-
Γεια σε όλους. Ειμαι ανάμεσα στην αγορά ενός εκ των τριων αυτοκινήτων
Το νεο opel corsα 95 hp diesel
Το toyota yaris 90hp diesel
και το vw polo 90hp επίσης diesel
Επειδή το ψάχνω αρκετά θα ήθελα και σχόλια από άλλους κατόχους των συγκεκριμένων μοντέλων
το polo μου φάνηκε ότι έχει υπερβολικό θόρυβο. και επίσης προσπαθώ να βρώ κίνητρα για το polo και το corsa καθώς το yaris δεν μου αρέσει πολύ εμφανισιακά αν και είναι πολύ ποιοτικό αυτοκίνητο. θα ήθελα την γνώμη σας.
Ευχαριστώ -
Επειδή το ψάχνω αρκετά θα ήθελα και σχόλια από άλλους κατόχους των συγκεκριμένων μοντέλων
το polo μου φάνηκε ότι έχει υπερβολικό θόρυβο. και επίσης προσπαθώ να βρώ κίνητρα για το polo και το corsa καθώς το yaris δεν μου αρέσει πολύ εμφανισιακά αν και είναι πολύ ποιοτικό αυτοκίνητο. θα ήθελα την γνώμη σας.
Ευχαριστώ -
Ευχαριστώ -
Και τα τρία καλά είναι.
Προσωπικά θα επέλεγα το Corsa λόγω εμφάνισης. -
Το corsa το προηγούμενο του οποίου είμαι κάτοχος (1.3 90ps diesel) δεν χώλαινε πουθενά, αλλά δεν ήταν και σε κάτι τοπ. Το καινούριο που κοιτάς το είδα από κοντά και μου φάνηκε ακόμα ποιοτικότερο και όμορφο αλλά ειδικά το δεύτερο είναι υποκειμενικό. Ο ειδικός τύπος λέει ότι βελτιώθηκε παντού πάντως. Yaris δεν θα έπαιρνα, πέρα από την πολυσυζητημένη αξιοπιστία των ιαπωνικών που περισσότερο συνιστά αστικό μύθο πια, δεν βλέπω τι παραπανω προσφέρει, άσε που δεν μπορώ και να το βλέπω. Ανάμεσα σε corsa και πόλο θα κινούμουν προσωπικά από τα 3 που έβαλες και θα επέλεγα ανάλογα με την τιμή σε συνάρτηση με τον εξοπλισμό. Προσωπικά, αν και ευχαριστημένος 100% από το corsa μου, αν πήγαινα τώρα σε καινούριο μικρό diesel θα επέλεγα το clio.
opel corsa VS vw polo VS toyota yaris