-
Ψάχνω ένα συνεργείο στην Αθήνα, το οποίο να έχει τίμιο και σωστό μηχανικό.
Έχω βαρεθεί τους αλήτες που υπεροκοστολογούν και νομίζουν ότι μπορούν να σε κοροιδεύουν.
Για τη μηχανή μου ήδη έχω βρει ένα τέτοιο συνεργείο, αλλά για αυτοκίνητο τίποτα ακόμα.
Ευχαριστώ πολύ. -
Έχω βαρεθεί τους αλήτες που υπεροκοστολογούν και νομίζουν ότι μπορούν να σε κοροιδεύουν.
Για τη μηχανή μου ήδη έχω βρει ένα τέτοιο συνεργείο, αλλά για αυτοκίνητο τίποτα ακόμα.
Ευχαριστώ πολύ. -
Ευχαριστώ πολύ. -
Πες μας για τι αυτοκίνητο.
-
Ο χρήστης kluader έγραψε:
Ευχαριστώ πολύ...καθαρισμού;
-
αλλαξε αμαξι..
-
για suzuki ξερουμε κανα καλο συνεργειο Αθηνα?
οχι αντιπροσωπεια ! -
Ευχαριστώ πολύ.Τι δουλειά κάνεις? Συμφωνείς ότι όλοι όσοι ασχολούνται με τον ίδιο επαγγελματικό κλάδο είναι αλήτες? Μην το πάρεις προσωπικά, αλλά κάπως ετσι ακούγεται αυτό που έγραψες. Αν έχεις τόσες πολλές κακές εμπειρίες, μήπως πρέπει να αναρωτηθείς με ποια κριτήρια επιλέγεις το συνεργείο? Απλά βλέπεις φως και μπαίνεις?
Επίσης πού στην Αθήνα? Αν μένεις ανατολικά και σου πω ένα συνεργείο στη Δραπετσώνα, θα πας?
Για την υπερκοστολόγηση, είναι σχετικά απλό να το λύσεις το θέμα. Πας σε 2 μαγαζιά και πέρνεις τιμές για τις εργασίες που θες να κάνεις. Μόνο που πρέπει να είσαι συγκεκριμένος γιατί αλλιώς μπορείς να την πατησεις ξανά. Δημιουργική ασάφεια λέγεται αυτό τώρα τελευταία...
-
Ο χρήστης matador3276 έγραψε:
Πες μας για τι αυτοκίνητο.Τoyota Corolla 2012
Είχα παλαιότερα corolla και σε όσους το χα πάει δεν ήμουν ευχαριστημένος. -
Τoyota Corolla 2012
Είχα παλαιότερα corolla και σε όσους το χα πάει δεν ήμουν ευχαριστημένος.Αν είσαι ακομα εντός εγγύησης και πρέπει να πας σε εξουσιοδοτημένο δες το Μουστάκα στο τέρμα της αχαρνων.
Ο Γιώργος ο αρχιμηχανικός και ιδιοκτήτης πλέον μαζί με τον αδελφό του ειναι πολυ καλός και με πολλά χρονια εμπειρία. Πάω σε αυτούς 15 χρονια. -
Ψάχνω ένα συνεργείο στην Αθήνα, το οποίο να έχει τίμιο και σωστό μηχανικό.Ευχαριστώ πολύ.
Σε ποια περιοχή βρίσκεσαι φίλε μου;
-
Ο χρήστης suzuki ignis 4x4 έγραψε:
οχι αντιπροσωπεια !Για suzuki μπορώ να σου πω αν θες εκεί που πάμε το samurai,o οποίος είναι & κάτοχος samurai & είναι πολύ καλός γνώστης των suzuki.
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Τoyota Corolla 2012
Είχα παλαιότερα corolla και σε όσους το χα πάει δεν ήμουν ευχαριστημένος.Αν είσαι ακομα εντός εγγύησης και πρέπει να πας σε εξουσιοδοτημένο δες το Μουστάκα στο τέρμα της αχαρνων.
Ο Γιώργος ο αρχιμηχανικός και ιδιοκτήτης πλέον μαζί με τον αδελφό του ειναι πολυ καλός και με πολλά χρονια εμπειρία. Πάω σε αυτούς 15 χρονια.Στο rav4club toyotaclub πινουν νερο στο ονομα θεοδωρου τηγανη στην ηλιουπολη εξειδικευμενου για toyota. Πηγα και εγω και ημουν πολυ ευχαριστημενος αλλα μου πεφτει μακρια
-
Ο χρήστης suzuki ignis 4x4 έγραψε:
οχι αντιπροσωπεια !εκει παω τα δικα μου suzuki.
Καλό συνεργείο-Αθήνα