-
Ναι, ναι
-
Μη σου πω πως ο Αλονσο είναι ένα επίπεδο πάνω από τον Senna
-
Οχι οχι ο Φεττελ ειναι...(καλως το παιδι- 3-0)!
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
O Mansell δεν είχε κόψει ποτέ τον Alonso.Πουστολούη ήθελες να πεις αλλά τσπα.
Ειχε κοψει τον Σεννα ομως
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Πες τα βρε συ Αλμπα γιατι καποιοι δεν βλεπουν τα αυτονοητα..Στο bbc ειπαν οτι ο Αλονσο Σαββατο βραδυ χωρις να το κανει κρυφα πηγε στο motorhome της RedBull
Ξερουμε κατι?
Ισχύει.Το κακό με τον Alonso είναι ότι τον θέλουν όλοι......αλλά είναι αυτός που θα αποφασίσει σε ποιόν θα πάει
Στο όλο μεταγραφικό παζάρι υπάρχουν δύο σταθερές:
-στη ferrari, η οποία για την επόμενη διετία τουλάχιστον θα τελεί σε μεταβατικό στάδιο αναδιοργάνωσης, δεν θέλει να πάει κανένα μεγάλο όνομα
-η Honda θέλει διακαώς τον Alonso,αφού θεωρεί το υπάρχον δίδυμο ανεπαρκές και οι διάφορες λύσεις τύπου Μπότας δεν έχουν κανένα appeal,και σαν εναλλακτική λύση έχουν το Vettel-Newey......στους οποίους ακούω ότι προσπαθούν τώρα να κάνουν mega προσφορά.To επικίνδυνο με την πρόταση των ιαπώνων είναι ότι όποιος πάει εκεί........ κινδυνεύει να φάει το σκατό της περιόδου προσαρμογής του συνδυασμού για καμιά διετία και μετά να του εμφανιστεί από το πουθενά ως teammate του ένας νέος Ricciardo.......και να πάρει τον τίτλο με το καλημέραΤο κλειδί των εξελίξεων το κρατά ο LCdM.Θα του (και θα τους)κάνει τη χάρη να τον αποδεσμεύσει χωρίς νομικές επιπλοκές;Εγώ ελπίζω ότι ο ισπανός δεν θα κάνει τη χάρη στους τρομοκρατημένους οπαδούς του Kimi να φύγει.....όπως είναι βέβαιο ότι οι δικηγόροι δεν μπορούν να κάνουν τον Kimi να πάει πιο γρήγορα :shifty
ΙΜΗΟ η RBR,δεδομένης της φιλοσοφίας της (δεν προσλαμβάνουμε μεγάλα ονόματα,τα ονόματα τα φτιάχνουμε εμείς,είμαστε νεανική ομάδα,ανοίγουμε νέες αγορές κλπ),όποιες επαφές και αν διατηρεί δεν θα προσλάβει μεγάλο όνομα......
Ναι, τα 'αυτονόητα' είναι ότι ο Alonso είναι ο μόνος πιλότος της σημερινής F1 που αξίζει τα 'γαλόνια' του Ελεος
αυτά τα γράφεις εσύ.....έτσι όπως τα μεταφράζεις....πάντως
-δεν φταίει ο Alonso αν η Honda του τάζει τον ουρανό με τα άστρα για να τον εντάξει στο δυναμικό της
-δεν φταίει ο Alonso αν η Ferrari κόβει φλέβες για να τον κρατήσει ως το 2019
-δεν φταίει ο Alonso επειδή αποκάλυψε σε παγκόσμια τηλεοπτική κάλυψη τη γύμνια του Rai
-δεν φταίει ο Alonso επειδή με σκάρτα μονοθέσια τερμάτισε τρεις φορές την τελευταία πενταετία δεύτερος στο πρωτάθλημα (ουτοπία για οποιονδήποτε άλλον πιλότο)
-δεν φταίει ο Alonso επειδή θεωρείται από τους καλύτερους όλων των εποχών,όχι από τους tifosi των bar.....αλλά από τους καλύτερους παγκοσμίως κριτές του χώρου -
Εμ τι να κάνω, αφού αποφεύγεις να απαντήσεις σε μια απλούστατη ερώτηση, που σου έκανα, γράφω και γω. Μη μου δίνεις σημασία.
-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
-δεν φταίει ο Alonso επειδή με σκάρτα μονοθέσια τερμάτισε τρεις φορές την τελευταία πενταετία δεύτερος στο πρωτάθλημα (ουτοπία για οποιονδήποτε άλλον πιλότο)Φυσικά και φταίει που έχασε 3 φορές το πρωτάθλημα ο αιώνιος δεύτερος Κάτσε να έρθει ο τελευταίος πρωταθλητής στην ομάδα και θα δεις πως έρχονται οι τίτλοι Oh wait...
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
...Προχθές με εντυπωσίασε μόνο ο Alonso!!...
