-
Τι ακριβώς ισχυρίζεσαι εδώ; Ότι είναι προτιμότερο να έχεις ανθρώπους που κάνουν του κεφαλιού τους τώρα σε θέματα τροχαίων παραβάσεων ώστε ΑΝ ποτέ στο μέλλον έχουμε απολυταρχικό καθεστώς να είναι προετοιμασμένοι για αντίσταση;
-
Με δουλεύεις φαντάζομαι...διότι δεν μπορώ να πιστεψω ότι μετα από τοσες ώρες συζητησης, αυτο καταλαβες!
Που είπα ότι οι άνθρωποι πρεπει να κάνουν του κεφαλιού τους; -
Αυτό ακριβώς έγραψες:
Ο χρήστης y.v έγραψε:
Σοβαρά ε; Πιθανότατα τωρα ναι μονο αυτων είναι προβλημα από την μη λελογισμένη αστυνόμευση! Αλλά δεν θα έπρεπε διότι δυστυχώς τα πάντα ρει! Τι συμβαινει όταν το καθεστώς γινει απολυταρχικό ή σε ακραία περιπτωση υπο κατοχή;
Πως θα μπορουσες να καταφέρεις να ζησεις σαν ελευθερος άνθρωπος με αξιοπρεπεια, όταν ο ίδιος θα είχες φροντίσει για να γεμισει το συμπαν καμερες και κυριως η πλειοψηφια των συμπολιτών σου έχουν μαθει να εκτελούν άκριτα τις οποιες εντολες του κράτους οπως και αν αποφασίζονται και μαλιστα να απαιτουν και την εφαρμογη τους;Σου ξαναθυμίζω, η συγκεκριμένη κουβέντα είναι ΓΙΑ ΤΡΟΧΑΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ.
Αλήθεια, εσύ που έγραψες προηγουμένως ότι χρειάζεται 'παιδεία' και όχι αστυνόμευση για να σέβεται ο κόσμος τους νόμους, δεν τρομάζεις με ένα κράτος που εκπαιδεύει τους πολίτες του όπως θέλει αυτό;
-
Α! ευκολακι!
Ευτυχώς ακόμα αρκετοι από τους ιθύνοντες δεν έχουν τα μυαλά σου, αλλα προσπαθουν να πεισουν την πλειοψηφια του πληθυσμου για την αναγκαιότητα ενός νομου!
Αν δω ότι παρεισφρύουν πολλοί σαν και σένα, τότε ναι θα τρομάξω! -
Ο χρήστης y.v έγραψε:
Ισχυριστηκα εγώ ότι δεν πρέπει να υπαρχει ανάγκη εφαρμογης των νόμων;
Με το από ποιούς και κυρίως πως πρεπει να γινεται η κατάρτιση των νομων και με τον τρόπο εφαρμογης τους διαφώνησα με τον Λαππα!
Διότι δεν πιστευω στα άνευ κρίσεως ρομποτάκια καθε είδους, αλλα και τα φοβάμαι!Ο φοβος της αστυνομευσης ειναι πρόβλημα δικο σου και γενικως ατομων που θελουν να κανουν οτι τους κατεβει.
Σοβαρά ε; Πιθανότατα τωρα ναι μονο αυτων είναι προβλημα από την μη λελογισμένη αστυνόμευση! Αλλά δεν θα έπρεπε διότι δυστυχώς τα πάντα ρει! Τι συμβαινει όταν το καθεστώς γινει απολυταρχικό ή σε ακραία περιπτωση υπο κατοχή;
Πως θα μπορουσες να καταφέρεις να ζησεις σαν ελευθερος άνθρωπος με αξιοπρεπεια, όταν ο ίδιος θα είχες φροντίσει για να γεμισει το συμπαν καμερες και κυριως η πλειοψηφια των συμπολιτών σου έχουν μαθει να εκτελούν άκριτα τις οποιες εντολες του κράτους οπως και αν αποφασίζονται και μαλιστα να απαιτουν και την εφαρμογη τους;
Εκτος κι αν εντάσεις τον εαυτό σου στα πρόβατα που άγονται και φέρονται απ τον κάθε «τσοπάνη» ή πιστευεις ότι θα βρεθεις απο την πλευρα αυτών των λίγων που θα ευνοηθούν από το συγκεκριμένο καθεστως.WTF?
Δηλαδη για σενα ακομα και η τωρινη ευνουχισμενη αστυνομευση στην Ελλαδα ειναι 'μη λελογισμενη'?Θελεις να δωσεις ενα παραδειγμα κρατους που τα πραγματα εξελιχτηκαν και τωρα λειτουργουν οπως τα λες? Τωρινο έ, μη μου πεις για το Σεριφη του Νοτιγκχαμ και τον Ρομπεν των Δασων ουτε για ιστοριες σε βιβλια γραμμενα απο Αγγλο φυματικο συγγραφεα.
