-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Αν εγώ είχα έξοδα 270.000 ευρώ τον μήνα από τα καύσιμα της επιχείρησης μου (όπως περιγράφει ο ililias) θα έκανα το εξής:
Θα έπαιρνα μια δωρεάν καρτούλα lyoness για εμένα, θα έγραφα τη γυναίκα μου κάτω από εμένα και τη μάνα μου κάτω από τη γυναίκα μου. Εννοείται πως τους κωδικούς και των τριών λογαριασμών τους έχω εγώ.
Αυτό θα το έκανα ώστε το bonus φιλίας (0,5%) να μη περνάει στους 2 πάνω από εμένα αλλά να μπαίνει στη τσέπη μου.
Θα εκτύπωνα την lyoness κάρτα της μάνας μου (έχω και αυτή τη δυνατότητα από το online γραφείο μου) και θα την μοίραζα στους οδηγούς μου με εντολή να γεμίζουν καύσιμα από τα συγκεκριμένα πρατήρια που είναι lyoness (έτσι με αυτόν τον τρόπο θα είχα και έλεγχο τι βάζει ο καθένας μιας και με κάθε γέμισμα τους θα λάμβανα SMS στο κινητό μου).
Τώρα... από τα 270.000 ευρώ τον μήνα που κάνει καταναλώσεις η κάρτα της μάνας μου η γυναίκα μου θα πάρει το 0,5% (1.350 ευρω) και εγώ άλλο ένα 0,5% (1.350 ευρώ) δλδ κάθε μήνα από το bonus φιλίας θα κερδίζω 2.700 ευρώ (μιας και εγώ διαχειρίζομαι όλους τους λογαριασμούς).
Τελειώσαμε με το bonus φιλίας.
Τα πρατήρια δίνουν στον πελάτη 1+1% (1% άμεση επιστροφή στην τράπεζα και άλλο 1% επιστροφή στον lyoness λογαριασμό αφοσίωσης για τις μονάδες αφοσίωσης και κατ’ επέκταση τις πολλαπλασιασμένες επιστροφές)
για να καταλάβει κάποιος τι είναι ο λογαριασμός αφοσίωσης (γιατί εδώ είναι όλη η ουσία) πρέπει να έχει πολύ καλή γνώση του συστήματος της lyoness και αυτή η ενημέρωση γίνεται μόνο από κοντά.
Θα επέλεγα στο λογαριασμό της μάνας μου (στον οποίο περνάνε οι καταναλώσεις από τα καύσιμα) το 1% άμεση επιστροφή να μη το λαμβάνω σε μετρητά στην τραπεζα αλλά να πηγαίνει και αυτό στον lyoness λογαριασμό αφοσίωσης ώστε να διπλασιάσω την ταχύτητα των πολλαπλασιασμένων επιστροφών.
Τώρα λαμβάνω 2% στον λογαριασμό αφοσίωσης με κάθε γέμισμα.
Άρα στα 270.000 ευρώ το 2% είναι 5.400 ευρω. Τα 5.400 ευρώ αντιστοιχούν σε 108 μονάδες. Η κάθε μονάδα μας αποδίδει 450 ευρώ (όχι αμέσως αλλά σταδιακά), άρα οι 108 μονάδες θα μας αποδώσουν 48.600 ευρώ με τα πρώτα 450 ευρώ να τα λαμβάνουμε τον πρώτο μήνα και με τον ρυθμό των καταναλώσεων που έχουμε θα λαμβάνουμε 450 ευρώ κάθε μήνα (συν ότι συνεχίζουμε να βάζουμε καύσιμα και να δημιουργούμε μονάδες άρα οι πολλαπλασιασμένες επιστροφές θα σταματήσουν όταν πάψει να υπάρχει η lyoness)
Με αυτό τον τρόπο λαμβάνουμε κάθε μήνα 2.700 ευρώ από το bonus φιλίας (0,5%) συν άλλα 450 euro (το λιγότερο) από τις μονάδες και αυτά είναι μόνο η αρχή γιατί οι μονάδες μας ανεβαίνουν επίπεδα πολύ γρήγορα (λόγο των μεγάλων τζίρων που κάνουμε στη lyoness) με αποτέλεσμα να λαμβάνουμε ακόμα μεγαλύτερες πολλαπλασιασμένες επιστροφές οι οποίες φτάνουν σε 5ψήφια νούμερα.
Γενικά με τις καταναλώσεις που έχει ο ililias είναι πολλά τα λεφτά πρώτα απ’ όλα για τον ίδιο τον ililias.
Μα νομίζω το ξεκαθαρίσαμε: Δεν υπάρχουν καν συμβεβλημένα πρατήρια. Όχι μόνο για τα φορτηγά, ούτε για τα ΙΧ μας. Εκτός κ θέλεις να με βάλεις να κάνω 300 χλμ τη φορά για να φουλάρω (κ να κερδίσω 50 Ε).
ΥΓ. Απαράλλαχτο αυτό το 'βάζω τον ένα κάτω από τον άλλο' σε όλες τις πυραμίδες...
υπαρχουν. οχι πολλα αλλα υπάρχουν τώρα αν δε σε βολευουν εκει που ειναι και δε σε ενδιαφερουν οι επιστροφες απλα δε πας.
-
Μα το θεο το παπαγαλακι πρεπει να ειναι τερμα βλακας, μιλαμε για αρνητικο iq, δε βρισκω αλλο τροπο να μπορει να γινει τετοια συζητηση.
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Τα δείγματα αυτώνπου είχες σε υπόληψη ηταν ενθαρρυντικά ε?
Παλιά, λέμε, την εποχή της αθωότητας.
μισθοδοσιες, καυσιμα, πρωτες υλες κτλ.
σκεψου πως μια μεταφορικη με 15-20 φορτηγα εχει γυρω στα 50.000€ τον μηνα καταναλωση σε καυσιμα.
επιχειρηση στην τουρκια περναει τα εξοδα της μεσω lyoness (λαμβανει επιστροφες) και ο ελληνας που την εβαλε κερδιζει χρηματα απο τους τουρκους. μιας και δεν υπαρχει γεωγραφικος περιορισμος σε ποιες απο τις 46 χωρες θα κανει το καθε μελος δικτυο.
Μισθοδοσία; Πληρώνω τους μισθούς στους εργαζόμενους μέσω λιο κ παίρνω επιστροφή;
Αγοράζω πρώτες ύλες από παραγωγούς μέσω λιο κ παίρνω επιστροφή;
Εν τέλει, οι αγορές πρώτων υλών είναι έξοδα; Καινούργια οικονομικά; Δεν θα τ' αντέξω...Για τα υπόλοιπα, πλάκα μου κάνεις, ναι;
Δεν θέλεις να σου απαντήσω σαν να τα παίρνω σοβαρά αυτά που λες, ναι;
Για την ιστορία, έχω μερίδιο σε μεταφορική με 27 φορτηγά, πήγαμε την έδρα στη Βουλγαρία κ κάνουμε μεταφορές σ΄όλη την Ευρώπη. Θέλεις να το συζητήσουμε, στ' αλήθεια;Αν βγαλεις κερδος θα κατσω στα τεσσερα και θα περιμενω.
Ρε ililias να στηθω τελικα η ακυρο? Θα βγαλεις ζεστη χρηματορροη?
Καλη κονόμα θα ήταν να πιάσεις κάναν πελάτη απο Αφρική , εκει ντε που γίνονται οι σφαγές του ΙΣ. Με τόσες αγορές που κάνουν σε οπλισμό κλπ είδη θα χεστεις στο τάληρο....
Το Ιράκ είναι στη μέση ανατολή, η οποία βρίσκεται στην Ασία!
Λάθος ήπειρος...
