-
Έχω παραδώσει τις πινακίδες μου το 2010 στην ΔΟΥ ΛΑΜΙΑΣ!
Πως μπορώ να τις πάρω πίσω?
Μένω Αθήνα πλέον.. Πρέπει να πάω από εκεί? Αν ναι τι διαδικασία έχει γιατί τηλέφωνο δεν σηκώνουν εκεί.. -
Μένω Αθήνα πλέον.. Πρέπει να πάω από εκεί? Αν ναι τι διαδικασία έχει γιατί τηλέφωνο δεν σηκώνουν εκεί.. -
Ο χρήστης 200sx έγραψε:
Μένω Αθήνα πλέον.. Πρέπει να πάω από εκεί? Αν ναι τι διαδικασία έχει γιατί τηλέφωνο δεν σηκώνουν εκεί..Εννοείται....
http://www.diekpereoseis.gr/arsh-akinhsias
Καλό κουράγιο..!! -
Πατριώτ΄ πρεπει να πας στη ΔΟΥ ΛΑΜΙΑΣ (1Ος οροφος) με το χαρτι της καταθεσης ,απαιτειται ασφαλιστηριο ! ,πληρωνεις και ολόκληρα τα τελη στο ταμειο της ΔΟΥ ( θα σου πουν αυτοί) ,υπάρχει μια πιθανότητα ,αν εισαι τυχερός να εχουν παει και για ανακυκλωση οι πινακιδες μια και εχουν περασει πανω απο 2 χρόνια ,οπότε υπολογισε και αυτό..
-
Ο χρήστης 200sx έγραψε:
Μένω Αθήνα πλέον.. Πρέπει να πάω από εκεί? Αν ναι τι διαδικασία έχει γιατί τηλέφωνο δεν σηκώνουν εκεί..Οπως όταν τις παρέδωσες αλλά αντίστροφα. Δηλαδή είπες τότε : Γειά σας θελω να παραδώσω τις πινακίδες. Τώρα θα πεις : Γειά σας θέλω να πάρω τις πινακίδες.
-
Ασφάλεια πως θα βγάλω αν δεν μου δώσουν πινακίδες βρε παιδιά?
Αφού σίγουρα θα έχουν καταστραφεί και θα μου βγάλουν καινούργιες.
Που να ξέρω τα καινούργια νούμερα για να το ασφαλίσω?
Και δεν έχω και άδεια κυκλοφορίας για να το ασφαλίσω... -
Ασφαλιστή ρώτησες?
-
Βρές μια ελεύθερη μέρα και πήγαινε προς τα πάνω να ρωτήσεις, πήγαινε πρωί να εξυπηρετηθείς. Θα σου δώσουν αντίγραφο της άδειας στείλτο αμέσως στον ασφαλιστή σου, ώστε να ξεκινήσει την διαδικασία ασφάλισης και μόλις βγάλεις ασφάλεια στην στέλνει με μέηλ, το τυπώνεις και πάς πάλι στην εφορία να πάρεις πίσω τις πινακίδες σου. 50-50είναι αν θα έχεις τις ίδιες πινακίδες (που πιστευω ότι σιγά μην ασχολήθηκαν, σε κανέναν γνωστό μου που κατέθεσε δεν τις πέταξαν...)
-
Ο χρήστης 200sx έγραψε:
Ασφάλεια πως θα βγάλω αν δεν μου δώσουν πινακίδες βρε παιδιά?
Αφού σίγουρα θα έχουν καταστραφεί και θα μου βγάλουν καινούργιες.
Που να ξέρω τα καινούργια νούμερα για να το ασφαλίσω?
Και δεν έχω και άδεια κυκλοφορίας για να το ασφαλίσω...Μη σε ανησυχεί αυτό,πλέον κάνεις ασφάλεια και για λίγες ημέρες!!
-
Αν εχουν καταστραφει οι πινακιδες λογω 2ετους προσωρινης ακινησιας σε ΔΟΥ με περιορισμενο χωρο τοτε δινεται νεος αριθμος κυκλοφοριας και νεα αδεια αλλα το αμαξι θα φαινεται σαν ,1.8 στην περιπτωση που με απασχολει, ταξινομημενο το 2015 και θα πληρωνει αυξημενα τελη καινουργιου απο εδω και περα ?!
-
??
-
Δεν νομίζω πως ισχύει κάτι διαφορετικό από την περίπτωση μας. Πριν ένα μήνα στο Micra του 96' σλλαξαμε πινακίδα και (αναγκαστικά) άδεια λόγω φθοράς των προηγούμενων πινακίδων. Μας εδωσαν νέο αριθμό (σχετικά παλιο βασικά, μάλλον από κάποιο μη υπαρκτό πλέον αμάξι) και η άδεια αναφέρει την ημερομηνία ταξινόμησης το 1996. Τα τέλη που πληρώθηκαν για το 2016 ήταν αυτά που αντιστοιχούν σε 19 ετών αμάξι και όχι ενός μήνα που βγήκε η άδεια.
-
Κωστα σ ευχαριστω για την απαντηση. Σ αυτη τη χωρα ολα τα περιμενεις γι αυτο και η χαζη ή και οχι ερωτηση μου.
Πως παίρνω πίσω πινακίδες..