-
Ο χρήστης X-ELTASSOS έγραψε:
και οι ιδιωτες πρεπει να πληρωσουν συμμετοχη?οχι, για τα φυσικα προσωπα ειναι δωρεαν. μονο οι επιχειρησεις πληρωνουν αλλα λαμβανουν και τον εξοπλισμο, καρτες, προβολη, διαφημιση κτλ.
-
Ο χρήστης italakias- έγραψε:
αν και τα 2 χιλιαρικα στις ημερες μας φανταζουν πολλα ,ιδιαιτερα αν τα σκας cash,πρακτικα και μακροπροθεσμα μπορει να συμφερει τον επιχειρηματια αφουν λες οτι ειναι μονιμα.συμφωνω, ειναι πολλα και μαλιστα ειναι αδικο κατα τη γνωμη μου να σκαει 2 χιλιαρικα ενα μικρο μαγαζακι και 2 χιλιαρικα μια μεγαλυτερη επιχειρηση. θα επρεπε να εχουν 3-4 πακετα και να διαλεξει ο καθε επιχειρηματιας. αλλα αυτα τα αποφασιζουν απο την Αυστρια. αλλα γενικα τα 2000 αν καλοσκεφτεις οτι σου δινουν ενα ετοιμο loyalty προγραμμα με παγκοσμια αποδοχη δεν ειναι πολλα. και σε γενικες γραμμες οι επιχειρησεις τα κανουν αποσβεση (ξερω επιχειρηση που τα εκανε αποσβεση μεσα σε 3 μηνες απο νεους πελατες lyoness που πηγαν).
-
Ει, ανθυποφαραώ lyco, στη σελίδα της apple στη wiki είναι 99% info και 1% legal issues, σε εσάς συμβαίνει το ανάποδο, γιατί; Σας ζηλεύουν μήπως;
Sent from my phone using some app
-
Μου αρεσει που απαντας μονος σου και λαθος.
Μεχρι που σου ειπα οτι προσωπικα μου ΖΗΤΗΘΗΚΑΝ χρηματα. Αυτο δεν ειναι δωρεαν.
Περιγραφεται ακριβως αυτη μου η εμπειρια στο link που εδωσα, μου φαινεται λοιπον περα για περα αληθες γιατι μου ΣΥΝΕΒΗ και αποδεικνυει τα λεγομενα σου ως ΨΕΥΔΗ.Εχουν γινει τοσο παρανομα αλλα δε σε ενδιαφερει γιατι εσυ κερδιζεις?
Αλλοι καταστραφηκαν αλλα στα @@ γιατι εσυ ξερεις?
Εγω δε μπορω να γραφτω χωρις να ειμαι σε καποια ομαδα και να κερδιζει αλλος παραπανω απο τις αγορες μου και εγω λιγοτερα απο αυτον αλλα δεν ειναι πυραμιδα?
Να δουμε τι αλλο θα πειτε για να παρετε κανα ευρω παραπανω. -
Και ολως τυχαιως εδω μεσα αυτοι που αμυνονται την πυραμιδα εχουν αμεση σχεση με την εταιρια αυτη.
Kαι θελετε να συνεχισουμε να μιλαμε?ναι να τα πουμε να μαθουμε...
Εγω προσωπικα αν δεν ειχε γινει αυτο το θεμα τη ΛΙΟΝΕΣΣ ουτε που την ηξερα.παντως τα 2000 ειναι δυσκολα μετρητα.
Καλυτερα θα ηταν συμψηφιστικα εναντι μελλοντικων προμηθειων σε βαθος 2-ετιας, και το συστημα θα απογειωθει μεχρι το τελευταιο μπαρακιφημες λενε πως απο τον Νοεμβριο θα ειναι και με δοσεις τα 2 χιλιαρικα. θα δειξει...
-
Ο χρήστης italakias- έγραψε:
600 ευρω ζηταει ο επαγγελματικος οδηγος για μια φωτογραφια.