στην αυστρια (απο οπου ξεκινησε η lyoness) εγινε σχετικη ερευνα μετα απο καταγγελειες κτλ αλλα δεν εδειξε κατι. το αποτελεσμα της ειναι εδω: http://www.kleinezeitung.at/steiermark/ ... piel.story
Στην Αυστρία σου έδειξαν πριν απόφαση δικαστηρίου που λέει ότι είναι πυραμίδα και ορίζει πως αν κάποιος έχει υπογράψει συμβόλαιο με τη lyoness, αυτό δεν έχει ισχύ, ακριβώς λόγω του ότι είναι πυραμίδα. Δεν το θυμάσαι, ε;;;;;
απορια: τις 3 πιστοποιησεις που εχει παρει η lyoness για τις υπηρεσιες που προσφερει πως τις πηρε αν ειναι απατεωνες ;;; πια ειναι η διαδικασια για τις λαβει μια επιχειρηση ;;; ξερει κανεις ;;;
http://www.lyoness-corporate.com/en-US/ ... tificates/
Απορία, είσαι χαζός ή τον χαζό παριστάνεις;;;; Ή θεωρείς όλους εμάς εδώ μέσα τόσο ηλίθιους όσο τα πελατάκια σου;;;; Ο καθένας μπορεί να πάρει ότι πιστοποίηση θέλει, δεν εξετάζει ο TUV ή ο κάθε οργανισμός αν είσαι νόμιμος ή όχι, ή αν είσαι απατεώνας. Δεν είναι δικαστήριο ένας οργανισμός πιστοποίησης...
Να μιλας πιο ομορφα.
Αιντε.δε πειραζει αστον.... δειχνει το επιπεδο του και την τσαντιλα του που δε μπορει να με αντικρουσει.
Εδω ελιωσα, ο ιταλακιας σιγονταρει παπαγαλακι και παπαγαλακι λεει αστονε, ειμαι over him. Τρελο ντουετο λεμε.
Ο καθένας μπορεί να πάρει ότι πιστοποίηση θέλει, δεν εξετάζει ο TUV ή ο κάθε οργανισμός αν είσαι νόμιμος ή όχι, ή αν είσαι απατεώνας. Δεν είναι δικαστήριο ένας οργανισμός πιστοποίησης...
αρα πιστοποιει πως το συστημα ανταμοιβων της lyoness και ολα αυτα που παρεχει ισχυουν.
σωστα ;;;
Όχι βέβαια.
Ποτέ δεν μπαίνει σε τέτοιο βάθος ένας οργανισμός πιστοποίησης.
Η πιστοποίηση αφορά διαδικασίες και μόνον αυτό συνήθως. Τίποτε από αυτά που λες δηλαδή.μαλιστα, αρα πιστοποιει οτι παραμυθι του πασαρει η καθε εταιρια
σωστα ;;;
Εισαι τοσο στοκος που δεν εχεις ιδεα τι κανουν αυτοι οι οργανισμοι. Ναρκωτικα να πουλας, αν το κανεις κατα μια διαδικασια everytime, εισαι iso και tuv και τα παντα ολα.
μπορω να εχω το λινκ σε παρακαλω που το γραφει αυτο ;;;
και αφου ειναι πυραμιδα γιατι δε τη κλεινουν ;;; μηπως στην αυστρια επιτρεπονται οι πυραμιδες ;;;
Μάλλον δεν το θυμάσαι που απάντησες κιόλας...
Από τη σελίδα 123 του παρόντος τόπικου, ο φίλτατος:
......
http://en.wikipedia.org/wiki/Lyoness#Controversy
..............................[53] The judges of the** regional court in Krems**,[54] Austria however concluded that the business model of Lyoness is so 'Ponzi-Scheme-like', that contracts between Lyoness an its business partners are not valid. Lyoness has not responded to this statement.
........................................
Για να μην ξαναποστάρω ολόκληρο το σεντόνι με τις δικαστικές περιπέτειες της απάτης που ακούει στο όνομα lyoness...
Για το αν στην Αυστρία επιτρέπονται οι πυραμίδες, προφανέστατα και όχι, αλλά έγινε δικαστήριο για κάποιο συμβόλαιο προφανώς από κάποιο θύμα και το θύμα δικαιώθηκε. Δεν έγινε δικαστήριο για το αν είναι πυραμίδα (καλομελέτα κι έρχεται και αυτό... εδώ να δούμε πότε... )
Ηταν αυτα τα λινκ που ειχα βαλει και στην αρχη νυσταζε για να σχολιασει, μετα δε τα εβρισκε, μετα ηταν blogs, μετα δεν τον αφορουσαν.
Προφανως για να δικαιωθηκε ηταν πυραμιδα, αλλιως δεν ειχε case. Αααααν το διαβασει ποτε θα το δει.
Δεν είδες τι λέει ο Lyco παραπάνω; Δεν συνεργάζεται με εταιρίες (κ εγώ το ίδιο είχα καταλάβει κ χάρηκα) αλλά με μεμονωμένα πρατήρια, που μπορεί ν' αγοράζουν από κάποια εταιρία. Κ, εντάξει, 3 στην Αθήνα όλα κ όλα κ κανένα κοντά στην Καλαμάτα, άντε να βρω άκρη...
Ναι, φαίνεται πως έτσι είναι τώρα, απλώς τονίζω πως ο Braker, o sv2, o nistam και κάμποσοι άλλοι πριν λίγο καιρό διατυμπάνιζαν την συνεργασία με την ΕΚΟ...
Απ' ό,τι φαίνεται, δεν υπάρχει συνεργασία με καμία μεγάλη εταιρεία....η συνεργασια με την ΕΚΟ εχει σταματησει πανω απο χρονο, ο λογος ειναι πως η ΕΚΟ λειτουργουσε με το συστημα των δωροεπιταγων τις οποιες καποιοι πλαστογραφισαν μιας και δεν ειχαν επανω τους barcode για να ακυρωνονται απο τα πρατηρια της EKO.
τις δωροεπιταγες τις τυπωνε η ιδια η ΕΚΟ και στη συνεχεια τις πουλουσε στη lyoness.
ΟΟΟΟΟΟοοοοοχι παπαγαλακι, δεν τις πουλουσε η ΕΚΟ, η πυραμιδα τις αγοραζε και εχει μεγαλη σημασια η διατυπωση. Η ΕΚΟ δεν ειχε ιδεα πως το επικοινωνουσε η πυραμιδα και δεν την ενδιεφερε. Πλακα πλακα εχω καμια 20αρια κουπονια jumbo, μπορω ανετα να χρησιμοποιησω τη διατυπωση της lyoness και ναμαι legit. Και στοιχεια επικοινωνιας δικα μου, οχι του jumbo.
Ρε τη καημενη τη Βιβη, δεν της τα εξηγησανε καλα
Same play, different actor, καρμπον EKO. Καμια ιδεα ο ΑΒ, σκοτιστικε τι τα κανει η πυραμιδα, η πυραμιδα προωθει μια μη υπαρκτη συνεργασια με κουπονια που μπορω να αγορασω κι εγω.
Μια ερωτηση λογω ολικης αγνοιας του θεματος.........
Πες οτι μπαινω στο συστημα,ακολουθω σωστα ολα τα βηματα και μετα καθομαι και αρχιζει να ρεει το χρημα.....Η απορια μου ειναι τα χρηματα που εγω κερδιζω απο ποιανου το πορτοφολι βγαινουν; Αμα ολοι κερδιζουν ΠΟΙΟΣ χανει;χανει μερος του κερδουσ του ο εμπορας...αποζημιωνεται βεβαια με την ηυξημενη καταναλωση που ελπιζει οτι θα εχει.
ετσι το καταλαβαινω εγωΌταν Μέλος ψωνίσει από ένα συμβεβλημένο κατάστημα που δέχεται «cashback» π.χ 100 ευρώ τότε το κατάστημα δίνει στην Lyoness ένα ποσοστό της τάξη του 4%, 6%, 8% … ανάλογα με την συμφωνία που έχει κάνει.
Έστω ότι είναι 6% τότε πληρώνει στην Lyoness 6 ευρώ.
Από αυτά τα 6 ευρώ η Lyoness επιστρέφει στο Mέλος/Aγοραστή το μισό ευρώ δηλαδή το 0,5%.
Εάν το Μέλος προήλθε από σύσταση άλλου Μέλους τότε και αυτός παίρνει μισό ευρώ δηλαδή το 0,5% επιστροφή, την ίδια επιστροφή παίρνει και το Μέλος που σύστησε τον τελευταίο.
Άρα από τα 6 ευρώ που αποκόμισε η Lyoness επιστρέφει «άμεσα» 0.5 έως 1,5 ευρώ.
