-
Όποιο μονοθέσιο-οδηγό θέλεις πιάνεις. Μπορούμε π.χ. να τρέχουμε όλοι με τον Σούμαχερ.
Οι ταχύτητες είναι πολύ καλές αλλά σε προειδοποιώ είναι πολύ δύσκολο να είσαι ανταγωνιστικός με το καλημέρα.
Επίσης τυχαίνει μερικές φορές όταν υπάρχει ποσέρβερ και ποσυνδέσεις όλων, να βλέπεις τον αντίπαλο αλλού και να τρως τα μούτρα σου.
Όσο για τα βοηθήματα μπρείς να τα χρησιμοποιάς και οι υπόλοιποι να τρέχουν χωρίς τα βοηθήματα για ρεαλισμό. Π.χ. εγώ τρέχω μόνο με το traction control αναμμένο και τις ζημιές που μπόρει να πάθει το μονοθέσιο κλειστές(μόνο συγκρούσεις δηλ. τα φρένα-δισκόφρενα μπορείς να τα γ******ς και να κάψεις τον κινιτήρα). Αλλά θα είναι κοινά για όλους με την έννοια ότι βοηθήματα θέλεις είσαι ελεύθερος να διαλέξεις. Ο σέρβερ αποφασίζει.
Ο αγώνας διαρκείόσο θέλουμε δηλ. πάμε με την κλίμακα του % με βάση το σύνολο του αγώνα κάθε πίστας, π.χ 20% ο αγώνας στην Βαρκελώνη= με το 20% των συνολικών γυρών που είναι 66=> 13 γυροί.
Και τέλος για την ώρα φυσικά είναι δωρεάν!!! -
ΠΟΛΥ ενδιαφέρον μου φαίνεται!!!
Ανταγωνιστικός το ξέρω πως δεν θα είμαι, αλλά χρειάζεται και ένας Μιναρντοδηγός στο πρωτάθλημα!!
Δυστυχώς με τις Φ1 της ΕΑ δεν τα πήγα ποτέ πολύ καλά, μου άρεσε πάντα το F1 Racing Championship, χώρια που θα παίζω και με πλήκτρα... Αλλά αν είναι να γίνει χαβαλές και κόντρα γουστάρω τρελλά!!!Λοιπόν, αρχίζω να ψάχνω που να βρώ το παιχνίδι...
Από τον τίτλο μου κάνει για παλότερο... Θα το βρώ σαν καινούριο, ή μόνο σε μαγαζί που κάνει ξεπούλημα παλιών;
Δυστυχώς πειρατική κόπια της ανάγκης εδώ δύσκολα παίζει, και στο καζά δεν το βρήκα... -
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
και στο καζά δεν το βρήκα...δοκίμασε στο DC++
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
ΠΟΛΥ ενδιαφέρον μου φαίνεται!!!Ανταγωνιστικός το ξέρω πως δεν θα είμαι, αλλά χρειάζεται και ένας Μιναρντοδηγός στο πρωτάθλημα!!
Δυστυχώς με τις Φ1 της ΕΑ δεν τα πήγα ποτέ πολύ καλά, μου άρεσε πάντα το F1 Racing Championship, χώρια που θα παίζω και με πλήκτρα... Αλλά αν είναι να γίνει χαβαλές και κόντρα γουστάρω τρελλά!!!Λοιπόν, αρχίζω να ψάχνω που να βρώ το παιχνίδι...
Από τον τίτλο μου κάνει για παλότερο... Θα το βρώ σαν καινούριο, ή μόνο σε μαγαζί που κάνει ξεπούλημα παλιών;
Δυστυχώς πειρατική κόπια της ανάγκης εδώ δύσκολα παίζει, και στο καζά δεν το βρήκα...Πες μου να το μοιράσω στο e-mule και να σου στείλω το λινκ ;). αλλά είναι 700 MB (iso file)!
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
ΠΟΛΥ ενδιαφέρον μου φαίνεται!!!
Ανταγωνιστικός το ξέρω πως δεν θα είμαι, αλλά χρειάζεται και ένας Μιναρντοδηγός στο πρωτάθλημα!!
Δυστυχώς πειρατική κόπια της ανάγκης εδώ δύσκολα παίζει, και στο καζά δεν το βρήκα...Πες μου να το μοιράσω στο e-mule και να σου στείλω το λινκ ;). αλλά είναι 700 MB (iso file)!
Αν ο σέρβερ είναι καλός 700MB δεν είναι πρόβλημα!!
Από το σπίτι είναι 2-3 ώρες, από τη σχολή ούτε ώρα!!Στείλε οδηγίες και αν είναι ορμάω αύριο πρωί!!!
-
Tha ithela na rwtisw kati.Katevasa apo to 2004 to part1 kai part2,to part1 to egkatestisa...to part 2 exei ena arxeio alla den kserw me ti na to anoikso i pou na to antigrapso ti na kanw?
-
Μήπως μπορεί κάποιος να το ανεβάσει σε κάποιον server (http ή ftp) γιατί μετά την μετακόμιση δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με τα cd και βαριέμαι να το ψάχνω?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Μήπως μπορεί κάποιος να το ανεβάσει σε κάποιον server (http ή ftp) γιατί μετά την μετακόμιση δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με τα cd και βαριέμαι να το ψάχνω?Κάποιος?
EDIT: Το βρήκα το cd, δεν σας σώζει τίποτα αύριο το βράδυ..
F1 Challenge 99-02 Championship