Συνεχιζοντας, θεωρεις οτι αυτη τη στιγμη 'αποφασιζονται' πραγματα παρανομα ή ετοιμαζεται υπογεια καποιο καθεστως και εσυ ανηκεις στους λιγους που ετομαζονται να αντισταθουν?
John Connor, εσυ εισαι?Ακομα αναμενω εμπειρια χουντας και των δυο πλευρων
-
Τι εννοείς όμως όταν λες ότι δεν έχουν τα μυαλά μου, καλέ μου y.v; Δεν διδάσκουν ας πούμε στα παιδάκια ότι δεν πρέπει ποτέ να περνάμε με κόκκινο, ότι πρέπει πάντα να σεβόμαστε τους συμπολίτες μας με ειδικές ανάγκες, ότι δεν πρέπει ποτέ να παρκάρουμε στα πεζοδρόμια;
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Σε ξαναρωτάω. Θα πρέπει να πάρουμε την περιμένουμε πρώτα να γίνει απαίτηση της πλειοψηφίας της κοινωνίας πριν επιβάλλουμε τον σεβασμό στις υποδομές για άτομα με ειδικές ανάγκες;Αν δεν φροντίσουν πρώτα να γινει απαιτηση της κοινωνιας θα γίνεται αυτο που γίνεται σημερα, όσες κλήσεις και να κόβουν!
Ο σεβασμος δεν επιβάλλεται! Διδάσκεται!Ένα κράτος που φροντίζει μέσω της παιδείας να γίνεται 'απαίτηση της κοινωνίας' ένας νόμος, πως συμβαδίζει με την άποψη σου περί πολιτών με ανεξάρτητη σκέψη; Δεν θα είναι ακόμα πιο επικίνδυνο αυτό από την απλή επιβολή των νόμων μέσω της αστυνόμευσης αν στο μέλλον μας μπαστακωθεί κάποιο απολυταρχικό καθεστώς;
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Με το από ποιούς και κυρίως πως πρεπει να γινεται η κατάρτιση των νομων και με τον τρόπο εφαρμογης τους διαφώνησα με τον Λαππα!
Διότι δεν πιστευω στα άνευ κρίσεως ρομποτάκια καθε είδους, αλλα και τα φοβάμαι!Ο φοβος της αστυνομευσης ειναι πρόβλημα δικο σου και γενικως ατομων που θελουν να κανουν οτι τους κατεβει.
Πως θα μπορουσες να καταφέρεις να ζησεις σαν ελευθερος άνθρωπος με αξιοπρεπεια, όταν ο ίδιος θα είχες φροντίσει για να γεμισει το συμπαν καμερες και κυριως η πλειοψηφια των συμπολιτών σου έχουν μαθει να εκτελούν άκριτα τις οποιες εντολες του κράτους οπως και αν αποφασίζονται και μαλιστα να απαιτουν και την εφαρμογη τους;
Εκτος κι αν εντάσεις τον εαυτό σου στα πρόβατα που άγονται και φέρονται απ τον κάθε «τσοπάνη» ή πιστευεις ότι θα βρεθεις απο την πλευρα αυτών των λίγων που θα ευνοηθούν από το συγκεκριμένο καθεστως.WTF?
Δηλαδη για σενα ακομα και η τωρινη ευνουχισμενη αστυνομευση στην Ελλαδα ειναι 'μη λελογισμενη'?Θελεις να δωσεις ενα παραδειγμα κρατους που τα πραγματα εξελιχτηκαν και τωρα λειτουργουν οπως τα λες? Τωρινο έ, μη μου πεις για το Σεριφη του Νοτιγκχαμ και τον Ρομπεν των Δασων ουτε για ιστοριες σε βιβλια γραμμενα απο Αγγλο φυματικο συγγραφεα.
Συνεχιζοντας, θεωρεις οτι αυτη τη στιγμη 'αποφασιζονται' πραγματα παρανομα ή ετοιμαζεται υπογεια καποιο καθεστως και εσυ ανηκεις στους λιγους που ετομαζονται να αντισταθουν?
Μαθε πρωτα να παραθέτεις κυρίως επιχειρήματα για να στηρίξεις τις απόψεις σου σαν σοβαρος άνθρωπος και άσε τις ανακριτικες βλαχοερωτησεις με τις οποίες και μόνο (μαζι με τις φατσούλες), προσπαθεις να κανεις να φανει ότι διαθετεις επιπεδο για σοβαρη συζήτηση΄ γιατι δεν πειθεις κανέναν έτσι για την παιδεία σου και την καλλιέργειά σου!