Το «άμεσα» δεν συμβαίνει στην κυριολεξία αλλά όταν σε κάποιο Μέλος μαζευτούν επιστροφές 20 ευρώ τότε (μάλλον) τα χρήματα πιστώνονται στον λογαριασμό του.
Για να μαζευτούν 20 ευρώ από επιστροφές πρέπει να γίνουν αγορές ύψους 4.000 ευρώ (20/0,005=4.000).
Εάν είσαι απλό Μέλος (δεν έχεις συστήσει κανέναν) τότε με αγορές 333,33 ευρώ τον Μήνα (4.000/12=333,33) σε συμβεβλημένα καταστήματα η Lyoness θα σου επιστρέψει 20 ευρώ στο τέλος του χρόνου (εάν το όριο είναι 20 ευρώ αλλιώς ανάλογα).
Εάν έχεις συστήσει Μέλη όποτε και αν μαζευτεί το (αντίστοιχο) ποσό των 4.000 ευρώ.
Άρα όσο πιο πολλά Μέλη συστήσεις αυξάνεις την πιθανότητα να μειωθεί ο χρόνος που χρειάζεται να μαζευτούν μέσω κατανάλωσης/αγορών τα απαιτούμενα 4.000 ευρώ για να εισπράξεις τα 20 ευρώ εσύ και τα 180 ευρώ κατ ελάχιστο η Lyoness έως 220 [4.000*(6-1,5)%=180 ευρώ, 4.000*(6-0,5)%=220 ευρώ ].
Αυτό είναι το πρώτο στάδιο επιχειρηματικότητας !!
Άρα τα χρήματα που μοιράζει Lyoness προέρχονται από τις αγορές που κάνουν τα Μέλη της.
Σύμφωνα με τον παρακάτω ορισμό :
Με κάθε αγορά μέσω της Lyoness σε συμβεβλημένες επιχειρήσεις της Lyoness, το μέλος θα λάβει έως και 2% στον λογαριασμό εκταμίευσης του.Έτσι συσσωρεύεται στο προσωπικό του λογαριασμό εκταμίευσης ένα συνεχώς αυξανόμενο ποσό. Αυτό το ποσό, ύψους τουλάχιστον 100€, μεταφέρετε χωρίς κρατήσεις( ! ?) στο προσωπικό τραπεζικό λογαριασμό του μέλους.
Διορθώνουμε τις τελευταίες παραγράφους με τα νέα δεδομένα :
[list:zv1xg9ec]Το «άμεσα» δεν συμβαίνει στην κυριολεξία αλλά όταν σε κάποιο Μέλος μαζευτούν επιστροφές τουλάχιστον 100 ευρώ τότε (μάλλον) τα χρήματα πιστώνονται στον λογαριασμό του.
Για να μαζευτούν 100 ευρώ από επιστροφές πρέπει να γίνουν αγορές ύψους 20.000 ευρώ (100/0,005=20.000).
Εάν είσαι απλό Μέλος (δεν έχεις συστήσει κανέναν) τότε με αγορές 1666,67 !! ευρώ τον Μήνα (20.000/12=1666,67) σε συμβεβλημένα καταστήματα η Lyoness θα σου επιστρέψει 100 ευρώ στο τέλος του χρόνου.
Εάν έχεις συστήσει Μέλη όποτε και αν μαζευτεί το (αντίστοιχο) ποσό των 20.000 ευρώ.
Άρα όσο πιο πολλά Μέλη συστήσεις αυξάνεις την πιθανότητα να μειωθεί ο χρόνος που χρειάζεται να μαζευτούν μέσω κατανάλωσης/αγορών τα απαιτούμενα 20.000 ευρώ για να εισπράξεις τα 100 ευρώ εσύ και τα 900 ευρώ κατ ελάχιστο η Lyoness έως 1.100 [20.000*(6-1,5)%=900 ευρώ, 20.000*(6-0,5)%=1.100 ευρώ ].
Αυτό είναι το πρώτο στάδιο επιχειρηματικότητας !!
Άρα τα χρήματα που μοιράζει Lyoness προέρχονται από τις αγορές που κάνουν τα Μέλη της.[/list:u:zv1xg9ec]
Και επειδή 20.000 ευρώ σε αγορές δεν δύναται να κάνει το Μέλος (η πλειοψηφία δηλαδή των Μελών) μπορεί να γίνει Premium Μέλος στην Lyoness με κόστος 2.000 για να τοποθετηθεί σε υψηλότερη βαθμίδα απολαβών στην Πυραμίδα.
Από εδώ και πέρα αρχίζει το άρμεγμα ...
Εδω θελανε να με κανουν premium member ενω ημουν ιδιωτης και να ειμαι σε υψηλοτερη βαθμιδα. Φαντασου απατη. Αλλα ολα τα λεφτα σε ολους αυτους τους αριθμους/στοιχεια/επιχειρηματα ειναι η απαντηση του παπαγαλακιου.
οι εκταμιευσεις στους τραπεζικούς λογαριασμούς ειναι ανα 20 euro και γίνονται κάθε Τρίτη.
Ετσι.
για να καταλάβει κάποιος τι είναι ο λογαριασμός αφοσίωσης (γιατί εδώ είναι όλη η ουσία) πρέπει να έχει πολύ καλή γνώση του συστήματος της lyoness και αυτή η ενημέρωση γίνεται μόνο από κοντά..
Γιατί μόνο από κοντά? Υπάρχει κάποιο αντάλλαγμα για να εξαργυρωθουν οι πόντοι αφοσίωσης? Υπάρχει κάποιο σκιώδες σημείο που απλά δε θες να το γράψεις εδώ που υπάρχουν πολλοί που πιθανόν να το καταρρίψουν? Είναι κάτι παράνομο? Μήπως εκεί κρύβεται η πυραμίδα ή η απάτη της lyoness? Μη μου πεις ότι είναι 'δύσκολο να το συλλάβουμε' γιατί ξέρουμε και οι δυο ότι δε θα είναι...
δεν υπάρχει κανένα αντάλλαγμα, ούτε κάποιο σκιώδες σημείο, ούτε φυσικά κάτι το παράνομο.
ναι είναι δύσκολο να το συλλάβει ο οποιοσδήποτε γιατί είναι κάτι εντελώς πρωτόγνωρο.
εμένα όταν μου το εξήγησαν τους κοίταζα και γέλαγα (δε πίστευα πως ισχύει), μέχρι που το είδα με τα μάτια μου και το βούλωσα μια και καλή.
Από τότε έμαθα πως σε ότι έχει να κάνει με δουλειές πάντα να ακούω τι έχει κάποιος να μου πει και να μην απορρίπτω τίποτα αν δε το έχω κατανοήσει καλά.
εγώ αυτό το κομμάτι το εξηγώ και φυσικά το δείχνω (για να μην υπάρχουν αμφιβολίες) κάνοντας login με τους κωδικούς μου στο http://www.lyoness.gr (και όπως καταλαβαίνεις από εδώ αυτό δεν είναι εφικτό).
Νομίζω μου λες μαλακίες. Εξήγησε μου εσύ, άμα δεν καταλάβω σίγουρα κάποιος άλλος θα καταλάβει από εδώ μέσα και θα μας το εξηγήσει. Αν χρειάζεται να βλέπω την οθόνη σου, υπάρχουν προγράμματα screen recording. http://srecorder.com
Οτιδήποτε άλλο είναι απλά υπεκφυγές γιατί ξέρεις (η σου έχουν πει) ότι άμα εξηγήσεις τι παίζει εδώ, θα εκθέτεις.Προβλέπω φυσικά πως η απάντηση σου θα είναι κάποια από αυτές που έχεις δώσει στο παρελθόν όταν στριμώχνεσαι αλλά τουλάχιστον μη μας περνάς για χθεσινούς. Εδώ κλείνονται συμφωνίες εκατομμυρίων μέσω ίντερνετ και εσύ μόνο από κοντά. Πολύ οπισθοδρομική 'επιχείρηση' η lyo...
δικαιωμα σου να νομίζεις ότι θελεις.
