν περιπου στα 330... -
Ο χρήστης ARJI78 έγραψε:
Η τιμή των 50 ευρώ το τριήμερο κερκίδα σαν καλή μου φαίνεταιπολυ δελεαστικη η προταση.αν και εχω την εντυπωση οτι και να θελω δε θα μπορω εκεινη την περιοδο.
Στην ουσία άμα έχεις διαβατήριο , μέχρι και τελευταία στιγμή αποφασίζεις
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Η τιμή των 50 ευρώ το τριήμερο κερκίδα σαν καλή μου φαίνεταιKαλή η ιδέα σου! Πόσα λες να κοστίσουν οι βενζίνες??
Η απόσταση Θεσσαλονίκη Κωνσταντινούπολη αλέ ρετούρ είναι 1.300 χλμ και καμιά 200 χλμ στην πίστα , σύνολο 1500. Το Ούνο Τούρμπο καίει
10 λίτρα στα 100 χλμ άρα χρειάζεται 150 λίτρα, αν βάλουμε μία τιμή 1 Ευρώ το λίτρο πάμε στα 150 Ευρώ .
Υπάρχει και οδική βοήθεια για την περίπτωση της 'στραβής' -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Η τιμή των 50 ευρώ το τριήμερο κερκίδα σαν καλή μου φαίνεταιΛες; Εγω σκεφτομουν για τρενο. Σε κανα 10ημερο σου λεω
Το τραίνο κοστίζει 48 Ευρώ για τη μία διαδρομή . Κάνει 11, 30 ώρες , ξεκινάει 8 το βράδυ και ξημερώνεις Κωνσταντινούπολη σε καμπίνα δίκλινη.
Απλά δεν θα έχεις την ανεξαρτησία της κίνησης στην Κωνσταντινούπολη
MotoGP - 2005 Season (+ 125 & 250cc)