-
Ο χρήστης y.v έγραψε:
Μαθε πρωτα να παραθέτεις κυρίως επιχειρήματα για να στηρίξεις τις απόψεις σου σαν σοβαρος άνθρωπος και άσε τις ανακριτικες βλαχοερωτησεις με τις οποίες και μόνο (μαζι με τις φατσούλες), προσπαθεις να κανεις να φανει ότι διαθετεις επιπεδο για σοβαρη συζήτηση΄ γιατι δεν πειθεις κανέναν έτσι για την παιδεία σου και την καλλιέργειά σου!
Ξερεις, εσυ ανεφερες απολυταρχικα καθεστωτα και 'εμπειρια χούντας και απο τις δυο πλευρες' και ακομα περιμενουμε να τιμησεις τα λογια σου, ειδικα στο 2ο.
Ξανα λοιπον οι 'ανακριτικες βλαχοερωτησεις', σε πιο αστικη διατυπωση για να την καταλαβεις:*- Θα μπορουσατε να μας παραθεσετε συνοπτικα παραδειγματα απο την εμπειρια σας απο τη ζωη στη χουντα και των δυο πλευρων, την οποία ισχυριστηκατε γραπτως πως κατεχετε?
- Μπορειτε να μας παραθεσετε μια ή περισσοτερες χωρες στις οποιες η εφαρμογη των νομων της τροχαιας οδηγησε στη δημιουργια απολυταρχικου καθεστωτος με πολιτες κατευθυνομενα πρόβατα?
- (προαιρετικη) Εχετε καποιου ειδους συγγενεια εξ αιματος ή εξ αγχιστειας, ή εστω καποια αλλη στενη σχεση με τον John Connor?*
Για πες μας λοιπον, γραφεις ΠΙΠΕΣ ή όχι? Οσο για φατσουλες κανω edit και τη βγαζω αμα αυτο σε πειραξε και δε στελνεις απλα τη μπαλα στο διαστημα με χαζοδικαιολογιες.
Οι ερωτησεις μου ειναι ξεκαθαρες, και μαλλον τις αποφευγεις γιατι ξερεις πολυ καλα οτι εφημερευει το Δαφνί και ας ειναι αργία.
Εξεφρασε ο αλλος μια σχετικα τσιμεντενια αποψη (τεσπα, δικαιωμα του ειναι) για το τι σημαινει νομοι και εφαρμογη τους, αλλα εσυ παλληκαρι μου εχεις ξεφυγει εφαπτομενικα. Περιγραφεις την εφαρμογη των νομων αν μια καλη ευκαιρια για την αρχη ενος απολυταρχικου καθεστωτος, πετας μεσα και το κλασικο 'ποιοι αποφασιζουν τους νομους' και περιμενεις να σε παρω και στα σοβαρα?
Μιλα σοβαρα αν θελεις, και εδω ειμαστε. Δε με νοιαζει να πιστευεις οτι τα γουρουνια πετανε, δικαιωμα σου, αλλα αμα πεις οτι εχεις δει, και σε ρωτησω ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ, ε, θα σου βγαλω την ψυχη μεχρι να απαντησεις ή να παραδεχτεις οτι λες μαλακιες.Οχι δεν θα του βγάλεις την ψυχή, ούτε όλων ημών των υπολοίπων, φτάνουν οι κόντρες και οι χαρακτηρισμοί. Κάνει ζέστη ΟΚ αλλά δεν πάτε σε καμιά θάλασσα ? [Mod]
-
@ΧΛ
Η κομμωτρια μου εχει ενα κομμωτηριο 20τμ και δουλευει μονη της απο το πρωι ως το βραδυ (δεν το λεω για να τη λυπηθειτε, αλλα για να καταλαβαιτε οτι δεν προκειται για κανα hi κομμωτηριο lifestyle φαση με υπαλληλους, dj και 'καλλιτεχνικους διευθυντες' κομμωτες). Μεσα στο κομμωτηριο εχει ενα ραδιοφωνο για να ακουει μουσικη, ολη μερα που πηζει εκει.
Προσφατα η αστυνομια της εκοψε προστιμο (200ε νομιζω) για μη υπαρξη αδειας μουσικων οργανων, και την ενημερωσαν οτι στη 2η φορα θα της κλεισουν το μαγαζι για καποιες μερες και στη 3η φορα εχει ανακλησει αδειας και οριστικο σφραγισμα. Για πες μου, και εδω 'αυτος ειναι ο νομος, δεν εχει μα μου σου του και οποιος τον παραβιαζει καλως τρωει προστιμο'?