αναλυτικά σεμινάρια lyoness δε κάνω μέσω διαδικτύου. όποιος θέλει να μάθει ας πάει σε κάποια από τις δωρεάν ενημερώσεις που κάνει η lyoness ή ας ρωτήσει από κοντά κάποιον που την ξέρει καλά (πολύ καλά).
Eχει σπαταλησει τις απειρες εργατοωρες εδω μεσα αλλα οταν η συζητηση παει στα πραγματικα νουμερα, τοτε ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωπ!!!!! Δε γινεται απο εδω.
Και επειδη στη τελικη το ζουμι ειναι εδω, ξαναμανα απειρο quote.
Απειρο quote για να μη ξεχνιομαστε, με ολα τα ψεματα που γραφει το παπαγαλακι εδω.
Και πειτε μου αν ειναι πυραμιδα.Για να διαβασουν και τα μελη που θελετε να πεισετε οτι ολα ειναι καλα.
http://en.wikipedia.org/wiki/Lyoness#Controversy
One year after Lyoness was founded, in 2004, the Austrian criminal police (Kriminalpolizei) published an article[26] in the December issue of its organisation’s magazine, in which it warned for the resurfacing of** Ponzi schemes and pyramid schemes in Austria. Lyoness was explicitly mentioned in this article.** Lyoness contested the allegations publicly.[27] In 2005, Austrian Parliament member, Johann Maier (SPÖ) asked the then-incumbent Austrian Minister of Justice (Karin Miklautsch, BZÖ) parliamentary questions about the reports filed against alleged pyramid schemes in Austria in 2004.[28] Lyoness was one of the organisations complaints were filed against.[28]
In 2008, the Austrian Chamber of Labour (‘Arbeiterkammer’) of Steiermark issued a** warning** against Lyoness, listing its alleged **privacy violations, misleading advertising, deceptive information and unrealistic and negligible benefits **as red flags for doing business with Lyoness.[29]
In March 2010, the Swiss medium Beobachter published an article[30] by Pascale Hofmeier entitled ‘** Lyoness: Hands off**’. In the article, Sara Stalder of the Swiss Consumer Union and Manuel Richard of the Swiss Gambling Commission warn consumers not to do business with Lyoness. In the beginning of 2012, Kleine Zeitung published an article[31] suggesting that Lyoness has deceived the masses by operating an irrelevant shopping community. L’Hebdo, a Swiss medium, reproduced a story about how Lyoness members are told that an investment of 3,000 CHF will eventually lead to 25,000 CHF in return, if enough new,** down-paying members are recruited.**[32]
In February 2012, the Beobachter published an article[33] stating that, based on consideration of internal Lyoness communication,** members are offered ‘bounties’** up to 45,000 CHF to provide ‘relevant information’ on Lyoness’ critics. A critic from Zurich was reported to have been sued for over 1 million CHF for ‘defamation’ after he contacted Lyoness’ partner companies in Switzerland in an attempt to explain the business model of Lyoness to them. The article also reported that the Lyoness business model seems to revolve around recruiting activities instead of discounts and that Lyoness is internationally charged with forgery, fraud and hosting a pyramid scheme.
**
Der Standard reported in July 2012 that the Austrian Economic and Corruption Prosecutor (‘WKStA’) has been granted jurisdiction to investigate and prosecute Lyoness in Austria.[34] The Swiss Handelszeitung mentioned a court case Lyoness lost, which revolved around the question as to whether Lyoness should have issued a financial prospectus before asking investors to finance their foreign-markets advertising campaigns.[35] In September 2012, the same newspaper reported[36] that major, alleged Lyoness partners in Switzerland (Microsoft and Kuoni Travel) were announcing not to continue the partnerships, if there were any to begin with. The Wiener Zeitung reported[37] about a pending lawsuit initiated by the Austrian Consumer Organisation ‘VKI’ in March 2013. The VKI contests 61 clauses of Lyoness’ ‘General Terms and Conditions’, which it called opaque, uncertain, and/or meaningless.[37][38][39] Eric Breiteneder, hired as a legal representative by the organisation, also referred to the concepts used to distinguish various parts of – and benefits within the Lyoness business model as vague and/or undefined elsewhere.**[40][41]The Handelszeitung reported about suspicions that high-level Lyoness members were earlier** involved in (other) pyramid schemes**, like the ‘Spirit of Independence’.[42] It also mentioned a system called ‘GTS’ (Global Trade System), operated by Erin Trade SA, as a former organisation tied to Hubert Freidl.[42] Like Lyoness, this company has been called a pyramid scheme in the public debate.[42] The Kleine Zeitung reported that various experts were looking at the investment schemes for advertising campaigns organised by Lyoness, and whether a prospectus was required before attracting capital from investors.[38]** Lyoness-hired[43] professor Susanne Kalls concluded that no capital market regulations were violated by not issuing a prospectus; attorney Karl Hengstberger came to the opposite conclusion[38] but agreed with Professor Susanne Kalls that the Lyoness business package does not constitute an investment.[38] In the same article, Mathias Vorbach, spokesman of Lyoness, admits that Lyoness may have had some trouble before, but that those days are behind us – Lyoness has learned from its mistakes.[38] He asserts the message that legal problems have only appeared in Austria (a contested claim) and that 95% of the Lyoness members just shop and do not participate in the earning models** offered by Lyoness.[38] However, the Beobachter, after reportedly considering internal Lyoness documents, published an article[44] suggesting that** 99.7% of the Lyoness turnover derives from down-payments on future purchases, not from actual shopping or (saved up) discounts.
**
Lyoness contests that it operates a pyramid scheme, as well as that it violated the relevant capital markets regulations when offering investments without issuing a prospectus.[45]In the meantime, Austrian authorities have started investigations of the Lyoness business model and the related allegations that the company is running an illegal pyramid scheme.[34] Reportedly, similar investigations were started in Hungary;[46] Norway;[47][48] and Poland.[49][50][51][52] Also, it was reported that the Austrian Consumers Union has filed suit against Lyoness for providing participants with unclear and deceptive terms and conditions.[37] VKI is representing clients who contend they** invested money in the advertising campaigns organised by Lyoness, and several option trading packages** offered by Lyoness, but were not provided with a prospectus. In September 2009, Lyoness hired criminal law expert Professor Peter Lewisch to assess whether the company's business model violated the Austrian law concerning illegal pyramid schemes.[53] The study, conducted by Lewisch in September 2013, provided the legal opinion that Lyoness is not a pyramid scheme. Lewisch states in his legal opinion: “The Lyoness shopping community is not a pyramid scheme** within the meaning of §168a StGB (Austrian criminal code)**; it is not a speculation system…members neither need to make deposits, nor are they committed to recruiting new members, nor to behaving in a certain way. The result is that the Lyoness shopping community is not at all against §168a StGB.” [53] The judges of the regional court in Krems,[54] Austria however concluded that the business model of Lyoness is so 'Ponzi-Scheme-like', that contracts between Lyoness an its business partners are not valid. Lyoness has not responded to this statement.[55]
In December 2013, Norwegian authorities have announced a full investigation of Lyoness on the suspicion of it operating an illegal pyramid scheme.[47][48] Lyoness received 3 weeks to respond to the announcement.[56] Lyoness have announced to repay all unhappy (ex) members, which aren't many according to the company.[57] The Austrian Platform for unhappy (ex) members of Lyoness say that it is difficult to get money back from Lyoness.[58] Lyoness pay back 75% of the value of any acquired accounting units.[57] The entrepreneurial (accounting units) part of Lyoness is now named 'Lyconet'.[59] Polish government authorities started an investigation of Lyoness and request information from public sources.[49][50][51][52] Last year such an investigation by the country's public prosecutors was cancelled due to insufficient evidence against the organization.[49] Lyoness denied doing anything illegal in Poland.[50]** In Sweden the authorities have also decided to pursue Lyoness; the national Lottery Authorities (Lotteriinspektionen), responsible for investigating pyramid games, have reported Lyoness to the Stockholm police for pyramid game and chain letter fraud.[60]**
Και το μονο που εχετε να πειτε παπαγαλακια ειναι μια 'μελετη'που αναφερει οτι συμφωνα με τον Αυστριακο ποινικο και συγκεκριμενα παραγραφο 168a η περιγραφη πυραμιδας δεν ταιριαζει στη Lyoness. Αν το διαβασετε λογω φρασεολογιας, ευκολα βγαινουν συμπερασματα.Οπως και τα αντιθετα. Μιλαμε και καθαρα θεμα διατυπωσης, δικηγορικο θεμα και οχι ουσιαστικο.Απλα διαβαστε το.