Το θεμα ειναι οτι στον επαγγελματικο οδηγο σπανια θα μπεις για να διαλεξεις ή να βρεις επιχειρηση.
Ενω αυτοι μεταξυ τους θα αλληλουποστηριζονται αφου υποτιθεται εχουν κερδος.Αν στη lyo κερδίζεις 2% αγοράζοντας ένα προϊόν αλλά εγώ που δεν είμαι μέλος της σου κάνω 10% έκπτωση για το ίδιο προϊόν από που κερδίζεις περισσότερο?
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Περιγραφεται ακριβως αυτη μου η εμπειρια στο link που εδωσα, μου φαινεται λοιπον περα για περα αληθες γιατι μου ΣΥΝΕΒΗ και αποδεικνυει τα λεγομενα σου ως ΨΕΥΔΗ.Εχουν γινει τοσο παρανομα αλλα δε σε ενδιαφερει γιατι εσυ κερδιζεις?
Εγω δε μπορω να γραφτω χωρις να ειμαι σε καποια ομαδα και να κερδιζει αλλος παραπανω απο τις αγορες μου και εγω λιγοτερα απο αυτον αλλα δεν ειναι πυραμιδα?
Να δουμε τι αλλο θα πειτε για να παρετε κανα ευρω παραπανω.δεν ειναι ψευδη, στην ελλαδα ειναι δωρεαν η εγγραφη. οποιος θελει μπορει να γραφτει δωρεαν απο την ελληνικη ιστοσελιδα.
δεν εχουμε αμεσο οφελος αν γραφτει καποιος δωρεαν απευθειας απο την ιστοσελιδα. απλα αυξανονται τα μελη και οι τζιροι γενικοτερα το οποιο ειναι καλο για ολους.
-
Μια απο τις λιγες προσπαθειες που δεν εχει σβησει η lyoness (αν και τα παπαγαλακια στα σχολια εννοειται υπαρχουν).
http://behindmlm.com/companies/lyoness- ... t-returns/
Οοοοοχι, καμια πυραμιδα, καμια επενδυση, δωρεα χρημα, ολα διαφανη, καμια απατη.
-
Ο χρήστης chrooooo έγραψε:
Ει, ανθυποφαραώ lyco, στη σελίδα της apple στη wiki είναι 99% info και 1% legal issues, σε εσάς συμβαίνει το ανάποδο, γιατί; Σας ζηλεύουν μήπως;Sent from my phone using some app
γιατι ειναι κατι νεο και 'περιεργο' γιαυτο, και εγω στην αρχη ημουν δυσπιστος. και εδω που τα λεμε η lyoness κανει ηδη ζημια στις τραπεζες και απο το 2015 που θα βγαλει και τη δικη της mastercard (χωρις τη συνεργασια με καποια τραπεζα) πεταει τελειως τις τραπεζες απεξω (το σκεφτηκες ποτε αυτο ;;;)
-
Ο χρήστης Lyco έγραψε:
και οι ιδιωτες πρεπει να πληρωσουν συμμετοχη?
οχι, για τα φυσικα προσωπα ειναι δωρεαν. μονο οι επιχειρησεις πληρωνουν αλλα λαμβανουν και τον εξοπλισμο, καρτες, προβολη, διαφημιση κτλ.
Τον οποίο εξοπλισμό όμως τον εκμεταλλεύεται η lyo
-
Αυτή η καραμέλα για τις τρελλές επιστροφές αν πιάσεις μια επιχείρηση και κάνεις b2b συναλλαγές ακούγεται πολύ γλυκιά. Έχω όμως μια απορία σαν άνθρωπος που έχει επαφή με την αγορά από τότε που την λέγαμε χονδρική και πριν ανακαλύψουν κάποιοι γκλαμούράτους όρους του στυλ b2b χρηματοροές κλπ και στο σχολείο μας μάθανε να κάνουμε και έναν πολλαπλασιαμό χωρίς κομπιουτεράκι. Πως θα μπορέσει ο προμηθευτής να κάνει την έκπτωση στον αγοραστή όταν δουλεύουνε με μονοψήφια ποσοστά κέρδους και το κέρδος είναι ελάχιστο, άντε να το πω αλλιώς μια που μάλλον καταλαβαίνετε μόνο με μοντέρνους όρους κάποιοι. Το markup είναι μηδαμινό έως ανύπαρκτο στους περισσότερους τομείς.
