-
Να ρωτήσω, οταν αλλάζεις αμορτισέρ πρέπει να αλλάξεις και τα ελατήρια ? επίσης τι αμορτισέρ να βάλω σε Toyota starlet ep81 '92 ?
-
Να ρωτήσω, οταν αλλάζεις αμορτισέρ πρέπει να αλλάξεις και τα ελατήρια ? επίσης τι αμορτισέρ να βάλω σε Toyota starlet ep81 '92 ?
-
-
αλλαζοντας αμορτισερ δε χρειαζεται κατ αναγκη αλλαγη ελατηριων.
νομιζω πως για το δικο σου υπαρχει KYB και MONROE -
απλά να αλλάξεις και τα topmount
Τα ελατήρια δεν χρειαζεται
/και φυσικά μετά ευθυγράμμιση -
τα ελατηρια μαλακωνουν με τον καιρο!αν εχεις πολλα χλμ που εχεις και λογο του οτι ειναι ιαπονικο..εγω λεω αλλαξε και τα ελατηρια θα δεις διαφορα τεραστια
-
Ο χρήστης giannisae έγραψε:
τα ελατηρια μαλακωνουν με τον καιρο!αν εχεις πολλα χλμ που εχεις και λογο του οτι ειναι ιαπονικο..εγω λεω αλλαξε και τα ελατηρια θα δεις διαφορα τεραστια+1
-
Για κάθε αυτοκίνητο υπάρχουν συγκεκριμένες μετρήσεις που μπορείς να κάνεις (από την άκρη του φτερού μέχρι το κάτω χείλος της ζάντας που θα δείξει αν τα ελατήρια έχουν κάτσει και θέλουν αλλαγή.
Για το τι μπορείς να βάλεις δεν υπάρχει κανόνας. Γενικά συνηθίζεται κάποιοι κατασκευαστές να έχουν κάποιες προτιμήσεις ή να είναι πιο ταιριαστά τα προϊόντα τους (με αυτό το σκεπτικό έγιναν οι πιο πάνω προτάσεις) αλλά όλοι οι κατασκευαστές καλύπτουν σχεδόν όλα τα μοντέλα και σε μερικές περιπτώσεις διαθέτουν περισσότερα από ένα αμορτισέρ για κάποιο εμπορικό μοντέλο αυτοκινήτου (απλό, σπορ, χαμηλωμένο, πολύ πειραγμένο κλπ).
Οπότε καλό είναι να ξεκαθαρίσεις τι χρήση κάνεις, τι φοράει τώρα, γιατί δεν σου κάνει και σε τι αποσκοπείς. -
Ο χρήστης thomas m. έγραψε:
Να ρωτήσω, οταν αλλάζεις αμορτισέρ πρέπει να αλλάξεις και τα ελατήρια ? επίσης τι αμορτισέρ να βάλω σε Toyota starlet ep81 '92 ?Πόσο σκέφτεσαι να το κρατήσεις ακόμα;
-
ΑΝ δεν εχουν προβλημα τα ελατηρια,αστα οπως ειναι.
Αναρτησεις συνηθως στα σταρλετ βαζουμε ΚΥΒ, ειναι καλα και φθηνα.Εγω που ψαχνομαι για το σταρλετ μου,κατα 99% ΚΥΒ θα βαλω,βρηκα τα μαυρα 160 ευρω.
Αν ηταν καλυτερες εποχες θα εβαζα KONI Αλλα ξεφευγουν πολυ σε θεμα τιμης.
Οποτε παμε στα ΚΥΒ και μια χαρα ειμαστε,
Ψαξου λιγο στο ιντερνετ,η πηγαινε μια γυρα στα μαγαζια και ρωτα τιμες.Πριν τα κανεις ολ'αυτα ομως,ρωτα καποιον να σου δει τα ελατηρια αν ειναι οκ. Αν ολα ειναι ενταξει! ψαξου για τιμες,συνηθως αν τ'αγορασεις απο μαγαζι που αλλαζουν κι ολας,μπορει να μην σου παρουν τοποθετηση,και αν σου παρουν θα ειναι το πολυ μεχρι 20 ευρω. Στο λεω με σιγουρια αυτο γιατι πριν μια εβδομαδα εψαξα για τιμες και σχεδον τα πιο πολλα μου ειπαν αυτα που αναφερω.
Κι οσο για το σταρλετακι,κρατησε το οσο αντεξει, μια χαρα αμαξακι ειναι.Εγω το εχω 14 χρονια και αλλα 5 χρονια που το ειχε ο γαμπρος μου,συνολο 20 χρονια σχεδον, και δεν μασαει μια.
Παλιος ιαπωνας φιλε μου! Καλο ψαξιμο!! -
Θέλουν αλλαγμα και τα ελατήρια απλώς ποια μου προτείνεται και περιπου τι τιμές έχουν? (με kyb αμορτισέρ excel-g)
-
Η τα μαμα η το kit ελατηριων της kyb αν βγαινει για το startet
Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Αν ξερει καποιος ας απαντησει