Μόνο προχθές; Τα τελευταία 10 χρόνια θα έλεγα.
......να μην σου πω τα τελευταία είκοσι.......από όταν τυχαία γνώρισα τον πατέρα του,που μέτραγε τα ψιλά για να φουλάρει ένα σαραβαλιασμένο peugeot 405, προκειμένου να γυρίσουν οδικώς μετά από αγώνα kart του μικρού....από την Val Vibrata πίσω στην Ισπανία.......την ίδια εποχή που κάποιος άλλος,με τις πάνες ακόμα στον κώλο, γύρναγε την Ευρώπη με kart σπονσοραρισμένο από τη McL,με φορτηγάκια της McL και χρήμα από τον Bernie......εγώ θα ντρεπόμουν τους συναθλητές μου να γυρίζω με τα φορτηγά της McL,με τα πάντα πληρωμένα και να γυαλίζω σε συνεντεύξεις το logo της..........πολλώ δεν μάλλον δεν δα μου πέρναγε καν από το μυαλό να κάνω τη ζωή μου φωτορομάντσο..... υποδυόμενος τον Βασιλάκη Καϊλα στα 30 μου
Youtube Video -
Ο ένας είχε την υποστήριξη της McLaren μικρός, ο άλλος δεν είχε υποστήριξη και ήταν πτωχός.
Άρα ο δεύτερος είναι καλύτερος, λογική που σκοτώνει.Βλέπεις η McLaren τυχαία την έδωσε την υποστήριξη, μια μέρα που βαριόντουσαν ρίξανε μια κλήρωση.
Και ο άλλος ο ξεδιάντροπος δέχτηκε την υποστήριξη, αντί να πει ΟΟΟΟΟΧΙ εγώ θα βάλω τον πατέρα μου να μετράει τα ψιλά για να φτάσω ψηλά. Παλιοχαρακτήρας.
Τον άλλο τον άχρηστο τον θυμάσαι; Ένας Σενα, ο μπαμπάς του ήταν ζάμπλουτος και έκανε τον καμπόσο στα παιδάκια από τις φαβέλες που μάζευαν πεταμένα λάστιχα από τις χωματερές για να τρέξουν. Ο κουραμπιές
-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
......να μην σου πω τα τελευταία είκοσι.......από όταν τυχαία γνώρισα τον πατέρα του,που μέτραγε τα ψιλά για να φουλάρει ένα σαραβαλιασμένο peugeot 405, προκειμένου να γυρίσουν οδικώς μετά από αγώνα kart του μικρού....από την Val Vibrata πίσω στην Ισπανία.......
ο GeoF1 μόλις έχει λιποθυμήσει και όταν συνέλθει θα στείλει πμ για αυτόγραφο
-
To βιντεάκι εξηγεί πολλά για το πώς ένα ωραίο ανοιξιάτικο απόγευμα, σε μια ομάδα που αποτελείτο από 1998 βρετανούς,έναν ισπανό και έναν ιταλό (Fabrizio Borra),κάποιο παιδάκι διαμαρτυρήθηκε ότι του έκλεψαν τη νίκη μέσα από τα χέρια και ξεκίνησε η επιχείρηση:
'Fernando won in Monaco fair and square in 2007. Lewis was generally quicker through the weekend, but in qualifying Fernando did it and Lewis didn’t. Lewis was quicker in the first run but then he made mistakes and Fernando got pole.Fernando won the race because he pulled an 11-second gap in the first stint when Lewis had (tyre) graining and after that Fernando was just cruising because we had rear brake issues.
But after the race, Ron said to Fernando: ‚Be nice to Lewis because we had to (pit) stop him early.’ And Fernando said: ‚What do you mean? I was just cruising.’
He got very annoyed about that because it was like Ron saying we handed you the victory. Even after that, the relationship was unrecoverable.'Εξηγεί επίσης πόσο αξιολύπητος είναι όταν αποφασίζει να προφασιστεί το παιδί του γκέτο,κατηγορώντας το Rosberg ότι μεγάλωσε στα πούπουλα.
Την πρώιμη καριέρα του ο Lewis τη χρωστά στο Bernie,στον οποίο ανήκε η ιδέα να φέρει έναν μαύρο στο circus και αυτός εξασφάλισε το σπονσοράρισμα από τη McL.O Dennis το 2004 δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος από την εξέλιξη του μικρού και ήταν έτοιμος να πουλήσει τα δικαιώματά του.....για να σώσει τελικά την καριέρα του ένας καλός αγώνας στη Βρετανία.
