-
Ο χρήστης arpunk έγραψε:
...Τιμή θα προτιμούσα να μη ξεπερνάει 4.000, αλλά αν η τέλεια πρόταση είναι παραπάνω το σκέφτομαι.
...Αν ήθελα σώνει και καλά τζιπάκι με 4000euro με κλειστά μάτια θα πήγαινα σε κάτι τέτοιο:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5477428/
Τα συνδυάζει όλα, αν και οι πλευρικοί άνεμοι το 'ενοχλούν' λιγάκι...
-
Όντως αυτό που έβαλε ο Storm είναι η καλύτερη επιλογή. Πλησιάζει λίγο σε αυτοκίνητο και όχι σε τρακτέρ όπως τα Samurai, Feroza κλπ.
-
Ο χρήστης arpunk έγραψε:
Τα αυτοκίνητα που με συγκινούν πραγματικά είναι τα παλιά τζιπάκια.** Έμφαση στο παλιά**! Τα θέλω τετραγωνισμένα και γυμνά, όχι καμπύλες και ιστορίες.Δικό σου φίλε: http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5238902/
Πέρα απ' την πλάκα αυτό >Στα 4000 έχει ωραιότατα μικρομεσαία 7ετίας.
πρέπει να πάρεις
-
καλησπερα και απο εμενα ειμαι νεο μελος και σκεφτομαι να αγορασω το πρωτο μου αμαξι...με προυπολογισμο χαμηλο[2000-2500]αλλα και με απαιτησεις σχετικα μικρες.ποια ειναι η γνωμη σας για ενα peugeot rallye 106 το οποιο μπορεις να το βρεις σε αυτα τα λεφτα μικρο και γκαζιαρικο...ισχυει οτι δεν υπαρχει 106 που να μην ειναι ριμαδιο?
-
Ο χρήστης vaggelis95 έγραψε:
ισχυει οτι δεν υπαρχει 106 που να μην ειναι ριμαδιο?Όχι δεν ισχύει ..... Δύο τοις χιλίοις είναι της προκοπής ....
-
Επειδή έχω 106 rallye 16v μοντέλο του 2000 και 93000 χλμ. Είναι όπως βγήκε απο το εργοστάσιο, συντηρημένο άψογα, και σε πυλωτή, βρές μου ένα λόγω να το δώσω για 2000 ευρώ. Πιστεψέμε σαν το δικό μου υπάρχουν αρκετά,(άλλα 2-3 γνωρίζω εγω προσωπικά) απλά αυτά τα rallye δεν πωλούνται απο τους ιδιοκτήτες τους. Προσωπικά θα προτιμούσα να παραδώσω πινακίδες και να το άφηνα να κάθεται παρά να το έδινα για 2000 ευρώ.
-
Ο χρήστης Andreas61971 έγραψε:
Επειδή έχω 106 rallye 16v μοντέλο του 2000 και 93000 χλμ. Είναι όπως βγήκε απο το εργοστάσιο, συντηρημένο άψογα, και σε πυλωτή, βρές μου ένα λόγω να το δώσω για 2000 ευρώ. Πιστεψέμε σαν το δικό μου υπάρχουν αρκετά,(άλλα 2-3 γνωρίζω εγω προσωπικά) απλά αυτά τα rallye δεν πωλούνται απο τους ιδιοκτήτες τους. Προσωπικά θα προτιμούσα να παραδώσω πινακίδες και να το άφηνα να κάθεται παρά να το έδινα για 2000 ευρώ.+100
Γι αυτό το λόγο είπα ότι δύο στα χίλια είναι της προκοπής (από αυτά που πωλούνται σε αυτή την τιμή) ....
1ο αυτοκίνητο