Άλλη ερώτηση οι πολλαπλασιαζόμενες επιστροφές πως προκύπτουν αφού όλοι είναι κερδισμένοι; Ή κάποιοι πληρώσανε/χάσανε τα χρήματα τους ή ξεχάσανε να γράψουνε στην Αγία Γραφή το θαύμα που έκανε ο Χριστός και ευλόγησε την κάρτα και κάποιοι εισπράτουνε χρήματα χωρίς να παρέχουνε κάποια υπηρεσία, να πουλάνε ή να παράγουνε κάποιο προϊόν.
Για τις μπούρδες που γράφετε μερικοί ότι με 600€ κάνει κανείς απλά μια καταχώρηση σε έναν κατάλογο. Πρώτα από όλα δεν πιστεύω ότι όντως με 600€ βάζεις απλά μια καταχώρηση ή ότι η απλή καταχώρηση κοστίζει 600€. ΑΝ ισχύουν τα νούμερα με τα 2000€ που ζητάνε για ένα μικρομάγαζο βάζει 3 καταχωρήσεις σε διαφορετικούς καταλόγους που θα πάνε σε στοχευμένο κοινό με ποιο καλή απόδοση από τα τοπικά μέλη της εν λόγω εταιρείας. Να μην πω δε ότι με τα χρήματα αυτά μπορεί να κάνει κάποιος μέχρι και τηλεοπτικό σπότ σε τοπικό κανάλι ή τεράστια ραδιοφωνική καμπάνια ιδίως επαρχία ή πολλές άλλες πιο αποδοτικές και μετρήσιμες ενέργειες μάρκετιγκ.
-
οχι, για τα φυσικα προσωπα ειναι δωρεαν. μονο οι επιχειρησεις πληρωνουν αλλα λαμβανουν και τον εξοπλισμο, καρτες, προβολη, διαφημιση κτλ.
ναι ναι το καταλαβαινω τωρα.
αφου ομως ειναι μια win-win-win επικερδης κινηση γιατι δεν συμψηφιζετe το εταιρικο παγιο με μελλοντικες εισροες?
Ρωταω γιατι εχω επιχειρηση. Με ενδιαφερει το θεμα αλλα 2000 δεν τα δινω, με αβεβαια αποτελεσματα, me tipota.
Σιγα το κοστος να κανεις μια καταχωρηση στο web....Αν εχεις να μου πεις κατι και ΠΜ ειναι οκ....
αυτα τα αποφασιζει η lyoness και απο τη στιγμη που ειναι ετσι δεν γινεται διαφορετικα. οποια επιχειρηση θελει να μπει το κοστος ειναι στανταρ. τι επιχειρηση εχεις ??
-
Ο χρήστης Lyco έγραψε:
Να δουμε τι αλλο θα πειτε για να παρετε κανα ευρω παραπανω.δεν ειναι ψευδη, στην ελλαδα ειναι δωρεαν η εγγραφη. οποιος θελει μπορει να γραφτει δωρεαν απο την ελληνικη ιστοσελιδα.
δεν εχουμε αμεσο οφελος αν γραφτει καποιος δωρεαν απευθειας απο την ιστοσελιδα. απλα αυξανονται τα μελη και οι τζιροι γενικοτερα το οποιο ειναι καλο για ολους.
Sv2 παιδι μου αναγνωση γνωριζεις?
Ειναι ψευδη τα οσα λες.
Δεν μπορεις να λες στα @@ σου οταν κερδιζεις εσυ, οταν συμμετεχεις σε εταιρια που διαπραττει παρανομιες συμφωνα με το link.
Γιατι ολοι οι υπολοιποι μαγκουφηδες δεν θα εχουν τη τυχη σου αλλα του link αν ασχοληθουν επενδυοντας.