Α propos χορηγία ξεχορηγία........ ο μαύρος παγκόσμιο τίτλο στα kart δεν είδε ποτέΟ Senna ήταν πολύ έξυπνος για να κάνει τις κοτσάνες του Lewis........και το βασικότερο απ' όλα ήξερε πώς να συμπεριφερθεί σε συναθλητές του, ανάλογα με το αν ήταν λιοντάρια ή κότες.......γιατί ήξερε ότι τα λιοντάρια δαγκώνουν.........γι αυτό και απέναντι σε κάποιον νεαρό Schumacher, όταν πρωτοείδε τα σκούρα δεν άρχισε τις απειλές και τα σκαμπίλια......αλλά μια κλάψα που θα τη ζήλευαν Lewis,Vet και Alo μαζί............
-
Απολαυση να σε διαβαζω
Απολαυση -
Alba
το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσυνη.
Κρίμα γιατί όταν έβλεπες τα πράγματα με μια ψύχραιμη ματιά προσφερες απολαυστικά ποστ στο φόρουμ.
Δεν σχολιάζω από σεβασμό στα ποστ αυτά.
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Albaτο γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσυνη.
Κρίμα γιατί όταν έβλεπες τα πράγματα με μια ψύχραιμη ματιά προσφερες απολαυστικά ποστ στο φόρουμ.
Όχι Δάσκαλε ΠΡΕΠΕΙ να σχολιάσεις
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
-
]
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
Alba
το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσυνη.
Όχι Δάσκαλε ΠΡΕΠΕΙ να σχολιάσεις
Απολαυση να σε διαβαζω
Απολαυση -
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
ας είναι...........ήρθε η ώρα να απολαμβάνω εγώ με τη σειρά μου τις δικές σας δημοσιεύσεις......
δεν έχω απαίτηση να με πάρει στα σοβαρά κανείς.......τις βεβαιότητες,τα θέσφατα,τις ασυλίες, τις προκλήσεις και την (α)συνέπεια θα τσιγκλάω που και που...και για όσο το βρίσκω ακόμα διασκεδαστικό......
-απαγορεύεται να σχολιάζουμε αρνητικά το Vettel
-ο Hamilton θα το χάσει επειδή συνωμότησε εις βάρος του η ΜΒ
-ο ΡΟΖμπεργκ είναι και πούστης και πουστράκι (κάποιος από δω μέσα φαίνεται ότι του τον έχει ακουμπήσει και γνωρίζει)
-το Rai τον ξανασαμποτάρει η ferrari
-o falafel είναι κωλόφαρδος
-τον αρτέμη τον ασφαλτόστρωσε ο μαύρος.......για το ΙVettel......τουμπεκί
-ο αρτέμης είναι παλιάνθρωπος (κάποιοι από δώ μεσα φαίνεται τον έχουν κάνει παρέα και ξέρουν).... παίρνει το 170% από το μονοθέσιο........ 5 χρόνια..... zero tituliκαι πάντα χωρίς να προσβάλω ή να εξυβρίζω κανένα σας.....σε αντίθεση δηλ. με τη συμπεριφορά που μου επεφυλάχθη και έγινε ανεκτή κατά καιρούς εδώ μέσα από κάποια κνώδαλα
-
Ρε συ Alba, εκτος απο ελληνοϊταλικο λεξικο, μαζι σου χρειαζομαι και σκετο ελληνικο!!
Οχι, μπραβο παντως, εγω Albιστης (αντε δευτερος στην ιεραρχια μετα τον Geo! )
Παρεπιπτοντως επειδη δεν το εγραψα πριν: τα 52' που εφαγε ο Vettel ειναι η δικαιωση του sir Takis (αυτο με τη λογικη που σταματα εκει που ξεκινα η F1 λεμε!). Δεν μπορω να τα ερμηνευσω, θα μου ηταν πιο φυσιολογικο αν μου ελεγαν οτι ο Ricciardo εριξε 52 σφαλιαρες στον Vettel (ασε που νομιζω θα το προτιμουσε κι ο Γερμανος)
-
Και γω ειμαι albafan ειναι απολαυστικο να σε διαβαζω.!
-
Ο χρήστης sparticle έγραψε:
Παρεπιπτοντως επειδη δεν το εγραψα πριν: τα 52' που εφαγε ο Vettel ειναι η δικαιωση του sir Takis (αυτο με τη λογικη που σταματα εκει που ξεκινα η F1 λεμε!). Δεν μπορω να τα ερμηνευσω, θα μου ηταν πιο φυσιολογικο αν μου ελεγαν οτι ο Ricciardo εριξε 52 σφαλιαρες στον Vettel (ασε που νομιζω θα το προτιμουσε κι ο Γερμανος)
http://postimg.org/image/xmjpoglix/
Οχι, μπραβο παντως, εγω Albιστης (αντε δευτερος στην ιεραρχια μετα τον Geo! )
Και γω ειμαι albafan ειναι απολαυστικο να σε διαβαζω.!
οφείλω να σας προειδοποιήσω ότι μετά από αυτά τα posts κινδυνεύετε να μoυ κάνετε παρέα στην κατηγορία των γραφικών.....στην οποία θα σας καταδικάσει η Podestà του forum
2014 - Formula 1 Shell Belgian Grand Prix