-
Καλησπέρα παιδιά είμαι ένα νέο μέλος στο Φόρουμ σας...!!!Ας μπούμε στο θέμα μας τώρα...!!!Ως 18χρόνος και εγώ έχω αρχίσει να σκέφτομαι τη αμάξι να πάρω...να σας πω οτι είμαι ψιλοάσχετος με τα αμάξια...έχω να διαθέσω γύρω στα 5.000 ευρώ και ενδιάφερομαι για ένα Roadster...χωρίς μεγάλα τέλη,σερβις κ ολα τα κλασικα...γύρω στα 1200-1400 κυβίκα...κάθε κριτική δεκτή...ευχαριστώ για τον χρόνο σας...!!!
-
Καλησπέρα παιδιά είμαι ένα νέο μέλος στο Φόρουμ σας...!!!Ας μπούμε στο θέμα μας τώρα...!!!Ως 18χρόνος και εγώ έχω αρχίσει να σκέφτομαι τη αμάξι να πάρω...να σας πω οτι είμαι ψιλοάσχετος με τα αμάξια...έχω να διαθέσω γύρω στα 5.000 ευρώ και ενδιάφερομαι για ένα Roadster...χωρίς μεγάλα τέλη,σερβις κ ολα τα κλασικα...γύρω στα 1200-1400 κυβίκα...κάθε κριτική δεκτή...ευχαριστώ για τον χρόνο σας...!!!
-
-
Μονόδρομος το Copen.
ΥΓ. Ψιλοασχετος με αμάξια, νέος οδηγός σίγουρα λόγω ηλικίας και roadster ... δεν ξεκινάς και απόλυτα καλά αλλά τεσπα.
-
φίλε μου ευχαριστώ που μου απάντησες...καλυτερα με τα ποδια παρα το Copen...γιατι ομως μου λες πως δεν ξεκιναω καλα..??δεν κανουν τα Roadster για νεους οδηγους..?? μου αρεσει το Smart Roadster,MX5,MR2...πιστευεις οτι δεν θα μπορουσε καποιος οδηγος της ηληκιας μου να εχει ενα τετοιο αμαξι..??νομιζω πως αυτα τα αμαξια απευθεινοντε σε ατομα της ηληκιας μου...!!!κανω καποιο λαθος..??
-
To Smart Roadster δεν είναι αυτοκίνητο, κουβαδάκι είναι. Από εκεί και πέρα, ο cosneo εννοεί πως ένα πισωκίνητο σχετικά δυνατό (για πρωτάρη) και με υπερστροφική συμπεριφορά αυτοκίνητο είναι δύσκολο για κάποιον που δεν έχει μια κάποια πείρα και γνώση. Καλύτερα πάντως ΜΧ5, παρά MR2 για πολλούς και διαφόρους λόγους.
-
Ευχαριστώ που μου εξηγεισες...η αληθεια ειναι οτι εμενα μου αρεσε πολυ το RX8 που ειναι κ 1300 κ αλλα ακουω τα χειροτερα για αυτο το αυτοκινητο...οποτε σκεφτομε να στραφω στο ΜΧ5...καιει πολυ αυτο το αυτοκινητο και απο σερβις κ τα λοιπα ειναι ακριβα...???
-
Το RX8 είναι καταπληκτικό αυτοκίνητο αλλά είναι πολυέξοδο και δύσκολο ως προς την συντήρηση. Καλύτερα ΜΧ5 που είναι πολύ πιο συμβατικό και ευκολοσυντήρητο. Επίσης είναι πιο αργό και ευκολοδήγητο, πράγμα πολύ καλό για σένα και τους γονείς σου που σίγουρα σε αγαπάνε.
-
με εκανες να γελασω φιλε...δεν εχω σκοπο να γινω ραλιστας και δοξα το θεο εχω μυαλο στο κεφαλι μου...θα ειμαι πολυ συντηριτηκος οδηγος απλα θελω ενα αμαξι με φινετσα και να μην καιει πολα...αν το MX5 μπορει να μου δωσει αυτα που ζηταω γιατι οχι...!!!
-
Φυσικά και δεν είναι αυτά αυτοκίνητα για άπειρο 18χρονο.
Το να μιλάμε δε και για Rx8 ok! Το αποτελειώνουμε! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Φυσικά και δεν είναι αυτά αυτοκίνητα για άπειρο 18χρονο.
Το να μιλάμε δε και για Rx8 ok! Το αποτελειώνουμε!φιλε μου εισαι λαθος...ο καθενας μπορει να παρει οτι αντεχει η τσεπη του..!!!!αν του αλουνου δηλαδη του αντεχει η τσεπη να εχει φεραρι θα παει να παρει ενα Chiquechento επειδη ειναι απειρος οδηγος..??ο καθενας μπορει να εχει οτι θελει...τωρα αν παει με 300 χιλιομετρα κ σκοτωθει δεν ειναι θεμα πειρας...θεμα μυαλου ειναι...στο λεω φιλικα εννοειτε...!!!