Αν δεν...υπαρχουν οι bonus cards και δε μπλεκουν με πυραμιδες και μαλακιες.
Και στο Αγγλικο site ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΦΤΩ παρα μονο αν συμμετεχω σε ΠΥΡΑΜΙΔΑ.
Και οταν καταλαβαν τα παπαγαλακια οτι θα επιχειρησω εγγραφη στο Ελληνικο ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ!!!!!!!!!
Διαβασε αναλυτικα το link του wiki, διαβασε ολα τα citations και μην αφοριζεις επειδη εσυ κερδιζεις γιατι ΕΣΥ επωφελεισαι αν καποιος απο εδω μεσα γραφτει επειδη ειναι ηλιθιος. -
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Τον οποίο εξοπλισμό όμως τον εκμεταλλεύεται η lyo
οχι βεβαια, ο εξοπλισμος ειναι της επιχειρησεις και την βοηθαει να καταχωρει τις συναλλαγες, να κανει εγγραφες τους πελατες της μεσα σε 1 λεπτο κτλ..
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
600 ευρω ζηταει ο επαγγελματικος οδηγος για μια φωτογραφια.
Το θεμα ειναι οτι στον επαγγελματικο οδηγο σπανια θα μπεις για να διαλεξεις ή να βρεις επιχειρηση.
Ενω αυτοι μεταξυ τους θα αλληλουποστηριζονται αφου υποτιθεται εχουν κερδος.Αν στη lyo κερδίζεις 2% αγοράζοντας ένα προϊόν αλλά εγώ που δεν είμαι μέλος της σου κάνω 10% έκπτωση για το ίδιο προϊόν από που κερδίζεις περισσότερο?
Τα ειπα αυτα σε πιο προηγουμενο ποστ σαξον.
-
αφου ομως ειναι μια win-win-win επικερδης κινηση γιατι δεν συμψηφιζετe το εταιρικο παγιο με μελλοντικες εισροες?
Ρωταω γιατι εχω επιχειρηση. Με ενδιαφερει το θεμα αλλα 2000 δεν τα δινω, με αβεβαια αποτελεσματα, me tipota.
Σιγα το κοστος να κανεις μια καταχωρηση στο web....Αν εχεις να μου πεις κατι και ΠΜ ειναι οκ....
Δεν μπρούν να το συμψηφίσουν πολύ απλά γιατί χρειάζονται αυτά τα λεφτά μπροστά ώστε να πληρώσουν τις ,5% επιστροφές στα επόμενα κορόιδα. Αφού αυτά είναι τα μόνα τους έσοδα (συν αυτά που ζητάνε όπως από τον g47). Γι αυτό είναι πυραμίδα. Παίρνουν 2χίλιαρα, βάζουν τα μισά στην τσέπη, με τα υπόλοιπα πληρώνουν επιστροφές κλπ κλπ
-
Ο χρήστης gakost έγραψε:
Αυτή η καραμέλα για τις τρελλές επιστροφές αν πιάσεις μια επιχείρηση και κάνεις b2b συναλλαγές ακούγεται πολύ γλυκιά. Έχω όμως μια απορία σαν άνθρωπος που έχει επαφή με την αγορά από τότε που την λέγαμε χονδρική και πριν ανακαλύψουν κάποιοι γκλαμούράτους όρους του στυλ b2b χρηματοροές κλπ και στο σχολείο μας μάθανε να κάνουμε και έναν πολλαπλασιαμό χωρίς κομπιουτεράκι. Πως θα μπορέσει ο προμηθευτής να κάνει την έκπτωση στον αγοραστή όταν δουλεύουνε με μονοψήφια ποσοστά κέρδους και το κέρδος είναι ελάχιστο, άντε να το πω αλλιώς μια που μάλλον καταλαβαίνετε μόνο με μοντέρνους όρους κάποιοι. Το markup είναι μηδαμινό έως ανύπαρκτο στους περισσότερους τομείς.Άλλη ερώτηση οι πολλαπλασιαζόμενες επιστροφές πως προκύπτουν αφού όλοι είναι κερδισμένοι; Ή κάποιοι πληρώσανε/χάσανε τα χρήματα τους ή ξεχάσανε να γράψουνε στην Αγία Γραφή το θαύμα που έκανε ο Χριστός και ευλόγησε την κάρτα και κάποιοι εισπράτουνε χρήματα χωρίς να παρέχουνε κάποια υπηρεσία, να πουλάνε ή να παράγουνε κάποιο προϊόν.