Ομως ολες οι μηνυσεις, οι αποζημιωσεις, ολες οι οικογενειες που καηκαν εχουν λαθος.
Ακομα και τα χρηματα που μου ΖΗΤΗΘΗΚΑΝ περιγραφονται απο πανω ως 'trading packages'. Αυτο που λετε εσεις δωρεαν.
Και ολως τυχαιως εδω μεσα αυτοι που αμυνονται την πυραμιδα εχουν αμεση σχεση με την εταιρια αυτη.
Kαι θελετε να συνεχισουμε να μιλαμε?Mικρε υπαλληλακο Lyco.
Τη πρωτη ηταν αργα και νυσταζες.
Τη δευτερη δε τα εβρισκες.
Μας εχεις πριξει τα παπαρια με τις μαλακιες που πουλας. Απαντησεις με νουμερα μηδεν, μονο whatever και δηθεν εξυπνα.
Μας εχεις πηξει στα ψεματα τα οποια εχω σε οσες μορφες χρειαστει, οσο και αν σβησετε. Η απατη που προωθεις ειναι πυραμιδα, δεν ειναι δωρεαν και παιρνει χρηματα απο μαγκουφηδες η ηλιθιους.
Λεφτα να βγαλεις δεν γινεται.
Σου εστειλα καταδικες, μηνυσεις και αποζημιωσεις.
Εμενα προσωπικα μου ζητηθηκαν χρηματα για την εγγραφη μου στην Ελλαδα.
Στην Αγγλια πρεπει να πας χερι χερι με μελλος για να σε παρει στην ομαδα του.
Αν θες δινεις λεφτα ΚΑΙ ΕΚΕΙ και ανεβαινεις επιπεδα στη ΠΥΡΑΜΙΔΑ. Εισαι μειον πριν καν αρχισεις και σε ξεζουμιζουν σε καθε βημα.
Σε ρωταω ευθεως αν υποστηριζεις εδω μεσα οτι αυτο που προωθεις δεν ειναι πυραμιδα και δεν απαντας.να απαντησω τι ;;; στα blog που ανεβαζει ο καθε πικραμενος και γραφει το μακρυ και το κοντο του ;;
τα πραγματα ειναι απλα, φυσικα και εχουν γινει καταγγελειες κτλ, το αποτελεσμα ποιο ειναι ;;;
εκλεισε η lyoness σε καμια χωρα ;;; (οχι)
συνεχιζει την αναπτυξη της ;;; (ναι)
εγω που ειμαι στη lyoness δεν εχω πληρωσει τιποτα για να μπω και κερδιζω χρηματα απο τις καθημερινες αγορες μου.
ολα αυτα μου αρκουν.
και να στο πω και αλλιως, και αυριο να κλεισει η lyoness σε ολες τις χωρες δε με νοιαζει γιατι δεν εχω βαλει χρηματα για να τα χασω.
αρα οπως και να το δω κερδισμενος ειμαι.
και κατι τελευταιο, και η apple εχει φαει μυνησεις και εχει πληρωσει προστιμα σε πελατες οπως και αλλες επιχειρησεις , αυτο δε τις εμποδιζει να συνεχισουν την αναπτυξη τους.
Παιζεις και τον χαζο τωρα.
Τη μια νυσταζες, την αλλη δεν τα εβρισκες και ηθελες παλι quote, δεν απαντησες ουτε στα υπολοιπα καθε post αλλα μονο στο μερος που ηθελες, τωρα φταινε τα blog αλλα και παλι στα υπολοιπα που δεν αφορουν blog δεν απαντησες μικρο παπαγαλακι.
Ειναι η εταιρια πυραμιδα ναι η οχι? Πες μας να καταγραψουμε και τιποτα.Εκτος αυτου γιατι να μη βαλουμε blog? Η πυραμιδα σου και οι μαλακιες που γραφεις εδω μεσα εχουν κυρος, αλλα να αντικρουσεις blog δε γινεται. Γιατι σιιιιιιγουρα ειναι ψεματα απο τους κακους αντιπαλους που θελουν να φανε την πυραμιδα σας που εξαπατα. Σπουδαιος συλλογισμος επιπεδου. Πλουσια επιχειρηματοολογια. Για γελια το σκηνικο
Εκτος αυτου, μονο blog σου εκανα quote?
To Aυστριακο επιμελητηριο εργασιας ειναι blog?http://helpv1.orf.at/?story=8304
Δικαστηρια?
http://www.parlament.gv.at/PAKT/VHG/XXI ... 46975.html
Αρθρα ηλεκτρονικου και μη τυπου?
http://www.beobachter.ch/konsum/konsumf ... aende-weg/
In March 2010, the Swiss medium Beobachter published an article[30] by Pascale Hofmeier entitled ‘ Lyoness: Hands off’. In the article, Sara Stalder of the Swiss Consumer Union and Manuel Richard of the Swiss Gambling Commission warn consumers not to do business with Lyoness. In the beginning of 2012, Kleine Zeitung published an article[31] suggesting that Lyoness has deceived the masses by operating an irrelevant shopping community. L’Hebdo, a Swiss medium, reproduced a story about how Lyoness members are told that an investment of 3,000 CHF will eventually lead to 25,000 CHF in return, if enough new, down-paying members are recruited.[32]
http://www.beobachter.ch/konsum/konsumf ... forderung/
http://derstandard.at/1338558799730/Ein ... -Anklaeger
http://derstandard.at/1363708969899/Cau ... sklage-ein
http://derstandard.at/1363707075511/Lyo ... gen-Klagen
http://www.beobachter.ch/konsum/konsumf ... -goldesel/
http://www.kleinezeitung.at/steiermark/ ... piel.story
http://www.kleinezeitung.at/nachrichten ... hter.story
http://www.wienerzeitung.at/nachrichten ... ref=bottom
http://www.format.at/articles/1316/943/ ... rschriften
https://lottstift.no/blog/2013/12/09/lo ... e-lyoness/
http://behindmlm.com/companies/lyoness/ ... stigation/
http://tech.money.pl/artykul/uokik-bada ... 75069.html
http://biznes.interia.pl/finanse-osobis ... 9645,4141/
http://www.handelszeitung.ch/unternehme ... nkkreis-ab
http://derstandard.at/1369362712626/Lyo ... fentlichen
http://www.handelszeitung.ch/unternehme ... pringen-ab
http://www.handelszeitung.ch/unternehme ... ma-lyoness
http://www.lotteriinspektionen.se/sv/Pr ... ramidspel/
http://www.kleinezeitung.at/steiermark/ ... onet.story
https://www.accc.gov.au/media-release/a ... e-operator
http://wirtschaftsblatt.at/home/nachric ... Lyoness-ab
http://www.news.com.au/finance/business ... 7041037837
http://www.news.com.au/finance/business ... 7041037837
http://www.format.at/articles/1317/943/ ... bandsklage
http://www.gvh.hu/szakmai_felhasznalokn ... emben.html
http://www.nachrichten.at/nachrichten/w ... 15,1300757
Μηνυσεις, καταδικες και αποζημιωσεις. Απατες, καταστροφες οικογενειων λογω χρεωνκαι ξανα αποζημιωσεις.
Αλλα και παλι θα βρεις κατι για να μην απαντησεις για την απατη που υποστηριζεις, ειμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ.
Γιατι πολυ απλα ειναι φυσικο για μια πυραμιδα να εξαπατα.
Για εκατοστη φορα γιατι το κανεις ΕΠΙΤΗΔΕΣ γαργαρα.
Η εταιρια ειναι πυραμιδα ΝΑΙ Η ΟΧΙ?καταλαβαίνεις ότι περιμενεις απάντηση απο ένα καθηστερημένο πρόβατο έτσι;
και όχι, δεν υπονοώ να σταματήσεις
Το προβατο βγαζει λεφτα απο εδω μεσα.