-
Στην Ιταλία ο νόμος απαγορεύει γρήγορα αυτοκίνητα σε νέους οδηγούς. Κάτι παραπάνω ξέρουν οι Ιταλοί που βγάζουν και τις Ferrari που ανέφερες.
-
τελοςπαντων για αλλου ξεκινησαμε κ αλλου καταληγουμε...εγω καποιες γνωμες για το αν υπαρχουν οικονομικα Roadster απο καποια πιο 'Εμποιρα' ατομα απο εμενα θα ηθελα...!!!
-
Στη Γερμανία που βγάζουν Porsche, Bugatti, Lamborghini και κάμποσα αυτοκίνητα με πολλά άλογα δεν έχουν θέμα.
Κάτι παραπάνω θα ξέρουν. -
Άντε ρε. Μετακόμισε η Σάντα Άγκατα Μπολονέζε στην Γερμανία; Δες τι μαθαίνεις κανείς στα φόρα...
-
Τα λεφτά μετακόμισαν.
Οι Γερμανοί πληρώνουν να τα βγάλουν τελευταία φορά που κοίταξα. -
Και τι σχέση έχει αυτό; Η τεχνολογία και οι τεχνίτες είναι Ιταλοί και φτιάχνεται στην Ιταλία. Σαν να μου λες ότι η Τζαγκ είναι Ινδική και ας μην ξέρουν οι Ινδοί ούτε τα λάστιχα της να φουσκώνουν!
-
Αυτό είναι στην οπτική καθενός.
Το point όμως παραμένει. Σε τόσες χώρες δεν υπάρχει όριο στο τι αμάξι θα πάρεις ασχέτως ηλικίας. -
Σε πολλές χώρες υπάρχει αυτή η συζήτηση. Στην τελική δε αν είσαι 18 χρονών, αν δεν είσαι ήδη οδηγός αγώνων, το να έχεις πολύ γρήγορο αυτοκίνητο ισοδυναμεί με το να έχεις γεμάτο όπλο χωρίς να έχεις εκπαιδευτεί κατάλληλα. Νομοθεσία για τις μεγάλες μοτοσυκλέτες υπάρχει. Για τα αυτοκίνητα σε ελάχιστες χώρες καθώς ο νομοθέτης μάλλον επαφίεται στο ότι ο 18χρονος δεν μπορεί να πάρει Ferrari ή Lambo.
-
Ο χρήστης Kokopik0s έγραψε:
Ως 18χρόνος και εγώ έχω αρχίσει να σκέφτομαι τη αμάξι να πάρω...να σας πω οτι είμαι ψιλοάσχετος με τα αμάξια...έχω να διαθέσω γύρω στα 5.000 ευρώ και ενδιάφερομαι για ένα Roadster...χωρίς μεγάλα τέλη,σερβις κ ολα τα κλασικα...γύρω στα 1200-1400 κυβίκα...κάθε κριτική δεκτή...ευχαριστώ για τον χρόνο σας...!!!φίλε μου ευχαριστώ που μου απάντησες...καλυτερα με τα ποδια παρα το Copen...γιατι ομως μου λες πως δεν ξεκιναω καλα..??δεν κανουν τα Roadster για νεους οδηγους..?? μου αρεσει το Smart Roadster,MX5,MR2...πιστευεις οτι δεν θα μπορουσε καποιος οδηγος της ηληκιας μου να εχει ενα τετοιο αμαξι..??νομιζω πως αυτα τα αμαξια απευθεινοντε σε ατομα της ηληκιας μου...!!!κανω καποιο λαθος..??
Smart roadster σίγουρα ομορφότερο από το copen... σύμφωνοι (δεν βλέπεται το copen)
MX5 -MR2 δεν είναι στα 1200- 1400 κυβικά που ανέφερες.... είναι από 1600 και πάνω ...
Ο καθένας που έχει άδεια οδήγησης μπορεί να οδηγεί ότι γουστάρει και μπορεί να αγοράσει, να οδηγεί ακόμα και Πόρσε και Φεράρι, αρκεί να έχει το μυαλό του μέσα στο κεφάλι του
Όλα τα αυτοκίνητα απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες (εξαρτάται από το τι ανάγκες έχεις και όχι από το πότε γεννήθηκες)
Αν ντε και καλά θες κάμπριο , στα κυβικά που λες , δες και τα nissan micra K12 , peugeot 206 (τα πιο πολλά είναι 1600 , πολύ λίγα 1400αρια είχαν πουληθεί), opel tigra , renault megane ,citroen pluriel
Έγω θα σου πρότεινα να μην πάρεις roadster αλλά κάτι τύπου micra - ibiza - fiesta - clio - polo- C2 -C3 -206 από 1100 - 1200 cc κλπ αφού θες κάτι οικονομικό (όσον αφορά τέλη ,ασφάλεεις σέρβις κλπ) από το να μπλέξεις με κουκούλες και μηχανισμούς οροφής ..... Άσε που έχουν και περισσότερο χώρο άμα πέσουν τα καθίσματα .....
Πρώτο Αυτοκίνητο για 18χρονο...!!!