-
Τί γνώμη έχετε για Kalos 1200 μεταχειρισμένο του 05 με 40000χιλ. και κάτι?
Είναι πρώτο χέρι σε γκαράζ
Να το πάρω το έχω βρει κάτω απο 3000? -
3 αστερο αυτοκινητο που βγηκε το 2005???Μπα....
http://www.euroncap.com/tests/chevrolet ... 6/256.aspx
Καλυτερα να βρεις κανα fiesta 1250 πιστευω.
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3505731/
Σαν αυτο αν και το συγκεκριμενο ειναι 14ρι...
-
Καλη Πρωταπριλιά!
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Καλη Πρωταπριλιά! -
Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για την αγορά ενός kalos 1.2 του 2004.
(για χρήση νέου οδηγού -χρήση κυρίως εντός πόλης).
Έχει κάποιος εμπειρία για οδηγική συμπεριφορά, προβλήματα και κατανάλωση? Γιατι απο όσο έχω ψάξει οι απόψεις διίστανται και δεν υπάρχει σχετικό φόρουμ.
Ευχαριστώ. -
Έχει βρεθεί κάποιο συγκεκριμένο μπροστά σου ή από όλα τα μικρά επέλεξες αυτό?
-
Kalos; Τίποτα το ιδιαίτερο. Αν δεν κάνω λάθος έχει καταβολές από OPEL CORSA;
Κορεάτικο, αδιάφορο οδηγικά αυτοκίνητο, που θυμίζει εποχές Hyundai Excel και ΚΙΑ Pride. Από μηχανικά δεν νομίζω να βγάζει ιδιαίτερα προβλήματα, οπότε αν ζητάς έναν ανθρωπομεταφορέα και τίποτα παραπάνω πάρτο εφόσον περάσει από τεχνικό έλεγχο. -
Έχω δεί ήδη ένα στα 2000 ευρώ που χρειάζεται κάποια μαζεματάκια (λάστιχα και ένα καλό σέρβις!).Το χρειάζομαι για εντός πόλης, ωστόσο το θέλω και για ταξίδια.Το θεωρείται ακριβή επιλογή?
Άλλα μοντέλα που σκέφτομαι με οικονομικό όρια 3.000 (ασφαλισμένο, μεταβιβασμένο και χωρίς μηχανική εκκρεμότητα )
είναι το
Peugeot 206 1.1 ,
Getz 1.1 / 1.3
Toyota Yaris
Opel Corsa 1.2 (μοντέλο 2001 και έπειτα)
Hyundai Atos .
Ποιό απο αυτά θεωρείται πιο αξιόπιστο και οικονομικό αυτοκίνητο?! -
Το 206 αλλά με τον 1.4 16ν με τα 87 άλογα.
-
Ο χρήστης skatzas έγραψε:
Έχω δεί ήδη ένα στα 2000 ευρώ που χρειάζεται κάποια μαζεματάκια (λάστιχα και ένα καλό σέρβις!).Το χρειάζομαι για εντός πόλης, ωστόσο το θέλω και για ταξίδια.Το θεωρείται ακριβή επιλογή?
Άλλα μοντέλα που σκέφτομαι με οικονομικό όρια 3.000 (ασφαλισμένο, μεταβιβασμένο και χωρίς μηχανική εκκρεμότητα )
είναι το
Peugeot 206 1.1 ,
Getz 1.1 / 1.3
Toyota Yaris
Opel Corsa 1.2 (μοντέλο 2001 και έπειτα)
Hyundai Atos .
Ποιό απο αυτά θεωρείται πιο αξιόπιστο και οικονομικό αυτοκίνητο?!Από αυτά και έτσι όπως το θέτεις μάλλον Yaris ή το Getz. Αλλά με ποιον κινητήρα το Yaris;
To 206 1100 σε ταξίδι μάλλον θα σε κουράσει.
Το Getz καλό είναι, οικονομικό είναι. Αν το βρεις με 1300cc και σε καλή κατάσταση δεν ζορίζεται σε ταξίδι.
Το Corsa καλό είναι, αλλά με τον 1200άρι σε ταξίδι, μάλλον θα ζορίζεται.
Το ATOS άστο.Βάλε στις επιλογές σου το Fiesta της εποχής του 2000 (πολύ καλό), το Micra 1.2/16V και το Fabia.
-
Το ιδανικό yaris θα ήταν το1.3 αλλα σε αυτή την τιμή κάτω απο τα 3000 ευρώ δεν βρίσκουμε!!με χλμ έως 125.000
Η επιλογή για τα 1.4 δεν είναι στο μπάτζετ λόγω τελών κυκλοφορίας! Σκέφτομαι αν δεν πρέπει να ακυρώσω το kalos! Πόσο κακό μπορεί να είναι?? με κατανάλωση 6-8λίτρα! και τελική 160 χλμ!
DAWEOO KALOS