Ενα θα σου πω, απλα προσεξε ποσες φορες εχω ρωτησει αν υποστηριζει οτι ειναι πυραμιδα.
Προσεξε επισης ποτε σταματησε να το λεει και ποσες φορες με εχει γραψει, απαντωντας σταδιακα ολο και λιγοτερα.
Ισως να μην ειναι τοσο χαζος.edit Sorry για τα δυο συνεχομενα ποστ.
τα τοσα link θεωρεις πως θα κατσω να τα δω ;;; καλη η ερευνα σου η οποια ομως δε με αφορα και γιαυτο δε μπορω να σου απαντησω.
δεν ειναι δικη μου η lyoness. αρα για τα περεταιρω μιλας (αν θες) κατευθειαν μαζι τους
εγω ουτε εχω καταστραφει απο τη lyoness ουτε τιποτα, μια δωρεαν καρτουλα πηρα απο εναν φιλο, εμαθα καλα πως δουλευει και κερδιζω χρηματα και απο αυτη. τοσο απλα.
Δεν ειναι δωρεαν. Δεν κερδιζεις τιποτα, σου ζητανε παραπανω χρηματα για να πηδηξεις επιπεδα στη πυραμιδα, μπαινεις μεσα, χρωστας. Γινεσαι πλασιε. Και βεβεαια δουλευει, για να σου παιρνει τα λεφτα. Οπως μου ζητησαν κι εμενα για premium package και το κανεις γαργαρα. Οπως και το οτι εχει επιπεδα και το κανεις γαργαρα.
Οι πολλαπλασιασομενες αγορες ειναι απατη ΙΜHO.
Καποιος εχει χασει.
Για ακομα μια φορα οπως και σε προηγουμενο posthttp://behindmlm.com/companies/lyoness- ... t-returns/
Αν δεν επενδυσεις δεν εχει λεφτακια.
Καλη τυχη με την επενδυση σε πυραμιδα.καμια απατη. ξερω ατομο το οποιο ξοδευει 50.000 - 60.000 ευρω τον μηνα μεσω lyoness και εχει καταφερει να παιρνει πισω το 18% απο τα χρηματα έτσι και αλλιως εδινε. (και χωρίς να γραψει κανεναν).
αλλα λογικο αυτο που σκεφτεσαι, απλα δεν εχεις πληρη γνωση γιαυτο.
Και εγω ξερω ατομο που καταστραφηκε οικονομικα. Εκανε εγγραφη που δεν ηταν δωρεαν, οπως και σε μενα.
Εδωσε λεφτα για να ανεβει βαθμιδες στη ΠΥΡΑΜΙΔΑ.Επι του link μοκο ομως οπως περιμενα και εγραψα.
Οπως και στα οσα εγραψα στα προηγουμενα post.
Μονο αοριστολογιες.αν ειναι ετσι τοτε λογικος ο φοβος σου.Μ αμα λεει καεις με τον χυλο φυσας και το γιαουρτι.
σχετικα με το link εξηγει το συστημα συμψηφισμου των μοναδων κτλ. δε μπορω ειδικα τετοια ωρα να κατσω να διαβασω ολο αυτο (συγνωμη) και ουτε θα μπω σε αντιπαραθεση, εχεις την αποψη σου, απο την πλευρα σου εχεις δικιο και σου προτεινω να μη γραφτεις στη lyoness.
Δε μπορεις τετοια ωρα. Μαλιστα.
Μετα απο πληθος ερωτηματων ομως..
για ριχτο ξανα ρε μαστορα να δουμε τι λεει
Οταν ριχνω τα μισα των λινκ...
να απαντησω τι ;;; στα blog που ανεβαζει ο καθε πικραμενος και γραφει το μακρυ και το κοντο του ;;
Και μου απαντας με επιχειρημα apple. Αν εχεις στοιχειωδεις γνωσεις επιχειρηματικοτητας και οικονομιας, αυτο που ειπες ηταν επιπεδου δημοτικου. Ειναι αδιανοητο και εξωφρενικα λαθος. Λογικα καποιο senior παπαγαλακι σου ειπε να το σφυριξεις, σαν αυτα που μου ελεγαν να χωσω χρημα για το premiium package.
Σε πειραζαν τα blogs ομως,...!!!
Δε πειραζει, δινω πολλαπλα link, κανενα blog.τα τοσα link θεωρεις πως θα κατσω να τα δω ;;; καλη η ερευνα σου η οποια ομως δε με αφορα και γιαυτο δε μπορω να σου απαντησω.
Τα link που αποδεικνυουν οτι αυτο που πουλας ειναι μεγιστη απατη. Τα λινκ που εσυ ζητησες αλλα τα ηθελες πρωι, χωρις να ειναι blog και ξαφνικα μετα δε σε αφορουν.
Ολα κοκοκο ομως, οπως ολα οσα λες. Δωσε αριθμους, τυπους και ασε την ανουσια παρλα. -
Αφού είπε το παιδί. Δε τον νοιάζει η τιμή! ! Επιστροφή να έχει τον νοιάζει!
-
Από τα παραπάνω ΟΛΟΙ καταλαβαίνουν ότι οι επιστροφές, εκπτώσεις κλπ. είναι πενταροδεκάρες και μπορείς να έχεις περισσότερες επιστροφές από κάποιες πιστωτικές κάρτες.
Τα λεφτά της λιονές βγαίνουν από τα διχίλιαρα - ΕΙΝΑΙ ΠΥΡΑΜΙΔΑ.
Δίνεις δύο χιλιάρικα και μετά βρίσκεις άλλους που θα δώσουν κι αυτοί δύο χιλιάρικα και θα πουλήσουν αέρα - πυραμίδα στους επόμενους.
Οι πυραμίδες δεν είναι κάτι καινούριο και είναι παράνομες.Όλα τα άλλα περίπλοκα συστήματα επιστροφών, εκπτώσεων κλπ. είναι επίτηδες περίπλοκα, δεν εξηγούνται πουθενά (παρά μόνον σε παρουσιάσεις της εταιρείας) γιατί το μόνο που κάνουν είναι να κρύβουν την πυραμίδα με τα διχίλιαρα.
Κανένας ΣΟΒΑΡΟΣ και ΗΘΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ δεν θα έμπαινε ποτέ σε πυραμίδα με σκοπό να πουλήσει σε κορόιδα την πυραμίδα.
Μόνο ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ. -
Ο χρήστης Νεαρός έγραψε:
Από τα παραπάνω ΟΛΟΙ καταλαβαίνουν ότι οι επιστροφές, εκπτώσεις κλπ. είναι πενταροδεκάρες και μπορείς να έχεις περισσότερες επιστροφές από κάποιες πιστωτικές κάρτες.Τα λεφτά της λιονές βγαίνουν από τα διχίλιαρα - ΕΙΝΑΙ ΠΥΡΑΜΙΔΑ.
Δίνεις δύο χιλιάρικα και μετά βρίσκεις άλλους που θα δώσουν κι αυτοί δύο χιλιάρικα και θα πουλήσουν αέρα - πυραμίδα στους επόμενους.
Οι πυραμίδες δεν είναι κάτι καινούριο και είναι παράνομες.Όλα τα άλλα περίπλοκα συστήματα επιστροφών, εκπτώσεων κλπ. είναι επίτηδες περίπλοκα, δεν εξηγούνται πουθενά (παρά μόνον σε παρουσιάσεις της εταιρείας) γιατί το μόνο που κάνουν είναι να κρύβουν την πυραμίδα με τα διχίλιαρα.
Κανένας ΣΟΒΑΡΟΣ και ΗΘΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ δεν θα έμπαινε ποτέ σε πυραμίδα με σκοπό να πουλήσει σε κορόιδα την πυραμίδα.
Μόνο ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.αφου ειναι πυραμιδα η lyoness και παρανομη γιατι δε τη κλεινουν ;;; (να σωθουμε και εμεις τα θυματα)
-
Ποιος έχει όρεξη να τσεκάρει την τιμή σε συμβεβλημενο βενζινάδικο της περιοχής του και την χαμηλότερη τιμή της περιοχής; (είμαι στο κινητό. .)
