-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Και εμένα μου αρέσει πολύ η Ιταλική σχολή και είναι η αγαπημένη μου (μετά την Σουηδική φυσικά ) αλλά η αλήθειες πρέπει να λέγονται...
Δεν ξέρω για τίς άλλες GT αλλά στην δικιά μου το επίπεδο φινιρίσματος είναι επίπεδο Lada και Skoda.gto: Αγαπητέ όταν αποφάσισα οτι θα δώσω κάποια λεφτά για να πάρω κάτι καλύτερο στην Ελλάδα οδήγησα τα εξής αυτοκίνητα (φίλων μου που βρεθήκαμε παραμονή Χριστουγέννων) στον δρόμο Λιμανάκια - Σούνιο: Mercedes SLK, BMW Z4, Mazda RX8 & Alfa Romeo GT.
- Το SLK είναι το 'απόλυτο όπλο' για 'γαμπρούς' και πουρέιντζερ, δεν στρίβει, δεν τραβάει ήχος μηδέν, δεν δεν δεν αλλά όταν σε δουν λένε οτι έχεις λεφτά.
- Η Ζ4 μου άρεσε πολύ σαν εμφάνιση και ποιότητα αλλά οδηγικά και ο 2,2 δεν μου λένε τίποτα και δυστηχώς ο 3.0 είναι πάρα πολύ ακριβός. Κάνει φανταστικά μπατιλίκια!
- Το RX8 δεν μου άρεσε η ποιότητα κατασκευής και η εξωτερική εμφάνιση. Μου θυμίζει βάτραχο και το Citroen DS μπροστά. Του φίλου μου, πίνει τα άντερα του σε βενζίνη και λάδι. Είναι οτι καλύτερο για να κάνει κανείς φοβερά drift και πλατείες.
- Η GT ήταν η πιο όμορφη απ' όλα, πολλές κλάσεις καλύτερη σε οδική συμπεριφορά απο όλα τα παραπάνω και το τιμόνι απίστευτο. Δεν είχε όμως την ποιότητα κατασκευής της Ζ4 αλλά ήταν πολύ πιο πλούσιο και φτηνό.
**Αυτές οι απόψεις είναι δικιές μου και με βάση τα δικά μου κριτήρια, μην αρχίσει κανείς να μου λέει οτι το ένα στρίβει, το άλλο κάνει και ράνει.... **
ευτυχώς που έχεις εσύ αυτές τις απόψεις
Με την ευκαιρία περι SLK έχει κανένας κανενα ftp υπόψην του ; θέλω να ανεβάσω κάτι ενδιαφέρον Αν ναι pm σας παρακαλώ
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
συνήθως με την GT τρέχω στο Σούνιο και οπουδήποτε υπάρχουν έρημες στροφές.Μη σε πετύχω πουθενά...
Εχετε "μετανιωσει" για αγορα αυτοκινητου επειδη δε