Για τις μπούρδες που γράφετε μερικοί ότι με 600€ κάνει κανείς απλά μια καταχώρηση σε έναν κατάλογο. Πρώτα από όλα δεν πιστεύω ότι όντως με 600€ βάζεις απλά μια καταχώρηση ή ότι η απλή καταχώρηση κοστίζει 600€. ΑΝ ισχύουν τα νούμερα με τα 2000€ που ζητάνε για ένα μικρομάγαζο βάζει 3 καταχωρήσεις σε διαφορετικούς καταλόγους που θα πάνε σε στοχευμένο κοινό με ποιο καλή απόδοση από τα τοπικά μέλη της εν λόγω εταιρείας. Να μην πω δε ότι με τα χρήματα αυτά μπορεί να κάνει κάποιος μέχρι και τηλεοπτικό σπότ σε τοπικό κανάλι ή τεράστια ραδιοφωνική καμπάνια ιδίως επαρχία ή πολλές άλλες πιο αποδοτικές και μετρήσιμες ενέργειες μάρκετιγκ.
αν δε μπορει να δωσει εκπτωση η επιχειρηση δεν μπορει να μπει και lyoness. τα παντα ξεκινανε απο την εκπτωση που δινουν οι επιχειρησεις.
οι πολλαπλασιασμενες επιστροφες προκυπτουν απο τον συνολικο ογκο αγορων που γινονται. αλλα αυτο μπορει να στο εξηγισει καλύτερα καποιος απο κοντα (να ανοιξει και το ηλεκτρονικο του γραφειο και να στο δειξει).
και στη lyoness ειναι μετρησιμα τα αποτελεσματα marketing
http://www.youtube.com/watch?v=I3timqUzrK4 - http://www.loyaltyprogram.com
-
Δεν μπρούν να το συμψηφίσουν πολύ απλά γιατί χρειάζονται αυτά τα λεφτά μπροστά ώστε να πληρώσουν τις ,5% επιστροφές στα επόμενα κορόιδα. Αφού αυτά είναι τα μόνα τους έσοδα (συν αυτά που ζητάνε όπως από τον g47). Γι αυτό είναι πυραμίδα. Παίρνουν 2χίλιαρα, βάζουν τα μισά στην τσέπη, με τα υπόλοιπα πληρώνουν επιστροφές κλπ κλπ
Και βεβαια θα βαλουν λεφτα στην τσεπη,εσυ τι περιμενες ,να το κανουν δωρεαν;
-
Ο χρήστης gakost έγραψε:
Με 2000 κανεις δικό σου loyalty πρόγραμμα (πχ κάθε πελάτης που θα σου φέρνει πελάτη θα εισπράττει προμήθεια 2%) φουλ έξτρα με κάρτες, tablet και όλα τα κομφορ και σου μένουν και φράγκα για δυνατή διαφήμιση adwords. Απλά πρέπει να έχεις και ενώ προϊόν που αξίζει τον κόπο...
-
οχι, οι επιστροφες προκυπτουν απο την % εκπτωση που δινουν οι επιχειρησεις δεν εχουν σχεση με τα 2χιλιαρα. τα 2χιλιαρα ειναι το κοστος για ενα ετοιμο loyalty πακετο με παγκοσμια αποδοχη. ειναι τελειως ασχετα. τα παντα ξεκινανε απο την εκπτωση που δινουν οι επιχειρησεις.
Πυραμίδες (όχι της Αιγύπτου, ούτε του Λιακό)