-
Ο χρήστης Lyco έγραψε:
αφου ειναι πυραμιδα η lyoness και παρανομη γιατι δε τη κλεινουν ;;; (να σωθουμε και εμεις τα θυματα)
Γιατί τίποτα δεν γίνεται γραπτώς ώστε να υπάρχουν αποδείξεις που θα στήριζαν μια κατηγορία. Γι'αυτο θες να 'μου εξηγήσεις από κοντά'.
-
ρε συ σάξον η όλη 'συζήτηση' δε σε κάνει να ανάψεις ένα τσιγαράκι;
και μετά κι ένα δεύτερο κι ένα τρίτο και στο φινάλε να αυτοπυρποληθείς
-
Ο χρήστης Lyco έγραψε:
Από τα παραπάνω ΟΛΟΙ καταλαβαίνουν ότι οι επιστροφές, εκπτώσεις κλπ. είναι πενταροδεκάρες και μπορείς να έχεις περισσότερες επιστροφές από κάποιες πιστωτικές κάρτες.
Μόνο ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.αφου ειναι πυραμιδα η lyoness και παρανομη γιατι δε τη κλεινουν ;;; (να σωθουμε και εμεις τα θυματα)
Μη βιάζεσαι, μόλις την κλείσουν στην Αμερική (και αποζημιώσουν τα θύματα) σειρά θα έχουν και τα κράτη στη ευρώπη.
Διάβασε εδώ:
***Currently the Financial Fraud Enforcement Task Force, is moving throughout the USA closing down and getting solid convictions and settlements for the consumers. If Lyoness is found to be a Pyramid or Ponzi, then you can bet the settlements will be in the multi-millions of dollars. Hopefully, it will not be another Zeek Rewards!Financial Fraud Enforcement
The Financial Fraud Enforcement Task Force is made up of the senior-level officials from the following federal departments, agencies and offices:
Department of Justice U.S. Attorneys’ Offices Department of the Treasury Department of Commerce Department of Labor Department of Housing and Urban Development Department of Education Department of Homeland Security Securities and Exchange Commission Commodity Futures Trading Commission Federal Trade Commission Federal Deposit Insurance Corporation Board of Governors of the Federal Reserve System Federal Housing Finance Agency Office of Thrift Supervision Office of the Comptroller of the Currency Small Business Administration Federal Bureau of Investigation Social Security Administration Internal Revenue Service, Criminal Investigations Financial Crimes Enforcement Network United States Marshals Service United States Postal Inspection Service United States Secret Service United States Immigration and Customs Enforcement Recovery Accountability and Transparency Board National Credit Union Administration North American Securities Administrators Association National Association of Attorneys General National District Attorneys Association Offices of Inspectors General and related Federal entities, including: Department of Justice Department of the Treasury Department of Housing and Urban Development Department of Homeland Security U.S. Postal Service General Services Administration Small Business Administration National Science Foundation Federal Housing Finance Agency Troubled Asset Relief Program such other executive branch departments, agencies, or offices as the President may, from time to time, designate or that the Attorney General may invite.***
-
Ο χρήστης Νεαρός έγραψε:
Μη βιάζεσαι, μόλις την κλείσουν στην Αμερική (και αποζημιώσουν τα θύματα) σειρά θα έχουν και τα κράτη στη ευρώπη.
Διάβασε εδώ:
*Currently the Financial Fraud Enforcement Task Force, is moving throughout the USA closing down and getting solid convictions and settlements for the consumers.[b] If Lyoness is found to be a Pyramid or Ponzi, then you can bet the settlements will be in the multi-millions of dollars. Hopefully, it will not be another Zeek Rewards!Financial Fraud Enforcement
The Financial Fraud Enforcement Task Force is made up of the senior-level officials from the following federal departments, agencies and offices:
Department of Justice
U.S. Attorneys’ Offices
Department of the Treasury
Department of Commerce
Department of Labor
Department of Housing and Urban Development
Department of Education
Department of Homeland Security
Securities and Exchange Commission
Commodity Futures Trading Commission
Federal Trade Commission
Federal Deposit Insurance Corporation
Board of Governors of the Federal Reserve System
Federal Housing Finance Agency
Office of Thrift Supervision
Office of the Comptroller of the Currency
Small Business Administration
Federal Bureau of Investigation
Social Security Administration
Internal Revenue Service, Criminal Investigations
Financial Crimes Enforcement Network
United States Marshals Service
United States Postal Inspection Service
United States Secret Service
United States Immigration and Customs Enforcement
Recovery Accountability and Transparency Board
National Credit Union Administration
North American Securities Administrators Association
National Association of Attorneys General
National District Attorneys Association
Offices of Inspectors General and related Federal entities, including:
Department of Justice
Department of the Treasury
Department of Housing and Urban Development
Department of Homeland Security
U.S. Postal Service
General Services Administration
Small Business Administration
National Science Foundation
Federal Housing Finance Agency
Troubled Asset Relief Program
such other executive branch departments, agencies, or offices as the President may, from time to time, designate or that the Attorney General may invite.*[/b]
http://mlmhelpdesk.com/lyoness-america-violating-pyramid-ponzi-business-opportunty-security-regulations/τέλεια...... 'If Lyoness is found to be a Pyramid or Ponzi' οπως λεει και το κειμενο σου το οποιο ειναι απο το 2013 ... αρα ακομα ψαχνουν
οταν το βρουν, και την κλεισουν πες μου.... ναι ;;;
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
ρε συ σάξον η όλη 'συζήτηση' δε σε κάνει να ανάψεις ένα τσιγαράκι;και μετά κι ένα δεύτερο κι ένα τρίτο και στο φινάλε να αυτοπυρποληθείς
Θα πεταχτει τωρα ο Lycos και θα με ρωτησει πόσα πακετα κάνω, ποσα € δίνω, αν είχα κάρτα θα γλίτωνα 2% άμεσα και 2% στο αγελαδοκούρεμα κτλ.
-
Ο χρήστης Lyco έγραψε:
τέλεια...... 'If Lyoness is found to be a Pyramid or Ponzi' οπως λεει και το κειμενο σου, για να δουμε τι θα βρουνε.
Για να αρχίσουν τα Αμερικανά να ψιλιάζονται...
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
τέλεια...... 'If Lyoness is found to be a Pyramid or Ponzi' οπως λεει και το κειμενο σου, για να δουμε τι θα βρουνε.
απο το 2013 ειναι το κειμενο στο link. υποθετω ακομα ψαχνουν τα αμερικανακια.
οταν βρουν αυτο που ψαχνουν και κλεισει η lyoness usa ενημερωστε με.... ναι ;;
(εχω μελη της ομαδας μου usa να ξερω να τα ενημερωσω)
-
Ο χρήστης Lyco έγραψε:
απο το 2013 ειναι το κειμενο στο link. υποθετω ακομα ψαχνουν τα αμερικανακια.
οταν βρουν αυτο που ψαχνουν ενημερωστε με.... ναι ;;
Γίνεσαι βαρετός, έχει απαντηθεί το ευφυολόγημα σου με την περίπτωση του Madoff που παρά τα συνεχόμενα report ανθρώπων στο U.S. Securities and Exchange Commission(SEC), όλοι οι έλεγχοι τον έβρισκαν σωστό.
Έτσι υποστήριζε και αυτός ότι δεν είναι πυραμίδα τότε. Όταν βέβαια έσκασε το παραμύθι και αποδείχτηκε ότι όλο αυτό ήταν Ponzi scheme η ζημιά δισεκατομμυρίων δολαρίων στην υγεία των κορόιδων είχε ήδη γίνει. Εδώ είναι οι χιλιάδες έξυπνοι που εξαπατήθηκαν, συγγνώμη, που άδραξαν αυτή την τόσο καλή ευκαιρία ζωής. -
Παρότι κατά τη γνώμη μου χάρη στις προσπάθειες και την υπομονή πολλών μελών το θέμα είναι πλέον ξεκάθαρο, δε μπορώ να αντισταθώ και θα ρωτήσω το εξής:
Υπάρχει κάποιο ΠΑΛΙΟ (όχι νεοεγγραφέν) μέλος που 'χάρη' σε αυτό το thread πήγε και πήρε την κάρτα; Η απάντηση είναι μάλλον προφανής, αλλά... τυχόν θετική απόκριση θα είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
-
Οτι θα σου απαντησει τωρα αυτο το μελος..