Ειχα και καλυτερο παραδειγμα αλλα το ξεχασα.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
@ΧΛΗ κομμωτρια μου εχει ενα κομμωτηριο 20τμ και δουλευει μονη της απο το πρωι ως το βραδυ (δεν το λεω για να τη λυπηθειτε, αλλα για να καταλαβαιτε οτι δεν προκειται για κανα hi κομμωτηριο lifestyle φαση με υπαλληλους, dj και 'καλλιτεχνικους διευθυντες' κομμωτες). Μεσα στο κομμωτηριο εχει ενα ραδιοφωνο για να ακουει μουσικη, ολη μερα που πηζει εκει.
Προσφατα η αστυνομια της εκοψε προστιμο (200ε νομιζω) για μη υπαρξη αδειας μουσικων οργανων, και την ενημερωσαν οτι στη 2η φορα θα της κλεισουν το μαγαζι για καποιες μερες και στη 3η φορα εχει ανακλησει αδειας και οριστικο σφραγισμα. Για πες μου, και εδω 'αυτος ειναι ο νομος, δεν εχει μα μου σου του και οποιος τον παραβιαζει καλως τρωει προστιμο'?
Είχα διαβάσει παράδειγμα για τσαγκάρικο πολύ παλαιότερα που έφαγε παρόμοιο πρόστιμο.
Προφανώς και πήγε «καρφωτή» η περίπτωση της φίλης σου από τις γνωστές νταβατζο-εταιρείες που απαιτούν να πληρώνεις «πνευματικά δικαιώματα» για την μουσική που ακούγεται μέσα στον επαγγελματικό χώρο σου άσχετα αν είσαι μόνος σου... -
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
@ΧΛ
Η κομμωτρια μου εχει ενα κομμωτηριο 20τμ και δουλευει μονη της απο το πρωι ως το βραδυ (δεν το λεω για να τη λυπηθειτε, αλλα για να καταλαβαιτε οτι δεν προκειται για κανα hi κομμωτηριο lifestyle φαση με υπαλληλους, dj και 'καλλιτεχνικους διευθυντες' κομμωτες). Μεσα στο κομμωτηριο εχει ενα ραδιοφωνο για να ακουει μουσικη, ολη μερα που πηζει εκει.
Είχα διαβάσει παράδειγμα για τσαγκάρικο πολύ παλαιότερα που έφαγε παρόμοιο πρόστιμο.
Προφανώς και πήγε «καρφωτή» η περίπτωση της φίλης σου από τις γνωστές νταβατζο-εταιρείες που απαιτούν να πληρώνεις «πνευματικά δικαιώματα» για την μουσική που ακούγεται μέσα στον επαγγελματικό χώρο σου άσχετα αν είσαι μόνος σου...Η ΑΕΠΙ πρέπει να έχεις τους πιο δυσκοίλιους/κολλημένους/δεν ξέρω τι άλλο ανθρώπους.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
...Σε περίπτωση που το ξέχασες και εσύ, η προηγούμενη συζήτηση έγινε για ΤΡΟΧΑΙΑ παράβαση.
Δεν με ενδιαφέρει τι έγινε με την φίλη σου την κομμώτρια.
-
Ασε μας ρε Λαππα!!!
-
...
Σε περίπτωση που το ξέχασες και εσύ, η προηγούμενη συζήτηση έγινε για ΤΡΟΧΑΙΑ παράβαση.
Διακρίσεις;
-
Τι θα πει διακρίσεις; Είναι δυνατόν να κάθομαι να σχολιάζω κάθε παράβαση κάθε πολίτη;
-
ΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΝΟΜΩΝ ΜΙΛΑΜΕ !!! ΞΥΠΝΑ ΛΑΠΠΑ !!!
-
Εσένα συγκεκριμένα σε έχω συνδέσει με Κάιρο.
-
Χρεωνεσαι roaming!
-
...
Σε περίπτωση που το ξέχασες και εσύ, η προηγούμενη συζήτηση έγινε για ΤΡΟΧΑΙΑ παράβαση.
Και μετα αναρωτιεσαι γιατι ποτε δε μπορεις να καταλαβεις και ν απαντησεις σε οποιοδηποτε παραδειγμα-αναλογο σου γραφω και ωρυεσαι..
Κατα βαθος δεν απαντας γιατι θες να γραψεις 'καλα της εκανε της παλιοκαριολας, ο νομος ειναι νομος και πρεπει να τηρειται'.. γιατι ειπαμε ειναι ΝΟΜΟΣ
-
Το τι ΘΑ απαντούσα αν με ενδιέφερε το περιστατικό, είναι δικό μου θέμα. Όταν χρειαστώ εκπρόσωπο, θα σε έχω στα υπόψη.
Συμπεριφορές Αστυνομικών Λάθη και Σωστά! #4