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Ρε ililias να στηθω τελικα η ακυρο? Θα βγαλεις ζεστη χρηματορροη?Δεν παρακολουθείς.
Είπαμε, δεν έχει πρατήρια στην περιοχή που κινούμαι κ πρέπει να βρω πρατηριούχους (προσοχή: ΟΧΙ εταιρίες) εγώ, να τους βάλω να γραφτούν στην λιο (πληρώνοντας) κ μετά να βάζω εκεί καύσιμα στις τιμές που βάζω με την κάρτα στόλου κ να μου δίνουν κ επιστροφές. Τα λες αυτά σε πρατηριούχο σήμερα, που είναι όλοι με το ένα πόδι στη φυλακή για χρέη, χωρίς να φας ξύλο; Εγώ, από παλιά, όπου βρω φαγητό κάθομαι, όπου βρω ξύλο φεύγω. Ας έρθει να τους τα πει ο Lyco.Lyco, σε παρακαλώ ξαναδές την παρακάτω ερώτησή μου:
το θεμα δεν ειναι τα 2000 για να μπει ο πρατηριουχος, το θεμα ειναι αν τον παιρνει να δωσει 3% εκπτωση στα καυσιμα.
φυσικα και περνανε οι πρωτες υλες, ξερω ανθρωπους για παράδειγμα στο χωρο της εστιασης και του τουρισμου που τις πρωτες τους υλες (μαναβική, κρεατα, κάβα, χαρτικα κτλ) τα αγοράζουν απο επιχειρησεις που ειναι lyoness ωστε να λαμβάνουν τις πολλαπλασιασμενες επιστροφες και να μειωνουν τα λειτουργικα τους εξοδα.
Κ 3% να δίνει, τα 450 Ε από που μαζεύονται;
Αυτό το 'ξέρω ανθρώπους' είναι μεγάλο παραμύθι, δυστυχώς μόνο για χαζούς.
Εγώ δεν ξέρω κανέναν χονδρέμπορο που να είναι συμβεβλημένος, από που θα ψωνίζω, από λιανομάγαζα συνοικιών της Θεσσαλονίκης;
Όσο προχωράει η συζήτηση, δείχνει ότι ή παπαγαλίζεις ή δεν ξέρεις τι λες. Δώσε ένα παράδειγμα, όχι με ονοματεπώνυμο, αλλά από που αγοράζει (δεν μπορείς να αναφέρεις συμβεβλημένη επιχείρηση;!;!;!) κ πόσο του κοστίζει, τελικά, το κρέας, η μαναβική, τα χαρτικά. Κ αν κάνω λάθος, θα σου ζητήσω συγνώμη, θα πάρω κάρτα κ θ' αγοράζω κ εγώ από εκεί.τα 450 μαζευονται απο τον συνολικο ογκο αγορων που κάνει το μέλος.
παράδειγμα έδωσα με τις δικες σου καταναλώσεις πιο πισω.
ολες οι επιχειρησεις που ειναι στη lyoness και χονδρεμποροι ειναι εδω: https://www.lyoness.net/internal/gr/Pub ... el-GR&ol=3
Πες μου από που αγοράζει ο γνωστός σου κρέατα κ μαναβική, πόσο πληρώνει το κιλό κ πόσα παίρνει επιστροφή (για να βρούμε το πραγματικό κόστος ανά κιλό).
Για πληροφόρησή σου, τ' αδέλφια της γυναίκας μου (5 τον αριθμό) έχουν στην Αθήνα ψησταριές, εστιατόρια κ κρεοπωλεία (έχουμε φάει εκεί αρκετές φορές με παιδιά από το 4τφ), οπότε όχι φίδια, σοβαρές κουβέντες.Ρώτα κάποιον από τους γνωστούς σου (που δεν θέλεις να πεις όνομα να τον ρωτήσω εγώ - σεβαστό) από που αγοράζει κρέατα, χαρτικά κ μαναβική κ δώσε μου (έστω) τα στοιχεία των προμηθευτών / χονδρεμπόρων να επικοινωνήσω εγώ μαζί τους. Δεν μπορεί να μην μπορείς, συμβεβλημένες επιχειρήσεις είναι, διαφημίζονται στο σάιτ σας!!!
-
Όλες αυτές οι οικονομικές...πατέντες δημιουργούνται όχι για να πλουτίσουν οι συμμετέχοντες, αλλά αυτοί που τις δημιουργούν.
-
Κοίτα, ο λυκο μου είπε ότι θα έχω μεγαλύτερες επιστροφές αν γράψω από κάτω μου επιχείρηση κ περνάει τα έξοδά της κ έφερε παράδειγμα γνωστού του. Ε, μετά από τη συζήτηση είναι ξεκάθαρο ότι έξοδα επιχείρηση ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να περάσει, αφού πχ για καύσιμα στέλνει τον άλλο που έχει επιχείρηση με έδρα Καλαμάτα κ συνεργασία πχ με την ΕΚΟ, να βάζει καύσιμο σε πρατήριο ιδιώτη στο Αίγιο ή στο Μεσολόγκι (sic), χωρίς να τον ενδιαφέρει η τιμή. Είναι δυνατόν;
Επίσης, όταν μου είπε ότι περνάει κ τη μισθοδοσία, εννοούσε ότι μπορώ να πληρώνω τους μισθούς των εργαζομένων με κουπόνια ΑΒ και Κωτσόβολου. Λες να το πω αυτό στους Βούλγαρους οδηγούς; Στον Τούρκο; Άσε που είναι παράνομο.Πρώτες ύλες (που επίσης ανέφερε), μια απ' τα ίδια: Οι αγρότες δεν είναι συμβεβλημένοι με τη λιο. Για βοηθιτικές ύλες κ υλικά συσκευασίας, τζίφος: Μια εταιρία απ' όπου αγοράζω λάδια είναι στη Σουηδία κ δεν είναι συμβεβλημένη με τη λιο. Ν' αγοράζω από τον ΑΒ λάδια δεν παίζει, ακόμα κ αν ξεχάσουμε την τιμή: δεν τα έχει καν. Χαρτοκιβώτια δεν, η SCA δεν είναι στη λιο. Άρα πως σκατά η εταιρία στην Τουρκία, που έλεγε ο λυκο ότι έβαλε από κάτω του ο φίλος του στην Ελλάδα, χαλάει 27.000 τον μήνα μέσω κάρτας λιο; Αφού ούτε στην Τουρκία έχουν συμβεβλημένες επιχειρήσεις.
Τώρα, περιμένω να δω αν μου πει ότι τα κουνιάδια μου πρέπει να πάρουν κάρτες κ να ψωνίζουν κρέατα, χαρτικά κ μαναβική από μανάβικα, κρεοπωλεία κ σούπερ μάρκετ σε τιμές λιανικής κ μετρητοίς, αντί από χονδρέμπορους σε τιμές χονδρικής κ με πίστωση. Κ το περιμένω γιατί ειδικά στα κρέατα (που ο λυκο ανέφερε μόνος του όταν τον ρωτούσα για τα καύσιμα) τα περιθώρια έκπτωσης είναι της τάξης του 0,1%, οπότε πως ο άλλος θα δίνει 2% + 1% + επιστροφές + ξερωγωτιάλλο; Μήπως ξέρουν κάτι που δεν ξέρουμε;
Περιμένω με αγωνία την απάντησή του. -
Ο χρήστης NickNT έγραψε:
Παρότι κατά τη γνώμη μου χάρη στις προσπάθειες και την υπομονή πολλών μελών το θέμα είναι πλέον ξεκάθαρο, δε μπορώ να αντισταθώ και θα ρωτήσω το εξής:Υπάρχει κάποιο ΠΑΛΙΟ (όχι νεοεγγραφέν) μέλος που 'χάρη' σε αυτό το thread πήγε και πήρε την κάρτα; Η απάντηση είναι μάλλον προφανής, αλλά... τυχόν θετική απόκριση θα είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
υπαρχουν ατομα
Πυραμίδες (όχι της Αιγύπτου, ούτε του Λιακό)